Kız ben baya yaptım altıma kaç birde kaç iki ooooo :))) neyseki geçti o zamanlarım :))Hahaha allah seni napmasın yaaa, bır kere bende kacırdım altıma ama oluyo öyle şeyler
Ben ilkinde sadece depend kullandim, kiloda gerek kalmadi zaten kilot gibikirlenimce kenardan yirtip atiyorsun. Bir paketi bitirmemistim ben, sonra gece pedlerine gecnistim. Hatta kalanlari kizimin diger esyalari ile paketledim. Yine onlari kullanirim yeterli bence. Bi paketten fazla almayin derim
Oluyor tabi, ama benim 2-3 gun yogun oldu sonra bir hafta felan gece pedi, sonra bi hafta normal ped sonra gunluk pedlere gectim. Tam 40. Gunde kanamam bitti tamamen
Aynen benimde, doktorum 8-5 felan olcup her seferinde ay baya dusuk dikkat et bayilma diyor tuzlu ayran ic diyor ama ben aliskinim bunuem boyle diyorum. Evde de 9-6 felan olcuyorum. Amamsaglik ocaginda 12-7 civari cikiyo cok ilginc
Kızlar size tuhaf bir soru soracağım ama nasıl soracağımı bilemedim de .Umarım kendimi ifade edebilirimAranızda hamileyken psikolojisi bozulan var mı? Yani simdi.nasil yani diceksiniz de basbaya iste ben hep geriye sarıyorum 3 gün iyiysem 4.gün yine beynimde biseyler dolanmaya başlıyor. Daha önce depresyon ve okb tedavisi gördüm. Çok uzun seneler antidepresan kullandım. Muhtemelen dogum sonrası kullanmam gerekecek bu sitede kullanan gördüm de sizin varmi cevrenizde cocuk emzirirken depresyon hapları içen falan? Aslinda kullanmakta istemiyorum bi yandan. Çok uzun zaman kullandım ve eskiye gore daha iyiyim. Yani iyiydim Beni yıpratan tüp bebek tedavisi ve etrafın dili oldu bebekte sinirli ağlayan bir bebek mi olur ki doğduğunda çünkü hersey iyi bile gitse aklima hep geliyor aşırı sinirleniyorum hastalık gibi yapıştı bazi seyler. Genelde sey diyorlar iste hamilelik stresli geçerse bebekte şöyle olur böle olur diye.
Gerci cok neşeli rahat relax tiplerin de bebegi asabi olabiliyor ama bilemedim
Benim 2.tetanoz aşısından sonra sol kolum bileğe kadar ağrıyo şu an. Hatta dün gece sol bacağıma da geçti. Dizim özellikle. Tetanozla alakası var mi bilmiyorum. Dün biraz ayakta kaldım ondan da olabilir. Çabuk geçsin sinir oldum :/Yataktan kalkıyorum sol taraf bitik
Bende de hamilelik öncesi teşhisi konulmamış iç sıkıntıları oluyordu. Gece uyuyamamak, yada gece uyanıp bi daha uyuyamamak falan. Darlanıyordum. Seni anlıyorum. Ama çok garip hamilelik başladığından beri onları yaşamıyorum. Şuanda gayet iyi ve rahatım.Kızlar size tuhaf bir soru soracağım ama nasıl soracağımı bilemedim de .Umarım kendimi ifade edebilirimAranızda hamileyken psikolojisi bozulan var mı? Yani simdi.nasil yani diceksiniz de basbaya iste ben hep geriye sarıyorum 3 gün iyiysem 4.gün yine beynimde biseyler dolanmaya başlıyor. Daha önce depresyon ve okb tedavisi gördüm. Çok uzun seneler antidepresan kullandım. Muhtemelen dogum sonrası kullanmam gerekecek bu sitede kullanan gördüm de sizin varmi cevrenizde cocuk emzirirken depresyon hapları içen falan? Aslinda kullanmakta istemiyorum bi yandan. Çok uzun zaman kullandım ve eskiye gore daha iyiyim. Yani iyiydim Beni yıpratan tüp bebek tedavisi ve etrafın dili oldu bebekte sinirli ağlayan bir bebek mi olur ki doğduğunda çünkü hersey iyi bile gitse aklima hep geliyor aşırı sinirleniyorum hastalık gibi yapıştı bazi seyler. Genelde sey diyorlar iste hamilelik stresli geçerse bebekte şöyle olur böle olur diye.
