2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bilemiyorum ki benim ilk dogum olacak ,kim ne derse hemen inaniyorum sanki hepsini bende yasayacakmisim gibi oluyor

Hanımlar daha önce doğum sonrası korse kullanan yada alacak olan varmı önerilerinize açığım
Valla benim ilk doğumum aldım annem bile seneler önce ebe kalıp sabunlarla sıkıca sarmış göbek falan kalmamış banada diyor sarcam seni diye dedim gerek yok ben korse aldım

Bizimki de benzer canım kapıya asacağım ben olur niye olmasın ki

Bugün birazcık yurudum, uzun zamandır yurumeyince çok zorlandım Toplasan 10 dakika surmemistir .. Eve geldim üstümü başımı temizledim Hemen koltuğa oturdum dinlendim derken bi ıslaklık hissettim bı baktım iç camasirim islanmis... Sadece iç çamaşırimin ağ kısmı ıslanmıştı .. Suyum geldi sandim Hemen doktorumu aradım

Allah'a bin şükür suyum gelmemiş Doktor bilgi verdi Eğer su gelmesi durumu olursa yatak döşek batarmis .. Kanlida olma durumu varmış Benim yaşadığım islaklikmis Allah im sen koru Ya Rabbim sizde dikkatli olun kizlar ...

Kızlar yoyo daki bu mokasenler de cok güzel gerçek deriymis baya da kokuyor zaten normalde deri ben giymem almam da bu seferlik böyle oldu fiyati da uygun baya 60a düşmüştü ben aldığımda aklımı oynattiracak bana bu cocugun eşyaları doğsun sevmekten yicemm onu

Kizlar benim görumcem de yazin dogum yapanlardan..Depend cok terletiyor dedi 2 tane kullanabilmis pisik oldum dedi ..bana alma normal gece pedlerinden kullan diyor ..tabiki siz bilirsiniz ama aklinizda bulunsun cok almayin
bende bı paket alırım büyük ihtimal kizimda da hemen hemen ikinci gün gece pedi kullanmıştım yeterli olmuştu riske atmam evde hasta bezi var ztarn yatağa acarrim olmadı rahat edemiyorum ben pek büyük şeylerle dependin kilodunda da rahat edemem kesin
Bizimki de benzer canım kapıya asacağım ben olur niye olmasın ki ☺Eki Görüntüle 2633275
Yaaa kızlar MaşAllah çok güzelmiş ikinizin ki de güle güle kullanin

Ayni benim kilo olayi
Evde 77 cikiyo, aile doktorumdada oyle ama kadin doguma gidiyorum 79
Hos kadin dogumdaki tartiyi bi gorsen sanki dersin un cuvali tartiyoz bi okadar eski
Koskoca hastanede niye fogru duzgun tarti olmaz anlamiyom
Alip hediye edecembi gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…