Çok sinir bozucu iki hafta daha idare edebilirlerdi kalabalık olacak çalışacağımız ortamlar mesai arkadaşları vsselam arkadaşlar 1 hazıranda işe başlıyoruz. siz nasıl buldunuz bu kararı?
Bende doktorumu bayadir degistiemek istiyordum ama randevu bulamıyorum bir türlü siz randevu alarak mi gittiniz bide randevusuz da muayene alıyorlar mı acabaKızlar merhaba bugün Başakşehir çam ve sakura sehir hastanedine gittim..Gerçekten çok güzel bir hastane bütün tahlillerimi yaptılar nst çekildi muayenemi oldum doktor gayet ilgiliydi.Herkes çok kibar heryer tertemiz ve 1 kuruş para ödemedim.yakınlarda oturuyorsanız bilginiz olsun Hastanenin içinde ayrica bir kadın doğum hastanedi var Bir çok özel hastaneden daha temiz ve işlemlerim yapılırken hiç beklemedim.
Yok canım nişan değil benim rahim ağzı dikişli bebekler çok hareket etti ondanmı bir parça geldi diye düşünüyorum Dr yine de nst ye çağırdı şuan çekiliyor ama şükür sancı falan yok hatta hareketlerinden doğru düzgün çekemiyor ebeNişan dedikleri olabilirim. Ben hiç yaşamadım miktar olarakta bilgim yok.
Evet canımSiz. Hemşire misiniz.
Neymiş o leke acaba canım bişey dedimi doktorunYok canım nişan değil benim rahim ağzı dikişli bebekler çok hareket etti ondanmı bir parça geldi diye düşünüyorum Dr yine de nst ye çağırdı şuan çekiliyor ama şükür sancı falan yok hatta hareketlerinden doğru düzgün çekemiyor ebe
Yarın muayeneye çağırdı doktor ki zaten gidecektim nst güzel çıktı eve döndüm yarın o kanama belli olur ben dikişimden kaynaklı olduğunu düşünüyorumNeymiş o leke acaba canım bişey dedimi doktorun☺
Ben de bugün kontrole gittim 32+5 2.146 kilosu kuzumun ama beni tansiyonum yuksek diye her hafta çağırdıBiz kontrolden çıktık bugun baya büyümüş tosuncuk oğlum :) 2.120 gr olmus hersey normal guzel ilerliyor bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi doktorum. Bizden haberler böyle :)
Canım yeni gördüm yazdığını. Doktoruna mutlaka ulaş. Rengi ne renk dikişin mi acaba düştü. Rabbim korusunKızlar az önce kibrit ucu kadar bir parça geldi benden dün akşamdan beri biraz rahatsız gibiyim daha doğrusu bebekler çok hareketli ve aşağıya çok baskı yapıyorlar sancım falan yok yarında kontrolüm var ve serkülajlıyım acaba dikişmi yerinden oynadı doktorumu bu akşam haberdar etmelimiyim?
Hareketlerinin fazla olması rahatlatıcı canım ya şükürYarın muayeneye çağırdı doktor ki zaten gidecektim nst güzel çıktı eve döndüm yarın o kanama belli olur ben dikişimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bende haftaya gidicem inşallah cnm doğumuda orda düşünüyrzKızlar merhaba bugün Başakşehir çam ve sakura sehir hastanedine gittim..Gerçekten çok güzel bir hastane bütün tahlillerimi yaptılar nst çekildi muayenemi oldum doktor gayet ilgiliydi.Herkes çok kibar heryer tertemiz ve 1 kuruş para ödemedim.yakınlarda oturuyorsanız bilginiz olsun Hastanenin içinde ayrica bir kadın doğum hastanedi var Bir çok özel hastaneden daha temiz ve işlemlerim yapılırken hiç beklemedim.
Sağol canımHareketlerinin fazla olması rahatlatıcı canım ya şükürinşallah ciddi bir durum değildir. Duam seninle güzel haberlerle dön
Senin tarihin kaçtı canım. Sabır az kaldı inşallah hayırlı zamanda gelirler miniklerSağol canımartık 35’i bitirsem şükredecem çok büyüdüler aslında iri biriyim de ama artık zorluyor Kız başaşağıydı oğlan makattı sanırım oğlanda başaşağı oldu bi kaç gündür aşağıda çok ağırlık var dayansalar doktorumla normal doğumuda planladık nasip artık İnşAllah sağlık selametle doğururuz hepimiz
Beni gören doktoru hemşiresi aa ne kadar büyümüşsün dedi ağız birliği yapmış gibiBen de bugün kontrole gittim 32+5 2.146 kilosu kuzumun ama beni tansiyonum yuksek diye her hafta çağırdı
Insallah canim valla tosuncuklar büyüyor hızlaBeni gören doktoru hemşiresi aa ne kadar büyümüşsün dedi ağız birliği yapmış gibitosuncuk 1 kilo almış nerdeyse 1 ayda. Tansiyonu aman kontrol edin surekli ben de korkuyorum ondan da düzenli gidiyor şimdilik çok bozmaz umarım.
Aynen canım olabilir bencedeYarın muayeneye çağırdı doktor ki zaten gidecektim nst güzel çıktı eve döndüm yarın o kanama belli olur ben dikişimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bende de oluyor bazen gaz sancısı gibi böyle ağrı giriyor sonra gidiyor kasık sğrısı yasıyorum yanikızlar kasıklarınız da ağrı oluyor mu benm sol kasığımda sancı gibi hafif sıkışma oluyor :S
aynen bende de oluyorBende de oluyor bazen gaz sancısı gibi böyle ağrı giriyor sonra gidiyor kasık sğrısı yasıyorum yani
Aminnn amin... Artık yorma kendini ikizlerde son haftalarda hep istirahat öneriyorlar. valla iç karnımda normalde geniş ama işte ikiz kolay değilmiş Allah yardımcımız olsun benim doktor çok dişli maşaAllah Almanya’da okumuş geçen hafta bir ikizide normal doğurttuSenin tarihin kaçtı canım. Sabır az kaldı inşallah hayırlı zamanda gelirler minikleriç karnın daraldıysa zorluyordur. Benim de ilk defa bel, kasık, adet olacakmış gibi ağrılarım olmaya başladı iki gündür. Bugün çok yoruldum belim ağrıyor. Rabbim başa kadar çıkarsın inşallah. İki bebişle normal doğum mu planladınız canım. Bende doktorumda normal istemiyoruz. Zaten istesekte olmaz ikiside makat duruşu
Bu arada 32+4 Oldum senin imzanda 44 gün kaldı diyor benim 52 gün 8 gün var aramızdaSenin tarihin kaçtı canım. Sabır az kaldı inşallah hayırlı zamanda gelirler minikleriç karnın daraldıysa zorluyordur. Benim de ilk defa bel, kasık, adet olacakmış gibi ağrılarım olmaya başladı iki gündür. Bugün çok yoruldum belim ağrıyor. Rabbim başa kadar çıkarsın inşallah. İki bebişle normal doğum mu planladınız canım. Bende doktorumda normal istemiyoruz. Zaten istesekte olmaz ikiside makat duruşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?