2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya spinal ile edpidural farkı ne anlamadım ben o kadar bakıyorum anlamadım. spinal daha ıyı dıye duydum bılen var mı? ben de cuma bebegımı gormeye gıdecegım sezaryen işini de konuşçam bakalım

biz seninle aynıyız gün olarak o zmn bende 20 Mayıs'ta 31+6 yok bklm ne diyecek gelişimi ne durumda merakla bekliyorum
[/QUOTE]

evet sat tarihimiz aynı olmalı :) senin ki normal doğum mu olucak

Ben fiyat alırken sordum 2 gece kalış dediler...siz hastanenize sordunuz mu

Kizlar benim görumcem de yazin dogum yapanlardan..Depend cok terletiyor dedi 2 tane kullanabilmis pisik oldum dedi ..bana alma normal gece pedlerinden kullan diyor ..tabiki siz bilirsiniz ama aklinizda bulunsun cok almayin
ben başlarda çok gelecegi için hasta bezim var obları aldım yanıma5 tane falan yetmezse eczaneden aldırırım.düşük yaptığım zamanlardan kalmıştı

kocam son anda yan çizmezse yarın doktora gitmeyi düşünüyorum gece hıçkırıklarını tam bu sert kısmımız varya çıkışa yakın olan kasıkların bırazdaha altı anldınız umarım daha doğrusu anlatabıldım umarım.hıçkırıkları orada hissettim bide alttan bi anda sancıda girdi bi kaç kere ve dediğim gbi egildiğimde arkaya baskı oluo bende yarın bi gidiyim dedim benimki hemen ne için gidecen faln dedi.kontrole dedim gerek varmıkı faln dedide geride sen bilirsin dedi.bakalım İnşallah gidebilirim.

Ne bir kapı süsü, ne hediyelik, ne de bir kutu çikolata yaptırmadım

Onlara vereceğim para yerine bez almayı düşünüyorum
aynen valla bende hiç bişey almadım ama kızımda dolap süsü almıştım bunda almazsam olmaz büyüynce ben doğunca nie almadın faln derse die.kımse gelmeyecegi için akrabalara kadar yaptırabılırım.hele bi sağlıcakla alayım kucagımada İnşallah.dolap süsüde kızımdan kalan var isimli değil oyuzden onu kullanırım yıne

evet canım suyun gelirse durduramazsın şarr die gider

Alttan muayene konusu gdçmiş kızımda 32 haftadan sonrakı yaşadgm sıkıntı nedenıyle gelen baktı giden baktı ☺ama ben çok rahatsız olmadım acıma anlamında diorum parmakla açıklığa bakıolar.siz belki çok mu kasıodunuz acaba kendı ı sıkınca orasıda daralıo oyuzden zor olmuş olabılır.yada ben erken doğacak korkusuyla hiç bişeyi gözüm görmedi buda olabilir ☺☺

Arkadaşlar benim hemoglobin aşırı düşük çıktı böyle doğuma alamayız dedi doktor var mı benim gibi birileri acaba sanırım serumla takviye yapılacak

Günaydın benim bi sorum olacak hafta olarak benden önde oldugunuz için buraya sormak istedim dün geceden berı sol bacağım bacak arasın dan itibaren agrıyor yatakta dönerken bile cok agrı cektım sizce normal mı doktor a gitmeme gerek var mı? 2 hafta önde gidiyor bebeğin gelişimi bunla alakalı olabilir mi sizde de bu tür agrı oluyor mu

Günaydın canım. Genelde bu haftalarda ağrılar başlıyor çatı genişlemesine olabilir eğer erken doğum riskin yoksa çok endişelenme ama yinede bence için rahat etsin ara telefonda sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…