2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım sen progestan kullanıyordun değilmi..Ne kadar alıyorsun günde ve ağızdanmı yoksa vajinalmi kullanıyorsun.

Evet canım oluyor.Sirkeli suya devam et baya faydasını gördüm ben birde niaouli yağı var hülya kayhan adında bir eczacının ürünü onunda çok faydasını gördüm.

Bende anne kurbaniydim
Daha cocugun atesi yokken yani diyelim 36, 5falan ates dusurucu verdirirdi
Daha cocuk acikmadan emzir derdi
Tamamen cahilligime ve gencligime geldi buyuturken
Kizim cok hasta olurdu
Hastane hastane gezerdik
Allah izin verirse bunu kimseye yem etmicem

Kizlar 10 gun önce kontrole gittigim de sezeryanla haziran son gunleri 38. Hafta demişti dr. Dogum icin, bugun kontrole gittim tansiyonum ilac kullanmama ragmen 13 / 9 un cok altina inmedi, sekerimde hep tam sınırda, eger bebegimin kilosu gelisimi iyi olursa 35 / 36 hafta gibi aliriz dedi yani haziran ortasi, bugün 30+4 uz 1800 civari dedi kilo icin, ayyy cok heyecanliyim kızlar sanki korkmaya da basladim

Hayirlisi olsun, saglikla gelsin insallah kuzucuk Ilk bebis seninki olacak galiba gruptan

Maşallah sağlıkla gelsin de direk kucağına al ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum. Zaman yaklaştıkça insan bir hoş oluyor.

Sanki öyle gibi bu güne kdr eşya temizlik keyifli keyifli orta da geziyodum, şimdi yusuf yusuf oldum korkunun gözünü sevim
resmen şurda 5 hafta sonra bebişine kavuşacaksın inşallah rüya gibi beni de heyecan sardı iyice rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin..

İçi mi kasınıyor bende de oldu fitil krem verdi doktor bayada akontım oldu fitilden sonra iyi geldi

MasAllah cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum ayın 20sinde randevum var
Bende 27 sinde gidiyorum 32+3 oluyor sanırım insan heyecsnlaniyo dimi yalnız cok yaramaz. Internette okudum ne kadar doğruysa, o kadar çok hareketli olan yaramaz oluyormuş diye sasirmadim bende felaket biseydim ufakken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…