- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
bence jilet kullan. Agda sıkıntı olmasin ALLAH korusunKızlar ağda yaptırıyor musunuz? Ben bugün yaptırdım baya da acıdı, şimdi de içimde bir korku oldu acıdı diye Allah korusun kasılma falan olur mu diye, çok huzursuzum şu anda
Sabo terlik alcam ben. Daha rahat olur sonra da giyilirBenim de terliğim yok nasıl bişey alicam bilmyiorum ama lohusa terliği almayacağim kesin.Daha sonrasında d a kullanabileceğim bir şey alacağim
Bebek şeyleri gelmişte hep kaliteli vallaNe var ki binde kuzum
Benim evimin hemen aşağısında vâr ây baksam mi ki . Merak ettimBebek şeyleri gelmişte hep kaliteli valla
Valla canım yardmcı olmayı çok isterim ama bu düzenli kasılma kızmını bende tam bilemiorum benim zaten sorunluydu 32 haftadan sonra hastanede yattım sdece son 1 hafta pskolojım bozulmuştu hastanede doktor bi geldi ben hüngür hüngür ağlıorum bana sen eniyisi eve git birazda orda bekle dedı 2 günde 1 nst ye çagrdı bide doğum olmasın die ilaç kullanıodum artık onu keselim dedi.o ilacı kestığim gün belime saniye geçmeyen sabit bi ağrı saplandı 5 gün yada daha fazla o sancıyı çektim doğuracagım gece lavaboya kalktım ayağa kalkmamla suyumun boşalması bir oldu.Ve o sancı şıp die kasildi sabah ezanı vaktydi bezimi bagladım hemen hastaneye gittim.cuma vaktide doğurdum.Umarım sizin gibi olur o zaman size bir kaç soru sorsam benzer bir durum var. Ben regl olacakmış gibi gün içinde karın sertleşmeleri ile ağrı hissediyorum bel ağrısıda eşlik ediyor ve inanılmaz bir baskı ile direk tuvaletim geliyorbazende ağrısız kasılma oluyor ama hiç biri düzenli değil. Normal doğum ağrısı sancısını anlayamazsam diye cok korkuyorum. Doktor işte şu kadar ara ile kasılma olursa agrılı olursa suyun gelirse vs gel dedi ama düzenli kasılmalar olmayınca hiç birşey yapamıyorum
benim kızım hala yastkta yatmıyor brn koydum başına yastık yok ben istemıorum dedi yastıksız yatıyorBebegi 2 3 yaşına gelenler ve yastıkta yatırmaya başlayanlar hangi yastıkta yatırdınız? Çocuklar için yani bebekler icin ortopedik yastıklar yani şu boyun yastıklari olur degil mi? Ben şimdi büyük karyola da aldığım için yastığı koyup üstünü orteyim diyorum arada bir bende yatarım
Kalmamıstır ki canım sabah erkendne gitmek gerekiyorBenim evimin hemen aşağısında vâr ây baksam mi ki . Merak ettimBide her migros gitmeme bezlere gözüm çarpıyor minies o çok güzelmiş oyle diyorlar
aynen canım bende öyle düşündüm bide kasılmalarımda oluo die ne olur ne olmaz dedim hazır dursun.ama hala eksikler var gbiBen cuma günü bi doktoruma gideyim de sonra çanta işine geçerim artık. Senin hazırlaman çok iyi olmuş, ilki bile 36da gelmiş. Belli ki senin gebelikler son vakte kalmıyor
canım o akıntını doktora söyle bence enfeksiyon olabilir.enfeksiyonda açılmaya sebep olabiliyormus.ben önceki kontrolümde söledim fitil verdi fitil bitti çok oldu biteli şimdi yeniden başladı gidince tekrar söyleyecegim.alttan ince ince sancıda girioEn baştan beri var o ıslanma bende hatta öyle ki bazen altıma kaçırdığımı düşünüyorum. Kokusuz renksiz diye umursamıyorum zaten doktor bir problem olmadığını söylüyor. Ama bu jöle kıvamlı akıntı bi kaç gündür gelip gidiyo peçeteye silerken geliyor genelde. İnternette son haftalarda vücudun Doğuma hazır olduğunu gösterir filan yazınca ödüm koptu bi sorayım dedim. İnşallah kötü bi şey değildir.
