2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayyyy kızlar aşşırı bunaltıcı ev ya cam açık sadece iç çamaşırıyla yatıyorum yine de uyuyamıyorum zaten artık ne tarafa dönsem acıyor her yerim sizlerde durum ne
Bende aynıyım valla camlar açık yine de fayda etmiyo bı yandan sıcak bı yandan şu reflü ben iptal

Tırnaklarımı annem kesiyo artık eş diye bı durum olmadığından bende tek çare ya annem ya kuaför artık annem ben alırım diyo ama annemden bile utaniyom kuaförüm 10 yıldır gittiğim bı abla onda çok daha rahatim

Tansiyon unuz cıktıgında rahatsızlık hissediyor musunuz... Benim 12 8 cıkınca nabzım da 130 Lara cıkıyor. Ve ayakta duramıycak gıbı oluyorum.... hemen bıyerde oturmak ıstıyorum.....
Selamla ben 12/8 de hiç nabız değerim 130 olmadı hatta daha yüksek olduğunda bile nabız degerim bu kadar yukselmedi Sürekli not aldığımdan biliyorum 13 ki degerleri geçtiğinde çok yukselmisse gercekren midem bulanıyor ama bı sure sonra rahatlıyor..Bence siz bu nabız konusunu doktora bı danışın

Selam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.

Ayrica bebegim 35 haftalik ultrasonda 2700 gr gözüktü ayrıca başı yukarda donermi aşağı acaba sezeryan olmak istemiyorummm

Ayyyy kızlar aşşırı bunaltıcı ev ya cam açık sadece iç çamaşırıyla yatıyorum yine de uyuyamıyorum zaten artık ne tarafa dönsem acıyor her yerim sizlerde durum ne
Sıcak kaşıntı reflü hepsi birleşip beni çıldırtıyor sabaha kadar doktora gideceğim yarın kaşıntı olayı beni mahvediyor sinirden ağlıyorum artık

Bu saatte kalktım oturdum gelmiyor uyku
uykusuzluğa hazirlaniyoruz hadi hayırlısı
Uyku var da uyutmayan kaşıntım mide yanmam var sabaha kadar uyuyamıyorum ilk aylar bulantı ortası azcık bi rahatlık sonu kaşıntı yanma terleme bunalma uykusuzluk ne zormuş bu hamilelik

Dediğin çok mantıklı aslında bende düşünmüştüm bir ara ama karar vermemiştim. Offf bende aynı şekilde kutlama yapmak istiyorum. Umarım yaparız yaparsan yaz bana da gaz olsun

Böbrek konusunda bişey diyemeyeceğim bilmediğim bı konu, Kan uyuşmazlığı olan bı arkadaşım vardı onlar iğneyi doğumdan hemen sonra yaptırmıştı öyle hatırlıyorum Kendi doktorunuzla yine görüşün istersin

İnsallah her ikiniz de en kısa sürede müjdelerinizi alırsınız amin

Günaydın kızlar 5 günün ardından ilk defa 8 saat uyudum Allahım çok güzel birşey uyku ya o yüzden muhteşem bir gün bende sizde nasıl. ❤
Günaydın canim senin adına çok sevindim . Hersey gönlünce olsun
Ben 3 gibi yattım 8 de kalktım ve 8 e kadar da 2 kez lavaboya kalktım artik yapacak bisey yok bana uyku haram zaten senelerdir de uyumuyorum sanirim cocuga rahat bakabilcem nasil sa uyumuyorum

Dün basım ağrıdı hep. Sıcaktan mi tansiyon mu boyun fıtığı mi çözemedim ama yüksek ihtimal fitiktandi. Boynum da agriyor du çünkü.
Klima açmaya başladık bir de. Gece dayanamayıp parol içtim esim de sen neden kendine eziyet ediyorsun icsene dedi. tabi yine uyku yok.
Uykuyu bilmeyen çocuğuna nasil öğretecek uykuyu o da muamma..

Hahaha umarım bende bakabilirim cocuga. Aslında kabullenmek lazım uykusuzluğu ben söyleniyorum ama önümüz de ki en az 2 sene böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…