2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Anam yok ben almayam doktorun yürek yemiş benim doktor eskiden yapıyordum dedi şimdi ikizlerde normal doğum yaptırmıyorum dedi. Cumartesi günü annemle babam geliyor. Alışveriş yaptık ayakta biraz durdum belim ayağım ağrıyor. Cumartesinden itibaren tamamen dinlenmeye geçeceğim inşallah 37 yi çıkarmamız için üç hafta böyle biraz dikkat etmem lazım

Hamileligin basindan beri gittiginiz doktoru neden biraktiniz?
Yanlis anlamayin sistemi anlamaya calisiyorum
Basindan beri gidilen hastaneye veya doktora gidilmezmi sonuna kadar?
Sonucta dosyanizi basindan beri o doktor bilir
İmkanları çok fazla şehir hastanesinin orda çok sıra bekliyordu
Bende doktorumu bayadir degistiemek istiyordum ama randevu bulamıyorum bir türlü siz randevu alarak mi gittiniz bide randevusuz da muayene alıyorlar mı acaba
Evet canım 182 den randevu aldım.Randevusuz bakmıyorlar malesef.

Hamileligin basindan beri gittiginiz doktoru neden biraktiniz?
Yanlis anlamayin sistemi anlamaya calisiyorum
Basindan beri gidilen hastaneye veya doktora gidilmezmi sonuna kadar?
Sonucta dosyanizi basindan beri o doktor bilir
İmkanları çok fazla şehir hastanesinin orda çok sıra bekliyordu
Bende doktorumu bayadir degistiemek istiyordum ama randevu bulamıyorum bir türlü siz randevu alarak mi gittiniz bide randevusuz da muayene alıyorlar mı acaba
Evet canım 182 den randevu aldım.Randevusuz bakmıyorlar malesef.
Keşke evime yakın olsa Ben oraya gidene kadar dogururum , şu an Tek güven intiba eden devlet hastanesi .. Doğumla ilgili bilgi verildi mi ? refakatçi alıyorlar miymis
Doğum anında refakatci alıyorlarmı sancı çekerken filan bilmiyorum ama.Doğumdan sonra alıyorlar..

Siz sezeryanla mi normal mi doğum yapicaksiniz. Doktorları nasıl hastanenin...

İlkini normal yaptım olursa normal istiyorum.Gayet ilgili bir doktordu.
Ben özele gidiyorum tavsiye üzerine... hamileligin başından beri Bicok doktor değiştirmek zorunda kaldım... Simdiki doktorun da asistanı 2 dir başka doktora yönlendirmeye çalışıyor...randevulu çalışıyor ilk muayeneyi olmadan asistanı aradı doktor doğuma gidicek dedi bekleyebilirsiniz ya da başka bi doktora yönlendirelim dedi. Kabul etmedim gittiğimde de doktor ordaydi.beklemeden muayene oldum randevu saatinde. 2. Randevu için de aradım gene aynı şeyi söyledi başkasına yonlendiririz dedi...bakmak mi istemiyor diye düşünmeye başladım...benim ilki sezeryandi. Plesenta rahim ağzına yakın olduğu için 2. Sine de sezeryan tavsiyesi verildi. Ama devlet hastanesinde İlk önce normal doğum mu denenir acaba.... kararsız kaldım....

Arkadaşlar tam uzanmıştır ki dağ alt karın tarafımda böyle acı gibi ağrı gibi birşey oluştu nedir bu başka bir yerde birşey yok tedirgin oldm

Sağ tarafıma uzanmistm sola dönerken birden ağrı saplandı evet birkaç dk belki üç beş dk sürdü şimdi sol a doğru uzanıp biraz ovdm o bölgeyi daha iyi gibi , neden oluyo ki bu ilk defa başa geldi

ben biraz yürüryünce kramp giriyor sag tarafımdan yürüryüş için çıkmadım ama çarşıda işim vardı ve kısa mesafede pert oldum.
diğer gebeliğimdede evdeydim sürekli 5. katta otruyorum oyuzden aşşada inmedm komşularım hep sitem etti evden çıkmıon zor doğuracan die çok şükür çok zor olmadı ama bakalım bu nasıl olacak

Sağ tarafıma uzanmistm sola dönerken birden ağrı saplandı evet birkaç dk belki üç beş dk sürdü şimdi sol a doğru uzanıp biraz ovdm o bölgeyi daha iyi gibi , neden oluyo ki bu ilk defa başa geldi
Çarı ağrısı olabilir bence bende de oluyor ani hareket etmemek gerek. Sağa sola dönerken o ağrılar bende de oluyor

W Wexy çalişabilir raporu e devlette hangi sekmede acaba ben bulamiyorum?Daha tesliö etmedim whatsapp ten attim tabi ama onla alakas yoktur mebbis değil ya

Aynen banada kramp giriyo
Yaa bide su virusden dolayida cikmak istemiyorum
Heryer kalabalik tiklim tiklim nebilim disari fobim olmaya basladi
Insallah bundada kolay olur dogumumuz

Merhaba kızlar sağlıkla bebeklerimiz kulağımıza alalım. Çok giremedim foruma. Ama size uyarıda bulunmak istedim. Ben 28+3 de doktora gitmiştim eve geldim duş alırken duşta kanamam oldu. Çok telâşlandım. Tekrar doktora gittim 1 gece yatırdı ciğer geliştirici iğne falan yapıldı. Şuan 32+0 im. Artık yaptığınız şeylere kendinizi yormamaya özen gösterin. Ev işleri falan bi şekilde idare edin. Gerekirse 1 ay ya yardım alın ya da sallayın. Ben ağır birşey de yapmadım ama olacağı varmış. Bir de çalışan anneler rapor isini ne yapıyorsunuz 32. Haftada? Hamilelere idari izin kalktı kuruma bırakmışlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…