2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende 34 haftadayken bana doktorum bebegimin 2180 Gr olduğunu ve çok sağlıklı olduğunu söyledi .. Kimin hesap doğru acaba bebeğimin boyu uzunmuş Su an için belki ondan dolayı fark ediyordur

tercih meselesi cnm uzun isimlerde iki ismi bende sevmiyorum ama kısa olunca sıcak bakıyorum

Ben daraliveriyroum vala ha sarılmak falan hele şu sıcakta aynen sahur vakti daha hareketli oluyor bneimki de
☺☺benimki sarılmadan uyuyamaz biraz durup ayrılıorum bnde.cunki öyle ortaya dgru uyuyamıorum illa yatagın kenarına gelip yatacam ☺

Bu arada ikili test ve detaylı ultrasona girmismiydin

Allah Allah nst ye almaması ilginç senin bebiş bı de önden gidiyor normalde 37. Haftada falan 2900 lerde olması gerekiyor snrm sen demek ki baya baya bebeği besliyorsun cnm bnm komşnun bebekleri de kilolu olurmuş bı kaç ay önce doğum yaptı son aylar baya perhiz yaptı hatta ama o kilo olarak senden daha fazla almis ekstra çok yemiyorsan nasıl verecen ki kilo zaten onu anlamadım ay her doktor farklı bişey diyor yanlız sen kendini dinlemeye devam et cnm en ufak suphende git tekrar bence
geçmiş olsun cnm farklı bı doktora daha gözük insAllah yoktur bişey muallakta kalıp üzme kendini hemen herşey yolundadır insAllah
MaşAllah cnm yarın bende gidince bı sorayım yürüyüşu ne diyecek bklm
☺☺benimki sarılmadan uyuyamaz biraz durup ayrılıorum bnde.cunki öyle ortaya dgru uyuyamıorum illa yatagın kenarına gelip yatacam ☺
benimki doğumdan sonra acısını çıkaracak büyük ihtimal

benim eşimde göbekli, göbekleri tokuşturuyoruz oda göbeğinde hissediyor diyorum azda olsa ne hissettiğimiz anlamışsındır. MaşaAllah benimkiler bu ara öyle hareketliler karnım resmen dalgalanıyor
☺☺aynen benımkıde işte sahrdan sonra coşuo senin bide ıkı tane dahada dalgalanıodur

Kızlar ne zamandır yazacam unutuyorum benim saçlarım normade dökülürdu banyodan çıkınca tarayinca falan bı top saç kopardi resmen şimdi bı iki tel anca çok güzel oldular ayyy doğumdan sonra dökülmez yine insAllah sizde durumlar nasıl vajina ve koltuk altimda da çok daha geç ve cansız çıkıyor azaldı resmen hep hormonlardan demi

Aynısını geçen cuma yaşadım 3 kez nst girdim alttan 3 kez muayene oldum hem sancim vardı hem.de nst de çıkıyordu serum verildi hatta muayene sonrası akşam kanama oldu lekelenme tarzı kesin geliyor dedim ama 1 haftadır iyiyim.bende 33+5 yendim şimdi 34+4 gayet iyiyim

Kötü haber cnm emzirirken acısını cikariyor saçlar Vitaminler hizla tükeniyor

Geçmiş olsun sana da gerçekten sinir bozucu oluyor bu tarz şeyler.neden 3 defa alttan baktıklarını anlamadım ama Ben bugunden sonra 38. Haftayı göreceğimizi sanmıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…