Kızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni
Kizlar ton balığı yiyebiliyor muyuz ya Çok arada kaldım
Evettt kontrole geldik biz 34+1 deyiz 2250 olmuş kilosu nst bakıldı sancı çıktı serum taktılar 2. Defa nst ye soktular sancı çıktı tekrar alttan muayene ettiler açılma yokmuş idrar tahliline baktılar enfeksiyon varmış. Serum bağladılar bekliyorum odada şuan. Geriliyor insan ya umarım bir aksilik çıkmaz
geçmiş olsun canım sancın çok mu çıkıyorEvettt kontrole geldik biz 34+1 deyiz 2250 olmuş kilosu nst bakıldı sancı çıktı serum taktılar 2. Defa nst ye soktular sancı çıktı tekrar alttan muayene ettiler açılma yokmuş idrar tahliline baktılar enfeksiyon varmış. Serum bağladılar bekliyorum odada şuan. Geriliyor insan ya umarım bir aksilik çıkmaz
Yok 40 küsür falan çıktıgeçmiş olsun canım sancın çok mu çıkıyor
Aynen tercih meselesi canım ikisinide koymak istersen koy aklın kalmasın sonratercih meselesi cnm uzun isimlerde iki ismi bende sevmiyorum ama kısa olunca sıcak bakıyorum
Ben daraliveriyroum vala ha sarılmak falan hele şu sıcaktaaynen sahur vakti daha hareketli oluyor bneimki de
Valla bende et balık olucak diye kendimi zorlamıyorum ne zaman yaparsam o zaman yiyorum böyle birşeylere uyarak yeme düzeni bana göre de değilEvet bende boyle iste ne bulursam yiyorum hesabı oluyor. Yani özellikle birşeyler hazırlamıyorum hani kimisi diyor ya her gun mutlaka 1 kase yoğurt mutlaka et tavuk balık bunlardan birini yerim hususi olarak. Bende öyle bisey yok. Ay ben sıkılırım da yani öyle.Sen benim gibiymissin.
Bu arada ben de süt yoğurt sevmem
Hele o yoğurdu oyle kasik kaşık yiyorlar ya benim içim bir fena oluyor.
Ayran severim ama. Yoğurdu da yemeklerin üzerinde yiyebilirim 2 3 kasik
Ama bu hamilelikte hep canim süt istedi işte meyveli sütlerden o da kansızlık yaptı tabiki. Süt kadar kötü bisey yok insan sağlığını baltaliyor. He benim de dondurma favorim bu arada tatliyla aram hic yoktur hayatım boyunca olmadi yani ama hamileyken aşırı tatli düşkünlüğü oldu ve dondurma eskiden de yediğim ve en sevdiğim tatlıydı bir onu cok severdim zaten biri yerken elinden alip yicem o derece artik gözümü döndürüyor..l
Aynen canım abur cubur yiyenler genelde deli gibi kilo alıyorlar ben gördüm çevremde, ay aynen ben hiç öyle şey yapmadım bunu al şunu al eskisi gibiyim millet şımarıklığa vuruyorÇok normal canim millet 20 kilo alıyor 25 hatta dahasını soyleyim 30 kilo alan dahi var
Herhalde sey diyor bunlar aayy canim şunu çekti diyim bunu çekti diyim de kocam da bana alsın bana ilgi göstersinbaska bir açıklaması olamaz zira hamilelik 38 hafta 30 kilo almak nedir sen sağlıklı besleniyorsun ama. Abur cubur yememende cok iyi bu arada sen kan hapi kullanıyordun degil mi süt olayına dikkat et en azından araya 2 saat koy haptan sonra hatta hic icmesen daha iyi ama içeceksen 2 saat koy
Haha aynen eski düzenime dönücem bende sadece süt yapan ne varsa yerim herhaldeVerirsin canim hemde hemen verirsin kiloyu sıkıntı etme sütlü tatlılar daha iyi diğerlerine gore onu yemen iyi. Karpuz iYi gidiyor gercekten. Zaten bi insan sağlıklı beslencem diye kasarsa hic olmuyor baktim da çoğu kisi benim gibiymişben kilo alma diyeti yaparken her gun yumurta yiyordum 2 tane artik fenalık basmıştı ya bu insanlar yumurta da ne buluyor onu da anlamam tamam haşlaması evet guzel de ne bileyim olmasa da olur bence yani az kaldi artik cocuk dogsun yemicem yaaa kahve yeterli bi de sandovic bitti gitti
Asilide analiz etseneCanım bence 2 isim koyma ben sevmiyorum benimde 2 ismim var cok zor oluyor cocuk illa ki 1 tanesini kullanıyor. Okulda farklı hitap ediyorlar evde farklı akrabalar farklı. Mesela hastaneyi arayıp.randevu almak bana cok zor geliyor hayatımda hiç kullanmadığım ve kimsenin bile bilmediği ismi söylemek zor oluyor ki anlamıyorlar da. Tekrar etmek zorunda kalıyorum. Sildiricem 2.ismimi bu arada öyle kötü bir isim de degil ama gerek yok yani.
