- 5 Mayıs 2020
- 144
- 148
- 18
Kızlar bebeğinize en çok 0-3 mü 3-6 aymı aldınız nelerden çok almak gerek
Insallah olmaz canim insan evde kendini daha rahat hisseder benceSezeryan ile doğum yapacağım. Tek gece kalacağım inşallah herhangi bir olumsuz durum olmazsa.
Kizlar hastanede kac gun kalacaksiniz
Evet canım e devletten Dr un raporunu yükledik 2. Başvuruda kabul edildi çok şükürbaşka bir yer olsa neyse insanlar hastane ortamında bile nasıl bu kadar rahat davranabilir hayret bişeySiz önlemi elden bırakmayın. Annenin gelebilmesine sevindim şehir dışından geldi sanırım. Doktorun verdiği yazı mı etkili oldu izinde?
Üniversite hastanesi çok iyi ilgileniyorlar ve bilgiler böyle anlattım ama hemşireler güvenlik görevlisi ni cagirip cikarttiriyolar en azından ...birde hasta sayisida az tavsiye ederim çünkü her vakayı almiyolarşekerden olabilir cnm o zmn çok hızlı almışsın cunki neyse sağlık olsun da insAllah sağ salim kucağına alirsn cnm
İnsanlar çok sorumsuz gerçekten öyle ya benim de içimde tasa gerçekten doğum konusu nasıl olacak falan özelde yapmayı düşünmüyorum (maddiyat konusundan) devlette de nasıl olacak bilmiyorum
Evet 22 kilo ondan öncede
Evet canım 22 kilo birden arttı kilom 2 haftada 10 kilo gibi sekerden galiba
Evet canım geçen gittiğim de konuştum. Tek refakatçi olacak. İnşallah canımHastane mi bı gece dedi cnm hadi insAllah bı aksilik olmaz insAllah çıkarsın hemen
Kesinlikle canım ev gibisi olur mu? Annem, kayınvalidem olacak evde daha rahat. Kuvöz e girmezlerse Rabbimin izniyle bir gecede çıkarızInsallah olmaz canim insan evde kendini daha rahat hisseder bence
Gerci ben ilkinde 5gece kaldim cok ilgilendiler hemsireler herseyimle sagolsunlar, eve gidesim yoktu oda evde huzurum yoktu yanliz yasamiyodum ondan dolayi
benim surekli oluo canim ☺Sizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..
Hadi insAllahEvet canım geçen gittiğim de konuştum. Tek refakatçi olacak. İnşallah canım
Burda üniversite hastanesi iki tane var ama bilmiyorum ya hiç sevemiyorum o hastaneleri nedense bklmÜniversite hastanesi çok iyi ilgileniyorlar ve bilgiler böyle anlattım ama hemşireler güvenlik görevlisi ni cagirip cikarttiriyolar en azından ...birde hasta sayisida az tavsiye ederim çünkü her vakayı almiyolar
1 ya da 2 gün olur diye tahmin ediyorum tamamen doğum sürecine bağlıKizlar hastanede kac gun kalacaksiniz
İşte bu iyi haber insAllah sıkıntı olmaz da hemen evlerimize gideriz kuzularlaMerhaba kızlar ben de bugün hastanedeydim tekrar sordum kaç gün kalınıyor diye normalde sezeryanda 2 normalde 1 günmüş ama koronadan dolayı 2 gün tutmamaya çalışıyorlarmış bir sıkıntı olmadığı sürece. Bu arada oğluşum 2570 gr olmuş :)
ev işiyle sürekli ayakataysan oda yeter bence canım ben akşma kadar hiç otrmuorum oyüzden bide yüryüş yapmama gerek yok.kahvaltı bılaşık ortlagı topla kızla uğraş derken akşam naaıl oluyor anlamıorum bile yemk kocamın istekleri derken sürekli ayaktayım artık yeter diorum ya xaten bebiş aşşada aslında benım yatmam lazım ama hiç yatamıorumDeme öyle. Pozisyon değiştirmiştir ayağını midenden çekmiştir falan öyle bişeyler olmuştur
Ben pek yürüyüş yapamadım. Hareket yapıyorum haftada bikaç kere odada sabit yerdeyim yani. Yürüyüş doğumu kolaylaştırıyomuş, yürüyüş dışı böyle şeyler işe yaramaz mı acaba. Bi ara evde deneyeyim dedim odadan odaya yürüyüşü, kendi etrafımda döner gibi oldu düz alan olmayınca. Bu ne be dedim bıraktım :))
Kızlar doğumdan sonra sağlıklı guzel beslenmek için topik açınca beni etiketler misiniz ben şimdi günlük gibi bir şey acicam çünkü şekerlerin yüksek çıktı çok aburcubur yedim galiba diyet listesi verdiler doğumdan sonrada gel dedi Dr... Bakalım işte hızla kilo alıyordum çok yiyordum en azından kilo almam durdu hastanedeyken
Korbell çöp kovası alan veya kullanan var mı
Hemşire olarak üni hastanelerini tavsiye ederim. Tecrübe olarak daha iyi oluyolar daha ilgililer ve yoğun bakımları var en kötüyü düşünmek gerek...yine araştır sen bir kontrole git bak bakalım içine sinecek miBurda üniversite hastanesi iki tane var ama bilmiyorum ya hiç sevemiyorum o hastaneleri nedense bklm
Aynen canım gidip bakmak lazım duruma hayırlısı bklmHemşire olarak üni hastanelerini tavsiye ederim. Tecrübe olarak daha iyi oluyolar daha ilgililer ve yoğun bakımları var en kötüyü düşünmek gerek...yine araştır sen bir kontrole git bak bakalım içine sinecek mi
benim surekli oluo canim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?