2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

BEn de duzenli gidiyorum kontrollere.iyi ki de gitmişim,kan uyusmazligi ignesi yaptirmam gerekiyormus ,gitmesem haberim olmayacakti
Merhaba arkadaşlar bende Temmuz annesi olacağım inşallahBenim eşimle kan uyuşmazlığımız var indirect coombs bakılıyor her ay negatif çıkıyor sizin pozitif mi çıktı acaba iğneye ihtiyaç duyuldu?

P Tesekkur ederim cevabınız ıcın dun gıttım doktora sormayı unuttum....

Kan uyuşmazlığında sonraki gebeliklerde sıkıntı cıkmaması ıcın ıgne yapılması önerilir. Bazı doktorlar ılk gebelikte de vurduruyor...doktorun gorusune baglı

Karacıger enzimler ınız normal mı cıkmıstı sızın....ben de tahlil verdim kasıntı için cuma günü çıkacakmış sonucu
Benim gebelik başında alt değerim 170 leri bulmuştu. Kullandığım prolutex adında iğneden dolayı. Şükür ki birkaç hafta içinde ilacı bıraktık. Ve değerlerim normal seyrine indi. Alt ve ast olarak geçiyor bunların yanında en son alp ye bakıldı. Bu da sayra değeri o da normal geldi.

Karacıger enzimler ınız normal mı cıkmıstı sızın....ben de tahlil verdim kasıntı için cuma günü çıkacakmış sonucu
Benim alt 170 ken kaşıntı olmuştu da hafif böyle bir şey görmedim. Şuan deli gibi kaşıntı oluyor. Yani sanki onlardan değilde alerji mi oldum diye düşünüyorum.

Benim alt 170 ken kaşıntı olmuştu da hafif böyle bir şey görmedim. Şuan deli gibi kaşıntı oluyor. Yani sanki onlardan değilde alerji mi oldum diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.... Kaşıntı zor oluyor.... yediklerinıze dikkat etmeye calışın....sıklıkla yediğiniz besinleri kademeli olarak azaltın. Belki işe yarar. Ben de de var kaşıntı... yedıklerıme dikkat ediyorum ama herhangi bir azalma yok... dediğiniz gibi duş almak iyi geliyor....Allah yardımcımız olsun...

Neler denemedim ki canım. Kademeli ilaç azaltma mı dersin, şüpheli besin azaltma mı dersin iki haftadır yapmadığım kalmadı. Bebeklerin yeri daraldığı için safra kesisine baskı yapıyorlar sanırım doğum ile geçecek inşallah

Kızlar şuan 31+5 günlüğüz bebeğimin hareketlerini sert ve can acıtacak şekilde hissediyorum, bazen anlık bıçak saplanması gibi oluyor korkuyorum siz de yaşıyor musunuz?
Bende 31+5 teyim sürekli can acıtacak kadar sert olmuyor bebeğin hareketliliği ile alakalıdr sanırım korkulacak bişey yoktur bence

P
Tesekkur ederim cevabınız ıcın dun gıttım doktora sormayı unuttum....
Rica ederim Tansiyon değeriniz normal ama gebelik gelişimde sıkıntı yoksa bende anormal bı durum değildir Tansiyon takiptesiniz belliki.. Siz yine de içiniz rahat etmesi adına en azından iletişime geçerek bilgi alın ...

Alt,ast,Alp,safra değeri karaciger enzimlerinin normalse, Kaşıntı bölgesine göre çatlak sıkıntısı olabilir mi ? Çok kasinti yapar Ilık suyla duş veya iyi nemlendirme rahatlatmiyor mu..

bu bebeler alim yapacak bizi çok geçmiş olsun bu arada

Yaaa rakı, meze, müzik manzara, kızlar içim gitti ya 8 aydır cani bisey cekmeyen ben şuan aşerdim
Ayy yalniz olmamak ne güzel. Bunlari birine söylediğinde hemen yargılamaya başlıyor sanki kendisi cok mükemmel beslenmis hamileyken ve ya emzirme döneminde hemen profesör oluyor.emzirirken sigara içilmez bla bla bla. ki bir insanın canının raki çekmesi de cok normal aslinda bunlari yapmak için 1 sene daha eziyet etmicem kendime şahsen

Kaşınan yerler çatlak ötesi yerler canım gözüm de dahi batma oluyordu. Artık gece 12 ile 2 arasında daha normal yerler kaşınıyor

Of yargılamalar beni de çıldırtıcak en iyi anne onlar en iyisini onlar biliyor sen her gün cocugu u balkondan sarkıtıyon aç bırakıyor zehirliyor gibi göz süzmeli hareketler 'ben asla bunları yemedim ben asla bunu içmedim ben asla bunu sürmedim'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…