2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen öyle herkes birşey atıyor ortaya bu dinle alakalı diye dinlemiyorum valla artık o yuzden herkes kendine ne doğru geliyorsa onu yapmalı illa din dedi diye yapılmamalı, dediğin gibi herşey uygulanıyorda bu kaldı zaten erkek mi kız mıydı canım senin

Bunlar islamdan ne anlar Allah aşkına çoğu medya maymunu ben onlardan daha cok biliyorum ama etrafa çıkıp fetva vermiyorum lütfen sizde bunlara inanmayın bunlara din yetmiyor kitap yetmiyor yani yetmediği gibi baska kaynaklardan konuşuyorlar peygamberimiz şunu demis bunu demis . hepsi uydurma. Erkekleri yucelestirirllerdi cahiliye döneminde o hesap

Bir tanıdık çocuğuna 10 sene once Ecrin ismini vermiş. Ecrin fiyat demek. Ücret demek. Sonra da demez mi ben alara ismini istemiştim de. Anlamı cok guzel ama? Dedim nedir cennetin bilmemnesi demez mi. Öyle bisey yok dedim. Zaten kime sorsan aa cocugun ismi anlamı ne cennetin kenarında biten mantar ağacı,cennetin sağ kapısında açan maydanoz cennetin ırmağı akarsuyu menderesi evet dinde var ama anlamı bu koymak isteyen tabiki koysun kim karışır bide bilmeden konusuyorlar insan çocuğunun isminin anlamını bilmez mi yahu

Bende inanmiyorum kendim arastirmayi tercih ediyorum canim kizim olacak insallah benim

O dedigin kisileri bende dinlemiyorum canim. Kaynaklar dogru oldugu surece kitap ve hadis inkar edemem benim atmamdaki maksat inananlar icin bilgilendirme basta da soyledigim gibi herkesin dini kendine bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum farkli yerlere cekilmesini istemedigim icin

Arkadaşlar dunden beri kasiklarimin tam ortasinda oturup kalkinca, uzanip dönünce, fln bi yerde siddetli ağrı vardi, iltahaptir diye, tek kullankmlik tozlardan alip ictim gece, bugünde dvm edince dr.a gittim, nst de pekbisey yok dedi, muayne de cocugun kafası tam agriyon yerde orta da dedi, iltahap yok, alttan muayne etti açılma yok, ztn cok dar normal yapamazmissin dedi ki ben ztn sezeryan olcam, verdi agri kesici fitil yolladi beni ama kizlar agrim var ya oturamıyorum dönemiyorum, dimdik durup yuruyemiyorum, hafif belim de ve alttamda baski oluyo bu ne ya gecermi acaba

cnm çalışamaz raporu veirrken normal usg ile mi muayne etti ? alttan baktı mı? nasıl geçti :) hava sıcak son aylar ağırlaştık zor geçiyor allah sabır versin hepimize
Sadece karından baktı benim sezeryan belki ondandır, doktorum çok yoğundu tahlil sonucu bekle vs derken 5-6 saatim dışarda geçti gerçekten sıcakta ağırlaşınca bı de daha zormuş, hele maskeyle , Allah sağlık calisanlarimizn yardımcısi olsun gerçekten çok da hamile var yenidoğan bebiş de coktu, asıl hastane sağlık ocağı kosturmasi doğunca başlayacak gibi

Nst de hemsire sırt üstü yatırdı beni bir süre sonra nefes alamadım fenalastim, doktorum yan yatın mutlaka bebek baskı yaptığı için öyle oluyo dedi, aklınızda olsun

Bende isilik gibi şeyler çıktı arkadaşlar sicaktan ve kilodan sanirim ne önerirsiniz hametan krem sursem geçer mi ki

Aynen öylee vallaaa

Nst ye aç girmemelisin canım yemek yiyip git bir dahakine

Aynen her isim anlamı öyle olmaya basladı artık çoğu adam çıkıyor boş konusuyor kendini ünlendiriyor bence bunlara prim vermemek gerekir diye düşünüyorum

Gaz sancısı olmasın canım

Bende isilik gibi şeyler çıktı arkadaşlar sicaktan ve kilodan sanirim ne önerirsiniz hametan krem sursem geçer mi ki
Hametan yanık ve yara merhemi degil mıydı. Bende egzama var aylardır sürünüyorum eczaneden bir krem yaptırdı Esim onu sürüyorum 3 gündür baya iyi geldi bence eczaneye sorun hamile olduğunuzu belirtin.ona gore versinler

Bence o doktoru değiştir canım boyle ezbere konuşanlar hic bisey bilmiyor açılma olmaması normal de dar yapamazsın diye bisey yok. Benim arkadasim sırf zayıf diye senin çatın dar diyen doktor vardi hemde muayne etmeden. Gerci sezeryan olacakmışsın ama boyle doktorlardan uzak durmak lazım fitil verdigi ismi ne acaba?, bende de ağrı oluyordu sonra bakıyordum gaz ağrısıymış. Gaz ağrısı olabilir gerçekten. Ultrosonda da sorun gorulmediyse oyle olabilir senle haftalarımız ayni bende de oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…