Yapmıyordum zaten eşim hallediyor herşeyi. Ama işte anlamadım allahtan bebek gayet iyi erken doğsa bile sıkıntı yok artık dedi o yuzden içim rahatiyi çok değilmis ama dikkat etmen lazım dinlen evde iş falan yapma artık
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimziMaşAllah az kalmış cnm hadi hyrlisiyla kucağınıza alırsinz insAllah
ay dimi ya poffff emzirirken dökülmemesi için napabiliriz kiKötü haber cnm emzirirken acısını cikariyor saçlarVitaminler hizla tükeniyor
Hadi hyrlisi ile gelsin inşAllah cnm her doktor önermiyor sanki sezeryan sonrası normal doğumuMerhaba hanımlar bnde dün gittim kontrole bebeğim 2300 Gr çıktı bizimkide iri bebekmis sezeryandan sonraki normal doğumu sordum önermiyorum dedi temmuzun ilk haftası alabilirim dedi daha tarih vermedi Haziran son haftası da olabilir bebeğe göre hareket edelim dedi
Canım rahim boyunu olciyorlardi bir de aynen senin gibi dogsa bile gelişimi iyi sıkıntı olmaz dediler bende gayet tembel tembel oturuken sancilarim oldu 3 gün sabrettim geçmedi 2480 kiloyduGeçmiş olsun sana da gerçekten sinir bozucu oluyor bu tarz şeyler.neden 3 defa alttan baktıklarını anlamadım amaBen bugunden sonra 38. Haftayı göreceğimizi sanmıyorum valla.
Oh maşallah. Sen sezeryan öı normal mı doğum istiyorsun peki. Doktor belli bir tarih verdi mi.Canım rahim boyunu olciyorlardi bir de aynen senin gibi dogsa bile gelişimi iyi sıkıntı olmaz dediler bende gayet tembel tembel oturuken sancilarim oldu 3 gün sabrettim geçmedi 2480 kiloydu
Canım ben devlette gidiyorum kontrollere her seferinde başka doktor bir de benim acilde oldu muayenem.o yüzden belli değil birde 32+2 de 1984 gramdi acil de gittiğim hastane başkaydı orada 33+5 te 2480 çıktı 10 günde 600 gram almış artık hastaneden hastaneye mi değişiyor 10 günde mi toparladı analamdim için rahat olsun 36 yi görürsek tamamdir benim cantam bile hazır değildi hemen herşeyi topladım belli olmaz belki 40 da anca gelirOh maşallah. Sen sezeryan öı normal mı doğum istiyorsun peki. Doktor belli bir tarih verdi mi.
Yok yok doğurmadım burdayım
Sağlıkla gelsin. Valla o bebek kilosu hakkında bilmiyorum değişir mi ama genelde doğunca kilosu farklı çıkıyor deniyor onu çok duydum. Görürsün görürsün zaten kilosu da iyimiş sıkıntı da yokmuş ne güzel.Canım ben devlette gidiyorum kontrollere her seferinde başka doktor bir de benim acilde oldu muayenem.o yüzden belli değil birde 32+2 de 1984 gramdi acil de gittiğim hastane başkaydı orada 33+5 te 2480 çıktı 10 günde 600 gram almış artık hastaneden hastaneye mi değişiyor 10 günde mi toparladı analamdim için rahat olsun 36 yi görürsek tamamdir benim cantam bile hazır değildi hemen herşeyi topladım belli olmaz belki 40 da anca gelir
Evet akrabamizin iri bebek dediler kilosu 4 bucuktu 4kilo doğdu zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum 3500 iyidir sana bi sebep dediler mi benim de enfeksiyon vardı ama ona da sadece manurol verdi onu da ben dedim diyeSağlıkla gelsin. Valla o bebek kilosu hakkında bilmiyorum değişir mi ama genelde doğunca kilosu farklı çıkıyor deniyor onu çok duydum. Görürsün görürsün zaten kilosu da iyimiş sıkıntı da yokmuş ne güzel. ❤❤
Bişey yiyemiyom ki ben de onu anlamadm yediğim cikiyoAllah Allah nst ye almaması ilginç senin bebiş bı de önden gidiyornormalde 37. Haftada falan 2900 lerde olması gerekiyor snrm sen demek ki baya baya bebeği besliyorsun cnm bnm komşnun bebekleri de kilolu olurmuş bı kaç ay önce doğum yaptı son aylar baya perhiz yaptı hatta ama o kilo olarak senden daha fazla almis ekstra çok yemiyorsan nasıl verecen ki kilo zaten onu anlamadım ay her doktor farklı bişey diyor yanlız sen kendini dinlemeye devam et cnm en ufak suphende git tekrar bence
geçmiş olsun cnm farklı bı doktora daha gözük insAllah yoktur bişey muallakta kalıp üzme kendini hemen herşey yolundadır insAllah
MaşAllah cnm yarın bende gidince bı sorayım yürüyüşu ne diyecek bklm
benimki doğumdan sonra acısını çıkaracak büyük ihtimal
Senin tercihin var mı normal mi dusunuyosunEvet sezeryana odaklandığından böyle yapıyor olabilir
O zmn yapacak bişey yok kilo konuusnda aç mı gezcen mecbur yiyecen birseyler özele mi gidiyorsun sezeryan için yer mi arıyor acaba doktor ya ne bilimBişey yiyemiyom ki ben de onu anlamadm yediğim cikiyouzun zamandır raporluyum eğer calissaydim falan bu çocuk erkenden dogardi diyorum artik
ya ne güzel sizinle haftamız yakın 7 kg cok iyi maşalah ben 12 kg aldımmerhaba canım. herkesin yemek yeme olayı farklı hamılelık zaten ayrı bı olay.
