Kaçıncı haftadasınız?Merhaba kızlar, bebek hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz? 3-4 saat bebek hareketlerini hissetmemek normal mi?
Vala aynen gündüz soğuk suyla duş aldım çıktıktan 15 dk sonra yine yüzümden her yerimden alev çıkıyorduYanıyorummmmm
Midem ayri tüm vucudum ayri
Sizlerde de olmasa hasta miyim diye düşüncem ya o kadar kötüyüm
Çok normal hafta na göre ki küçük hareket etsede sen hissetmeyebilirsin.28. hafta
Senin esin de baya inat var sanırım canim Allah yardımcın olsun ama cocuga ismi anne koyar yani.. bunu bilmesi lazım
teşekkürler cevabınız için içini rahatlattınızÇok normal hafta na göre ki küçük hareket etsede sen hissetmeyebilirsin.
Canım o kadar gerizekalı ve kendini bir sey zanneden insan var ki bir de dost arkadaş diye bunlara selam veriyoruz bizde hata. Bitane arkadasim vardi güya çocukluk arkadasim olacak ben mükemmel hamilelik geçirdim. Sigara dumanını hic solumadım şunu yedim bunu içtim diye anlatıyordu. Kendisi zaten sigara içmez. Annesi babası kardeşleri içmez bir tek eşi içer eşi de sabah gider akşam gelir yani cok normal değil mi solumamasi kaldi ki bunla övünmek ne demek. Neymiş vejeteryanmis ammaaa cocugu icin eti al mis küçük küçük bölmüş ye mis. Ne kadar saçma demi sanki biz açlıktan ölüyoruz. Suanda sanirim cocugu olmuyor. 2.cocuk. tabi bilmiyorum ama zerre kadar da üzülmedim benim çocuğum yok diye olmuyor diye küçümsüyor gibi bana hava atardı çocuğuyla hamileligiyle. Allah bana da nasip etti 1 gun övünmedim ne oldum degil ne olacağım demek lazımOf yargılamalar beni de çıldırtıcak en iyi anne onlar en iyisini onlar biliyor sen her gün cocugu u balkondan sarkıtıyon aç bırakıyor zehirliyor gibi göz süzmeli hareketler 'ben asla bunları yemedim ben asla bunu içmedim ben asla bunu sürmedim'
Yanlış anlama bazısı da herseye islam i kılıf olarak uyduruyorOğlak burcu nihayetinde.A olur mu canım ben de koymuşum zaten istediğim ismi.İslamda baba sorumluymuş cocuğa isim koymaktan.Tabii canım dedim tüm ağriyi siziyi ben cekeyim isim hakkı babanın olsun.Tabi diyorum
Sanki 1 haziranda iptal ederler gibiarkadaşlar selam. şimdi okullar kapandı bılıyorsunuz tamamen. hamileler de idari izinliydi acaba bize devam mı edecek idari izin yoksa bayramdan sonra normalleşme kapsamında işe dönüş olur mu sizce ?
ay ne bileyim okulları kapattılar ama avmleri açtılar hani çelişiyo bız nolcaz anlamadım.Sanki 1 haziranda iptal ederler gibi
Benim 13 hazirandan itibaren çalışamaz o tarihe ne kadar yakın olursa benim için o kadar iyiay ne bileyim okulları kapattılar ama avmleri açtılar hani çelişiyo bız nolcaz anlamadım.
Kaşınan yerler çatlak ötesi yerler canımgözüm de dahi batma oluyordu. Artık gece 12 ile 2 arasında daha normal yerler kaşınıyor
Canım o kadar gerizekalı ve kendini bir sey zanneden insan var ki bir de dost arkadaş diye bunlara selam veriyoruz bizde hata. Bitane arkadasim vardi güya çocukluk arkadasim olacak ben mükemmel hamilelik geçirdim. Sigara dumanını hic solumadım şunu yedim bunu içtim diye anlatıyordu. Kendisi zaten sigara içmez. Annesi babası kardeşleri içmez bir tek eşi içer eşi de sabah gider akşam gelir yani cok normal değil mi solumamasi kaldi ki bunla övünmek ne demek. Neymiş vejeteryanmis ammaaa cocugu icin eti al mis küçük küçük bölmüş ye mis. Ne kadar saçma demi sanki biz açlıktan ölüyoruz. Suanda sanirim cocugu olmuyor. 2.cocuk. tabi bilmiyorum ama zerre kadar da üzülmedim benim çocuğum yok diye olmuyor diye küçümsüyor gibi bana hava atardı çocuğuyla hamileligiyle. Allah bana da nasip etti 1 gun övünmedim ne oldum degil ne olacağım demek lazım
