2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Folik asit zararlı bir şey değil cnm. Aksine birçok hastalığın yaklaşık %75 önüne geçmek için önemli. Gebelikte kullanılması gerekiyor. İlk aylar veriyor drlar ama genellikle.
Ben ilk gebelikte icmemistim ama dogum sonrasi cok zorluklarim oldu
Simdi bunda doktor belki dogum sonrasina kadar icmem gerektigini soylemisti

Evet hatta belki dogum sonrasina kadar devam edebilirsin demisti
Suan yarinda ictimmi kutu bitiyo yenisini almaliyim
aaa bende 3 ay dan fazla içilmiyor diye biliyorum hatta kalan paketimi de arkdaşıma vermiştim 3 aydan sonra vitaminler başladık biz öyle devam ediyoruz
doktor dan doktora değişiyor heralde

Hareketliyken buyuk yamukluk vs ise yuvarlak sekilde o basi oluyor canim karnin toplanip sertlesiyorsa ve hareket yoksa o an o yalanci kasilma oluyo
Himm Hareket olmuyor birden toplanixor karnimin bis kisminda yamuk yumuk birsey oluyordemekki yalanci kasilma dedikleri bu imissagol cnm

Tansiyon unuz cıktıgında rahatsızlık hissediyor musunuz... Benim 12 8 cıkınca nabzım da 130 Lara cıkıyor. Ve ayakta duramıycak gıbı oluyorum.... hemen bıyerde oturmak ıstıyorum.....

Benim de canim raki cekiyor cok .esime yalvariyorum ic Bari arada koklarim diyezavalli adamcagiz dayanamam icerim diye birayla yetiniyorama bana diyor dogumdan sonra sutunu sag, 24 saat bebege yetecek kadar.sonra bebaber raki ile kutlariz da cok heyecanlandim

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

Jiletle yapardım belki ama goremiyom bile egilemiyom öyle bende Çarşamba gideyim artik
Ya aynen ayak tirnaklari kesmek falan zulum artik.dun dr kontrolum vardi ust taraflarini agda banti ile alayim bari dedim aynanin karsisinda yarim yamalak oldu.eşim yapmaya kalkti,insan bi eliye tutar kıyısından degil mi yok etimi de kopariyordu az kalsinkuafor paklar bizi

Himm Hareket olmuyor birden toplanixor karnimin bis kisminda yamuk yumuk birsey oluyordemekki yalanci kasilma dedikleri bu imissagol cnm
Yamuk yumuk biseyler oluyorsa kasilma degildir canim kasilmada karin sertlesiyor ama yamulmuyor herkes farkli mi yasiyor acaba yada biz tarif ettikce kafalar mi karisiyor

Ben sutum gelmezse alacagim mama. Sma miydi onu tavsiye etmisti bir arkadasim ama bilmiyorum arastirmadim henuz

Aleyküm selam cnm amin insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah ikinize de ayrıca dua edecem insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…