Sağ tarafıma uzanmistm sola dönerken birden ağrı saplandı evet birkaç dk belki üç beş dk sürdü şimdi sol a doğru uzanıp biraz ovdm o bölgeyi daha iyi gibi , neden oluyo ki bu ilk defa başa geldi
Ben zaten calisiyorum 2 haftaya yakindir nerdeyse bana bi degisiklik olmayacak. Ortam ise zaten normale donmus hersey sikinti olmaz korkmayin. Birinde bisey olsa simdiye kadar belli olurdu
Ben özele gidiyorum tavsiye üzerine... hamileligin başından beri Bicok doktor değiştirmek zorunda kaldım... Simdiki doktorun da asistanı 2 dir başka doktora yönlendirmeye çalışıyor...randevulu çalışıyor ilk muayeneyi olmadan asistanı aradı doktor doğuma gidicek dedi bekleyebilirsiniz ya da başka bi doktora yönlendirelim dedi. Kabul etmedim gittiğimde de doktor ordaydi.beklemeden muayene oldum randevu saatinde. 2. Randevu için de aradım gene aynı şeyi söyledi başkasına yonlendiririz dedi...bakmak mi istemiyor diye düşünmeye başladım...benim ilki sezeryandi. Plesenta rahim ağzına yakın olduğu için 2. Sine de sezeryan tavsiyesi verildi. Ama devlet hastanesinde İlk önce normal doğum mu denenir acaba.... kararsız kaldım....
WWexy
çalişabilir raporu e devlette hangi sekmede acaba ben bulamiyorum?Daha tesliö etmedim whatsapp ten attim tabi ama onla alakas yoktur mebbis değil ya
Merhaba kızlar sağlıkla bebeklerimiz kulağımıza alalım. Çok giremedim foruma. Ama size uyarıda bulunmak istedim. Ben 28+3 de doktora gitmiştim eve geldim duş alırken duşta kanamam oldu. Çok telâşlandım. Tekrar doktora gittim 1 gece yatırdı ciğer geliştirici iğne falan yapıldı. Şuan 32+0 im. Artık yaptığınız şeylere kendinizi yormamaya özen gösterin. Ev işleri falan bi şekilde idare edin. Gerekirse 1 ay ya yardım alın ya da sallayın. Ben ağır birşey de yapmadım ama olacağı varmış. Bir de çalışan anneler rapor isini ne yapıyorsunuz 32. Haftada? Hamilelere idari izin kalktı kuruma bırakmışlar sanırım.
Aynen bende katılıyorum. Çevrede birşey olmaz yap diyen insanlar var asla takmayın yapmayın gerekirse. Allah korusun bebeğinizden önemli değil hiçbirşey. Herkesin bünyesi bir değil sonucta. Ben mesela hassasım, hemen kasıklarıma biner o yuzden yemek dısında hiçbirşey yapmıyorum. Eşim yardım ediyor az kaldı dayanıcaz mecbur
Ben zaten calisiyorum 2 haftaya yakindir nerdeyse bana bi degisiklik olmayacak. Ortam ise zaten normale donmus hersey sikinti olmaz korkmayin. Birinde bisey olsa simdiye kadar belli olurdu
Bende kontrole gittim çok şükür herşey yolunda o parça niye oldu Dr sebepsiz diyor. 32+4 üm bebişlerim 2100 gr iyimi acaba Dr iyi dedi bana bu sefer pek gelişmemiş geldi sanki ikiside aynı gibi maşaAllah oğlum yetişmiş kızıma İnşAllah aynı seyreder aşağı baskı oluyordu tahmin ettiğim gibi ikiside başaşağı olunca o yüzden. Dr normal doğuma uygunsun bir sorun çıkmazsa 35 ten sonra bekleriz ama 36-37’ye gelirsen daha iyi olur dedi. Bizde durumlar böyle İnşAllah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza