- 19 Mayıs 2020
- 6
- 6
- 1
Merhaba arkadaşlar bende Temmuz annesi olacağım inşallahBEn de duzenli gidiyorum kontrollere.iyi ki de gitmişim,kan uyusmazligi ignesi yaptirmam gerekiyormus ,gitmesem haberim olmayacakti
Tesekkur ederim cevabınız ıcın dun gıttım doktora sormayı unuttum....Selamla ben 12/8 de hiç nabız değerim 130 olmadı hatta daha yüksek olduğunda bile nabız degerim bu kadar yukselmedi Sürekli not aldığımdan biliyorum 13 ki degerleri geçtiğinde çok yukselmisse gercekren midem bulanıyor ama bı sure sonra rahatlıyor..Bence siz bu nabız konusunu doktora bı danışın
Kan uyuşmazlığında sonraki gebeliklerde sıkıntı cıkmaması ıcın ıgne yapılması önerilir. Bazı doktorlar ılk gebelikte de vurduruyor...doktorun gorusune baglıSelam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.
Karacıger enzimler ınız normal mı cıkmıstı sızın....ben de tahlil verdim kasıntı için cuma günü çıkacakmış sonucuBende kaşınıyorum. Bacaklar kan içinde artık derimi yüzeceğim az kaldı
36. Haftaya kadar dönebiliyor diye biliyorum cnmPeki Ortalama kacinci haftada dönuyorlar ,benimde daha dönmemisti en son iki hafta once gitmistim doktoea yarin yine randevum var ama tekmeleri halen altta dönmemis gibi...
Benim gebelik başında alt değerim 170 leri bulmuştu. Kullandığım prolutex adında iğneden dolayı. Şükür ki birkaç hafta içinde ilacı bıraktık. Ve değerlerim normal seyrine indi. Alt ve ast olarak geçiyor bunların yanında en son alp ye bakıldı. Bu da sayra değeri o da normal geldi.Karacıger enzimler ınız normal mı cıkmıstı sızın....ben de tahlil verdim kasıntı için cuma günü çıkacakmış sonucu
Benim alt 170 ken kaşıntı olmuştu da hafif böyle bir şey görmedim. Şuan deli gibi kaşıntı oluyor. Yani sanki onlardan değilde alerji mi oldum diye düşünüyorum.Karacıger enzimler ınız normal mı cıkmıstı sızın....ben de tahlil verdim kasıntı için cuma günü çıkacakmış sonucu
Allah yardımcınız olsun.... Kaşıntı zor oluyor.... yediklerinıze dikkat etmeye calışın....sıklıkla yediğiniz besinleri kademeli olarak azaltın. Belki işe yarar. Ben de de var kaşıntı... yedıklerıme dikkat ediyorum ama herhangi bir azalma yok... dediğiniz gibi duş almak iyi geliyor....Allah yardımcımız olsun...Benim alt 170 ken kaşıntı olmuştu da hafif böyle bir şey görmedim. Şuan deli gibi kaşıntı oluyor. Yani sanki onlardan değilde alerji mi oldum diye düşünüyorum.
Neler denemedim ki canım. Kademeli ilaç azaltma mı dersin, şüpheli besin azaltma mı dersin iki haftadır yapmadığım kalmadı. Bebeklerin yeri daraldığı için safra kesisine baskı yapıyorlar sanırım doğum ile geçecek inşallahAllah yardımcınız olsun.... Kaşıntı zor oluyor.... yediklerinıze dikkat etmeye calışın....sıklıkla yediğiniz besinleri kademeli olarak azaltın. Belki işe yarar. Ben de de var kaşıntı... yedıklerıme dikkat ediyorum ama herhangi bir azalma yok... dediğiniz gibi duş almak iyi geliyor....Allah yardımcımız olsun...
Bende 31+5 teyim sürekli can acıtacak kadar sert olmuyor bebeğin hareketliliği ile alakalıdr sanırım korkulacak bişey yoktur benceKızlar şuan 31+5 günlüğüz bebeğimin hareketlerini sert ve can acıtacak şekilde hissediyorum, bazen anlık bıçak saplanması gibi oluyor korkuyorum siz de yaşıyor musunuz?
aynen benmde öyle 31+5 oldu canım acımıyor ama sertleşme oluyorBende 31+5 teyim sürekli can acıtacak kadar sert olmuyor bebeğin hareketliliği ile alakalıdr sanırım korkulacak bişey yoktur bence
Rica ederim Tansiyon değeriniz normal ama gebelik gelişimde sıkıntı yoksa bende anormal bı durum değildir Tansiyon takiptesiniz belliki.. Siz yine de içiniz rahat etmesi adına en azından iletişime geçerek bilgi alın ...P
Tesekkur ederim cevabınız ıcın dun gıttım doktora sormayı unuttum....
Benim gebelik başında alt değerim 170 leri bulmuştu. Kullandığım prolutex adında iğneden dolayı. Şükür ki birkaç hafta içinde ilacı bıraktık. Ve değerlerim normal seyrine indi. Alt ve ast olarak geçiyor bunların yanında en son alp ye bakıldı. Bu da sayra değeri o da normal geldi.
Ayy yalniz olmamak ne güzel. Bunlari birine söylediğinde hemen yargılamaya başlıyor sanki kendisi cok mükemmel beslenmis hamileyken ve ya emzirme döneminde hemen profesör oluyor.emzirirken sigara içilmez bla bla bla.Yaaa rakı, meze, müzik manzara, kızlar içim gitti ya 8 aydır cani bisey cekmeyen ben şuan aşerdim
Senin esin de baya inat var sanırım canim Allah yardımcın olsun ama cocuga ismi anne koyar yani.. bunu bilmesi lazımKizlar yakında biz de bu haber gibi olacaz daha doğrusu ben
Kaşınan yerler çatlak ötesi yerler canımRica ederim Tansiyon değeriniz normal ama gebelik gelişimde sıkıntı yoksa bende anormal bı durum değildir Tansiyon takiptesiniz belliki.. Siz yine de içiniz rahat etmesi adına en azından iletişime geçerek bilgi alın ...
Alt,ast,Alp,safra değerikaraciger enzimlerinin normalse, Kaşıntı bölgesine göre çatlak sıkıntısı olabilir mi ? Çok kasinti yapar Ilık suyla duş veya iyi nemlendirme rahatlatmiyor mu..
bu bebeler alim yapacak biziçok geçmiş olsun bu arada
Of yargılamalar beni de çıldırtıcak en iyi anne onlar en iyisini onlar biliyor sen her gün cocugu u balkondan sarkıtıyon aç bırakıyor zehirliyor gibi göz süzmeli hareketler 'ben asla bunları yemedim ben asla bunu içmedim ben asla bunu sürmedim'Ayy yalniz olmamak ne güzel. Bunlari birine söylediğinde hemen yargılamaya başlıyor sanki kendisi cok mükemmel beslenmis hamileyken ve ya emzirme döneminde hemen profesör oluyor.emzirirken sigara içilmez bla bla bla.ki bir insanın canının raki çekmesi de cok normal aslinda bunlari yapmak için 1 sene daha eziyet etmicem kendime şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?