2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım bende ayrıca almıyorum ama vitaminin içinde var onuda hergun içiyorum bir sıkıntı olmaz insallah
Ben de regenesis kullanıyorum başından beri doktor dediğin gibi doğuma kadar kullanacaksın dedi ama hergün almıyorum bilerek değil aslında unuttuğumdan

Ultrasonda ne zaman gitsek baş orda ben anlamıyorum tabii ayak anlaşılıyor da
Benim de çok hoşuma gitti, bi ihtimal ayak olan şeyi bu kadar çıkıntılı hissetmek Rüyama bile girdi

Minnaklarimm canım ebadan ders anlatan sendin herhalde.canlı derste öğrencilerin yüzünü nasıl açıyoruz:)sağa tıkladığımda görüntüyü aç gibi bir seçenek çıkmıyor bende.

Kızlar bu hafta bebeğin hareketlerimi çok aşağıda hissediyorum üstte de hissediyorum ama göbek altı kısmında da hissediyorum. Rahatsız ediyor o his beni. Bu hafta adet sancısı gibi sancılarım da oldu geçti kanala mı girdi diye korkuyorum baya Çarşamba kontrolüm var.Benim gibi olan var mı ?

Canim mesajın cok iyi geldi teşekkür ederim gerçekten sende benim gibiymissin sende etrafa sinir olmuşsun çünkü dilleri durmuyor bende o yüzden kimseyle görsmemeye basladim sonuçta 40 sene once cocuk doğurmuş bir tane sinin gelipte bana yumurta ye yoğurt ye demesi kabul edilecek sey degil sanki biz bilmiyoruz ne yiyip ne icecegimizi yok dedim bu boyle olmayacak herkesle iletişimi kestim evden hic çıkmıyorum ben aylardır bir tek köpek gezdirmeye çıkıyorum iste :/ evet haklısın amuda da kalksak onu da yapsak illa bir tanesi denk gelecek kimse olmasa marketteki teyze sokaktaki amca bisey dicek sanirim. Çünkü benimde problemim bu insanlar. Insanları hic sevmiyorum biliyor musun hemde hic geliyorlardı bana suna bu olmuş su olmus yahu banane nolmussa olmus. Ama sokakta televizyonda orda burda bir hayvan göreyim hasta çaresiz veya başına bisey gelmis oturuyorum ağlıyorum ☹ ve dedigin gibi olmayana normal geliyor ay sen beni cok iyi anladım canim cok sağol destek veren moral veren yorumun icin

Yaaa sende de mi.oldu boyle seyler bende cok var zaten uyku problemi hatta bütün problemlerin.basi bence bu bende bebeklikten ezelden beri var uyumuyorum iste.
Yok başka yerde kalmicaz canım.
Bir de yanımız da da kimse olmayacak sadece esim ve ben olcaz.
Zaten mamaya falan da hazırladım kendimi gecen burda okudum sanırım sarılık olursa mama verme şeyini mama da alcam evde bulundurcam . Bir de hic sevmem önden konuşmayı ona cok dikkat ediyorum mesela diyorlar ya çocuğun olunca söyle yapcam boyle yapmayacagim falan ama cocuk doğunca tersini yapıyorlar oyle seyleri cok gördüm ondan önden de konuşmuyorum hic. Sen artık tecrübeli olmuşsun ne güzel canim darısı başıma teşekkürler tavsiyeler için

Ne zaman oldun tetanoz aşısını canim? O kadar etkisi oluyor mu yahu

Kızlar sizde hala folik asit alıyor musunuz? Ben regenesis Max kullanıyorum içinde 400 mg folik asit var doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.folik asitinde fazlasının zararlı olduğunu duydum bilemedim
Mg değildir ölçüsü...ben de ocean mumy kullanıyorum onda da var ölçü birimi mq miligram a cevirince çok düşük bir rakam çıkıyor...

