2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende 36 haftalık olmadan ilaçları kesmişlerdi bebek sıkıntıya girmesin ddedihakkında hayrlısı olsn canım

Ben bugün soktoruma gittim Herşey yolunda çok şükür.Gecen hafta 2100 Gr di Bugün 2396 Gr Doktorum su an için normal doğum bekleyecegiz ama Bı aksilik görürsek Sezeryan yaparız dedi.. Güneş almam gerektiği konusunda uyardı bizi sizde dikkat edin mutlaka hanimlar.. Midem için de bı hap verdi İnşallah rahat ederim bundan sonra Magnezyum Kalsiyum Demir ve decavit multivitamini devam Herhalde hepsini doğuma kadar hergun birinden Magnezyum Hergun alalım dedi Bakalım yolumuz uzun.. O kadar erken doğum diye andık

Karın yamuklugunu çok fazla yaşayınca ben ilk çok korktum ilk defa hareketlerini öyle görünce İlk hamilelik biraz fazla pimpirik demek galiba .. Normal mi diye bakıyorum hemen Maşallah bebislerimize ♥
seni çok iyi anlıyorum canım ben çok kez hamile kalmama ragmen ve bir doğumum olmasına ragmen hala emin olamadgm korktgm şeyler oluyor ☺☺

1 haftadıe kaynanamlardaydım bu akşam gdecegiz evmze inşallah özledim evmi valla
geceleride uyuyamıorum ya kalça kemiiğim çok kötü agrıyor.sabah topallaya topallaya yürüyorum
doktor kontrolumede 1 hafta kaldı hastane artık çok kalabalık oluomuş.ne güxel tenha oluodu gidip hemrn muayene olabılıyrdum.

Kızlar az önce kibrit ucu kadar bir parça geldi benden dün akşamdan beri biraz rahatsız gibiyim daha doğrusu bebekler çok hareketli ve aşağıya çok baskı yapıyorlar sancım falan yok yarında kontrolüm var ve serkülajlıyım acaba dikişmi yerinden oynadı doktorumu bu akşam haberdar etmelimiyim?

Suphede kaldığınız bir durum için bence telefonla iletişim şansınız varsa bilgi verin Gerek duyarsa size erken gel der.. Ben bu gibi durumlarda hemen mesaj atiyorum yada arıyorum.. Bence ihmal etmeden hemen arayjn

Kızlar merhaba bugün Başakşehir çam ve sakura sehir hastanedine gittim..Gerçekten çok güzel bir hastane bütün tahlillerimi yaptılar nst çekildi muayenemi oldum doktor gayet ilgiliydi.Herkes çok kibar heryer tertemiz ve 1 kuruş para ödemedim.yakınlarda oturuyorsanız bilginiz olsun Hastanenin içinde ayrica bir kadın doğum hastanedi var Bir çok özel hastaneden daha temiz ve işlemlerim yapılırken hiç beklemedim.

İlk kez gitmek sorun olur mu acaba eşim de güzel hastane orada olsun dogum diyor ama hiç gitmedik

İlk kez gitmek sorun olur mu acaba eşim de güzel hastane orada olsun dogum diyor ama hiç gitmedik
182 den randevu alıp gidiyorsunuz zaten.Bir sorun olmuyor.Ben 2 hafta önceki ultrason ölçümlerimi kan tahlillerimi götürdüm giderken. zaten bu zamana kadar olan tüm süreci sorup ona göre dosyanı açıyor.Doğum odaları tek kişilik ve istenildiğinde süsleme yaptırabiliyorsunuz hatta hastanenin girişinde organizasyon şirketi var.

Keşke evime yakın olsa Ben oraya gidene kadar dogururum , şu an Tek güven intiba eden devlet hastanesi .. Doğumla ilgili bilgi verildi mi ? refakatçi alıyorlar miymis

Suphede kaldığınız bir durum için bence telefonla iletişim şansınız varsa bilgi verin Gerek duyarsa size erken gel der.. Ben bu gibi durumlarda hemen mesaj atiyorum yada arıyorum.. Bence ihmal etmeden hemen arayjn
Doğru diyorsun canım eşimede söyleyince hemen mesaj at dedi zaten çok pimpirikli attım mesajı haber bekliyorum

Aynen bende yani rutinimde sabah kalk kahvalti yap mutfagi topla iceriyi topla camasirdi falan derken ayakda kaliyorum surekli tabikide yoruldum zaman uzaniyorum kendime bir kahve keyfisi meyve saati yapiyorum ama sirf yuruyus icin cikmiyorum. Ilk gebelikte hergun cikardim cok kolay bi dogumum oldu
Sizlerdede oluyomu bilmiyorum ama disari cikinca kucuk mesafe bile gozumde buyuyo zaten cikarken wcye girip oyle cikmama ragmen cikinca yarim saat sonra idrar ihtiyacim geliyo
Evde kala kala iyice yabanilestim gibi hissediyorum

Hamileligin basindan beri gittiginiz doktoru neden biraktiniz?
Yanlis anlamayin sistemi anlamaya calisiyorum
Basindan beri gidilen hastaneye veya doktora gidilmezmi sonuna kadar?
Sonucta dosyanizi basindan beri o doktor bilir

Aynen o şekil sürekli uzanma isteği ama sırt ve karın ağrısı oluyor bu sefer de. ev işleri hareket için yetip artıyor acikcasi

Nişan dedikleri olabilirim. Ben hiç yaşamadım miktar olarakta bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…