Canım bende ayrıca almıyorum ama vitaminin içinde var onuda hergun içiyorum bir sıkıntı olmaz insallahBenim kullandığım demir ilacı ve vitaminin içinde folik asit var haricinde kullanmıyorum cnm
Ben de regenesis kullanıyorum başından beri doktor dediğin gibi doğuma kadar kullanacaksın dedi ama hergün almıyorum bilerek değil aslında unuttuğumdanCanım bende ayrıca almıyorum ama vitaminin içinde var onuda hergun içiyorum bir sıkıntı olmaz insallah
Ultrasonda ne zaman gitsek baş orda ben anlamıyorum tabii ayak anlaşılıyor da
Benim de çok hoşuma gitti, bi ihtimal ayak olan şeyi bu kadar çıkıntılı hissetmekAyak olabilir çünkü Dr gittim bende baş sanıyordum sivrilen kısımlari, başı asagidaymis artık ayaklarıyla ittirip duruyor demek ki bazen göbek deligim sivriliyor minik ayak böyle canım acıyor hosumada gidiyor hafif hafif okşuyorum ayağını minik ayaklar :))
Olmaz cnm herhlde ya sonuçta içeriği biliyor doktorCanım bende ayrıca almıyorum ama vitaminin içinde var onuda hergun içiyorum bir sıkıntı olmaz insallah
Bende azaltayim bariBen de regenesis kullanıyorum başından beri doktor dediğin gibi doğuma kadar kullanacaksın dedi ama hergün almıyorum bilerek değil aslında unuttuğumdan
Bende o çıkıyor canım. Ona basıyorum.Minnaklarimm canım ebadan ders anlatan sendin herhalde.canlı derste öğrencilerin yüzünü nasıl açıyoruz:)sağa tıkladığımda görüntüyü aç gibi bir seçenek çıkmıyor bende.
Hamileliğin ortalarında ciddi şekilde yaşamıştım. Cok istediğim ve planladığım bu hamilelikte uzaklaşmaya mutsuz huzursuz eli kolu bağlı hissetmeye başlamıştım iki gün iyi 5 gün kötü gidiyordu resmen gergin ve sürekli ağlamaklı bir haldeyim bir kere kahkaha atarken ağlamansonra tekrar gülmeye sonra tekrar ağlamaya başladım. Evet cok zor bir süreç hamilelik her anlamıyla birden bütün yaşam standartları değişiyor insanın tabi çok farklı bir hayatı olmayan bir sürü kadın var onlara normal gelebiliyor süreç ama şahsen benim nefes almama kadar herşey değişmişti çok zorlandım etrafa sürekli hamilelik başından beride yorum yapan tipler vardı onlarda ayrı sinir krizi yaratıyordu. Ben bu durumun neden içindeyim diye sorduğum bile oldu kendime deliler gibi bu cocugu istememe rağmen. Sonra çözümü yok tabikide böyle de gitmiyor aklıma gelen her olumsuzluk anında dikkatimi başka yere vermeye çalıştım iş yaptım örgü ördüm dışarı cıktım arkadaşlarımı aradım onları darladım ama bir şekilde uzaklaştım. Zor oldu ilk başlarda ama başarıyor insan birde şunu çok düşündüm bana muhtaç olan bir varlık geliyorken benim birine ve ya ilaca muhtaç bir başlangıçla devam etmem bu cocuga ne kadar haksızlık olur. Elbette cok cok cok ağır olursa destek almak her zaman en mantıklısı ki bende senin gibi tedavi süreçlerinden geçtim. Neyse sonunda hem hamileliği hem bebeği kabullendim hemde kendime sunu dedim ben amuda kalkıp yürüsem, uçarak bu cocugu emzirsem de çenesini düşürecek bir sürü insan hala olacak. Ama tabi ilk önce içsel sakinleşmek herşeyi hallediyor buda benim hikayemin bir kısmı umarım sana yalnız olmadığını hissettirir. ❤
Yaaa sende de mi.oldu boyle seyler bende cok var zaten uyku problemi hatta bütün problemlerin.basi bence bu bende bebeklikten ezelden beri var uyumuyorum iste.Bende de hamilelik öncesi teşhisi konulmamış iç sıkıntıları oluyordu. Gece uyuyamamak, yada gece uyanıp bi daha uyuyamamak falan. Darlanıyordum. Seni anlıyorum. Ama çok garip hamilelik başladığından beri onları yaşamıyorum. Şuanda gayet iyi ve rahatım.