40 sene önce doğum yapmış birinin tavsiyesini bırak hiç doğurmamışlar da akıl veriyor onlara bakacak olursak ohooo. Şansına evdesin diyorlar yoga yapıyorum diyorum, yürümeden de olmaz ki diyorlar yürüyorum evde leslie yapıyorum diyorum ona da burun kıvrılıyor. Çocuğun kıyafetlerini yıkadım diyorum erken değil mi diyorlar. İstediğini yap yine de söyleyecek bi şeyleri var yani. Kaynanam normal doğur diyor, ablam sezeryan en sonunda ikisini de yapacam itlik değil mi Abimin karısı biri bi şey diyince ilk defa duymuş gibi davranır ha öyle mi diye geçiştirir bildiğini okurdu meğer kız bilerek yapıyormuş ruh sağlığı için sonradan çaktım ben de Keşke o an iki elimizi açsak pc ekranı gibi bi şey belirse şu çıksa diyorum bazen

Eklentiler

• Screenshot_20200511_154641.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 24
Ahahah ruh halim iyi ama bu mesaj banada iyi geldi

mesajına cok güldüm yaaa it lik degil.mi haaa Ha hahahahaha esim diyor ki itligi bıraktın sen ondan once sey derdi bana lütfen aşkım lütfen bak cocugu da it yapma it yazınca aklima o geldi :)
Abinin karısı akıllıymış yalniz bi ben olamadım şöyle var ya.
Nasil boyle olabiliyorlar. Yani nasil sakin kalabiliyorlar ki acaba.Ben birine cevap vermezsem ölürüm hastalanırım ateşim çıkar hoş versemde hıncımı alamıyorum ki bu nasil is ya hahahaha
Ay bu akıl vermeler hic bitmez mi?
Bir de biz artık herseyi biliyoruz ki,cahil.insan yok yok,hersey elimizin altında,internette şuydu buydu.
Herkes beslenme uzmanı olmus misal,instagramda hergun 282929 çeşit ek gıda görüyorum ben.. en basit örnek.
Seye koptum yürümeden olmaz ki ayyy
Pc ekranı ndaki yazanın alasını ediyorum varya keşke oyle bisey olsa gerçekten.
Ya daha bildikleri kendilerine yetmiyor akıl veriyorlar.
Benim başıma şöyle bisey geldi hamileliğin basında o zaman kaynana ile küs değildim
Bana diyor ki saçını boyatmican

Dedim yooo ilk 3 ay
Boyanmaz bende hayır anne ilk 3 ay sadece boyanmıyor sonra boyaniyor
Diyor ki oyle söylerlerdi. Yani bir iddası vae ancak kendi de bilmiyor
Bende ona bakcam olursan eskiden maydanoz da yemezlerdi dedim. Maydanoz idrar sökücü viett sırt biseler dedi sustu ..
Yani benim araştırmalarım bu yönde hem.ona neyse benim saçımın boyasından.

Ne mutlu bana, bunları yaşayan tek sen değilsin ve biz kadınların üzerinde öyle bir baskı var ki anne olacağımız andan itibaren şikayet edemez ne hamilelik ne cocuk konusunda asla olumsuz konuşmayız gibi. Neyse bak sana insanların patavatsızlıklarını biliyorsun gerçi ama ne kadar kötü ve düşüncesiz olduklarını anlatayım 2 aylık hamileyim kuaföre gittim kuaför de tanıdık bir kaç kişi var kuaför kesmeyelim sacını hamilesin dedi bende inanmam ben onlara kes dedim kadının biri bana 'kıyma yavruna' dedi beynimden vurulmuş döndüm kavga ettim yeni hamile bir kadına onca endişe yaşarken bunları söylemeye hak gören bir topluluk var neden çünkü kendileri en iyisini biliyor ve kendileri en iyi anne. Her annelik o aileye özel ve eminim sen kendi elinden en iyisini vermek için çabalayacaksın ve vereceksin. Az kaldı dayan geçecek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…