2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Son aylar daha da kilo alinir diyolardi bende tam tersi.Ayda 4 kilo aldiğim zamanlar geride kaldi sanirim kilom cok yavaş ilerliyor ayni yediğim halde.Oley:)
şu an bende de yavaşladı sanki ayda dört kilo almışligim yok ama bı ara hızlı gidiyor gibiydim yavaşladim
çok iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan bebise insAllah
Bebek kıyafetleri kaç derecece yıkadiniz?
30 derecede yıkadım ben canım kıyafetlerin üzerine hep öyle yazıyordu

Yaaa. Tozu gitti mi. Hep oyle yazar zaten de ben 40 ile 60 arasında kararsızım

Ya benim ki de altta atıyor. Hatta suanda da yine yapacağını yapiyor fenalardayim ben hep cocugumu altta hissettim ve bazen solda . Doktora ayakları aşağıda mi dedim hayır kafası aşağıda diyor eliyle vuruyor napiyor bilmiyorum ama hep mesaneme baskı yapıyor. Hep tuvaletteyim ben guatr hastasıyım korkuyorum 32 yi göreyim sonrası Allah büyük diyorum arkama baskı oluyor derken kalça kısmına mi?progestan cok kullandım ben fenalık geldi bana ondan ama güzel bisey fitil olarak mi kullanıyorsun ağızdan mi? Ya bende tedirginim iste canim erken doğarsa diye. Esim e bise desem bisey olmaz olmaz uzan yat diyor hıncımı alamadan cocuk benden hıncını alıyor cok tekme atıyor çok fenayim

Canım ya Benimki de sol tarafa geçiyor Siz doktora gittiniz mi bu kasılmalar la ilgili

Bende çok katılıyorum ,Günde bir paket sigara içen biri olarak Mazallah çocuğunuzun astım olmasına sebep olma ihtimalini ve diğer ihtimalleri de eş geçmeyelim..

bu kendinize nasıl ikna ettiğinize göre değişir. içerler mesela bebekleri sapasağlam doğar. ama ilerleyen yaşlarda kronik bir rahatsızlığının olmayacağını kimse garanti edemez. bu içmeyen biri içinde geçerli ama en azından annenin vicdanı temiz olur.. Allahın emaneti bu bebişler bize... bile bile içmek bana acımasızlıkmış gibi geliyor... benm de kuzenim içiyordu yaşım 14-15 filandı ne kızmıştım ona, o da bana tabi

Kızlar ben sola yatınca bebek hateket etmiyor sağ tarafa dönünce hareket ediyor neden olabilir sizde nasıl ?

Yanlış anlaşılma olmasın hanımlar. 15 - 16 yıldır kullanıyorum sigara. Transferim yapıldığı gün bıraktım hiç içmedim çok şükür ha canım istemiyor mu çoğunlukla evet bazen de deli gibi. Ama kendimi avutacak bişeyler buluyorum. doğum sonrası hemen içeceğim demem gibi. Belki doğum olunca da emzirme bitsin diyeceğim ben daha kola gibi asitli içecekler dahi içmiyorum ki onlarıda her yemekte içen biriyim. Abur cubur cips fast food hiç biri yok transferim yapıldığından beri. Emzirirken içerim bir tane diyince herkes bişeyler yazmış umarım açıklayabilmişimdir

Penti den emzirme sütyeni alan var mı?Memnun musunuz ve kaç beden aldiniz yahu bilemiyorum böyle baka baka nettten?
Ilk gebeligimde aldim kullandim, ama cokta bayilmadim yine duruyorlar belki kullanirim evde felan. Disarda kullanmam ama
Kizlar hastaneye nasil bi terlik goturceksiniz , su lohusa terlikleri beyaz olanlar mi yoksa siradan ucu acik terlik mi. ayaklar üşüyor mu hangisinden alalim
Ben normal plaj terligimi goturecegim. Usuyecegimizi sanmam mayista bile usumedim ben
Kızlar bikini bölgeniz de ıslanma oluyor mu bu ara sanki terlemiş gibi ıslaklık hissi
Oluyor tabi olmaz mi Terliyoruz tabi kilodan mütevellit
Bende kararsız kaldım da faydalı biseye benziyo
Ben kizimda kullanmadim, hic kusmazdi ihtiyac olmadi. Oglumda da ihtiyac olursa sonra alirim, erkenden almak gerekmiyor bence ihtiyaca gore alinmali. Her bebek kusmuyor, reflu her bebekte olmuyor

Sağ taraf-ı daha çok seviyordur bebekler mutlu iken hareket ederler.
Ya öyle mi . Sol tarafta kan akışı daha iyiymiş ya ben de hep sola yatmaya çalışıyorum hiç hareket yok yoruluyorum saga donuyor bir bakiyorum ufaktan kimildamaya basliyor . Sasirdim bende

Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Ben bugün yaptırdım baya da acıdı, şimdi de içimde bir korku oldu acıdı diye Allah korusun kasılma falan olur mu diye, çok huzursuzum şu anda

Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Ben bugün yaptırdım baya da acıdı, şimdi de içimde bir korku oldu acıdı diye Allah korusun kasılma falan olur mu diye, çok huzursuzum şu anda
Ben evde kendim jiletle alıyorum doğuma yakın yaptırabilirsem yaptırcam ağda. Genelde önerilmez deniyor ağda ama bilmiyorum yinede canım

Öylemidir gerçekten . Ben sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum aslında

ya sol diyorlar genelde ama solda belki direnc vardır damarlarında besleyende. sağ da daha iyidir ondan daha iyi hareket ediyor olabilir ya da bebeğin sağ da cok daha rahatt olabilir. tekme atıyorsa sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…