Muhteşem birşey değil mi uyku, bir sene önce bu kadar kıymetli gelmiyordu vallaBende bugün uyuyabildim çok mutlu uyandım ☺
Bir ara gözlerim falanda kaşındı benim. Güya özele dermatoloji doktoruna gittim. Lan testi bile yapmadı gebelikte normaldir dedi gönderdi. Bir ilaç yazmış sanki deney yapacağız karışımlı falan 130 lira. Almadık güvenemedim. Bana duş çok iyi geliyor.Göbeği göğsü geçtim Kollarımı bacaklarımı mahvettim ya
Doner daha zaman varmış dönmezse sezeryan olursun onda da bir sorun yokAyrica bebegim 35 haftalik ultrasonda 2700 gr gözüktü ayrıca başı yukarda donermi aşağı acaba sezeryan olmak istemiyorummm
birden çok ısındı havalar vala ha sağlıkla bı doğursaydik artık her yerim ağrıyorBende aynıyım valla camlar açık yine de fayda etmiyo bı yandan sıcak bı yandan şu reflü ben iptal
Şu Reflü de çok kötü şükür bende yok onlar ne kaşıntı ve reflü Allah yardımcımız olsun sağlıkla doguralim insAllahSıcak kaşıntı reflü hepsi birleşip beni çıldırtıyor sabaha kadar doktora gideceğim yarın kaşıntı olayı beni mahvediyor sinirden ağlıyorum artık
Evet hatta belki dogum sonrasina kadar devam edebilirsin dKaşıntı bende geçti sukur bı ara bacaklarım falan çok kasiniyoduSıcak kaşıntı reflü hepsi birleşip beni çıldırtıyor sabaha kadar doktora gideceğim yarın kaşıntı olayı beni mahvediyor sinirden ağlıyorum artık
Benim ki baş aşağıda ama bazen yan döndüğünü hissediyorum sonra geri pozisyonunu alır sanırım sizde dert etmeyin bence daha vakit varAyrica bebegim 35 haftalik ultrasonda 2700 gr gözüktü ayrıca başı yukarda donermi aşağı acaba sezeryan olmak istemiyorummm
Hayırlı Kandiller
2 gündür bebek dön dön dön bir sağa dön bir sağa dönaynı böyle sizdede oluyor dimi . Bu sabah sancı gibi bir şey oldu .Küçük bir şeydi büyüģünü düşünemiyorum . sizde nasıl durumlar
Hareketleri aynen öyle durmuyo yerinde adet ağrısı tarzında ağrılarım var kasık ağrısı tarzında alt karın ağrısı mi derler öyle adet öncesi ağrısı tarzında üç dört gündür
4 saat uykuGünaydın kızlar 5 günün ardından ilk defa 8 saat uyudum Allahım çok güzel birşey uyku yao yüzden muhteşem bir gün bende sizde nasıl.
İlk sorunu bilemiyorum. Belki şüphelendiği ama emin olamadığı bir durum vardır. Kontrolde fayda var diye istemiş olabilir. İkinci sorunda ise. Bizde de uyuşmazlık var ve benim doktorum hem 28. Haftada hemde doğumdan sonra 72 saat içerisinde iğneyi istisnasız vuruyor. Bazı doktorlar teste göre 28. Haftada vurmuyor mesela. Drdan dra değişiyor bu durum onu anladım. İlk bebekte hiç ama hiç risk yok. Bu iğneler sonraki gebelikler için yapılan iğneler aslında. Sonraki bebekler uyuşmazlık nedeni ile sorun yaşıyor.Selam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.
Drlar döner diyorlar ama çevremde dönene şahit olmadım. Bende dahil. 2. Gebeliğimde tersti dönmedi. Şimdikide ters döneceğini sanmıyorum. Ablamın ve arkadaşlarımın tersti dönmediler. Çok ümitlenmeyin derim ama dönme ihtimalide var tabii..Ayrica bebegim 35 haftalik ultrasonda 2700 gr gözüktü ayrıca başı yukarda donermi aşağı acaba sezeryan olmak istemiyorummm
Bu gece yattığın gibi uyursun umarım. 4 saat ne4 saat uykuiyiyim ama gözlerim aciyo
Bende öyle elbiseyle yatıyorum su gibi oluyorum valla terlemekten mide yanıyor bazen zor uyudum dün gece vallaAyyyy kızlar aşşırı bunaltıcı ev ya cam açık sadece iç çamaşırıyla yatıyorum yine de uyuyamıyorum zaten artık ne tarafa dönsem acıyor her yerimsizlerde durum ne
Hiç bilmiyorum bende yarın gidicem bklm alttan muayene olmaz sanki ama net konusunda bilemiyorumKizlar 32. Hafta kontrolünde alttan bakma ya da nst falan var mi?
Dün gece bende uyuyamadım hiç Allah tan sabaha doğru serinledi azıcık uyumuşum birazBende öyle elbiseyle yatıyorum su gibi oluyorum valla terlemekten mide yanıyor bazen zor uyudum dün gece valla
Benimde ağrıdı ama tansiyonum iyiydi gayet bence havadandır sıcaklarda başladı ya zor yaniDün basım ağrıdı hep. Sıcaktan mi tansiyon mu boyun fıtığı mi çözemedim ama yüksek ihtimal fitiktandi. Boynum da agriyor du çünkü.
Klima açmaya başladık bir de. Gece dayanamayıp parol içtim esim de sen neden kendine eziyet ediyorsun icsene dedi.tabi yine uyku yok.
Uykuyu bilmeyen çocuğuna nasil öğretecek uykuyu o da muamma..
bnm de öyle doğumdan sonra 72 saat içinde yapılmıştı 2 hafta önce tekrar sordum bebeğin kan grub göre doğum sonrası yapılacak yine dediİlk sorunu bilemiyorum. Belki şüphelendiği ama emin olamadığı bir durum vardır. Kontrolde fayda var diye istemiş olabilir. İkinci sorunda ise. Bizde de uyuşmazlık var ve benim doktorum hem 28. Haftada hemde doğumdan sonra 72 saat içerisinde iğneyi istisnasız vuruyor. Bazı doktorlar teste göre 28. Haftada vurmuyor mesela. Drdan dra değişiyor bu durum onu anladım. İlk bebekte hiç ama hiç risk yok. Bu iğneler sonraki gebelikler için yapılan iğneler aslında. Sonraki bebekler uyuşmazlık nedeni ile sorun yaşıyor.
inş yoktur bende prşembe gidicem 32+0 oluyorumKizlar 32. Hafta kontrolünde alttan bakma ya da nst falan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?