- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Yok olmazKızlar ben banyoya girince falan nedense orda oluyor bazen de tuvalete girdiğimde afedersiniz sanki bebegin bası ya çıkarsa elimle dokunursam diye boyle saçma bir korku içindeyim ya korkmak ta istemiyorum boyle sacmalayan bi ben miyim merak ettim oyle bisey olmaz dimi ya banyoda doğurursam
Canım bende kontrole gitmedim mesaj attım mantar olabilir dedi isimlerini yazdı ilaçların gittim aldım geldim vallaKontrol hafta ya beklesem mi o zaman kadar bilemedim. Evde mantar kremi var travacort diye ama sormadan kullanmak istemiyorum.
Sleepy çok tasırıyormus öyle diyorlar valla amaBende ondan aldim.ama daha sonra sleepy ve bu minies denemek istiyorum sleepy cok övülüyor
O taşıranlar bağlamayı beceremiyor beze suç atıyordur. Ben 3,5 yıldır bir fiil kullanıyorum. Daha sızdırmasına şahit olmadım. Ha bebişe yaramaz pişik yapar anlarımda şu taşırıyor olayına kıl oluyorum yaa..Sleepy çok tasırıyormus öyle diyorlar valla ama
Hiç öyle bisey duymadım herkes çok mutlu . Bende aldım. Taşarsa o zaman değişiriz artık.ama kardeşim de prima kullanmıştık ta belinden çıkıyordu . Huggies ve molfiks iyi gelmistiSleepy çok tasırıyormus öyle diyorlar valla ama
Bebegin gramını görünce farkettim senin doğum ağustosta mi olacak ?Sleepy çok tasırıyormus öyle diyorlar valla ama
Valla bilmiyorumki canım öyle okudum denemeden bilemeyiz tabikiO taşıranlar bağlamayı beceremiyor beze suç atıyordur. Ben 3,5 yıldır bir fiil kullanıyorum. Daha sızdırmasına şahit olmadım. Ha bebişe yaramaz pişik yapar anlarımda şu taşırıyor olayına kıl oluyorum yaa..
Kullanmaya bağlı bence deneye deneye en iyisini bulcaz artık napaşım ben o yızden ilk aşamada çok bez stoğu yapmam deneye deneye bakıcamHiç öyle bisey duymadım herkes çok mutlu . Bende aldım. Taşarsa o zaman değişiriz artık.ama kardeşim de prima kullanmıştık ta belinden çıkıyordu . Huggies ve molfiks iyi gelmisti
Sezeryan olcam ben canım Ağustosa kalmaz herhalde temmuz sonu falan olur nolduki canımBebegin gramını görünce farkettim senin doğum ağustosta mi olacak ?
Keşke o kadar kolay çıksaydıKızlar ben banyoya girince falan nedense orda oluyor bazen de tuvalete girdiğimde afedersiniz sanki bebegin bası ya çıkarsa elimle dokunursam diye boyle saçma bir korku içindeyim ya korkmak ta istemiyorum boyle sacmalayan bi ben miyim merak ettim oyle bisey olmaz dimi ya banyoda doğurursam
Sağlıkla gelsin inş cnm korkma içini ferah tutmaya çalış haziran sonu az kalmış çantanı hazır et :)Kizlar 10 gun önce kontrole gittigim de sezeryanla haziran son gunleri 38. Hafta demişti dr. Dogum icin, bugun kontrole gittim tansiyonum ilac kullanmama ragmen 13 / 9 un cok altina inmedi, sekerimde hep tam sınırda, eger bebegimin kilosu gelisimi iyi olursa 35 / 36 hafta gibi aliriz dedi yani haziran ortasi, bugün 30+4 uz 1800 civari dedi kilo icin, ayyy cok heyecanliyim kızlar sanki korkmaya da basladim
aynen bende öyle 21 mayısta gidicem 32+0 da heyecandan o gece uyku tutmuyor :):)MasAllah cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum ayın 20sinde randevum var
benim sezeryan epiduralli olmuştu cok şükür korkulacak bişey yokKizlar gecen kontrole gittim. 32+2 de 1700 gram oldugunu soyledi dr. Bi hafta geriden gidiyor gelisim. O kadar muz pekmez pek ise yaramamisama bunada şükür sıkıntı olmaz dedi dr... ya normal dogum planlayanlar , benim gibi epidural normal nasil acaba diye dusunenler var mi . Gelin sarilalim . Cok yalniz hissediyorum, sezeryana da kayabilirim .. korkular ah korkular zaman azaldikca uyutmuyorr
