- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Yaaa rakı, meze, müzik manzara, kızlar içim gitti ya 8 aydır cani bisey cekmeyen ben şuan aşerdimBenim de canim raki cekiyor cok .esime yalvariyorum ic Bari arada koklarim diyezavalli adamcagiz dayanamam icerim diye birayla yetiniyor ama bana diyor dogumdan sonra sutunu sag, 24 saat bebege yetecek kadar.sonra bebaber raki ile kutlariz da cok heyecanlandim
Hiç bilmiyorum bende yarın gidicem bklm alttan muayene olmaz sanki ama net konusunda bilemiyorum
Yaaa rakı, meze, müzik manzara, kızlar içim gitti ya 8 aydır cani bisey cekmeyen ben şuan aşerdim
Kızımda hiç alttan muayene olmamıştım doğuma kadar 36. Haftada hareket etmiyor diye gittiğimde acilde direk altran muayene ettiler ve açılman var hiç alttan muayene olmadın mı demişlerdi ne için yapıyorlar bende bilmiyorum ama zannetmiyorum nst de ağrı bı anormallik vs görülmezse alttan muayene etmezler sanki son haftalarda belkiNst 32 haftadan sonraki gebeliklerde bakılması gerekliymis, Benim kendi doktorum normalde istemedi Ama bugün evin yakınında bı doktora gittim Doktor hemen nst ye baglatti,Benimde az hareket etmesiydi problemim Bebek hareketleri,kalp atışları ve sancı takip ediliyormus .. Demekki doktor Ultrasonda yeterli kanıya vardığı için Nst istemiyor belkide ... alttan muayene için de gebeliğin ilk haftalarında kese küçük diye karından gorunmedigi için bakıyorlardı Zaten artık bebek ve diğer koşullar üstten görüntüleniyor Niye alttan muayene edilsin ki.. Çatı muayenesinden mi bahsediyosunuz acaba
Bende de kan uyusmazligi var.ilk gebeligimde sadecedogumdan hemen sonra igne yapildi.dr kanaman oldugu takdirde igne yaparız demisti ve kanama olmadigi icn gerek kalmadi.bu 2.gebeligimde 28.haftada kan uyusmazligi ignesi oldum ,nedenini sordugumda 2.gebeliklerde tedbir amacli yapiyoruz dediSelam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.
Merhaba cinsiyeti ogrendinkzmiArkadaşlar merhaba 13 haftalık ultrason görüntüsü. Tahmin yapabilir misiniz rica etsem
Galiba ondan canim of yaBenimde ağrıdı ama tansiyonum iyiydi gayet bence havadandır sıcaklarda başladı ya zor yani
Alttan bakma yok nst ye girdim benKizlar 32. Hafta kontrolünde alttan bakma ya da nst falan var mi?
Bende kaşınıyorum. Bacaklar kan içinde artık derimi yüzeceğim az kaldı
Yapacaz yapacaz muhakkakDediğin çok mantıklı aslında bende düşünmüştüm bir ara ama karar vermemiştim.Offf bende aynı şekilde kutlama yapmak istiyorum. ❤ Umarım yaparız yaparsan yaz bana da gaz olsun
Peki Ortalama kacinci haftada dönuyorlar ,benimde daha dönmemisti en son iki hafta once gitmistim doktoea yarin yine randevum var ama tekmeleri halen altta dönmemis gibi...Drlar döner diyorlar ama çevremde dönene şahit olmadım. Bende dahil. 2. Gebeliğimde tersti dönmedi. Şimdikide ters döneceğini sanmıyorum. Ablamın ve arkadaşlarımın tersti dönmediler. Çok ümitlenmeyin derim ama dönme ihtimalide var tabii..
Benim tahliller de normal aralıkta canım. Karaciğer enzim ve safra ya baktı. Gebelik sarıldığı olabilir diye. Normal üst sınır 96 mı neydi benim 88 gelmişti. Eğer dedi bu değer senin gebelik öncesi 20 30 falandıysa senin değerine göre yükselme olmuştur. İki bebek ile normal dedi. Bende ondan zaten korktuğum için biraz üstüne düştüm. Yarın gerekirse tekrar bakılsın diyeceğim.Oğlumdayken son 2 hafta civarı (net hatırlamıyorum) benimde el ve ayaklarım çok kaşınıyordu dr bir şeyden şüphelendi ben tahlil istedi ona göre erken doğuma alabiliriz demişti.
Amin aminKandiliniz mübarek olsun Kızlar. Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım uyum olarak Ali Erim daya uyumlu. Ama Ali de Arapça kökenli bir isimKizlar Ali erim mi yoksa Erim talha mi sizce?Eşim ya Ali ya Talha koyucakmiş.Ali koyalim Ali Erim daha uyumlu Talha zaten telaffuzu cok zor bir isim dedim.Ha yok illa Talha diye tutturursan Erim başa gelir sen bilirsin artik dedim şu an sahurdan beri konuşmuyorum onunla.Neden çocuğumuza Arap ismi koyalım diycem günaha giricem şimdi ya Kadir Gecesi.
Merhaba cnm bnm oğlumun da böbrek genişlemesi var doğumdan sonra geçer dediler senin Dr da büyük ihtimalle bu şekilde bişey görmüştür erkek bebeklerde genelde yaşanılan bı durummus doğumdan sonra kontrol edilmesi gerekiyormuş takma kafana bnmkini ayrıntılı ultrason da söyledilerAyrica bebegim 35 haftalik ultrasonda 2700 gr gözüktü ayrıca başı yukarda donermi aşağı acaba sezeryan olmak istemiyorummm
Kızımda hiç alttan muayene olmamıştım doğuma kadar 36. Haftada hareket etmiyor diye gittiğimde acilde direk altran muayene ettiler ve açılman var hiç alttan muayene olmadın mı demişlerdi ne için yapıyorlar bende bilmiyorum ama zannetmiyorum nst de ağrı bı anormallik vs görülmezse alttan muayene etmezler sanki son haftalarda belki
Peki Ortalama kacinci haftada dönuyorlar ,benimde daha dönmemisti en son iki hafta once gitmistim doktoea yarin yine randevum var ama tekmeleri halen altta dönmemis gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?