2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben banyoya girince falan nedense orda oluyor bazen de tuvalete girdiğimde afedersiniz sanki bebegin bası ya çıkarsa elimle dokunursam diye boyle saçma bir korku içindeyim ya korkmak ta istemiyorum boyle sacmalayan bi ben miyim merak ettim oyle bisey olmaz dimi ya banyoda doğurursam

Yok olmaz doğurmak o kadar kolay değil emin ol

Sleepy çok tasırıyormus öyle diyorlar valla ama
O taşıranlar bağlamayı beceremiyor beze suç atıyordur. Ben 3,5 yıldır bir fiil kullanıyorum. Daha sızdırmasına şahit olmadım. Ha bebişe yaramaz pişik yapar anlarımda şu taşırıyor olayına kıl oluyorum yaa..

Valla bilmiyorumki canım öyle okudum denemeden bilemeyiz tabiki

Hiç öyle bisey duymadım herkes çok mutlu . Bende aldım. Taşarsa o zaman değişiriz artık.ama kardeşim de prima kullanmıştık ta belinden çıkıyordu . Huggies ve molfiks iyi gelmisti
Kullanmaya bağlı bence deneye deneye en iyisini bulcaz artık napaşım ben o yızden ilk aşamada çok bez stoğu yapmam deneye deneye bakıcam

Keşke o kadar kolay çıksaydı

Sağlıkla gelsin inş cnm korkma içini ferah tutmaya çalış haziran sonu az kalmış çantanı hazır et :)

Kizlar gecen kontrole gittim. 32+2 de 1700 gram oldugunu soyledi dr. Bi hafta geriden gidiyor gelisim. O kadar muz pekmez pek ise yaramamis ama bunada şükür sıkıntı olmaz dedi dr... ya normal dogum planlayanlar , benim gibi epidural normal nasil acaba diye dusunenler var mi . Gelin sarilalim . Cok yalniz hissediyorum, sezeryana da kayabilirim .. korkular ah korkular zaman azaldikca uyutmuyorr

benim sezeryan epiduralli olmuştu cok şükür korkulacak bişey yok
ama normal doğum da nasıldır bilmiyorum

benim sezeryan epiduralli olmuştu cok şükür korkulacak bişey yok
ama normal doğum da nasıldır bilmiyorum
Ya ben de o şekilde olcam sezeryan da seyi merak ediyorum kac dakika sürüyor uyusturulduktan hemen 5 dakika icinde bebegi çıkartıp gosteriyorlarmis galiba ama sonra o dikme olayi falan filan cok mu uzun sürüyor

Ya ben de o şekilde olcam sezeryan da seyi merak ediyorum kac dakika sürüyor uyusturulduktan hemen 5 dakika icinde bebegi çıkartıp gosteriyorlarmis galiba ama sonra o dikme olayi falan filan cok mu uzun sürüyor
iğne yaptıktan sonra anlamıyorsun bile cok hızlı bebek 5 dk içinde cıktı ve o ilk anları görmek en güzeli yanıma koydular sonra hemişe aldı giydirdi vs ben onu izlerken doktor dikiş vs attı benm cok hızlı oldu toplam yarım saat anca sürdü

Ay ne güzel ne güzel teşekkür ederim. Sonrasında peki kahve içtiniz mi bir de bunu cok söylüyorlar

Bende 27 sinde gidiyorum 32+3 oluyor sanırım insan heyecsnlaniyo dimi yalnız cok yaramaz. Internette okudum ne kadar doğruysa, o kadar çok hareketli olan yaramaz oluyormuş diye sasirmadim bende felaket biseydim ufakken
benimde normalde 27sinde bı ay doluyor ama bu sefer erken gidicem randevu gözükmüyor o tarihe diye 31+6 olacak bklm ne diyecek cidden heyecan oluyor hem korku hem heyecan karışıyor benim oğlum uslu olaacak o zmn çok üzmüyor anneisji
yok kız korkma bişey olmaz hemen çıkıveremiyor öyle ama şu virüsün ilk zmnlari bende sürekli rüyamda doguruyordm birinde yatagimizde doguruyorum falan çok ilginçti
aynen bende öyle 21 mayısta gidicem 32+0 da heyecandan o gece uyku tutmuyor :):)
biz seninle aynıyız gün olarak o zmn bende 20 Mayıs'ta 31+6 yok bklm ne diyecek gelişimi ne durumda merakla bekliyorum
Dr sıkıntı görmüyorsa korkma cnm tabiki sağlık olsun da alır insAllah kilo epidural normal doğum nasıl oluyormuş aya spinal epidural sezeryan hepsi karıştı bende ne ne anlamıyorum

Ay ne güzel ne güzel teşekkür ederim. Sonrasında peki kahve içtiniz mi bir de bunu cok söylüyorlar
Evet evet :) bende öncesinde okumuştum doğum hikayelerini nescafe ve kahve makinamı götürdüm hastaneye doğumdan sonra içtim baş ağrısı olmasın diye ztn ağrı sızı olunca ilaç veriyorlar ağrı kesici vs 2-3 gün kalıyordu normalde sezeryanlılar bu süreçte 1 gün kalıcaz nasıl olucak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…