2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bu bebek dönmesi ağrili bişe mi ya?Dümdem beri ağrili halsizim.Baktım aşağida pit pit bişe oluyor.Herhalde hıçkırmak bu.O zaman dönmüş herhalde

Kizlar isim koyma hususunda bizde henuz bi karara varmis degiliz guya esimle anlasmistik erkek ona kiz bana idi ama begenmiyor hasbam her neyse İslam ne diyor diye merak ederseniz soyle bi link birakiyorum maksat bilgilenmek sonucta burada kimse kimseyi yargilamiyor herkesin dini kendine

valla ben surat yapip üzülünce eşim istediğim ismi kabul etti Ali Erim olarak kararlaştirdik.Ali Erim. Erim Ali ye göre daha uyumlu olduğu için de hiiiçç çıkıntılık yapmadim Erim başa gelsin diye.Bu hoca da normalde eşin anneye o kadar emeğe isim koyma hakkı senindir demesi gerek ama illa bir anlaşmazlık varsa da son söz babanın olmalı diyor.Darısı anlaşamayanlarin başina.

Online dersler olduğu için ister çalışabilir ister çalışamaz raporu alabilirsiniz, çalışabilir alırsanız aktarırsınız tabiki de.

Arkadaşlar nst ye de grdm ben bugün sırt üstü yatrdilar birden nefes alamadım fenalastmm hemşireyi çağırdım yan yatıp şu icince geçti, aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu nst den önce tatlı yiyin demişti tatlı yemistm aç karnına ondan mı oldu acaba

Herkesin inancı kendine ama dediğim gibi ben saçma buluyorum herşeyi dinle örtüştürmek bir bahane gibi gelmeye başladı bence iki tarafında hakkı hatta bana kalırsa o kadar zorlugu çeken annein hakkıdır erkekleri yükseltmek için söylenmiş şeyler bunlar açıkcası kendi düşüncem

Ben gittim bugün kontrole bebek iyi 31 haftalık boy kilo iyi haftayla uyumlu benim kaşıntım vardı tahlil falan yaptı herhangi bi sorun yok tahlil sonuçlarında ama bende normalde de alerji oluyordu bu dönemde antihistaminik ilaçlar kullanıyordum gebelikten dolayı ilaç içemezmişim avil isimli kremi yazdı kaşıntıyı hafifletir dedi deneyeceğim inşaallah hafifletir heryerim yara bere içinde kaşınmaktan bir de ılık suyla duş ve en son suda bire on oranında sirkeli soğuğa yakın suyla durula vücudunu dedi deneyeceğim sonucu yazarım

Bol bol yıka kasınan yeri sıcaklardan da oluyor bence

evet isim gayet kulaga hos geliyor canim adı ile yasasin insallah. Haklisin bence de o kadar sıkıntıyı ceken biziz isim onlarin gibi oluyor. Ama bence ilimli bi fetva inatlasma zaten guzel birsey degil ama sunu demesi bile yetti bana ikisininde razi olmasi uygun olan. Yani diyor ki uygunu bu illa sirf baba koyar ismi demiyor. Ki bu hakki anneye vermeyen de ne bileyim bencilin tekidir.
aynen bende buna sinir oluyorum dini boyutunu bilmeden arastirmadan herseye kilif olarak kullanmak sanki dinin butun vecibelerini yapiyorlar da islerine geleni alip gelmeyeni salla gibi. En guzeli anlasmak birlikte karar vermek henuz bende icime cokta sinen bi isim bulamadim bizde neye karar verecegiz bakalim

benmde öyle yaşlı teyzelere döndüm inerken cıkaren dizlerim ağrıyor bende yarın gidicem inş skntı ckmaz

Ben gittim ve çalışamaz raporu aldım, zaten bu sıcakta ve sıkıntılı zamanda calisamayacakmism, hepimiz hayırla atlatriz insallh bu süreci, son donemler daha zormuş dışarıda olmak bugün pert oldm
cnm çalışamaz raporu veirrken normal usg ile mi muayne etti ? alttan baktı mı? nasıl geçti :) hava sıcak son aylar ağırlaştık zor geçiyor allah sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…