2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni

Çok sinir bir durum olsa gerek, ben yaşamadım ama bende sol üst bacak uyuşması oluyor deli olacam.. Geçmiş olsun

Kizlar ton balığı yiyebiliyor muyuz ya Çok arada kaldım

Ben balık yemenin en kolay yolu olduğu için yemeyi düşünmüştüm, diyetisyen yasak dedi, hiç yiyemedim o yüzden

Geçmiş olsun, inşallah serumla, antibiyotik ya da fitille gönderirler eve, gerilmişsindir tabi ama açılman yoksa bir şey olmaz inşallah

geçmiş olsun canım sancın çok mu çıkıyor

Nst ye almadılar kizlar. 2 hafta sonra gel sonra her hafta geleceksin dedi rahim ağzı açıklığına bakacak mısınız erken doğum olur mu dedim doğum öyle kolay değil dedi bir sürü belirti verir dedi bebeğin gelişimi 3 hafta öndeymis yine kilosu 2900 çıktı iri olursa 4 kiloya yakın olursa sezeryanla alırım dedi ilk doğum olduğu için sakıncalı olabilirmiş benim adet döngum 21 gündü zaten bebek muhtemelen bir hafta önce dogarmis en geç 39 da doğar dedi nst ye neden almiyo anlamadm adet sancısı gibi sancılarımin olduğunu söyledim normall dedi 7 kilo aldığım için iyi gayet yapabilirsen biraz da ver dedi

tercih meselesi cnm uzun isimlerde iki ismi bende sevmiyorum ama kısa olunca sıcak bakıyorum

Ben daraliveriyroum vala ha sarılmak falan hele şu sıcakta aynen sahur vakti daha hareketli oluyor bneimki de
Aynen tercih meselesi canım ikisinide koymak istersen koy aklın kalmasın sonra

Valla bende et balık olucak diye kendimi zorlamıyorum ne zaman yaparsam o zaman yiyorum böyle birşeylere uyarak yeme düzeni bana göre de değil ah dondurma o kadar istiyorumki ama üşütürüm diye eşim almıyor haziranı bekle diyo

Aynen canım abur cubur yiyenler genelde deli gibi kilo alıyorlar ben gördüm çevremde, ay aynen ben hiç öyle şey yapmadım bunu al şunu al eskisi gibiyim millet şımarıklığa vuruyor canım sabah kahvaltıda içiyorum ben sütü ama hapı akşam içiyorum sütten iki saat sonramı içmek gerek ki

Haha aynen eski düzenime dönücem bende sadece süt yapan ne varsa yerim herhalde

Asilide analiz etsene

3 hafta öndeyse 2900 nasıl oluyor anlamadım benim 34 te dün gittim 2500 küsür çıktı haftasıyla uyumlu Ve hem önde olup hem sancım var deyipte nst ye almaması çok garip geldi bana ne demek öyle kolay değil doğum. Doktorun pek güvenilir gelmedi bana canım

valla semız otunu severeım bı de cevız cok tuketıyordum ılk başlarda şimdi arada yedıgım ıcın en azından omega 3ü semız otundan karşılarım dedım bı de çiğ şeyler de tüketmek gerekıyormuş içine soğan domates bıber de koyuyorum.
takvıye olarak demir olarak moltofer fol, bı de vitamın olarak efa mom ya da ocean mum (ıkısı de aynı degerleri) hangısını bulursam onu alıyorum.

Ben uzun zamandır diyom size ne desem normal diyo diye bende ultrasonda takip ettim 37 çıkıyor bebek acaba sezeryan oyunları mi ben normal istiyorum ya kilolu olursa sezeryan olur diyo

Merhaba hanımlar. Ben de bugün doktora gittim şu ilçe de yaşamaktan nefret ediyorum. Doğru düzgün bir doktor yok. Hamile kadına saçma sapan yarım yamalak Bilgi verip gönderiyorlar. Geçen hafta gittim gayet her şeyi iyi dedi bugün femur kemiğinde Üç haftalık gerilik var dedi. Aklıma takılıp kaldı

Geçmiş olsun canım İnşAllah yanılıyorlardır. Başka bir doktorada görün ayrıntılı baktır belki ultrasonu yanılmış olabilir

1 haftada mi olusmuş 3 haftalık gerilik .hey Allahım yarabbim sağlıkla gelsinler inşallah ne diyim açıklama yapmayinxai nsan panik oluyor haklı olarak hic mi bişey demedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…