2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

gecmiş olsun canım gaviskon hamıleyken kullanılıomu bilmiordumda

Ayaklarim o kadar sismis ki aciyor 2 numara buyudu ayaklarim birdenbire. Boyle olan var mi kizlar 2 gündür yuruyus de yapıyorum etki etmedi. Tuzlu da yemiyorum napacagimi bilemedim.
benımde canım şoklardayım sabah bianda şiştgmi farkettm ellerim ayaklarım şişti ve rahatszda edıo yanıolarda ayakkabımı denemedım zor olur kesın belkide olmaz bile

Ayaklarim o kadar sismis ki aciyor 2 numara buyudu ayaklarim birdenbire. Boyle olan var mi kizlar 2 gündür yuruyus de yapıyorum etki etmedi. Tuzlu da yemiyorum napacagimi bilemedim.
Yürüyüş ekstra ödem yaptırır. Bol bol su içmelisiniz.

merhaba kızlar.bende 30 haftalık gebeyim.öğretmenim.merak ettiğim biR şey var.doktorum 32.hftada gel çalışabilir VEYA ÇALIŞAMAZ DİYE BİR BELGE VERECEĞİNİ SÖYLEDİ. şimdi okullar da eylüle kadar açılmayacak.peki biz doğum öncesi iznimizi doğum sonrasına aktarabilecekmişiz bu durumda.eğer aktaramazsak benim için çok kötü bebeğim 1 bucuk aylıkken göreve başlamam gerekecek bu durumda ücretsiz izne ayrılmam bile söz konusu....bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumda olan var mı?

Bebiş ne isterse onu yapıcaz gibi
Alıcam ulan
Olsun bence iyi gelmişsin bugünlere

Merhaba. Bikaç gündür yazılanları pek okuyamadım. Bu ara benim her yerim ağrımaya başladı ya. Merdiven çıkarken dizlerim ağrıyo. Ayakta durduğumda belim ayaklarım daha kısa sürede ağrıyo. Kalça kemiğim arkadan ağrıyo. Sol topuğum ağrıyo bikaç gündür, geçmedi. Yatarken kalkarken zorlanmaya başladım. Bebeğimin hareketleri hafifledi. Yine hareket ediyo eskisi gibi ama ama derinden derinden sanki. Dr a sordum büyüyüp hareket alanı daraldığı için daha az hissediyo olabilirsin dedi. Sonra tekrar biraz şiddetlenmeye başladı. Ben de dönmüştü heralde diye düşündüm.
Velhasıl kelam her yerim ağrımaya başladıBu cuma dr a gidicem kontrole. Sıkıntı çıkmaz yine inşallah.

Ben de birazcık şiştim gibi sanki. Dikkatli bakınca görünüyo. Ben de suyu arttırmaya çalışıyorum ama daha arttıramadım :)

kimse yok mu bu durumda olan veya bilgisi olan ?

Merhaba hanimlar ben 33. Haftadaym Diyarbakirda yasiyorum hastane cikisi olarak ne tercih ettiniz zira burasi temmuzda cok sicak oluyor benim 2. Bebegim ama cok kararsz kaldm ne alsam giydirirlir o sicakta

kimse yok mu bu durumda olan veya bilgisi olan ?
Günaydın bu durumun akibeti çok net değil. Okuluna yazı gelen arkadaşlar var. Aktarım olmayacağına dair. Ben 30. Haftada (ikiz gebelik) çalışabilir raporu aldım. İdareme teslim ettim onlarda herhangi bir şey söylemedi. Şuan zaten okul açılmayacak yani yarın hadi kalk okula gel diyen olmayacağına göre çalışabilir raporu alırsın. Ben o mantıkta baktım yani aktarırsa ne güzel aktarmasada bir şey kaybetmiyorum. Ben çalışabilir raporu bittikten sonra ekim ortasında ücretsiz izne ayrılacağım. Bu konuyu topikte çok konuştuk onun için herkese daral geldi ondan ses çıkmıyor. İşin içinden çıkamadık Eylül olunca hep beraber göreceğiz

Bende de durum aynı sanki biri oklava ile dövmüş gibi benimde bugün hayırlısı ile gidip gelelim

Kan uyuşmazlığında okuduğum kadarı ile annenin kan hücreleri bebeğinkini tehdit olarak algılayıp bir nevi savaş açarak bebeğin anemi ile doğmasına sebep olabiliyormuş. İlk oğlumda iğne yapılmadı oğlumla kan grubum aynı olduğu için her ay bakıyor doktorum çok şükür negatif geliyor.

Merak etme yalnız değilsin eklemlerimden tut her yanım ağrıyor valla. Sanki spor yapmışım gibi. Birde bebek hareketleri efsane sertleşince isyanlara başladım ben.

Aynen canım artık hangi devirdeyiz bu zamana göre davranmak gerekiyor erkeklerin bu zihniyeti bitmeli kesinlikle yoksa olan hep kadınlara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…