Hamileliğin ortalarında ciddi şekilde yaşamıştım. Cok istediğim ve planladığım bu hamilelikte uzaklaşmaya mutsuz huzursuz eli kolu bağlı hissetmeye başlamıştım iki gün iyi 5 gün kötü gidiyordu resmen gergin ve sürekli ağlamaklı bir haldeyim bir kere kahkaha atarken ağlamansonra tekrar gülmeye sonra tekrar ağlamaya başladım. Evet cok zor bir süreç hamilelik her anlamıyla birden bütün yaşam standartları değişiyor insanın tabi çok farklı bir hayatı olmayan bir sürü kadın var onlara normal gelebiliyor süreç ama şahsen benim nefes almama kadar herşey değişmişti çok zorlandım etrafa sürekli hamilelik başından beride yorum yapan tipler vardı onlarda ayrı sinir krizi yaratıyordu. Ben bu durumun neden içindeyim diye sorduğum bile oldu kendime deliler gibi bu cocugu istememe rağmen. Sonra çözümü yok tabikide böyle de gitmiyor aklıma gelen her olumsuzluk anında dikkatimi başka yere vermeye çalıştım iş yaptım örgü ördüm dışarı cıktım arkadaşlarımı aradım onları darladım ama bir şekilde uzaklaştım. Zor oldu ilk başlarda ama başarıyor insan birde şunu çok düşündüm bana muhtaç olan bir varlık geliyorken benim birine ve ya ilaca muhtaç bir başlangıçla devam etmem bu cocuga ne kadar haksızlık olur. Elbette cok cok cok ağır olursa destek almak her zaman en mantıklısı ki bende senin gibi tedavi süreçlerinden geçtim. Neyse sonunda hem hamileliği hem bebeği kabullendim hemde kendime sunu dedim ben amuda kalkıp yürüsem, uçarak bu cocugu emzirsem de çenesini düşürecek bir sürü insan hala olacak. Ama tabi ilk önce içsel sakinleşmek herşeyi hallediyor buda benim hikayemin bir kısmı umarım sana yalnız olmadığını hissettirir.Kızlar size tuhaf bir soru soracağım ama nasıl soracağımı bilemedim de .Umarım kendimi ifade edebilirimAranızda hamileyken psikolojisi bozulan var mı? Yani simdi.nasil yani diceksiniz de basbaya iste ben hep geriye sarıyorum 3 gün iyiysem 4.gün yine beynimde biseyler dolanmaya başlıyor. Daha önce depresyon ve okb tedavisi gördüm. Çok uzun seneler antidepresan kullandım. Muhtemelen dogum sonrası kullanmam gerekecek bu sitede kullanan gördüm de sizin varmi cevrenizde cocuk emzirirken depresyon hapları içen falan? Aslinda kullanmakta istemiyorum bi yandan. Çok uzun zaman kullandım ve eskiye gore daha iyiyim. Yani iyiydim Beni yıpratan tüp bebek tedavisi ve etrafın dili oldu bebekte sinirli ağlayan bir bebek mi olur ki doğduğunda çünkü hersey iyi bile gitse aklima hep geliyor aşırı sinirleniyorum hastalık gibi yapıştı bazi seyler. Genelde sey diyorlar iste hamilelik stresli geçerse bebekte şöyle olur böle olur diye.
Kızlar size tuhaf bir soru soracağım ama nasıl soracağımı bilemedim de .Umarım kendimi ifade edebilirimAranızda hamileyken psikolojisi bozulan var mı? Yani simdi.nasil yani diceksiniz de basbaya iste ben hep geriye sarıyorum 3 gün iyiysem 4.gün yine beynimde biseyler dolanmaya başlıyor. Daha önce depresyon ve okb tedavisi gördüm. Çok uzun seneler antidepresan kullandım. Muhtemelen dogum sonrası kullanmam gerekecek bu sitede kullanan gördüm de sizin varmi cevrenizde cocuk emzirirken depresyon hapları içen falan? Aslinda kullanmakta istemiyorum bi yandan. Çok uzun zaman kullandım ve eskiye gore daha iyiyim. Yani iyiydim Beni yıpratan tüp bebek tedavisi ve etrafın dili oldu bebekte sinirli ağlayan bir bebek mi olur ki doğduğunda çünkü hersey iyi bile gitse aklima hep geliyor aşırı sinirleniyorum hastalık gibi yapıştı bazi seyler. Genelde sey diyorlar iste hamilelik stresli geçerse bebekte şöyle olur böle olur diye.
