2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben sordum idareme tamam getir dedi. Senin milli eğitimde bunu derlerdi boşuna risk aldın diye. Bunun sonunda ne olacak çok merak ediyorum

Bendeki paniği görmen lazımdı Çok zor ama sürekli böyle olsa çok zor nasıl idare ediyosun günlük hayatta
İlk bende noluyo dedimde sonra sakın kalınca çözdum olayı canım aşırı fazla olmuyor bende fazla hareket ettıgımde gelıyor sadece gunluk ped sevmedıgımden ıc camasırı degıstırıyorum zaten evdeyım hep

Çok saçma neden ertelenemiyor. Sonuçta evden çalışıyoruz hala ( canlı ders, ödev etkinlik gönderme vs) Ben henüz idare ile görüşmedim ama bence öyle olmaz. Ben hee türlü 32 de alacağım.
Ben iki haftadır 8 canlı derse girdim. 1 Mayıs ta tatil isteyene vereceğiz dediler istedim o gün bile ders anlattım. 4. Sınıf öğrencilerim. Ödev atıyorum, video atıyorum yani boş durmuyorum. Çalışabilir almayanlar risk alıyor. Bende bir sıkıntı olacağını sanmıyorum iki türlüde evde oturacağım. Şans eklerseler tüh keşke alsaydım demeyeceğim

Ay sen cok zorlamazsın o zaman ben hem kütük gibi uyurum hemde uykuyu cok severim. Nasıl becericem uykusuzluğu acaba
Ben de uykuma çok duskundum.......ama bebek doğduktan sonra en ufak şeyde kalkıyordum.... sorumluluk duygusu mu annelik iç güdüsü mu bilmiyorum ama istesen de öyle tam dalamiyor oluyor insan....siz de çok rahat kalkıp bakarsınız...

Canimm az kaldı neyseki.. Allahım kurtarsin o günlerden bizleri.

Kesinlikle şuan diğer arkadaşlardan farkımız yok ki. Sadece hamilelere özgü bi idari izin olurda anlarım.
Ve işini bilmez de çok oluyor
Aynen canım kimsenin kimseye iyilik yapayım dediği yok uyanık olmak lazım

Ben sordum idareme tamam getir dedi. Senin milli eğitimde bunu derlerdi boşuna risk aldın diye. Bunun sonunda ne olacak çok merak ediyorum
En fazla eylülde işe başlarız napalım

Aktariliyordiyen de var aktarilmaz diyen de.ben de cozemedim bu isi.1 haziranda 32 haftalik oluyor,okul acilirsa calisamaz, acilmazsa calisir raporu alacagim duruma gore artik.ve dogum yaptigimiz tarihe gore mi son adet tarihine gore mi isin hesaplanıyor bunu da anlamis degilim

Son adet tarihine göre 32+0 da alıyorsun

Ya bende oluyor ben ter saniyordum degilmiymis
Bence terde vardır ıllakı oturdugum yerde tum vucudum tere kesiyor resmen aşırı terlıyorum. Ama iç çamasırda akıntıyla karısık bır ıslaklık oluyo canım o ayrı ter ayrı anlarsın ama sen ayırt edersın onu

Dedigin gibi surekli ates basiyor hele firin yemegi yapmissam o gun mutfaktan cikana kadar su gibi oluyorum:)akinti da cogslmis son on gundur falan.ama sanirim ter benim ki

Bende onu kaçırıyorum sanırım diyordum hatta sıkışmadan azıcık akıtıyommu napıyom ben diye düşünüyordum :)) Meğersem altıma işemiyor muşum bunada şükür. Malum bu gebelikte çok altıma yapmışlığım var gülerken :))bizimki artık aman gülme diyor :)))

Hahaha allah seni napmasın yaaa, bır kere bende kacırdım altıma ama oluyo öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…