2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Penti den emzirme sütyeni alan var mı?Memnun musunuz ve kaç beden aldiniz yahu bilemiyorum böyle baka baka nettten?
Ben aldım rahat da kullanıyorum şimdiden. Kendi sutyenlerim olmamaya baslayinca normalde 80b takarım 90c aldim emzirme sutyenini oyle uydu. İnce penyeler gibi uç fln da belli etmiyor memnunum ben

Eşime söyledim bu dediğiniz yöntemi. Cevabı sen sakın deneme böyle şeyleri oldu bebeğin ayaklarını sıkıştırırsın diyor

Kizlar hastaneye nasil bi terlik goturceksiniz , su lohusa terlikleri beyaz olanlar mi yoksa siradan ucu acik terlik mi. ayaklar üşüyor mu hangisinden alalim
Benim de terliğim yok nasıl bişey alicam bilmyiorum ama lohusa terliği almayacağim kesin.Daha sonrasında d a kullanabileceğim bir şey alacağim

Derlerrr derlerrr hep derler bana da diyorlar ordan biliyorum ben direk 'susun şuan onun hayali ile dayanıyorum' diyorum benimde şuan hamile bir arkadaşım var ne sigarasını ne kahvesini bırakmadı, doğuma 2 haftası var hala içiyor. Dediğin gibi okadarcıktan bişey olmaz sanıyorum
Gerçi şimdi böyle diyorum ama belki emzirirken de dayanırım bilemedim şimdilik böyle avunuyorum diyelim

Son düzenleme:
Kızlar bikini bölgeniz de ıslanma oluyor mu bu ara sanki terlemiş gibi ıslaklık hissi
Evet oluyo
Hatta ic camasirimdada oluyo
Gunde kac kez degistiriyorum
Genelde acik renk giyiyorumki kan veya leke gelirse anlayim diye
Sanirim normalmis bu islaklik

Kizlar hastaneye nasil bi terlik goturceksiniz , su lohusa terlikleri beyaz olanlar mi yoksa siradan ucu acik terlik mi. ayaklar üşüyor mu hangisinden alalim
Normal bir terlik düşünüyorum. İlkinde lohusa terliği götürmüştüm ama gözüm hiç görmemişti evde giymiştim.

Hamileyken sigaranın zararı yok diye bir şey yok bu arada yazmak istedim. Çünkü hassas olduğum noktalardan. Benim hatırladığım yarık damak, yarık dudak sendromunun bir sebebi bu ve nice problemlerin. Basite indirgenmeyecek bir durum. Ve malesef ama emzirirken bile zararlı. Ben bir şey yerdim mesela ishal olursam bebeğim de ishal olurdu. O kadar etkili yenilen içilen.

Katılıyorum. Anne onu hissetmezmiş ama bir arastırmaya göre sigara içen bebeklerle içmeyenler arasında karsılastırma yapılmıs. Sigara içenlerin bebekleri anne karnında daha huzursuz olurmus bence emerken de aynı şey geçerli kendi keyfimiz için bebekleri zehirlemeyelim bence. Koku bile zararlıyken içmeyi düşünemiyorum

ben en son 4 hafta önceki gttgmde ölçtrdüm normal çıktı ilaca devam ediorum senin sonucun nasıl çıktı

Kızlar beyaz fotoğraf çekimi için elbise arıyorum ama bulamadım bir yerde.bildiginiz güzel bir site varmı?
ben de arayıştayım bı iki tane şunlar hoşuma gıttı ama hala bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…