Regenesis bende kullanıyorum ama icin de omega falan da var ben öyle bakıyorum yalnız doktorum bana 2 3 günde bir iç demişti 2 ay önce 2 aydır öyle kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla tüm unlu gebelerde sadece onu kullanıyor bisey olmamış şükür.Kızlar sizde hala folik asit alıyor musunuz? Ben regenesis Max kullanıyorum içinde 400 mg folik asit var doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.folik asitinde fazlasının zararlı olduğunu duydum bilemedim
Benim kullandığım demir ilacı ve vitaminin içinde folik asit var haricinde kullanmıyorum cnmKızlar sizde hala folik asit alıyor musunuz? Ben regenesis Max kullanıyorum içinde 400 mg folik asit var doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.folik asitinde fazlasının zararlı olduğunu duydum bilemedim
Ben de onu kullanıyorum. Dr balık yediğin zamanlar haftada 2-3e düşür demişti.Regenesis bende kullanıyorum ama icin de omega falan da var ben öyle bakıyorum yalnız doktorum bana 2 3 günde bir iç demişti 2 ay önce 2 aydır öyle kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla tüm unlu gebelerde sadece onu kullanıyor bisey olmamış şükür.
Baş olduğunu net anlıyosun di mi? Haftan büyük. Ben ne zaman anlıycam yaKafası hep sağda ben de hep sağıma yatıyorum rahatsız olup çekilmiyor ordan o yüzden dönmez diyorum bazen başını mıncırıyorum hissediyor mu acaba
Ultrasonda ne zaman gitsek baş orda ben anlamıyorum tabii ayak anlaşılıyor daBaş olduğunu net anlıyosun di mi? Haftan büyük. Ben ne zaman anlıycam yaDün gece uyumadan önce sağ üstte bişey baya sivrildi. Ayak gibiydi sanki. Ayaktır inşallah
Benim de 2 hafta öndeydi, sekerim sınırdaydı, biraz dikkat ettim 1 ay gecti kontrolde fark 1 haftaya düşmüştüKızlar bir şey sorucam ultrason da bakıldı salı günü gidince Dr sorucam ama merak ediyorum....karın çevresi 33+4 günlükle uyumlu yazıyor 31+1 dim baktığında
Ben şeker testi yaptırmadım koronodan ötürü erteledim vakit geçti ama şöyle ki aç gittim ve açlık kan seker 75 lerde çıktı şekerim yok galiba bakalım sali günü gidince açıklığa kavuşur her şey inşallahBenim de 2 hafta öndeydi, sekerim sınırdaydı, biraz dikkat ettim 1 ay gecti kontrolde fark 1 haftaya düşmüştü
Ayak olabilir çünkü Dr gittim bende baş sanıyordum sivrilen kısımlari, başı asagidaymis artık ayaklarıyla ittirip duruyor demek ki bazen göbek deligim sivriliyor minik ayak böyle canım acıyor hosumada gidiyor hafif hafif okşuyorum ayağını minik ayaklar :))Baş olduğunu net anlıyosun di mi? Haftan büyük. Ben ne zaman anlıycam yaDün gece uyumadan önce sağ üstte bişey baya sivrildi. Ayak gibiydi sanki. Ayaktır inşallah
ben owli marka baktım ama bazı yorumlar kötüydü emin olamadımbende merak ediyorum bunu bana da tavsiye lazım
Bende 2 günde 1 içeyim bari bı sureRegenesis bende kullanıyorum ama icin de omega falan da var ben öyle bakıyorum yalnız doktorum bana 2 3 günde bir iç demişti 2 ay önce 2 aydır öyle kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla tüm unlu gebelerde sadece onu kullanıyor bisey olmamış şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?