2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Buda çok güzel canımbende yaptırmadım daha ya fiyatları nasıl fiyat arastırması yapayım şimdiden
Bu kişi tanıdık benim canim bana 140 a yaptı ama baska sayfalar ışıksız a 180 isikliya 240 lira falan fiyat vermişti bana. Bu üstelik ışıklı yani kendisi battaniye falan da örüyor becerikli biri

Buda çok güzel canımbende yaptırmadım daha ya fiyatları nasıl fiyat arastırması yapayım şimdiden
Canım normalde.magnetler 2.5 3 TL arasinda tanesi bu arkadaşım.malzeme bulamadı işte o sebeple 25 tanesini 100 liraya yaptı ben sorun etmedim.. yardımcı olmus oldum hem ona isim i de görmüş oldum çikolata yaptırdım bir de instagramdan Onu da güneşin sayfası diye bi sayfadan yaptırdım tadını denedim guzel beğendim

Ya kizlar beşiğin içine nasil bir yatak almaliyim 5/6 cm lik yataklardan mi kraft yataş in var mesela yoksa şu kalın yaylı olanlardan mi?

Eklentiler

• 07FEDD43-5A17-4FA5-9C09-F5064485F78C.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 35
Hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun Seneye inşallah bebişlerimizle kutlayalım

Anladım canım valla insanın kafası karısıyor ya

Evet yurtdışında yasiyorum canim
Yani acik acik doktora neden alttan bakiyosun demedim hic bizaman bana normalmis gibi geliyo
Belkide ben bir kez enfeksiyon olmustum ondan Herseferinde yolunda gitmeyen bise varmi diye bakiyodur
Ve aciklik varmi diye nebilim dr guvendigim icin sorgulamadim acikcasi
Sezeryani medikal sorunu olarak mecbur goren doktorlarin yapmasina bi sey diyemem tabiki
Ama mesela kuzenim ben korkuyorum yapamam dedi sirf buyuzden sezeryan oldu
Tamam bende korkusuz degilim her kadin illaki dogum korkusu yasiyodur ama sirf buyuzden sezeryan tercih olunmamali
Burada eger dogum aninda komplikasyon varsa sezeryana gecis yapiyo yani son ana kadar hep normal dogum, tabikide dogumlarin %99 péridural ile oluyo (yani kesin bir istatistik degil ama cogunluk demek icin oyle yazdim)
Péridural aciyi biraz daha hafifletiyo
Her ne sekilde olursa olsun Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Bu arada tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun

Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Ben ilkinde sadece depend kullandim, kiloda gerek kalmadi zaten kilot gibi kirlenimce kenardan yirtip atiyorsun. Bir paketi bitirmemistim ben, sonra gece pedlerine gecnistim. Hatta kalanlari kizimin diger esyalari ile paketledim. Yine onlari kullanirim yeterli bence. Bi paketten fazla almayin derim
Bende merak ediyorum. Islaklığı emer diyor sezeryan da alttan çok yoğun kanama olur mu? Gidip Google amcaya bakıp geleyim
Oluyor tabi, ama benim 2-3 gun yogun oldu sonra bir hafta felan gece pedi, sonra bi hafta normal ped sonra gunluk pedlere gectim. Tam 40. Gunde kanamam bitti tamamen
Benim hep öyle baştan beri ama sağlık ocağına gidince daha yüksek çıkıyor anlamıyorum ☺
Aynen benimde, doktorum 8-5 felan olcup her seferinde ay baya dusuk dikkat et bayilma diyor tuzlu ayran ic diyor ama ben aliskinim bunuem boyle diyorum. Evde de 9-6 felan olcuyorum. Amamsaglik ocaginda 12-7 civari cikiyo cok ilginc

Daha önce marketten almıştım ben. Hala aynıdır. Büyük marketlerde bulunur.
Bende böyle bir şeye bakmıştım, çok güzel. Hayırla gelsin Aslan 25 tanesi 100 mü demiştin?

Daha önce marketten almıştım ben. Hala aynıdır. Büyük marketlerde bulunur.

Bende böyle bir şeye bakmıştım, çok güzel. Hayırla gelsin Aslan 25 tanesi 100 mü demiştin?
Evet canim normalde 25 tanesini başka sayfalar 75 e falan yapiyor ama dediğim gibi oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…