Bu insanlar en zararlısı düşman olsa en azından bilirsin ne olduğunu. Dediğin çok doğru ne oldum değil ne olucam demeli. Hele bu kadar cok çocuk isteyen insan varken bu şekilde böbürlenmek çok ayıp benim etrafımda cocuk için uğraşan bir sürü arkadasım var onların yanında asla hamileliğimi konuşmam onlar sorarsada üstün körü anlatır geçerim sebebi istemediğimden değil insanoğlunun dilinin kemiği yok fark etmem kötü hissetmelerine sebeb olacak birşey derim vs. Ama dediğinde doğru kalbi kötü olanı hayat görüyor ve aynısını ona yaşatıyor.Canım o kadar gerizekalı ve kendini bir sey zanneden insan var ki bir de dost arkadaş diye bunlara selam veriyoruz bizde hata. Bitane arkadasim vardi güya çocukluk arkadasim olacak ben mükemmel hamilelik geçirdim. Sigara dumanını hic solumadım şunu yedim bunu içtim diye anlatıyordu. Kendisi zaten sigara içmez. Annesi babası kardeşleri içmez bir tek eşi içer eşi de sabah gider akşam gelir yani cok normal değil mi solumamasi kaldi ki bunla övünmek ne demek. Neymiş vejeteryanmis ammaaa cocugu icin eti al mis küçük küçük bölmüş ye mis. Ne kadar saçma demi sanki biz açlıktan ölüyoruz. Suanda sanirim cocugu olmuyor. 2.cocuk. tabi bilmiyorum ama zerre kadar da üzülmedim benim çocuğum yok diye olmuyor diye küçümsüyor gibi bana hava atardı çocuğuyla hamileligiyle. Allah bana da nasip etti 1 gun övünmedim ne oldum degil ne olacağım demek lazım
Çalışan bayanlar aranızda sağlığı elverirse 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı? Yoksa 32 haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Çalışan bayanlar aranızda sağlığı elverirse 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı? Yoksa 32 haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?
gecen hafta doktorum beni alttan muayene edip bebeğin başı ile rahim ağzı mesafeme bakmıştı canımNst 32 haftadan sonraki gebeliklerde bakılması gerekliymis, Benim kendi doktorum normalde istemedi Ama bugün evin yakınında bı doktora gittim Doktor hemen nst ye baglatti,Benimde az hareket etmesiydi problemim Bebek hareketleri,kalp atışları ve sancı takip ediliyormus .. Demekki doktor Ultrasonda yeterli kanıya vardığı için Nst istemiyor belkide ... alttan muayene için de gebeliğin ilk haftalarında kese küçük diye karından gorunmedigi için bakıyorlardı Zaten artık bebek ve diğer koşullar üstten görüntüleniyor Niye alttan muayene edilsin ki.. Çatı muayenesinden mi bahsediyosunuz acaba
Degil mi? Konuşmazsın yani . Cocuk icin ugrasanlar var onlar in icinde ne fırtınalar koptuğunu belki bilemezsin ama anlarsin,düşünürsün. Empati yapmak budur işte. Bir de söyle bisey de var cocuk bize ait degil bizim tapulu malımız degil cocuk emanet bize bizde o emanete en iyi şekilde bakip koruyacaz. Öyle bir konusuyorlar ki cocuk olmasi onların elindeymiş gibi haşa bunlar Allah 'ın da isine karışıyor şu ayda hamile kalırsam bu ay doğurcam yaaa diye keskin keskin konuşmalar sonuç ortada cocuk falan da yok . Artik hepsine yol verdimBu insanlar en zararlısı düşman olsa en azından bilirsin ne olduğunu. Dediğin çok doğru ne oldum değil ne olucam demeli. Hele bu kadar cok çocuk isteyen insan varken bu şekilde böbürlenmek çok ayıp benim etrafımda cocuk için uğraşan bir sürü arkadasım var onların yanında asla hamileliğimi konuşmam onlar sorarsada üstün körü anlatır geçerim sebebi istemediğimden değil insanoğlunun dilinin kemiği yok fark etmem kötü hissetmelerine sebeb olacak birşey derim vs. Ama dediğinde doğru kalbi kötü olanı hayat görüyor ve aynısını ona yaşatıyor. ❤
Empati yapamasdıklarından değil içten içe bu yaptıklarından zevk alıyorlar çünkü... En güzelini yapmışsın bu insanlar yük hayatta.Degil mi? Konuşmazsın yani . Cocuk icin ugrasanlar var onlar in icinde ne fırtınalar koptuğunu belki bilemezsin ama anlarsin,düşünürsün. Empati yapmak budur işte. Bir de söyle bisey de var cocuk bize ait degil bizim tapulu malımız degil cocuk emanet bize bizde o emanete en iyi şekilde bakip koruyacaz. Öyle bir konusuyorlar ki cocuk olmasi onların elindeymiş gibi haşa bunlar Allah 'ın da isine karışıyor şu ayda hamile kalırsam bu ay doğurcam yaaa diye keskin keskin konuşmalar sonuç ortada cocuk falan da yok . Artik hepsine yol verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?