Ve 2 isimli insanların hayatı hep zor oldu cevremde de öyle oldu kişilik bölünmesi yapiyor bide cocuk ta . Bence tek bir isim koy tabi ki karar senin.ben fikrimi belirttim tek olsun anlamı.illa cok guzel olacak diye bisey yok anlaşılır herkes tarafından kolayca söylenen ç,ğ,ü,ö,ş olmasin içinde mesela ü ve ö cocugun hayatını kaderini zorlayıcı harflerdir..Ben bu konuda cok kitap okudum hesaplama falan yaptim o şekilde koydum. Ali demissin sanirim bence gayet güzel bir isim kısa ve net isimler marka.gibi oluyor. E ismi fazla.olan insanlarda iletişim problemi.oluyormus. ege efe gibi. Erdem olmasin Ali olsun bence
Ben arada yiyorum. Sakıncası yok ton balığının.Kizlar ton balığı yiyebiliyor muyuz ya Çok arada kaldım
3 hafta öndeyse 2900 nasıl oluyor anlamadım benim 34 te dün gittim 2500 küsür çıktı haftasıyla uyumluNst ye almadılar kizlar. 2 hafta sonra gel sonra her hafta geleceksin dedi rahim ağzı açıklığına bakacak mısınız erken doğum olur mu dedim doğum öyle kolay değil dedi bir sürü belirti verir dedi bebeğin gelişimi 3 hafta öndeymis yine kilosu 2900 çıktı iri olursa 4 kiloya yakın olursa sezeryanla alırım dedi ilk doğum olduğu için sakıncalı olabilirmiş benim adet döngum 21 gündü zaten bebek muhtemelen bir hafta önce dogarmis en geç 39 da doğar dedi nst ye neden almiyo anlamadm adet sancısı gibi sancılarımin olduğunu söyledim normall dedi 7 kilo aldığım için iyi gayet yapabilirsen biraz da ver dedi
iyi çok değilmis ama dikkat etmen lazım dinlen evde iş falan yapma artıkYok 40 küsür falan çıktı
valla semız otunu severeım bı de cevız cok tuketıyordum ılk başlarda şimdi arada yedıgım ıcın en azından omega 3ü semız otundan karşılarım dedım bı de çiğ şeyler de tüketmek gerekıyormuş içine soğan domates bıber de koyuyorum.Sabahları yumurta yediğin icin bir de kıymalı da yersen hic acıkmazsın öğlene kadar zaten canim.ondan acıkmıyorsun
Peki neden semizotlu salata? Omega 3 var içinde semizotunun o sebeple mi yoksa canın mi istiyor? Ben bir ara salataya cok takmıştımher akşam yemeğin yanina esime yaptrıyordum mutlaka. Suan bıraktım.
Peki sen takviye olarak ne kullanıyorsun vitamin demir hapı falan tarzında?
Ben uzun zamandır diyom size ne desem normal diyo diye bende ultrasonda takip ettim 37 çıkıyor bebek acaba sezeryan oyunları mi3 hafta öndeyse 2900 nasıl oluyor anlamadım benim 34 te dün gittim 2500 küsür çıktı haftasıyla uyumluVe hem önde olup hem sancım var deyipte nst ye almaması çok garip geldi bana ne demek öyle kolay değil doğum. Doktorun pek güvenilir gelmedi bana canım
Geçmiş olsun canım İnşAllah yanılıyorlardır. Başka bir doktorada görün ayrıntılı baktır belki ultrasonu yanılmış olabilirMerhaba hanımlar. Ben de bugün doktora gittim şu ilçe de yaşamaktan nefret ediyorum. Doğru düzgün bir doktor yok. Hamile kadına saçma sapan yarım yamalak Bilgi verip gönderiyorlar. Geçen hafta gittim gayet her şeyi iyi dedi bugün femur kemiğinde Üç haftalık gerilik var dedi. Aklıma takılıp kaldı
1 haftada mi olusmuş 3 haftalık gerilik .hey Allahım yarabbim sağlıkla gelsinler inşallah ne diyim açıklama yapmayinxai nsan panik oluyor haklı olarak hic mi bişey demedi doktorMerhaba hanımlar. Ben de bugün doktora gittim şu ilçe de yaşamaktan nefret ediyorum. Doğru düzgün bir doktor yok. Hamile kadına saçma sapan yarım yamalak Bilgi verip gönderiyorlar. Geçen hafta gittim gayet her şeyi iyi dedi bugün femur kemiğinde Üç haftalık gerilik var dedi. Aklıma takılıp kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?