İlk bebeğime hamile kalmadan önce bir akşam patlak vermişti bu durum bende. Böyle bir sıkıntı, bir nefes alamama falan. Neyse ben de o zaman doktora gitmedim. Hamile falan kaldım. İşte hamilelik süper gidiyor. Zannediyorum ki annelik de süper gidecek. Çok kolay bir şey. Bebek doğdu, ben ona bakamayacağımı düşündüm. Evimde kalmak istemedim. Birtakım lohusa depresyonu dediğim şey beni doğum sonrası buldu.
Şimdi benim sana tavsiyem. Bebek doğduğunda eviniz dışında bir evde kalmayın. Bebeğine gayet iyi bakabileceğine kendini inandır. Aksini hiç düşünme. Bir de doğum sonrası bebek bakımının çok kolay olduğunu zannetme. Senin çok uykun varken o uyumayacak, gaz problemi olan bir bebek olma ihtimali var mesela. Belki meme emmede sıkıntı olacak. Belki mama vermek zorunda kalacaksın. Bunlara hazırlıklı ol ki benim gibi kolay zannedip de bi anda kendini dünyanın en zor işi içinde iyice bunalıma girmiş bir şekilde bulma. Ben şuanda neler yaşayacağımı az çok biliyorum her konuda. O yüzden ilki kadar sıkıntı yaşamam. Biraz da tecrübe oldu tabi. Sen de kendini hazırla yani kısaca. Yoksa insan bunalıma eğilimli oluyor.
Ne zaman oldun tetanoz aşısını canim? O kadar etkisi oluyor mu yahuBenim 2.tetanoz aşısından sonra sol kolum bileğe kadar ağrıyo şu an. Hatta dün gece sol bacağıma da geçti. Dizim özellikle. Tetanozla alakası var mi bilmiyorum. Dün biraz ayakta kaldım ondan da olabilir. Çabuk geçsin sinir oldum :/
Mg değildir ölçüsü...ben de ocean mumy kullanıyorum onda da var ölçü birimi mq miligram a cevirince çok düşük bir rakam çıkıyor...Kızlar sizde hala folik asit alıyor musunuz? Ben regenesis Max kullanıyorum içinde 400 mg folik asit var doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.folik asitinde fazlasının zararlı olduğunu duydum bilemedim
88_90 civarı benim genelde diyetle tabi buGebelik şekeri olanlar, sabah açlıklarımız kaç çıkıyor?
78 75 80 gibi çıkıyor 1 hafta kontrol ettim. Sonrasında tatlı yememeye çalışıyorum.Gebelik şekeri olanlar, sabah açlıklarımız kaç çıkıyor?
40 sene önce doğum yapmış birinin tavsiyesini bırak hiç doğurmamışlar da akıl veriyor onlara bakacak olursak ohooo. Şansına evdesin diyorlar yoga yapıyorum diyorum, yürümeden de olmaz ki diyorlar yürüyorum evde leslie yapıyorum diyorum ona da burun kıvrılıyor. Çocuğun kıyafetlerini yıkadım diyorum erken değil mi diyorlar. İstediğini yap yine de söyleyecek bi şeyleri var yani. Kaynanam normal doğur diyor, ablam sezeryan en sonunda ikisini de yapacam itlik değil miCanim mesajın cok iyi geldi teşekkür ederim gerçekten sende benim gibiymissin sende etrafa sinir olmuşsun çünkü dilleri durmuyor bende o yüzden kimseyle görsmemeye basladim sonuçta 40 sene once cocuk doğurmuş bir tane sinin gelipte bana yumurta ye yoğurt ye demesi kabul edilecek sey degil sanki biz bilmiyoruz ne yiyip ne icecegimizi yok dedim bu boyle olmayacak herkesle iletişimi kestim evden hic çıkmıyorum ben aylardır bir tek köpek gezdirmeye çıkıyorum iste :/ evet haklısın amuda da kalksak onu da yapsak illa bir tanesi denk gelecek kimse olmasa marketteki teyze sokaktaki amca bisey dicek sanirim. Çünkü benimde problemim bu insanlar. Insanları hic sevmiyorum biliyor musun hemde hic geliyorlardı bana suna bu olmuş su olmus yahu banane nolmussa olmus. Ama sokakta televizyonda orda burda bir hayvan göreyim hasta çaresiz veya başına bisey gelmis oturuyorum ağlıyorum ☹ ve dedigin gibi olmayana normal geliyor ay sen beni cok iyi anladım canim cok sağol destek veren moral veren yorumun icin
