- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
ölçü vermişmiydi canım bu soruyu birine daha sordum ama o senmiydin acabagecen hafta doktorum beni alttan muayene edip bebeğin başı ile rahim ağzı mesafeme bakmıştı canım
gecmiş olsun canım gaviskon hamıleyken kullanılıomu bilmiordumdaBenimki de her an gelebilir gibi güm güm vuruyo aşağıya acelesi var gibi ben de mide yanmasindan hiç yemek yiyemedigim zamanlar oluyo sadece gaviskonla durabiliyorum ama öyle bı sorun yaşamadım şimdi yine coştu benim reflü gaviskon bile çare olamiyo
benımde canım şoklardayım sabah bianda şiştgmi farkettm ellerim ayaklarım şişti ve rahatszda edıo yanıolarda ayakkabımı denemedım zor olur kesın belkide olmaz bileAyaklarim o kadar sismis ki aciyor2 numara buyudu ayaklarim birdenbire. Boyle olan var mi kizlar 2 gündür yuruyus de yapıyorum etki etmedi. Tuzlu da yemiyorum napacagimi bilemedim.
Yürüyüş ekstra ödem yaptırır. Bol bol su içmelisiniz.Ayaklarim o kadar sismis ki aciyor2 numara buyudu ayaklarim birdenbire. Boyle olan var mi kizlar 2 gündür yuruyus de yapıyorum etki etmedi. Tuzlu da yemiyorum napacagimi bilemedim.
Bebiş ne isterse onu yapıcaz gibiBüyük oğlumu hiç sallamadım. Birkez bile. İkinci oğlumuda sallamadan uyutamadım. Anadizi aldım. Hem öne arkaya hemde sağa sola sallanıyordu. Çok rahat ettim. Şimdide gayet kendi kendine uyuyor çok şükür. Hiç sorun yaşamadık. Maşallah diyinha hangisinde rahattı dersen sallanan oğlumda daha rahattım çünkü çabucak uykuya geçiyordu. O yüzden aynı anadizinden şimdide sipariş verdim. 2,5 yaşa kadarda kullandım. Uyuttum yatağına koydum. Beyin falan olayına gelincede gayette zeki bir çocuk. Acaba sallamasam daha mı zeki olurdu bize gerçi Bu kadarı yetiyor. Ondaki akıl bende yok diyorum bazen.
Alıcam ulanYok kız benim aldığımda manuel atayım hatta elektrikli olanlara para vermek istemedim bu da iş görür her türlü ben kızımı salladım ayağımda beşikte de sonrasında çok sıkıntı çekmedim şükür ablası muhtemelen sallar bı ana dizinde
Olsun bence iyi gelmişsin bugünlereHahahahaha tabi cok sallamışlar beni. Ailem beni uyutmayi beceremedigi icin ne yazık ki hayatımla oynadılar uyku problemi yüzünden okul hayatım bitti desem abartmış olmam. Mesela beni arabaya bindiriyorlarmis uyuyormusum eve çıkarken geri uyaniyormusumBir de üstüne rahatsızlıklar falan. Bir aile cocugunu uyutamiyorsa isi cok ama çok zor . Yemek yemiyorsa huysuzsa falan onemli değil ama uyumuyorsa cok ciddî bir problem . Sallamak bunların arasında masum bile kalıyor uyumayan sallansa da uyumuyor çünkü
Doktor yazıyo valla gaviskon rennie zaten onlar olmasa ben mide ağrısından ölürdüm sanırımgecmiş olsun canım gaviskon hamıleyken kullanılıomu bilmiordumda
Ben de birazcık şiştim gibi sanki. Dikkatli bakınca görünüyo. Ben de suyu arttırmaya çalışıyorum ama daha arttıramadım :)Hayirli kandiller canlar.Rabbim butun dualarinizi kabul etsin insallah.
Ben bugun niyetliydim pek zorlanmadim.Ama sanki elim ayagim bi anda sisti gbi bide bacak arkalarim kasildi sabah hala acio gbi.
Aşşagıya çok sert vuruyo baya zorluyo bende çıkda rahatla bari diorum.hareketleriyle resmen sallanıorum artık gümbür gümbür gelio benım kızBakalım kaç haftaya lkadar zapdedebılecem ☺
merhaba kızlar.bende 30 haftalık gebeyim.öğretmenim.merak ettiğim biR şey var.doktorum 32.hftada gel çalışabilir VEYA ÇALIŞAMAZ DİYE BİR BELGE VERECEĞİNİ SÖYLEDİ. şimdi okullar da eylüle kadar açılmayacak.peki biz doğum öncesi iznimizi doğum sonrasına aktarabilecekmişiz bu durumda.eğer aktaramazsak benim için çok kötü bebeğim 1 bucuk aylıkken göreve başlamam gerekecek bu durumda ücretsiz izne ayrılmam bile söz konusu....bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumda olan var mı?
