2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öğretmen arkadaşlar birkaç idareci tanidiğim doğum öncesi iznimi eylüle atamayacağımı, doğumun fiili iş gününe denl gelmeyeceğini yanacağını söylüyor.Farkli idareciler bunlar.O zaman ben haftaya 32. Haftamda çalişamaz raporumu alayım artık ne yapayım.Bazı arkadaşlar 32 çalişabilir almişti ondan söyleyeyim dedim.Okula göre değişmez uygulama herhalde

Bana kimse böyle bir şey demedi ben de sormadım zaten direkt alıp milli eğitime kendim götürdüm, yansa bile her halükarda yanıyor o zaman ek dersten de olursun ama onu da unutma herkes evde oturup ek ders alıyor bizimki niye kesilsin ki hem yanacak hem ek dersten olacaksak paramı alırım yani

Canım o ıslaklık bende hep oluyor bıraz hareket ettıgımde yurudugumde daha fazla goruyorum o yuzden anlamıstım su olmadığını

Sen bilmiyor musun 32. Haftada da bakıyorlar sezeryan isteyenlere 2 defa bakıyorlar hatta
Alttan muayene mi bana bakmadı adam hatta nst ye de sokmadı hatta mantardan şüphelendim bana dedi ki mantar ilaci yazayım geçmezse şöyle onu da muayene etmedi

Ek ders almiyorum da ondan:)

Teşekkürler canım

Yok kız bana da bakmadı şaka yaptım arkadaşa

Sen yine de araştır müdürler bu konuda acımasız ve sinsi oluyorlar
Korkulu ruyam zaten alttan muayene adı geçince bile korkuyom sırf bundan sezeryan olabilirim doktor dakikalarca sakinleştirmek zorunda kaliyo

Korkulu ruyam zaten alttan muayene adı geçince bile korkuyom sırf bundan sezeryan olabilirim doktor dakikalarca sakinleştirmek zorunda kaliyo
Sen hiç oldun mu ben bebek planlamadan 2 ay önce gitmiştim bi aletle baktı yumurtalıkların temiz falan demişti zorlanmadım ama öyle miydi seninki de?

Sen hiç oldun mu ben bebek planlamadan 2 ay önce gitmiştim bi aletle baktı yumurtalıkların temiz falan demişti zorlanmadım ama öyle miydi seninki de?
Ben hamileliğin başında kalp atışı için alttan bakmislardi ilk muayenemdi ve çok zorlanmistim bizde çok planlama olmamıştı direk oldu bir kereden bişi oluyomus

Sancım olduğunda banada alttan baktılar bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok devlette bakan kişi canımı acitti ağladım bağırdım... Üni hastanesindeki bayan sakinleştirdi beni bende onu uyardım kasiliyorum diye ama ağlamadım bu sefer ...artık çok agirlastim kızlar sagliklica bebekleri kucağımıza alırız benim kilom çok hızlı artıyor ilk gebeligimde de öyleydi zaten artık göbeğimi kilomu tasiyamiyorum çok zorlanıyorum 36. Haftayı görsem bir rahatlicam inşallah

Kızlar bir şey sorucam ultrason da bakıldı salı günü gidince Dr sorucam ama merak ediyorum....karın çevresi 33+4 günlükle uyumlu yazıyor 31+1 dim baktığında

Çok saçma neden ertelenemiyor. Sonuçta evden çalışıyoruz hala ( canlı ders, ödev etkinlik gönderme vs) Ben henüz idare ile görüşmedim ama bence öyle olmaz. Ben hee türlü 32 de alacağım.

Kesinlikle şuan diğer arkadaşlardan farkımız yok ki. Sadece hamilelere özgü bi idari izin olurda anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…