Maşallah bende sabırsızlanıyorum öğrenmek için32+1 de bu arada bebisimin kilosu 2200 çıktı kızlar bir haftada 150 almış
Ya bırakmıyorum ama artık son haftalar zaten akıntı vs en üst seviyedeOlabilir, duş sonrası vs ıslak bırakma hiç
Canım sen progestan kullanıyordun değilmi..Ne kadar alıyorsun günde ve ağızdanmı yoksa vajinalmi kullanıyorsun.canım o akıntını doktora söyle bence enfeksiyon olabilir.enfeksiyonda açılmaya sebep olabiliyormus.ben önceki kontrolümde söledim fitil verdi fitil bitti çok oldu biteli şimdi yeniden başladı gidince tekrar söyleyecegim.alttan ince ince sancıda girio
Evet canım oluyor.Sirkeli suya devam et baya faydasını gördüm ben birde niaouli yağı var hülya kayhan adında bir eczacının ürünü onunda çok faydasını gördüm.Evet size muhteşem bir soru ile geldim kızlar. Genital kaşıntı mantar olabilir mi. Başka hiç bir belirti yok. Şüphelendim sirkeli su ile yıkama yaptım rahatlattı ama daha önce başıma hiç gelmediği için ayırt edemiyorum neden olduğunu bilgisi olan ve ilaçsız alternatif tedavi yöntemi bilen var mıdır aranızda
Bende anne kurbaniydimbenim aile hekimim çook zorda kalmadıkca kızıma antibiyotik yazmadı hatta ateş düşürücü öksürk şurubu bunlara bile karşı çıktı.ki zaten bende o düşüncedeydim kv sagolsun kızım bi öhö demesinde aha hasta olacak öksürk şurubu ver ilerlemesin hiç bi zamanda dinlemedim hatta birinde baya bi tartışma derecesine geldik ben çocuklarıma verrdim faln dedi bende bu benim çocuğum dedim.ve sonuç ney bilomusunz bağışıklığı güçlü bi çocuk hastalansa bile kısa sürede iyileşir Rabbime çok şükür Maşşallah kızıma.
2 yaşına kadar bağışıklığı tam otrmadgı için sık sık hastalanılır demstı doktr öksürük oldgnunda ortamını nemlendir havalandır faln bu tarz şeyler yapardım ilaç vermrzdim her çocukda bir olmuyor tabiki çoğu çocuklara baktım geneli akraba diş çıkarırlar serum grıp olurlar serum çok zor gerçekten
Hayirlisi olsun, saglikla gelsin insallah kuzucukKizlar 10 gun önce kontrole gittigim de sezeryanla haziran son gunleri 38. Hafta demişti dr. Dogum icin, bugun kontrole gittim tansiyonum ilac kullanmama ragmen 13 / 9 un cok altina inmedi, sekerimde hep tam sınırda, eger bebegimin kilosu gelisimi iyi olursa 35 / 36 hafta gibi aliriz dedi yani haziran ortasi, bugün 30+4 uz 1800 civari dedi kilo icin, ayyy cok heyecanliyim kızlar sanki korkmaya da basladim
Sanki öyle gibi bu güne kdr eşya temizlik keyifli keyifli orta da geziyodum, şimdi yusuf yusuf oldum korkunun gözünü sevimHayirlisi olsun, saglikla gelsin insallah kuzucukIlk bebis seninki olacak galiba gruptan
Maşallah sağlıkla gelsin de direk kucağına al ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum.Kizlar 10 gun önce kontrole gittigim de sezeryanla haziran son gunleri 38. Hafta demişti dr. Dogum icin, bugun kontrole gittim tansiyonum ilac kullanmama ragmen 13 / 9 un cok altina inmedi, sekerimde hep tam sınırda, eger bebegimin kilosu gelisimi iyi olursa 35 / 36 hafta gibi aliriz dedi yani haziran ortasi, bugün 30+4 uz 1800 civari dedi kilo icin, ayyy cok heyecanliyim kızlar sanki korkmaya da basladim
resmen şurda 5 hafta sonra bebişine kavuşacaksın inşallah rüya gibiSanki öyle gibi bu güne kdr eşya temizlik keyifli keyifli orta da geziyodum, şimdi yusuf yusuf oldum korkunun gözünü sevim
Hepimiz insallah onlarin mis kokusuna sağlıkla kavuşuruzMaşallah sağlıkla gelsin de direk kucağına al ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum.Zaman yaklaştıkça insan bir hoş oluyor.
Amin canım hepimize şurada gaz uyku düzeni aşı fln muhabbeti nasip olur insallahresmen şurda 5 hafta sonra bebişine kavuşacaksın inşallah rüya gibibeni de heyecan sardı iyice rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin..Kizlar 10 gun önce kontrole gittigim de sezeryanla haziran son gunleri 38. Hafta demişti dr. Dogum icin, bugun kontrole gittim tansiyonum ilac kullanmama ragmen 13 / 9 un cok altina inmedi, sekerimde hep tam sınırda, eger bebegimin kilosu gelisimi iyi olursa 35 / 36 hafta gibi aliriz dedi yani haziran ortasi, bugün 30+4 uz 1800 civari dedi kilo icin, ayyy cok heyecanliyim kızlar sanki korkmaya da basladim
Amin canım hepimizin insallahSağlıkla gelsin inşallah bebeğin..
Ben prima düşünüyorum canım bakalımEvet canim bez markası baya da satıyormuş
İçi mi kasınıyor bende de oldu fitil krem verdi doktor bayada akontım oldu fitilden sonra iyi geldiEvet size muhteşem bir soru ile geldim kızlar. Genital kaşıntı mantar olabilir mi. Başka hiç bir belirti yok. Şüphelendim sirkeli su ile yıkama yaptım rahatlattı ama daha önce başıma hiç gelmediği için ayırt edemiyorum neden olduğunu bilgisi olan ve ilaçsız alternatif tedavi yöntemi bilen var mıdır aranızda
Kontrol hafta ya beklesem mi o zaman kadar bilemedim. Evde mantar kremi var travacort diye ama sormadan kullanmak istemiyorum.İçi mi kasınıyor bende de oldu fitil krem verdi doktor bayada akontım oldu fitilden sonra iyi geldi
Bende ondan aldim.Ben prima düşünüyorum canım bakalım
MasAllah cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum ayın 20sinde randevum var32+1 de bu arada bebisimin kilosu 2200 çıktı kızlar bir haftada 150 almış
Bende 27 sinde gidiyorum 32+3 oluyor sanırım insan heyecsnlaniyo dimiMasAllah cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum ayın 20sinde randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?