2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

arkadaşlar selam. şimdi okullar kapandı bılıyorsunuz tamamen. hamileler de idari izinliydi acaba bize devam mı edecek idari izin yoksa bayramdan sonra normalleşme kapsamında işe dönüş olur mu sizce ?

Senin esin de baya inat var sanırım canim Allah yardımcın olsun ama cocuga ismi anne koyar yani.. bunu bilmesi lazım

Oğlak burcu nihayetinde.A olur mu canım ben de koymuşum zaten istediğim ismi.İslamda baba sorumluymuş cocuğa isim koymaktan.Tabii canım dedim tüm ağriyi siziyi ben cekeyim isim hakkı babanın olsun.Tabi diyorum

Canım o kadar gerizekalı ve kendini bir sey zanneden insan var ki bir de dost arkadaş diye bunlara selam veriyoruz bizde hata. Bitane arkadasim vardi güya çocukluk arkadasim olacak ben mükemmel hamilelik geçirdim. Sigara dumanını hic solumadım şunu yedim bunu içtim diye anlatıyordu. Kendisi zaten sigara içmez. Annesi babası kardeşleri içmez bir tek eşi içer eşi de sabah gider akşam gelir yani cok normal değil mi solumamasi kaldi ki bunla övünmek ne demek. Neymiş vejeteryanmis ammaaa cocugu icin eti al mis küçük küçük bölmüş ye mis. Ne kadar saçma demi sanki biz açlıktan ölüyoruz. Suanda sanirim cocugu olmuyor. 2.cocuk. tabi bilmiyorum ama zerre kadar da üzülmedim benim çocuğum yok diye olmuyor diye küçümsüyor gibi bana hava atardı çocuğuyla hamileligiyle. Allah bana da nasip etti 1 gun övünmedim ne oldum degil ne olacağım demek lazım

Oğlak burcu nihayetinde.A olur mu canım ben de koymuşum zaten istediğim ismi.İslamda baba sorumluymuş cocuğa isim koymaktan.Tabii canım dedim tüm ağriyi siziyi ben cekeyim isim hakkı babanın olsun.Tabi diyorum
Yanlış anlama bazısı da herseye islam i kılıf olarak uyduruyor
Hurafeden baska bisey degil ya. Tamam baba da begenmeli anlattım ben sana öneri sundum esim Hayir dedi en son buldum tamam dedi. Ama böyle diretmek yanlis yani .. herseyi sen çekiyorsun onlar zaten soyadını veriyor

arkadaşlar selam. şimdi okullar kapandı bılıyorsunuz tamamen. hamileler de idari izinliydi acaba bize devam mı edecek idari izin yoksa bayramdan sonra normalleşme kapsamında işe dönüş olur mu sizce ?
Sanki 1 haziranda iptal ederler gibi

Kaşınan yerler çatlak ötesi yerler canım gözüm de dahi batma oluyordu. Artık gece 12 ile 2 arasında daha normal yerler kaşınıyor

Doğurana kadar bı Survivor yasiyoruz Kaşıntısi, kilosu, boyu poşu , tansiyonu,Şekeri, hareketi bütün leveller geçti,geçecek,geçiyor Allah izin verirse Peki buyuk finale az kaldı

Dogurani geçtim , Doğurmayan da akıl.veriyor ki.. Herkesin bı fikri var çünku. Herkes herşeyin çok iyi biliyor Bide nasıl mukemmellerse Ahkam keserek sana hükme meye çalışmak ta Bide kendilerini gorebilseler Lohusalıkta karşıma çıkmazlar inşallah ben depresyona sokacağım onları

Çalışan bayanlar aranızda sağlığı elverirse 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı? Yoksa 32 haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?

Bu insanlar en zararlısı düşman olsa en azından bilirsin ne olduğunu. Dediğin çok doğru ne oldum değil ne olucam demeli. Hele bu kadar cok çocuk isteyen insan varken bu şekilde böbürlenmek çok ayıp benim etrafımda cocuk için uğraşan bir sürü arkadasım var onların yanında asla hamileliğimi konuşmam onlar sorarsada üstün körü anlatır geçerim sebebi istemediğimden değil insanoğlunun dilinin kemiği yok fark etmem kötü hissetmelerine sebeb olacak birşey derim vs. Ama dediğinde doğru kalbi kötü olanı hayat görüyor ve aynısını ona yaşatıyor.

Çalışan bayanlar aranızda sağlığı elverirse 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı? Yoksa 32 haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?

Ben aldım 37 haftaya kadar çalışabilir raporu Ben evden çalışıyorum sıkıntım yok Ama ağır işlerden çalışıyorsanız uygun olan tarihi alın tabi

Ben aldım 37 haftaya kadar çalışabilir raporu Ben evden çalışıyorum sıkıntım yok Ama ağır işlerden çalışıyorsanız uygun olan tarihi alın tabi

gecen hafta doktorum beni alttan muayene edip bebeğin başı ile rahim ağzı mesafeme bakmıştı canım

Degil mi? Konuşmazsın yani . Cocuk icin ugrasanlar var onlar in icinde ne fırtınalar koptuğunu belki bilemezsin ama anlarsin,düşünürsün. Empati yapmak budur işte. Bir de söyle bisey de var cocuk bize ait degil bizim tapulu malımız degil cocuk emanet bize bizde o emanete en iyi şekilde bakip koruyacaz. Öyle bir konusuyorlar ki cocuk olmasi onların elindeymiş gibi haşa bunlar Allah 'ın da isine karışıyor şu ayda hamile kalırsam bu ay doğurcam yaaa diye keskin keskin konuşmalar sonuç ortada cocuk falan da yok . Artik hepsine yol verdim

Empati yapamasdıklarından değil içten içe bu yaptıklarından zevk alıyorlar çünkü... En güzelini yapmışsın bu insanlar yük hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…