- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ya ben bu aralar acayip bı şekilde uyuyorum ya baya baya deliksiz denebilecek kadar hem deGünaydınn mutlu sabahlar.Gerçi ben gene bol uyanmalı ağrılı bir gece geçirdim ama
Ay yat valla ne güzel zaten bir bucuk aya bu kadar derin uyuyamayacaksınYa ben bu aralar acayip bı şekilde uyuyorum ya baya baya deliksiz denebilecek kadar hem devitamin ve demir ilaçlarını almaya başladığımdan beri böyle sanki
Hadi bakalım tombik tombik kollarını gör.Günaydın, benim bugün hastane kontrolüm var. Geldik bekliyoruz❤
Ben varim cnm haftaya ikinci serumu alacağım yoksa dogumdan sonra kan sıkıntısi yasariz dediArkadaşlar benim hemoglobin aşırı düşük çıktı böyle doğuma alamayız dedi doktor var mı benim gibi birileri acaba sanırım serumla takviye yapılacak
Ben varim cnm haftaya ikinci serumu alacağım yoksa dogumdan sonra kan sıkıntısi yasariz dedi
Epidural de acı vs hissedilmiyor ama dokunmalar hareketler hissediliyor diye biliyorum tam emin olmamakla birlikte :) spinalde tamamen uyuşukluk hali hiç his olmuyor. Sezaryen planlıyorsaniz hangisi daha uygun onu doktorla konuşmak lazımya spinal ile edpidural farkı ne anlamadım ben o kadar bakıyorum anlamadım. spinal daha ıyı dıye duydum bılen var mı? ben de cuma bebegımı gormeye gıdecegım sezaryen işini de konuşçam bakalım
Ben de 75lik içmiştim. O bi saat beklemeli kan vermelerin sonuncusundan sonra kendimden geçmek üzereydimKizlar size hastaneden yaziyorum
Seker yuklemesi yaptirdim
Buyuk konusmak istemem ama birdaha asla yaptirmak istemem
Ben bukadar kotu oluyosam bebek ne durumda
Ilk once kan tahlili yaptilar
75g seker 200ml sisede glukoz ictim
1 saat bekledim tekrar kan verdim
Simdi 1saat daha beklicem son kez kan vericem
Ama cok kotu oldum
Anlatilmaz yasanir
Arkadaşlar benim hemoglobin aşırı düşük çıktı böyle doğuma alamayız dedi doktor var mı benim gibi birileri acaba sanırım serumla takviye yapılacak
Benim de aile hekimliğindeki ölçümde kanım düşük çıktı çok. 1 hafta sonraki hastane kontrolünde tekrar baktırcam. Şimdilik günde 2ye çıkardık demir hapını.Ben varim cnm haftaya ikinci serumu alacağım yoksa dogumdan sonra kan sıkıntısi yasariz dedi
Benim de aile hekimliğindeki ölçümde kanım düşük çıktı çok. 1 hafta sonraki hastane kontrolünde tekrar baktırcam. Şimdilik günde 2ye çıkardık demir hapını.
Belirtileriniz neydi kansızlık etkiliyo muydu sizi?
aynen canım bklm hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimizAy yat valla ne güzel zaten bir bucuk aya bu kadar derin uyuyamayacaksındilini ısır nazar değmesin
yaaaaKizlar size hastaneden yaziyorum
Seker yuklemesi yaptirdim
Buyuk konusmak istemem ama birdaha asla yaptirmak istemem
Ben bukadar kotu oluyosam bebek ne durumda
Ilk once kan tahlili yaptilar
75g seker 200ml sisede glukoz ictim
1 saat bekledim tekrar kan verdim
Simdi 1saat daha beklicem son kez kan vericem
Ama cok kotu oldum
Anlatilmaz yasanir
MaşAllah canımKontrolümüz güzel geçti, oğluşumda iyiymiş. 29+4 görünüyor 1495kg ve 39cm dedi doktorumuz. Baş aşağı doğum pozisyonundaymış sıpa☺ Şekerimden ötürü herhangi bir sorun yok, suyu da herşeyi de iyiymiş. Bende zaten bir ayda 1kg almışım çok şükür kilo alımım yavaşladı☺ Sizin için titreme hareketlerini de sordum, gayet normal dedi doktor, henüz sinir sistemi gelişmediğinden hareket ettikçe kendilerini durduramayınca titreşiyorlarmışbir de 3 aylık kan şekeri ortalamam için test istedim, inşallah sonucu da güzel çıkar 3 hafta sonra görüşelim dedi doktorum. Buarada sezeryan içinde 38-39 hafta civarı isteriz dedi, 38i geçmek iyi olur dedi. Bende zaten nasipse 38i dolduran istiyorum
1 saat gecti kan verdim tekrar 1 saat sonra kan verecektim ama yarim saat kalasiya kustumBen de 75lik içmiştim. O bi saat beklemeli kan vermelerin sonuncusundan sonra kendimden geçmek üzereydimYiyeceğin şey hazır olsun. Tansiyonu düşüyo insanın.
Kontrolümüz güzel geçti, oğluşumda iyiymiş. 29+4 görünüyor 1495kg ve 39cm dedi doktorumuz. Baş aşağı doğum pozisyonundaymış sıpa☺ Şekerimden ötürü herhangi bir sorun yok, suyu da herşeyi de iyiymiş. Bende zaten bir ayda 1kg almışım çok şükür kilo alımım yavaşladı☺ Sizin için titreme hareketlerini de sordum, gayet normal dedi doktor, henüz sinir sistemi gelişmediğinden hareket ettikçe kendilerini durduramayınca titreşiyorlarmışbir de 3 aylık kan şekeri ortalamam için test istedim, inşallah sonucu da güzel çıkar 3 hafta sonra görüşelim dedi doktorum. Buarada sezeryan içinde 38-39 hafta civarı isteriz dedi, 38i geçmek iyi olur dedi. Bende zaten nasipse 38i dolduran istiyorum
Son kani veremeden kustumaynen canım bklm hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz
yaaaao kadar kötü mü iyi ki yapılmamış bana o zmn geçmiş olsun canım yanında biri var mı aman dikkat et kendine
MaşAllah canımyaaa o titreşimlero yerim ben hadi hayırlısı canım
1 saat gecti kan verdim tekrar 1 saat sonra kan verecektim ama yarim saat kalasiya kustum
Bu kadar kötü birşeyse niye ısrarla yaptırıyorlar acaba ya ne bilim neye göre istiyorlar ya da benden ilk kızımda da istemediler bu sefer de demediSon kani veremeden kustum((
Hastaneye tek girmeliyim
Taksiyle dondum
Benim dr istemedi hiç düzenli ya :/ Kendim isteyeyim bari.Ben nefes nefeseyim çarpıntım var ama hamilelğe bağlıyordum hep rutin kontrol olarak ztn doktorum hep istiyor 2-3 kontrolde 1
Ben bayilmak uzereydim diyebilirim cok kotu oldumbenim arkadaşım bayıldı bana sorarsanız şeker yüklemesi tam bir saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?