2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Ben bugün yaptırdım baya da acıdı, şimdi de içimde bir korku oldu acıdı diye Allah korusun kasılma falan olur mu diye, çok huzursuzum şu anda
bence jilet kullan. Agda sıkıntı olmasin ALLAH korusun

Valla canım yardmcı olmayı çok isterim ama bu düzenli kasılma kızmını bende tam bilemiorum benim zaten sorunluydu 32 haftadan sonra hastanede yattım sdece son 1 hafta pskolojım bozulmuştu hastanede doktor bi geldi ben hüngür hüngür ağlıorum bana sen eniyisi eve git birazda orda bekle dedı 2 günde 1 nst ye çagrdı bide doğum olmasın die ilaç kullanıodum artık onu keselim dedi.o ilacı kestığim gün belime saniye geçmeyen sabit bi ağrı saplandı 5 gün yada daha fazla o sancıyı çektim doğuracagım gece lavaboya kalktım ayağa kalkmamla suyumun boşalması bir oldu.Ve o sancı şıp die kasildi sabah ezanı vaktydi bezimi bagladım hemen hastaneye gittim.cuma vaktide doğurdum.
hastaneye gittkten sonra yavaş yavaş başladı sancım ama tam emin olamıorum nasıl bi sancı oldgna sadece hatrladgm şey dizimden üst taraf ön taraf cayır cayır yanıodu sanki sonrada bi anda byüğün gelmişde ıkınıomuşsun gbi ıkındım sonrada doğuma alındım.zaten o arada sürekli bakıolar sancıya bebegn kalp atışlarına açılmaya falan
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

benim kızım hala yastkta yatmıyor brn koydum başına yastık yok ben istemıorum dedi yastıksız yatıyor

Ben cuma günü bi doktoruma gideyim de sonra çanta işine geçerim artık. Senin hazırlaman çok iyi olmuş, ilki bile 36da gelmiş. Belli ki senin gebelikler son vakte kalmıyor
aynen canım bende öyle düşündüm bide kasılmalarımda oluo die ne olur ne olmaz dedim hazır dursun.ama hala eksikler var gbi

canım o akıntını doktora söyle bence enfeksiyon olabilir.enfeksiyonda açılmaya sebep olabiliyormus.ben önceki kontrolümde söledim fitil verdi fitil bitti çok oldu biteli şimdi yeniden başladı gidince tekrar söyleyecegim.alttan ince ince sancıda girio

off bu konu korkulu rüyam eşimede güvenemiorum ki tamam beraber yapalım der işe başlayınca bütün iş bana kalır.rahat degilim kasılmalarım oluyor egidikçe arkadan sancı grio çıkacak gbi .bide bugun üst taraftanda batmaya başladı biraz daha büyüdü sanırım.
Benim ev batık duvarları silmesem diorum yınede çok iş var
bide evin önüne su birirkintisi yaptılar göl gbi yola asfalt dökülmedi heryer toz duman odada çok ıvır zıvır bir sürü eşyada var bazen diorum ki kanepelere kadar herşeyi sat yere bi minder at otur

Malesef eşya çokluğu hep sıkıntı ufak ufak yapmaya çalış cnm hepsi bı anfa olmuyor bı oda bı günde bitmiyor vala dinleme dinlene anca ramazandan önce başlamıştım ben temizliğe ramazan sonuna anca bitecek tamamen yavaş yavaş yapinca

benim aile hekimim çook zorda kalmadıkca kızıma antibiyotik yazmadı hatta ateş düşürücü öksürk şurubu bunlara bile karşı çıktı.ki zaten bende o düşüncedeydim kv sagolsun kızım bi öhö demesinde aha hasta olacak öksürk şurubu ver ilerlemesin hiç bi zamanda dinlemedim hatta birinde baya bi tartışma derecesine geldik ben çocuklarıma verrdim faln dedi bende bu benim çocuğum dedim.ve sonuç ney bilomusunz bağışıklığı güçlü bi çocuk hastalansa bile kısa sürede iyileşir Rabbime çok şükür Maşşallah kızıma.
2 yaşına kadar bağışıklığı tam otrmadgı için sık sık hastalanılır demstı doktr öksürük oldgnunda ortamını nemlendir havalandır faln bu tarz şeyler yapardım ilaç vermrzdim her çocukda bir olmuyor tabiki çoğu çocuklara baktım geneli akraba diş çıkarırlar serum grıp olurlar serum çok zor gerçekten

şimdi nasılsın canım iyisindir İnşallah çok geçmiş olsun. dermansız dert vermezRabbimsen içini ferah tut
Çok şükür canım salı günü Dr gittim tekrar bir sıkıntı yok sadece sol böbrekte büyüme aynı duruyor bebekte fazla değil ama ilerlemiş en azından ..eğer doguncada devam ederse takip edilecekmis ...bebeğimin karın çevresi baya ilerde yaklaşık 2.5 hafta ilerde ama şeker hastaligim çıkmadı ondan bir şey demedi onada

Evet size muhteşem bir soru ile geldim kızlar. Genital kaşıntı mantar olabilir mi. Başka hiç bir belirti yok. Şüphelendim sirkeli su ile yıkama yaptım rahatlattı ama daha önce başıma hiç gelmediği için ayırt edemiyorum neden olduğunu bilgisi olan ve ilaçsız alternatif tedavi yöntemi bilen var mıdır aranızda

Olabilir, duş sonrası vs ıslak bırakma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…