Günaydınkimse yok mu bu durumda olan veya bilgisi olan ?
Bende de durum aynı sanki biri oklava ile dövmüş gibiMerhaba. Bikaç gündür yazılanları pek okuyamadım. Bu ara benim her yerim ağrımaya başladı ya. Merdiven çıkarken dizlerim ağrıyo. Ayakta durduğumda belim ayaklarım daha kısa sürede ağrıyo. Kalça kemiğim arkadan ağrıyo. Sol topuğum ağrıyo bikaç gündür, geçmedi. Yatarken kalkarken zorlanmaya başladım. Bebeğimin hareketleri hafifledi. Yine hareket ediyo eskisi gibi ama ama derinden derinden sanki. Dr a sordum büyüyüp hareket alanı daraldığı için daha az hissediyo olabilirsin dedi. Sonra tekrar biraz şiddetlenmeye başladı. Ben de dönmüştü heralde diye düşündüm.
Velhasıl kelam her yerim ağrımaya başladıBu cuma dr a gidicem kontrole. Sıkıntı çıkmaz yine inşallah.
Kan uyuşmazlığında okuduğum kadarı ile annenin kan hücreleri bebeğinkini tehdit olarak algılayıp bir nevi savaş açarak bebeğin anemi ile doğmasına sebep olabiliyormuş. İlk oğlumda iğne yapılmadı oğlumla kan grubum aynı olduğu içinYa o neymis ilk defa duydum.ilk gebeligimde kanama olursa igne yapacagim demisti kanama olmayinca yapmadi.dogumun hemen ardindan oglumun kan grubu benimkinden farkli oldugu icin bana igne yapıldı. 2.gebelikte 28. Haftalikken tedbir amacli igne yapti direkt.bana o bahseetiiginiz sey yapilmadi
Merak etme yalnız değilsinMerhaba. Bikaç gündür yazılanları pek okuyamadım. Bu ara benim her yerim ağrımaya başladı ya. Merdiven çıkarken dizlerim ağrıyo. Ayakta durduğumda belim ayaklarım daha kısa sürede ağrıyo. Kalça kemiğim arkadan ağrıyo. Sol topuğum ağrıyo bikaç gündür, geçmedi. Yatarken kalkarken zorlanmaya başladım. Bebeğimin hareketleri hafifledi. Yine hareket ediyo eskisi gibi ama ama derinden derinden sanki. Dr a sordum büyüyüp hareket alanı daraldığı için daha az hissediyo olabilirsin dedi. Sonra tekrar biraz şiddetlenmeye başladı. Ben de dönmüştü heralde diye düşündüm.
Velhasıl kelam her yerim ağrımaya başladıBu cuma dr a gidicem kontrole. Sıkıntı çıkmaz yine inşallah.
Aynen canım artık hangi devirdeyiz bu zamana göre davranmak gerekiyor erkeklerin bu zihniyeti bitmeli kesinlikle yoksa olan hep kadınlara oluyorCanım kesinlikle.. Çoğu sey uydurma zaten de burda söylesek olmaz. Söylenmiyor da ben bu işleri cok araştırdım biliyorum aynen senin dediğin sebepten zaten böyle bir sey yok normalde.. isim bulmak gercekten zor özellikle erkeğe. Bence.. ama çok fena erkekler var karısının rızası olmadan kayınbaba ismi koyan falanyazik yani bitsin artık bu saçmalıklar ben üzülüyorum.
Valla ne bu ya. Son dönemler böyle mi oluyomuşBende de durum aynı sanki biri oklava ile dövmüş gibibenimde bugün hayırlısı ile gidip gelelim
Yürürken tam filmlerdeki hamile Hülya koçyiğit gibi yürümeye başladımMerak etme yalnız değilsineklemlerimden tut her yanım ağrıyor valla. Sanki spor yapmışım gibi. Birde bebek hareketleri efsane sertleşince isyanlara başladım ben.
Hahaha senin benzetme yine kibar ben kendimi penguen gibi hissediyorum yürürkenYürürken tam filmlerdeki hamile Hülya koçyiğit gibi yürümeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?