Ya ben de o şekilde olcam sezeryan da seyi merak ediyorum kac dakika sürüyor uyusturulduktan hemen 5 dakika icinde bebegi çıkartıp gosteriyorlarmis galiba ama sonra o dikme olayi falan filan cok mu uzun sürüyorbenim sezeryan epiduralli olmuştu cok şükür korkulacak bişey yok
ama normal doğum da nasıldır bilmiyorum
iğne yaptıktan sonra anlamıyorsun bile cok hızlı bebek 5 dk içinde cıktı ve o ilk anları görmek en güzeli yanıma koydular sonra hemişe aldı giydirdi vs ben onu izlerken doktor dikiş vs attı benm cok hızlı oldu toplam yarım saat anca sürdüYa ben de o şekilde olcam sezeryan da seyi merak ediyorum kac dakika sürüyor uyusturulduktan hemen 5 dakika icinde bebegi çıkartıp gosteriyorlarmis galiba ama sonra o dikme olayi falan filan cok mu uzun sürüyor
Ay ne güzel ne güzeliğne yaptıktan sonra anlamıyorsun bile cok hızlı bebek 5 dk içinde cıktı ve o ilk anları görmek en güzeli yanıma koydular sonra hemişe aldı giydirdi vs ben onu izlerken doktor dikiş vs attı benm cok hızlı oldu toplam yarım saat anca sürdü
benimde normalde 27sinde bı ay doluyor ama bu sefer erken gidicem randevu gözükmüyor o tarihe diye 31+6 olacak bklm ne diyecek cidden heyecan oluyor hem korku hem heyecan karışıyor benim oğlum uslu olaacak o zmn çok üzmüyor anneisjiBende 27 sinde gidiyorum 32+3 oluyor sanırım insan heyecsnlaniyo dimiyalnız cok yaramaz. Internette okudum ne kadar doğruysa, o kadar çok hareketli olan yaramaz oluyormuş diye sasirmadim bende felaket biseydim ufakken
yok kız korkma bişey olmaz hemen çıkıveremiyor öyle ama şu virüsün ilk zmnlari bende sürekli rüyamda doguruyordm birinde yatagimizde doguruyorum falan çok ilginçtiKızlar ben banyoya girince falan nedense orda oluyor bazen de tuvalete girdiğimde afedersiniz sanki bebegin bası ya çıkarsa elimle dokunursam diye boyle saçma bir korku içindeyim ya korkmak ta istemiyorum boyle sacmalayan bi ben miyim merak ettim oyle bisey olmaz dimi ya banyoda doğurursam
biz seninle aynıyız gün olarak o zmn bende 20 Mayıs'ta 31+6 yok bklm ne diyecek gelişimi ne durumda merakla bekliyorumaynen bende öyle 21 mayısta gidicem 32+0 da heyecandan o gece uyku tutmuyor :):)
Dr sıkıntı görmüyorsa korkma cnm tabiki sağlık olsun da alır insAllah kilo epidural normal doğum nasıl oluyormuş aya spinal epidural sezeryan hepsi karıştı bende ne ne anlamıyorumKizlar gecen kontrole gittim. 32+2 de 1700 gram oldugunu soyledi dr. Bi hafta geriden gidiyor gelisim. O kadar muz pekmez pek ise yaramamisama bunada şükür sıkıntı olmaz dedi dr... ya normal dogum planlayanlar , benim gibi epidural normal nasil acaba diye dusunenler var mi . Gelin sarilalim . Cok yalniz hissediyorum, sezeryana da kayabilirim .. korkular ah korkular zaman azaldikca uyutmuyorr
Evet evet :) bende öncesinde okumuştum doğum hikayelerini nescafe ve kahve makinamı götürdüm hastaneye doğumdan sonra içtim baş ağrısı olmasın diye ztn ağrı sızı olunca ilaç veriyorlar ağrı kesici vs 2-3 gün kalıyordu normalde sezeryanlılar bu süreçte 1 gün kalıcaz nasıl olucak bakalımAy ne güzel ne güzelteşekkür ederim. Sonrasında peki kahve içtiniz mi bir de bunu cok söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?