2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kötü haber cnm emzirirken acısını cikariyor saçlar Vitaminler hizla tükeniyor
ay dimi ya poffff emzirirken dökülmemesi için napabiliriz ki
Hadi hyrlisi ile gelsin inşAllah cnm her doktor önermiyor sanki sezeryan sonrası normal doğumu

Geçmiş olsun sana da gerçekten sinir bozucu oluyor bu tarz şeyler.neden 3 defa alttan baktıklarını anlamadım ama Ben bugunden sonra 38. Haftayı göreceğimizi sanmıyorum valla.
Canım rahim boyunu olciyorlardi bir de aynen senin gibi dogsa bile gelişimi iyi sıkıntı olmaz dediler bende gayet tembel tembel oturuken sancilarim oldu 3 gün sabrettim geçmedi 2480 kiloydu

Canım rahim boyunu olciyorlardi bir de aynen senin gibi dogsa bile gelişimi iyi sıkıntı olmaz dediler bende gayet tembel tembel oturuken sancilarim oldu 3 gün sabrettim geçmedi 2480 kiloydu
Oh maşallah. Sen sezeryan öı normal mı doğum istiyorsun peki. Doktor belli bir tarih verdi mi.

Oh maşallah. Sen sezeryan öı normal mı doğum istiyorsun peki. Doktor belli bir tarih verdi mi.
Canım ben devlette gidiyorum kontrollere her seferinde başka doktor bir de benim acilde oldu muayenem.o yüzden belli değil birde 32+2 de 1984 gramdi acil de gittiğim hastane başkaydı orada 33+5 te 2480 çıktı 10 günde 600 gram almış artık hastaneden hastaneye mi değişiyor 10 günde mi toparladı analamdim için rahat olsun 36 yi görürsek tamamdir benim cantam bile hazır değildi hemen herşeyi topladım belli olmaz belki 40 da anca gelir

Sağlıkla gelsin. Valla o bebek kilosu hakkında bilmiyorum değişir mi ama genelde doğunca kilosu farklı çıkıyor deniyor onu çok duydum. Görürsün görürsün zaten kilosu da iyimiş sıkıntı da yokmuş ne güzel.

Evet akrabamizin iri bebek dediler kilosu 4 bucuktu 4kilo doğdu zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum 3500 iyidir sana bi sebep dediler mi benim de enfeksiyon vardı ama ona da sadece manurol verdi onu da ben dedim diye

Bişey yiyemiyom ki ben de onu anlamadm yediğim cikiyo uzun zamandır raporluyum eğer calissaydim falan bu çocuk erkenden dogardi diyorum artik

Bişey yiyemiyom ki ben de onu anlamadm yediğim cikiyo uzun zamandır raporluyum eğer calissaydim falan bu çocuk erkenden dogardi diyorum artik
O zmn yapacak bişey yok kilo konuusnda aç mı gezcen mecbur yiyecen birseyler özele mi gidiyorsun sezeryan için yer mi arıyor acaba doktor ya ne bilim

ya ne güzel sizinle haftamız yakın 7 kg cok iyi maşalah ben 12 kg aldım

Evet akrabamizin iri bebek dediler kilosu 4 bucuktu 4kilo doğdu zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum 3500 iyidir sana bi sebep dediler mi benim de enfeksiyon vardı ama ona da sadece manurol verdi onu da ben dedim diye
Ya enfeksiyon kaynaklı olabilir bebek konumundan ve hareketlerinden kaynaklıda olabilir dediler başka sıkıntı yok gibi. Zaten 2,5 kilo olan bebekle 4 kilo olan bebek başka bir problem yoksa sağlık açısından bir değerlendiriliyor daha kilolu olması daha sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Bence de çok kilolu olmasın hepsinin normal oranları vardır nasıl biz yetişkinlerin varsa o arada olunca güzel olur bence de

geçmiş olsun cnm ? nasıslın şimid ? sezeryan mı olucaktın

Ben sancım var adet ağrısı tarzında diyorum iki adım atamıyorum sanki çocuk çıkacakmış kadar baskı var beni nstye baglamadilar ya iki hafta sonra gel dedi çok geçmiş olsun canım sana da ağrın var mıydı sancım çıkmış ya

Özele gidiyorum canim evet midemle ilgili problemden dolayı yiyemiyorum zaten
hmm anladım cnm geçmiş olsun
Kız acaba başka bı dr mı gitsen bı de kafana takılmasın

Bilemedim ki hastanelerden nefret ediyorum mümkün mertebe kaçayım derdindeyim ama aklımda da şüpheler var
Haklsn hastaneler de sıkıntı fidesi gelmiyor insanın ama kafanda şüphe varsa da sıkıntı eğer aynı şeyleri söylerse başka doktor tamam ama farklı konuşursa senin doktorda var bı şaibe para için sezeryana yöneltmek istiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…