2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağ tarafıma uzanmistm sola dönerken birden ağrı saplandı evet birkaç dk belki üç beş dk sürdü şimdi sol a doğru uzanıp biraz ovdm o bölgeyi daha iyi gibi , neden oluyo ki bu ilk defa başa geldi
Ani hareketten olabilir
Nasil bi agri krampmi sancimi?
Kramp gibiyse banada oluyo, hergun diyemem ama 3 gune bir falan oluyo

selam arkadaşlar 1 hazıranda işe başlıyoruz. siz nasıl buldunuz bu kararı?
Ben zaten calisiyorum 2 haftaya yakindir nerdeyse bana bi degisiklik olmayacak. Ortam ise zaten normale donmus hersey sikinti olmaz korkmayin. Birinde bisey olsa simdiye kadar belli olurdu

İlki sezeryan ve plesenta previaysa riske atmaz sezeryan yaparlar.Heppimizin hakkında hayırlısı olsun.

Aynen bende katılıyorum. Çevrede birşey olmaz yap diyen insanlar var asla takmayın yapmayın gerekirse. Allah korusun bebeğinizden önemli değil hiçbirşey. Herkesin bünyesi bir değil sonucta. Ben mesela hassasım, hemen kasıklarıma biner o yuzden yemek dısında hiçbirşey yapmıyorum. Eşim yardım ediyor az kaldı dayanıcaz mecbur

Ben zaten calisiyorum 2 haftaya yakindir nerdeyse bana bi degisiklik olmayacak. Ortam ise zaten normale donmus hersey sikinti olmaz korkmayin. Birinde bisey olsa simdiye kadar belli olurdu
İnşallah ya eşim de çalışamaz al deyip duruyor ben de calışcam de galiba sonrası önemli sonuçta

Bende kontrole gittim çok şükür herşey yolunda o parça niye oldu Dr sebepsiz diyor. 32+4 üm bebişlerim 2100 gr iyimi acaba Dr iyi dedi bana bu sefer pek gelişmemiş geldi sanki ikiside aynı gibi maşaAllah oğlum yetişmiş kızıma İnşAllah aynı seyreder aşağı baskı oluyordu tahmin ettiğim gibi ikiside başaşağı olunca o yüzden. Dr normal doğuma uygunsun bir sorun çıkmazsa 35 ten sonra bekleriz ama 36-37’ye gelirsen daha iyi olur dedi. Bizde durumlar böyle İnşAllah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…