2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çalışan bayanlar aranızda sağlığı elverirse 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı? Yoksa 32 haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Ben karar veremedim henuz. Home office calisiyorum devam ederim 37ye kadar diyordum ama 8 hazirana sınav koydu sevgili is yerim yetki almak için girmem gerekiyor şu halde de ne ona çalışabilirim ne de cagirdiklarinda sınava mulakata gidebilirim yani. Haftaya 32 doluyor benim de 10 gün fark için hiç çalışabilir almasam mı diye düşünüyorum aslında kararsızım cok

10 gün 10 gündür bence daha sonra bebekle geçirilerek ekstra 10 gün mantıklı gibi bende çalışabilir raporu aldm ama idari izin bittiği gibi çalışamaz çevirmek zorundayım 3 araba değiştirilerek gidilen bı yerde isim

Oğlak burcu nihayetinde.A olur mu canım ben de koymuşum zaten istediğim ismi.İslamda baba sorumluymuş cocuğa isim koymaktan.Tabii canım dedim tüm ağriyi siziyi ben cekeyim isim hakkı babanın olsun.Tabi diyorum
Çok saçma brnce öyle bir kural olmaz baba mı doğuruyor çocugu ? 9 ay ne ağrılar acılar çekiyoruz kimse bilmiyor korkularımızı baba ne kadar hissedebilir ki

Aynen öyle herşeyi islama bağlamakta yanlış ben öyle birşey olduguna inanmıyorum açıkcası erkeklerin hep önde olmasını isteyen zihniyetlerin uydurdugu bir kılıf bu tamamen. Baba zaten soyadını veriyor daha ne yapsın

Çalışan bayanlar aranızda sağlığı elverirse 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı? Yoksa 32 haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz?
yani bı sıkıntı cıkmazsa çalışmak istıyorum ama eşim istemıyor bılemıyorum kararsız kaldım

ben bu hafta perşmbe 32+0 çalşabilir rapouru alıcam çalışmaktı niyetim ( idari izindeyim koronadan dolayı) kıızmda 34e kadar anca çalışmıştm bakalm bunda da düşünüyorum doğum sonrası izin daha iyi oluyor

Kızlar göbeğimın hemen altında toplanma oldu ağrıyla birlikte bu sabah kalktığımda tam bacaklarımın arasıyla popo kısmıma birden ağrı girdi sakin oldum oturdum okşadm karnımı gecti 5 dk sonra şimdi wc ihtiyacım oldu küçük afadersiniz onu yaptıktan sonra yine göbeģimin alt kısmı sertleşti ve ağrı oldu bu kısa sürdü yattım sağa sola döndum.bebek hareketlendi sonra geçti . Böyle bir şey erken doğum belirtisi mi ? Bilen var mı yada normal mi ?

Ya o neymis ilk defa duydum.ilk gebeligimde kanama olursa igne yapacagim demisti kanama olmayinca yapmadi.dogumun hemen ardindan oglumun kan grubu benimkinden farkli oldugu icin bana igne yapıldı. 2.gebelikte 28. Haftalikken tedbir amacli igne yapti direkt.bana o bahseetiiginiz sey yapilmadi

Canım kesinlikle.. Çoğu sey uydurma zaten de burda söylesek olmaz. Söylenmiyor da ben bu işleri cok araştırdım biliyorum aynen senin dediğin sebepten zaten böyle bir sey yok normalde.. isim bulmak gercekten zor özellikle erkeğe. Bence.. ama çok fena erkekler var karısının rızası olmadan kayınbaba ismi koyan falan yazik yani bitsin artık bu saçmalıklar ben üzülüyorum.

Hayirli kandiller canlar.Rabbim butun dualarinizi kabul etsin insallah.
Ben bugun niyetliydim pek zorlanmadim.Ama sanki elim ayagim bi anda sisti gbi bide bacak arkalarim kasildi sabah hala acio gbi.
Aşşagıya çok sert vuruyo baya zorluyo bende çıkda rahatla bari diorum.hareketleriyle resmen sallanıorum artık gümbür gümbür gelio benım kız Bakalım kaç haftaya lkadar zapdedebılecem ☺

Benimki de her an gelebilir gibi güm güm vuruyo aşağıya acelesi var gibi ben de mide yanmasindan hiç yemek yiyemedigim zamanlar oluyo sadece gaviskonla durabiliyorum ama öyle bı sorun yaşamadım şimdi yine coştu benim reflü gaviskon bile çare olamiyo

Ayaklarim o kadar sismis ki aciyor 2 numara buyudu ayaklarim birdenbire. Boyle olan var mi kizlar 2 gündür yuruyus de yapıyorum etki etmedi. Tuzlu da yemiyorum napacagimi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…