- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.967
- 248
- 31
bende 36 haftalık olmadan ilaçları kesmişlerdi bebek sıkıntıya girmesin ddedihakkında hayrlısı olsn canımYatıyorum hala kuzum bu arada almadigim bir iki eksiğim vardı ..hastane hediye paketi verdi göğüs pedi ..ve göğüs kremi ..mutlu oldum valla küçük bir şey ama ....çok canım sıkılıyor artık ne zaman alacaklar 38 e kadar bekleyecekler mi bilmiyorum...eşime kitap sipariş ettim getirsede okusam zaman geçse en azindan
seni çok iyi anlıyorum canım ben çok kez hamile kalmama ragmen ve bir doğumum olmasına ragmen hala emin olamadgm korktgm şeyler oluyor ☺☺Karın yamuklugunu çok fazla yaşayınca ben ilk çok korktum ilk defa hareketlerini öyle görünceİlk hamilelik biraz fazla pimpirik demek galiba .. Normal mi diye bakıyorum hemen Maşallah bebislerimize ♥
Kızlar az önce kibrit ucu kadar bir parça geldi benden dün akşamdan beri biraz rahatsız gibiyim daha doğrusu bebekler çok hareketli ve aşağıya çok baskı yapıyorlar sancım falan yok yarında kontrolüm var ve serkülajlıyım acaba dikişmi yerinden oynadı doktorumu bu akşam haberdar etmelimiyim?
İlk kez gitmek sorun olur mu acaba eşim de güzel hastane orada olsun dogum diyor ama hiç gitmedikKızlar merhaba bugün Başakşehir çam ve sakura sehir hastanedine gittim..Gerçekten çok güzel bir hastane bütün tahlillerimi yaptılar nst çekildi muayenemi oldum doktor gayet ilgiliydi.Herkes çok kibar heryer tertemiz ve 1 kuruş para ödemedim.yakınlarda oturuyorsanız bilginiz olsun Hastanenin içinde ayrica bir kadın doğum hastanedi var Bir çok özel hastaneden daha temiz ve işlemlerim yapılırken hiç beklemedim.
182 den randevu alıp gidiyorsunuz zaten.Bir sorun olmuyor.Ben 2 hafta önceki ultrason ölçümlerimi kan tahlillerimi götürdüm giderken. zaten bu zamana kadar olan tüm süreci sorup ona göre dosyanı açıyor.Doğum odaları tek kişilik ve istenildiğinde süsleme yaptırabiliyorsunuz hatta hastanenin girişinde organizasyon şirketi var.İlk kez gitmek sorun olur mu acaba eşim de güzel hastane orada olsun dogum diyor ama hiç gitmedik
182 den randevu alıp gidiyorsunuz zaten.Bir sorun olmuyor.Ben 2 hafta önceki ultrason ölçümlerimi kan tahlillerimi götürdüm giderken. zaten bu zamana kadar olan tüm süreci sorup ona göre dosyanı açıyor.Doğum odaları tek kişilik ve istenildiğinde süsleme yaptırabiliyorsunuz hatta hastanenin girişinde organizasyon şirketi var.
Doğru diyorsun canım eşimede söyleyince hemen mesaj at dedi zaten çok pimpirikli attım mesajı haber bekliyorumSuphede kaldığınız bir durum için bence telefonla iletişim şansınız varsa bilgi verin Gerek duyarsa size erken gel der.. Ben bu gibi durumlarda hemen mesaj atiyorum yada arıyorum.. Bence ihmal etmeden hemen arayjn
Ben sadece onu koydum çantayaKızlar doğumdan sonra depend kilodu yeterlimi? Başka kilod almak gerekiyormu
Aynen bende yani rutinimde sabah kalk kahvalti yap mutfagi topla iceriyi topla camasirdi falan derken ayakda kaliyorum surekli tabikide yoruldum zaman uzaniyorum kendime bir kahve keyfisi meyve saati yapiyorum ama sirf yuruyus icin cikmiyorum. Ilk gebelikte hergun cikardim cok kolay bi dogumum olduev işiyle sürekli ayakataysan oda yeter bence canım ben akşma kadar hiç otrmuorum oyüzden bide yüryüş yapmama gerek yok.kahvaltı bılaşık ortlagı topla kızla uğraş derken akşam naaıl oluyor anlamıorum bile yemk kocamın istekleri derken sürekli ayaktayım artık yeter diorum ya xaten bebiş aşşada aslında benım yatmam lazım ama hiç yatamıorum
Hamileligin basindan beri gittiginiz doktoru neden biraktiniz?Kızlar merhaba bugün Başakşehir çam ve sakura sehir hastanedine gittim..Gerçekten çok güzel bir hastane bütün tahlillerimi yaptılar nst çekildi muayenemi oldum doktor gayet ilgiliydi.Herkes çok kibar heryer tertemiz ve 1 kuruş para ödemedim.yakınlarda oturuyorsanız bilginiz olsun Hastanenin içinde ayrica bir kadın doğum hastanedi var Bir çok özel hastaneden daha temiz ve işlemlerim yapılırken hiç beklemedim.
Aynen o şekil sürekli uzanma isteği ama sırt ve karın ağrısı oluyor bu sefer de. ev işleri hareket için yetip artıyor acikcasiAynen bende yani rutinimde sabah kalk kahvalti yap mutfagi topla iceriyi topla camasirdi falan derken ayakda kaliyorum surekli tabikide yoruldum zaman uzaniyorum kendime bir kahve keyfisi meyve saati yapiyorum ama sirf yuruyus icin cikmiyorum. Ilk gebelikte hergun cikardim cok kolay bi dogumum oldu
Sizlerdede oluyomu bilmiyorum ama disari cikinca kucuk mesafe bile gozumde buyuyo zaten cikarken wcye girip oyle cikmama ragmen cikinca yarim saat sonra idrar ihtiyacim geliyo
Evde kala kala iyice yabanilestim gibi hissediyorum
Neden yasakladı cnaımgebelikte doktorum ton balığını yasakladı bana.
Siz. Hemşire misiniz.Hemşire olarak üni hastanelerini tavsiye ederim. Tecrübe olarak daha iyi oluyolar daha ilgililer ve yoğun bakımları var en kötüyü düşünmek gerek...yine araştır sen bir kontrole git bak bakalım içine sinecek mi
Nişan dedikleri olabilirim. Ben hiç yaşamadım miktar olarakta bilgim yok.Kızlar az önce kibrit ucu kadar bir parça geldi benden dün akşamdan beri biraz rahatsız gibiyim daha doğrusu bebekler çok hareketli ve aşağıya çok baskı yapıyorlar sancım falan yok yarında kontrolüm var ve serkülajlıyım acaba dikişmi yerinden oynadı doktorumu bu akşam haberdar etmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?