Benimde cok oluyor surekli hareket ettirmem gerekiyor oyle olunca da sağlıklı bi uyku hak getireKızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni
3 hafta öndeyse 2900 nasıl oluyor anlamadım benim 34 te dün gittim 2500 küsür çıktı haftasıyla uyumluVe hem önde olup hem sancım var deyipte nst ye almaması çok garip geldi bana ne demek öyle kolay değil doğum. Doktorun pek güvenilir gelmedi bana canım
☺☺benimki sarılmadan uyuyamaztercih meselesi cnm uzun isimlerde iki ismi bende sevmiyorum ama kısa olunca sıcak bakıyorum
Ben daraliveriyroum vala ha sarılmak falan hele şu sıcaktaaynen sahur vakti daha hareketli oluyor bneimki de
bnm oluyor canım zaten sinir sıkışmasda var bndeKızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni
Bu arada ikili test ve detaylı ultrasona girmismiydinMerhaba hanımlar. Ben de bugün doktora gittim şu ilçe de yaşamaktan nefret ediyorum. Doğru düzgün bir doktor yok. Hamile kadına saçma sapan yarım yamalak Bilgi verip gönderiyorlar. Geçen hafta gittim gayet her şeyi iyi dedi bugün femur kemiğinde Üç haftalık gerilik var dedi. Aklıma takılıp kaldı
Benimde oluyordu bir ara bir kaç gündür rahatım çok şükürKızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni
Kaç cm boyu cnm?Bende 34 haftadayken bana doktorum bebegimin 2180 Gr olduğunu ve çok sağlıklı olduğunu söyledi .. Kimin hesap doğru acababebeğimin boyu uzunmuş Su an için belki ondan dolayı fark ediyordur
Evet sezeryana odaklandığından böyle yapıyor olabilirBen uzun zamandır diyom size ne desem normal diyo diye bende ultrasonda takip ettim 37 çıkıyor bebek acaba sezeryan oyunları miben normal istiyorum ya kilolu olursa sezeryan olur diyo
Allah Allah nst ye almaması ilginç senin bebiş bı de önden gidiyorNst ye almadılar kizlar. 2 hafta sonra gel sonra her hafta geleceksin dedi rahim ağzı açıklığına bakacak mısınız erken doğum olur mu dedim doğum öyle kolay değil dedi bir sürü belirti verir dedi bebeğin gelişimi 3 hafta öndeymis yine kilosu 2900 çıktı iri olursa 4 kiloya yakın olursa sezeryanla alırım dedi ilk doğum olduğu için sakıncalı olabilirmiş benim adet döngum 21 gündü zaten bebek muhtemelen bir hafta önce dogarmis en geç 39 da doğar dedi nst ye neden almiyo anlamadm adet sancısı gibi sancılarımin olduğunu söyledim normall dedi 7 kilo aldığım için iyi gayet yapabilirsen biraz da ver dedi
geçmiş olsun cnm farklı bı doktora daha gözük insAllah yoktur bişey muallakta kalıp üzme kendini hemen herşey yolundadır insAllahMerhaba hanımlar. Ben de bugün doktora gittim şu ilçe de yaşamaktan nefret ediyorum. Doğru düzgün bir doktor yok. Hamile kadına saçma sapan yarım yamalak Bilgi verip gönderiyorlar. Geçen hafta gittim gayet her şeyi iyi dedi bugün femur kemiğinde Üç haftalık gerilik var dedi. Aklıma takılıp kaldı
MaşAllah cnm yarın bende gidince bı sorayım yürüyüşu ne diyecek bklmMerhabaa
Bende gittim geldim dr a
Bebek 1960 gr olmuş 43 cm
Ben kilo almamışım
Bizimde 2 haftada bire düştü konrtoller
Bi sonrakine nst başlıyor
Yürüyüşü onermedi su an icin ilk dogumum erken oldugu icin sanirim
☺☺benimki sarılmadan uyuyamazbiraz durup ayrılıorum bnde.cunki öyle ortaya dgru uyuyamıorum illa yatagın kenarına gelip yatacam ☺
MaşAllah az kalmış cnm hadi hyrlisiyla kucağınıza alırsinz insAllahEvett taburcu oldum eve geldim. Sıkıntı çıkmadı şükür. Ve erken gelmeye karar vermezse benim kızçe 18 haziran doğum tarihi verdi doktor ❤
☺☺aynen benımkıde işte sahrdan sonra coşuobenim eşimde göbekli, göbekleri tokuşturuyoruz oda göbeğinde hissediyor diyorum azda olsa ne hissettiğimiz anlamışsındır. MaşaAllah benimkiler bu ara öyle hareketliler karnım resmen dalgalanıyor
Aynısını geçen cuma yaşadım 3 kez nst girdim alttan 3 kez muayene oldum hem sancim vardı hem.de nst de çıkıyordu serum verildi hatta muayene sonrası akşam kanama oldu lekelenme tarzı kesin geliyor dedim ama 1 haftadır iyiyim.bende 33+5 yendim şimdi 34+4 gayet iyiyimEvettt kontrole geldik biz 34+1 deyiz 2250 olmuş kilosu nst bakıldı sancı çıktı serum taktılar 2. Defa nst ye soktular sancı çıktı tekrar alttan muayene ettiler açılma yokmuş idrar tahliline baktılar enfeksiyon varmış. Serum bağladılar bekliyorum odada şuan. Geriliyor insan ya umarım bir aksilik çıkmaz
Kötü haber cnm emzirirken acısını cikariyor saçlarKızlar ne zamandır yazacam unutuyorum benim saçlarım normade dökülürdu banyodan çıkınca tarayinca falan bı top saç kopardi resmen şimdi bı iki tel anca çok güzel oldular ayyy doğumdan sonra dökülmez yine insAllah sizde durumlar nasıl vajina ve koltuk altimda da çok daha geç ve cansız çıkıyor azaldı resmen hep hormonlardan demi
Geçmiş olsun sana da gerçekten sinir bozucu oluyor bu tarz şeyler.neden 3 defa alttan baktıklarını anlamadım amaAynısını geçen cuma yaşadım 3 kez nst girdim alttan 3 kez muayene oldum hem sancim vardı hem.de nst de çıkıyordu serum verildi hatta muayene sonrası akşam kanama oldu lekelenme tarzı kesin geliyor dedim ama 1 haftadır iyiyim.bende 33+5 yendim şimdi 34+4 gayet iyiyim
Yok canım grubumuzda doğum olmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?