Ahahah ruh halim iyi ama bu mesaj banada iyi geldi40 sene önce doğum yapmış birinin tavsiyesini bırak hiç doğurmamışlar da akıl veriyor onlara bakacak olursak ohooo. Şansına evdesin diyorlar yoga yapıyorum diyorum, yürümeden de olmaz ki diyorlar yürüyorum evde leslie yapıyorum diyorum ona da burun kıvrılıyor. Çocuğun kıyafetlerini yıkadım diyorum erken değil mi diyorlar. İstediğini yap yine de söyleyecek bi şeyleri var yani. Kaynanam normal doğur diyor, ablam sezeryan en sonunda ikisini de yapacam itlik değil miAbimin karısı biri bi şey diyince ilk defa duymuş gibi davranır ha öyle mi diye geçiştirir bildiğini okurdu meğer kız bilerek yapıyormuş ruh sağlığı için sonradan çaktım ben de Keşke o an iki elimizi açsak pc ekranı gibi bi şey belirse şu çıksa diyorum bazen
40 sene önce doğum yapmış birinin tavsiyesini bırak hiç doğurmamışlar da akıl veriyor onlara bakacak olursak ohooo. Şansına evdesin diyorlar yoga yapıyorum diyorum, yürümeden de olmaz ki diyorlar yürüyorum evde leslie yapıyorum diyorum ona da burun kıvrılıyor. Çocuğun kıyafetlerini yıkadım diyorum erken değil mi diyorlar. İstediğini yap yine de söyleyecek bi şeyleri var yani. Kaynanam normal doğur diyor, ablam sezeryan en sonunda ikisini de yapacam itlik değil miAbimin karısı biri bi şey diyince ilk defa duymuş gibi davranır ha öyle mi diye geçiştirir bildiğini okurdu meğer kız bilerek yapıyormuş ruh sağlığı için sonradan çaktım ben de Keşke o an iki elimizi açsak pc ekranı gibi bi şey belirse şu çıksa diyorum bazen
Ne mutlu bana, bunları yaşayan tek sen değilsin ve biz kadınların üzerinde öyle bir baskı var ki anne olacağımız andan itibaren şikayet edemez ne hamilelik ne cocuk konusunda asla olumsuz konuşmayız gibi. Neyse bak sana insanların patavatsızlıklarını biliyorsun gerçi ama ne kadar kötü ve düşüncesiz olduklarını anlatayım 2 aylık hamileyim kuaföre gittim kuaför de tanıdık bir kaç kişi var kuaför kesmeyelim sacını hamilesin dedi bende inanmam ben onlara kes dedim kadının biri bana 'kıyma yavruna' dedi beynimden vurulmuş döndüm kavga ettim yeni hamile bir kadına onca endişe yaşarken bunları söylemeye hak gören bir topluluk var neden çünkü kendileri en iyisini biliyor ve kendileri en iyi anne.Canim mesajın cok iyi geldi teşekkür ederim gerçekten sende benim gibiymissin sende etrafa sinir olmuşsun çünkü dilleri durmuyor bende o yüzden kimseyle görsmemeye basladim sonuçta 40 sene once cocuk doğurmuş bir tane sinin gelipte bana yumurta ye yoğurt ye demesi kabul edilecek sey degil sanki biz bilmiyoruz ne yiyip ne icecegimizi yok dedim bu boyle olmayacak herkesle iletişimi kestim evden hic çıkmıyorum ben aylardır bir tek köpek gezdirmeye çıkıyorum iste :/ evet haklısın amuda da kalksak onu da yapsak illa bir tanesi denk gelecek kimse olmasa marketteki teyze sokaktaki amca bisey dicek sanirim. Çünkü benimde problemim bu insanlar. Insanları hic sevmiyorum biliyor musun hemde hic geliyorlardı bana suna bu olmuş su olmus yahu banane nolmussa olmus. Ama sokakta televizyonda orda burda bir hayvan göreyim hasta çaresiz veya başına bisey gelmis oturuyorum ağlıyorum ☹ ve dedigin gibi olmayana normal geliyor ay sen beni cok iyi anladım canim cok sağol destek veren moral veren yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?