2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sezeryan ile doğum yapacağım. Tek gece kalacağım inşallah herhangi bir olumsuz durum olmazsa.
Insallah olmaz canim insan evde kendini daha rahat hisseder bence
Gerci ben ilkinde 5gece kaldim cok ilgilendiler hemsireler herseyimle sagolsunlar, eve gidesim yoktu oda evde huzurum yoktu yanliz yasamiyodum ondan dolayi

Evet canım e devletten Dr un raporunu yükledik 2. Başvuruda kabul edildi çok şükür

Üniversite hastanesi çok iyi ilgileniyorlar ve bilgiler böyle anlattım ama hemşireler güvenlik görevlisi ni cagirip cikarttiriyolar en azından ...birde hasta sayisida az tavsiye ederim çünkü her vakayı almiyolar

Evet 22 kilo ondan öncede

Evet canım 22 kilo birden arttı kilom 2 haftada 10 kilo gibi sekerden galiba

Ben de senin gibi aldım aynen, progestan kullanıyordum ilk 3 ay. Çok can sıkıcı bir durum, söyleyince şaşırıyor insanlar, bu sefer demeye çekiniyorum, ben de çok abartmamama rağmen 20 kilodan fazla oldu ve çok yüksek seyretmeyen şeker de çıktı ama eminim bu boş beleş havadan gelen kilolar da çabucak gidecek
İnsanların rahatlığına ayrı uyuzum zaten. Bu hastalığı ciddiye almayan ya da kendi taşıyıcı olup hissetmediği için sorumsuz davrananlar yüzünden başımıza bir şey gelmesi en büyük korkum şu ara

Insallah olmaz canim insan evde kendini daha rahat hisseder bence
Gerci ben ilkinde 5gece kaldim cok ilgilendiler hemsireler herseyimle sagolsunlar, eve gidesim yoktu oda evde huzurum yoktu yanliz yasamiyodum ondan dolayi
Kesinlikle canım ev gibisi olur mu? Annem, kayınvalidem olacak evde daha rahat. Kuvöz e girmezlerse Rabbimin izniyle bir gecede çıkarız

benim surekli oluo canim ☺

Üniversite hastanesi çok iyi ilgileniyorlar ve bilgiler böyle anlattım ama hemşireler güvenlik görevlisi ni cagirip cikarttiriyolar en azından ...birde hasta sayisida az tavsiye ederim çünkü her vakayı almiyolar
Burda üniversite hastanesi iki tane var ama bilmiyorum ya hiç sevemiyorum o hastaneleri nedense bklm

İşte bu iyi haber insAllah sıkıntı olmaz da hemen evlerimize gideriz kuzularla MaşAllah canım kilosu da güzelmiş bklm bende randevu aldım bı an önce gelsin göreyim ne kadar büyümüş öğreneyim istiyorum

ev işiyle sürekli ayakataysan oda yeter bence canım ben akşma kadar hiç otrmuorum oyüzden bide yüryüş yapmama gerek yok.kahvaltı bılaşık ortlagı topla kızla uğraş derken akşam naaıl oluyor anlamıorum bile yemk kocamın istekleri derken sürekli ayaktayım artık yeter diorum ya xaten bebiş aşşada aslında benım yatmam lazım ama hiç yatamıorum

Sevindim, Durumunuz nasıl oldu ? Herşey yolunda mı ?

Korbell çöp kovası alan veya kullanan var mı

Ben tavsiye üzerine hemen aldım Bebek bezi hele yaz aylarinda çok koku yapıyormuş mutlaka kullanmak gerekliymis ...

Burda üniversite hastanesi iki tane var ama bilmiyorum ya hiç sevemiyorum o hastaneleri nedense bklm
Hemşire olarak üni hastanelerini tavsiye ederim. Tecrübe olarak daha iyi oluyolar daha ilgililer ve yoğun bakımları var en kötüyü düşünmek gerek...yine araştır sen bir kontrole git bak bakalım içine sinecek mi

Aynen canım gidip bakmak lazım duruma hayırlısı bklm

benim surekli oluo canim ☺

Karın yamuklugunu çok fazla yaşayınca ben ilk çok korktum ilk defa hareketlerini öyle görünce İlk hamilelik biraz fazla pimpirik demek galiba .. Normal mi diye bakıyorum hemen Maşallah bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…