2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende doktorumu bayadir degistiemek istiyordum ama randevu bulamıyorum bir türlü siz randevu alarak mi gittiniz bide randevusuz da muayene alıyorlar mı acaba

Nişan dedikleri olabilirim. Ben hiç yaşamadım miktar olarakta bilgim yok.
Yok canım nişan değil benim rahim ağzı dikişli bebekler çok hareket etti ondanmı bir parça geldi diye düşünüyorum Dr yine de nst ye çağırdı şuan çekiliyor ama şükür sancı falan yok hatta hareketlerinden doğru düzgün çekemiyor ebe

Neymiş o leke acaba canım bişey dedimi doktorun

Biz kontrolden çıktık bugun baya büyümüş tosuncuk oğlum :) 2.120 gr olmus hersey normal guzel ilerliyor bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi doktorum. Bizden haberler böyle :)
Ben de bugün kontrole gittim 32+5 2.146 kilosu kuzumun ama beni tansiyonum yuksek diye her hafta çağırdı

Canım yeni gördüm yazdığını. Doktoruna mutlaka ulaş. Rengi ne renk dikişin mi acaba düştü. Rabbim korusun

Yarın muayeneye çağırdı doktor ki zaten gidecektim nst güzel çıktı eve döndüm yarın o kanama belli olur ben dikişimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Hareketlerinin fazla olması rahatlatıcı canım ya şükür inşallah ciddi bir durum değildir. Duam seninle güzel haberlerle dön

Bende haftaya gidicem inşallah cnm doğumuda orda düşünüyrz

Hareketlerinin fazla olması rahatlatıcı canım ya şükür inşallah ciddi bir durum değildir. Duam seninle güzel haberlerle dön
Sağol canım artık 35’i bitirsem şükredecem çok büyüdüler aslında iri biriyim de ama artık zorluyor Kız başaşağıydı oğlan makattı sanırım oğlanda başaşağı oldu bi kaç gündür aşağıda çok ağırlık var dayansalar doktorumla normal doğumuda planladık nasip artık İnşAllah sağlık selametle doğururuz hepimiz

Senin tarihin kaçtı canım. Sabır az kaldı inşallah hayırlı zamanda gelirler minikler iç karnın daraldıysa zorluyordur. Benim de ilk defa bel, kasık, adet olacakmış gibi ağrılarım olmaya başladı iki gündür. Bugün çok yoruldum belim ağrıyor. Rabbim başa kadar çıkarsın inşallah. İki bebişle normal doğum mu planladınız canım. Bende doktorumda normal istemiyoruz. Zaten istesekte olmaz ikiside makat duruşu

Ben de bugün kontrole gittim 32+5 2.146 kilosu kuzumun ama beni tansiyonum yuksek diye her hafta çağırdı
Beni gören doktoru hemşiresi aa ne kadar büyümüşsün dedi ağız birliği yapmış gibi tosuncuk 1 kilo almış nerdeyse 1 ayda. Tansiyonu aman kontrol edin surekli ben de korkuyorum ondan da düzenli gidiyor şimdilik çok bozmaz umarım.

Insallah canim valla tosuncuklar büyüyor hızla

Aminnn amin... Artık yorma kendini ikizlerde son haftalarda hep istirahat öneriyorlar. valla iç karnımda normalde geniş ama işte ikiz kolay değilmiş Allah yardımcımız olsun benim doktor çok dişli maşaAllah Almanya’da okumuş geçen hafta bir ikizide normal doğurttu sayfasında gördüm normal doğumu çok destekliyor

Bu arada 32+4 Oldum senin imzanda 44 gün kaldı diyor benim 52 gün 8 gün var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…