off bu konu korkulu rüyam eşimede güvenemiorum ki tamam beraber yapalım der işe başlayınca bütün iş bana kalır.rahat degilim kasılmalarım oluyor egidikçe arkadan sancı grio çıkacak gbi .bide bugun üst taraftanda batmaya başladı biraz daha büyüdü sanırım.İyi geceler kızlar şükür kıçım yer gördü valabugün oğlumuz için aldığımız gardrobu monte etti babası kızımin istekleri çenesi derken iftara bı saat kala anca bitti zaten 12ydi gerçi başladığımız ama sonra ben durur muyum tabi hemen yerleştirmek istedim sil süpür yerleştir derken bı saat falan oluyor işler biteli şükür o telaseden de kurtuldum gardrop için stiker sipariş vericem bklm netten beğendim bı iki bişey yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor bahaneyle kızımın odası da temizlendi dün büyük banyomu temizlemistim kaldı geriye salon ve oturma odası ay vala şaka maka yata kalka bitirdim temizliği
Sizler napyorsunuz kızlar
Malesef eşya çokluğu hep sıkıntı ufak ufak yapmaya çalış cnm hepsi bı anfa olmuyor bı oda bı günde bitmiyor vala dinleme dinlene anca ramazandan önce başlamıştım ben temizliğe ramazan sonuna anca bitecek tamamen yavaş yavaş yapincaoff bu konu korkulu rüyam eşimede güvenemiorum ki tamam beraber yapalım der işe başlayınca bütün iş bana kalır.rahat degilim kasılmalarım oluyor egidikçe arkadan sancı grio çıkacak gbi .bide bugun üst taraftanda batmaya başladı biraz daha büyüdü sanırım.
Benim ev batık duvarları silmesem diorum yınede çok iş var
bide evin önüne su birirkintisi yaptılar göl gbi yola asfalt dökülmedi heryer toz dumanodada çok ıvır zıvır bir sürü eşyada var bazen diorum ki kanepelere kadar herşeyi sat yere bi minder at otur
benim aile hekimim çook zorda kalmadıkca kızıma antibiyotik yazmadı hatta ateş düşürücü öksürk şurubu bunlara bile karşı çıktı.ki zaten bende o düşüncedeydim kv sagolsun kızım bi öhö demesinde aha hasta olacak öksürk şurubu ver ilerlemesin hiç bi zamanda dinlemedim hatta birinde baya bi tartışma derecesine geldik ben çocuklarıma verrdim faln dedi bende bu benim çocuğum dedim.ve sonuç ney bilomusunz bağışıklığı güçlü bi çocuk hastalansa bile kısa sürede iyileşir Rabbime çok şükür Maşşallah kızıma.Benim her kontrolumda dr alttanda bakiyo usttendeonu konusuyoduk
Yani ben dusunki agda icin bile baskasina gitmemis biriyim ama dra gelince baktiriyorum napim
Canim ya ben su sezeryan isine hicbizamn sicak bakanlardan degilim, istek disi olup mecbur kalmak baska tabiki...
Saglik acisindan cok dezavantajlari var
Ve trnin saglik konusunda cooook ust seviyede oldugunu dusunuyorum ve gozemliyorum ama sadece ve sadece sezeryan ve antibiyotik verilmesi konusunda hemfikir olamiyorum.
Gece yattığımda o kadar yorulmuş oluyorum ki yorgunluktan uyuyamıyorum bir süreBiraz iş yapsam bir şey yapsam vücudum nasıl yorgun düşüyor ☹ son haftalar kendini gösterdiAllah kolaylıklar versin hepimize
Evet canim bez markası baya da satıyormuşKalmamıstır ki canım sabah erkendne gitmek gerekiyorbez markası mı o bilmiyorumki
Çok şükür canım salı günü Dr gittim tekrar bir sıkıntı yok sadece sol böbrekte büyüme aynı duruyor bebekte fazla değil ama ilerlemiş en azından ..eğer doguncada devam ederse takip edilecekmis ...bebeğimin karın çevresi baya ilerde yaklaşık 2.5 hafta ilerde ama şeker hastaligim çıkmadı ondan bir şey demedi onadaşimdi nasılsın canım iyisindir İnşallah çok geçmiş olsun. dermansız dert vermezRabbimsen içini ferah tut
Olabilir, duş sonrası vs ıslak bırakma hiçEvet size muhteşem bir soru ile geldim kızlar. Genital kaşıntı mantar olabilir mi. Başka hiç bir belirti yok. Şüphelendim sirkeli su ile yıkama yaptım rahatlattı ama daha önce başıma hiç gelmediği için ayırt edemiyorum neden olduğunu bilgisi olan ve ilaçsız alternatif tedavi yöntemi bilen var mıdır aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?