ben sabahları bı bardak ballı süt. tereyağlı yumurta bazen ıcıne eksta kıyma falan koyuyorum, peynır zeytın ve reçel yıyorum.
öğleden sonra cok bıse yemıyorum bazen meyve. ama bol su içiyorum zaten içim yanıyor
akşam yemegı kendım yapıyorum çalışırken hafta sonundan yemeklerı hazırlıyodum şimdi gunluk yapıyorum, mutlaka semız otlu salata yapıyorum hergun. bı de yemekten sonra mutlaka bı kase kendı yaptıgım yoğurttan yıyorum.
akşam zararlı olarak yedıgım( bazen cıps) ama ıkı uc gune bı mutlaka dondurma yıyorum
ha sonra meyve yıyorum hergun. sonra geç yattıgım ıcın acıkıyorum bazen tost falan yıyorumtoplam 7 kılo aldım
evet çalışabilir raporu aldım cnm kilosu da 1930 -1950 civarıydı heralde haftası ile uyumlu kiloda dedicanım kilosu nasıl cıktı bı de çalışabılır mı aldın
Ya enfeksiyon kaynaklı olabilir bebek konumundan ve hareketlerinden kaynaklıda olabilir dediler başka sıkıntı yok gibi. Zaten 2,5 kilo olan bebekle 4 kilo olan bebek başka bir problem yoksa sağlık açısından bir değerlendiriliyor daha kilolu olması daha sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Bence de çok kilolu olmasın hepsinin normal oranları vardır nasıl biz yetişkinlerin varsa o arada olunca güzel olur bence deEvet akrabamizin iri bebek dediler kilosu 4 bucuktu 4kilo doğdu zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum 3500 iyidir sana bi sebep dediler mi benim de enfeksiyon vardı ama ona da sadece manurol verdi onu da ben dedim diye
geçmiş olsun cnm ? nasıslın şimid ? sezeryan mı olucaktınEvettt kontrole geldik biz 34+1 deyiz 2250 olmuş kilosu nst bakıldı sancı çıktı serum taktılar 2. Defa nst ye soktular sancı çıktı tekrar alttan muayene ettiler açılma yokmuş idrar tahliline baktılar enfeksiyon varmış. Serum bağladılar bekliyorum odada şuan. Geriliyor insan ya umarım bir aksilik çıkmaz
Özele gidiyorum canim evet midemle ilgili problemden dolayı yiyemiyorum zatenO zmn yapacak bişey yok kilo konuusnda aç mı gezcen mecbur yiyecen birseyler özele mi gidiyorsun sezeryan için yer mi arıyor acaba doktor ya ne bilim
Ben sancım var adet ağrısı tarzında diyorum iki adım atamıyorum sanki çocuk çıkacakmış kadar baskı var beni nstye baglamadilar ya iki hafta sonra gel dedi çok geçmiş olsun canım sana da ağrın var mıydı sancım çıkmış yaEvettt kontrole geldik biz 34+1 deyiz 2250 olmuş kilosu nst bakıldı sancı çıktı serum taktılar 2. Defa nst ye soktular sancı çıktı tekrar alttan muayene ettiler açılma yokmuş idrar tahliline baktılar enfeksiyon varmış. Serum bağladılar bekliyorum odada şuan. Geriliyor insan ya umarım bir aksilik çıkmaz
hmm anladım cnm geçmiş olsunÖzele gidiyorum canim evet midemle ilgili problemden dolayı yiyemiyorum zaten
Kız acaba başka bı dr mı gitsen bı de kafana takılmasınBen sancım var adet ağrısı tarzında diyorum iki adım atamıyorum sanki çocuk çıkacakmış kadar baskı var beni nstye baglamadilar ya iki hafta sonra gel dedi çok geçmiş olsun canım sana da ağrın var mıydı sancım çıkmış ya
Bilemedim ki hastanelerden nefret ediyorum mümkün mertebe kaçayım derdindeyim ama aklımda da şüpheler varhmm anladım cnm geçmiş olsun
Kız acaba başka bı dr mı gitsen bı de kafana takılmasın
Haklsn hastaneler de sıkıntı fidesi gelmiyor insanın ama kafanda şüphe varsa da sıkıntı eğer aynı şeyleri söylerse başka doktor tamam ama farklı konuşursa senin doktorda var bı şaibe para için sezeryana yöneltmek istiyor olabilirBilemedim ki hastanelerden nefret ediyorum mümkün mertebe kaçayım derdindeyim ama aklımda da şüpheler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?