- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
şu an bende de yavaşladı sanki ayda dört kilo almışligim yok ama bı ara hızlı gidiyor gibiydim yavaşladimSon aylar daha da kilo alinir diyolardi bende tam tersi.Ayda 4 kilo aldiğim zamanlar geride kaldi sanirim kilom cok yavaş ilerliyor ayni yediğim halde.Oley:)
çok iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan bebise insAllahBugün gidip evin yakınındaki bir dükkandan topluca yaptım alışverişiniüstümden bir yük kalktı valla çocuk doğsa giyecek donu yoktu yazık arabayı puseti de babası alsın ufak tefek şeyler kaldı içim rahatladı valla
30 derecede yıkadım ben canım kıyafetlerin üzerine hep öyle yazıyorduBebek kıyafetleri kaç derecece yıkadiniz?
Yaaa. Tozu gitti mi. Hep oyle yazar zaten de ben 40 ile 60 arasında kararsızımşu an bende de yavaşladı sanki ayda dört kilo almışligim yok ama bı ara hızlı gidiyor gibiydim yavaşladim
çok iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan bebise insAllah
30 derecede yıkadım ben canım kıyafetlerin üzerine hep öyle yazıyordu
doktorum bi açıklama yapmadı canım.kasılmalarım oluodu aynı bundaki gbi bide çok yukarı çıktığını sanmıorum 32 haftalıkken muayenede öğrendim daha dgrusu benim ısrarımla baktı doktor.dedimki lavaboya oturunca pıt pıt die altta atıo dedım eğildikçe arkma baskı oluo dedim.oda doğum haneye gönderdi alttan bakıldı 2 cm açık çıktı.ile sevk ettiler orda yattm 2 gece faln snra ılmayı durdurduk gidebilirsn dediler buraya geldim doktr kızdı nıe geldin orda yat die.nese geri burda ciğer geliştrci yaptılar doğmasın die ilaç kullandım burdada baya yattım sonra ilacı bırakalım artık bebek sıkıntıya girecek dedi doktr çunkü çıkısta beklıodu yavrum.1 hafta dolmadan falnda doğdu.☺bayada yazmışım
sanırım bünyemle alakalı şuan buda aynı öle baş aşşagı kasılmaların haddi yok egilip yerden bişey alırken sanki arkadan çıkacak gbi.progestan kullanıorum belki o durdurrsa durdurur.doktrm demstı 30. haftalrdan sonra gel rahim agzna bakalım ona göre ya ilacı keseriz yada devam edersin dedi.bende bu hafta yada haftya gidecegim inşallah
Canım ya Benimki de sol tarafa geçiyorhmm benımkının pek zamanı yok sdece sabahları rahatım bende ozaman işlerimi halletmeye çalışıyorum.kasıldığım xaman hareketlermi bile kısıtlıo bide karnımın bağzı noktalarını şişirio genelde göbek deliğimin sağ tarafna doğru karnıma baktgm zaman belli oluo yamuk oluo karnım sanırım poposunu dayıyo
Hamileyken sigaranın zararı yok diye bir şey yok bu arada yazmak istedim. Çünkü hassas olduğum noktalardan. Benim hatırladığım yarık damak, yarık dudak sendromunun bir sebebi bu ve nice problemlerin. Basite indirgenmeyecek bir durum. Ve malesef ama emzirirken bile zararlı. Ben bir şey yerdim mesela ishal olursam bebeğim de ishal olurdu. O kadar etkili yenilen içilen.
Gitti kız zaten leke vs yok ya tertemiz oldu bence çok yükseğe gerek yokYaaa. Tozu gitti mi. Hep oyle yazar zaten de ben 40 ile 60 arasında kararsızım
Derlerrr derlerrr hep derlerbana da diyorlar ordan biliyorum ben direk 'susun şuan onun hayali ile dayanıyorum' diyorum benimde şuan hamile bir arkadaşım var ne sigarasını ne kahvesini bırakmadı, doğuma 2 haftası var hala içiyor. Dediğin gibi okadarcıktan bişey olmaz sanıyorum
Gerçi şimdi böyle diyorum ama belki emzirirken de dayanırım bilemedimşimdilik böyle avunuyorum diyelim
Yanlış anlaşılma olmasın hanımlar. 15 - 16 yıldır kullanıyorum sigara. Transferim yapıldığı gün bıraktım hiç içmedim çok şükürbu kendinize nasıl ikna ettiğinize göre değişir. içerler mesela bebekleri sapasağlam doğar. ama ilerleyen yaşlarda kronik bir rahatsızlığının olmayacağını kimse garanti edemez. bu içmeyen biri içinde geçerli ama en azından annenin vicdanı temiz olur.. Allahın emaneti bu bebişler bize... bile bile içmek bana acımasızlıkmış gibi geliyor... benm de kuzenim içiyordu yaşım 14-15 filandı ne kızmıştım ona, o da bana tabi
Sağ taraf-ı daha çok seviyordur bebekler mutlu iken hareket ederler.Kızlar ben sola yatınca bebek hateket etmiyor sağ tarafa dönünce hareket ediyor neden olabilir sizde nasıl ?
Ilk gebeligimde aldim kullandim, ama cokta bayilmadimPenti den emzirme sütyeni alan var mı?Memnun musunuz ve kaç beden aldiniz yahu bilemiyorum böyle baka baka nettten?
Ben normal plaj terligimi goturecegim. Usuyecegimizi sanmamKizlar hastaneye nasil bi terlik goturceksiniz , su lohusa terlikleri beyaz olanlar mi yoksa siradan ucu acik terlik mi. ayaklar üşüyor mu hangisinden alalim
Oluyor tabi olmaz miKızlar bikini bölgeniz de ıslanma oluyor mu bu ara sanki terlemiş gibi ıslaklık hissi
Ben kizimda kullanmadim, hic kusmazdi ihtiyac olmadi. Oglumda da ihtiyac olursa sonra alirim, erkenden almak gerekmiyor bence ihtiyaca gore alinmali. Her bebek kusmuyor, reflu her bebekte olmuyorBende kararsız kaldım da faydalı biseye benziyo
Ya öyle mi . Sol tarafta kan akışı daha iyiymiş ya ben de hep sola yatmaya çalışıyorum hiç hareket yok yoruluyorum saga donuyor bir bakiyorum ufaktan kimildamaya basliyor . Sasirdim bendeSağ taraf-ı daha çok seviyordur bebekler mutlu iken hareket ederler.
Kızlar ben sola yatınca bebek hateket etmiyor sağ tarafa dönünce hareket ediyor neden olabilir sizde nasıl ?
Öylemidir gerçekten . Ben sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum aslındasağdan daaha çok oksijen gidiyordur.
Ben evde kendim jiletle alıyorum doğuma yakın yaptırabilirsem yaptırcam ağda. Genelde önerilmez deniyor ağda ama bilmiyorum yinede canımKızlar ağda yaptırıyor musunuz? Ben bugün yaptırdım baya da acıdı, şimdi de içimde bir korku oldu acıdı diye Allah korusun kasılma falan olur mu diye, çok huzursuzum şu anda
Öylemidir gerçekten . Ben sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum aslında
Ne var ki binde kuzumBime giden varmı aldınızmı birşeylerBen gitmedim annem taa Ankarada gitti bime almış birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?