2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben evlendıkten sonra bıraktım bebek anne karnına düşmeden en az 6 ay önce bırakmak lazımmış. hani biz dusunmuyorduk başta bebek. ama nolur nolmaz dıye bıraktım. hiç canım istemedi bi kere tatılde aklıma geldi eşimden istedim bı keyıf sıgarası yakacam dedım inanır mısın içime çektim hiç bi tat alamadım. 3.seneme gırdım çok şükür hiç canım istemıyor ınşallah boyle devam eder

Dün iki dilim baklava yedim midemi yaktı hala yakıyor ya bu reflü denen şey ne berbatmiş.Eşim asla yiyip yatmazdi, bana hayret ederdi nasıl yiyip yatabiliyosun diye şimdi onu cok iyi anliyorum valla ya.

Dün iki dilim baklava yedim midemi yaktı hala yakıyor ya bu reflü denen şey ne berbatmiş.Eşim asla yiyip yatmazdi, bana hayret ederdi nasıl yiyip yatabiliyosun diye şimdi onu cok iyi anliyorum valla ya.
bebek mideye baskı da yapıyor o yüzden artıyor

Ben sürekli öyleyim gece uyuyamıyorum bi uyanıyorum midemin yanmasıyla boğazıma kadar gelen yanmayla sabaha kadar da geçmiyor gaviskon falan bana fayda etmedi hiç ejderha gibiyim

Masallah canim olmus senin 3 sene . Ben embriyo transferinden beri içmiyorum iste sen beyinde bitirmissin

ben en son 4 hafta önceki gttgmde ölçtrdüm normal çıktı ilaca devam ediorum senin sonucun nasıl çıktı
Guzel cıktı canim cok şükür sanırım bir daha gitmem. Doğumdan sonra giderim. Sapıtmıştı çünkü değerim düzelmiş neyseki benim ictigim dozu kimse içmiyor 150 175...

Masallah canim olmus senin 3 sene . Ben embriyo transferinden beri içmiyorum iste sen beyinde bitirmissin
Bende testin pozitif ciktigi gun biraktim ama çok zordu birkaç gün kafayı yiyecektim derken bulantı kusma koku hassasiyeti herşeyden tiksindim özellikle sigara kokusundan..halen de öyle herşeydeki koku hassasiyetim bitti ama sigara da çok şükür devam ediyor eşim içiyor diye hergün başının etini yiyiyorum kokuyorsun diye:) tek tesellim doğumdan sonrada tiksinmek ama aynı zamanda da tekrar başlama konusunda da kendime güvenmemek en büyük korkum

Bende bunlar olmadi işte. Bulantı kusma . 1 hafta falan bulandı midem bi o kadar. His kusmadim ama koku hassasiyeti var. K9 köpeği gibiyim masallah. Ama ben önceden de böyleydim ay bu böreğin içindeki peynir kokuyor koyun peyniri dimi falan. Annem babam benle kardeşimi hic kandıramadı yemek konusunda mesela yazık esin içiyorsa cok fena kokar sana. Bana da suan içen kişi aşırı keskin ve pis geliyor kokusu nedense. Ay belki başlamayız kiz iyi düşünelim. Nasil bir girdapsa 9 ay olacak hala guvensiziz kendimize. Iste eroinden bile daha ağır bir bağımlılık aslinda sigara. Ama psikolojik bağımlılık.

Ben sürekli öyleyim gece uyuyamıyorum bi uyanıyorum midemin yanmasıyla boğazıma kadar gelen yanmayla sabaha kadar da geçmiyor gaviskon falan bana fayda etmedi hiç ejderha gibiyim
Ben de aynı tuvalete kalkmasam mide yanmasından uyanıyorum. Ben gaviscon da almamıştım tek çözümü belden itibaren yüksek yastıkta uyumakta buldum hafif oturur şekilde anca rahat ediyorum. Bide aslnda maraş dondurma iyi geliyor maraşım diye bi dondurma varya o.

doktorum bi açıklama yapmadı canım.kasılmalarım oluodu aynı bundaki gbi bide çok yukarı çıktığını sanmıorum 32 haftalıkken muayenede öğrendim daha dgrusu benim ısrarımla baktı doktor.dedimki lavaboya oturunca pıt pıt die altta atıo dedım eğildikçe arkma baskı oluo dedim.oda doğum haneye gönderdi alttan bakıldı 2 cm açık çıktı.ile sevk ettiler orda yattm 2 gece faln snra ılmayı durdurduk gidebilirsn dediler buraya geldim doktr kızdı nıe geldin orda yat die.nese geri burda ciğer geliştrci yaptılar doğmasın die ilaç kullandım burdada baya yattım sonra ilacı bırakalım artık bebek sıkıntıya girecek dedi doktr çunkü çıkısta beklıodu yavrum.1 hafta dolmadan falnda doğdu.☺bayada yazmışım
sanırım bünyemle alakalı şuan buda aynı öle baş aşşagı kasılmaların haddi yok egilip yerden bişey alırken sanki arkadan çıkacak gbi.progestan kullanıorum belki o durdurrsa durdurur.doktrm demstı 30. haftalrdan sonra gel rahim agzna bakalım ona göre ya ilacı keseriz yada devam edersin dedi.bende bu hafta yada haftya gidecegim inşallah

şimdi nasılsın canım iyisindir İnşallah çok geçmiş olsun. dermansız dert vermezRabbimsen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…