2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Büyük ihtimalle zorlandıkları için oldu canım. Şükür olumsuz bir şey söylememiş dokturun biraz dikkat edersek 38 i de görürüz inşallah bu arada benim bebişlerle aynı kiloları. Bizde 32+4 te gittik seninkiler kadardılar çok şükür doğuma kadar 2500 ü geçiririz inşallah benimkiler de baş yukarı dün çarşıda alacaklarım vardı biraz yürüdüm yukarı çıktılar. Benimkiler yolu bilmiyor kıyamam herkes aşağı iniyor bunlar yukarı çıkıyor ben yürüdükçe onlar vurdu resmen döve döve dolandırdılar eve geldik oturdum yoruldular sanırım uyudular çok merak ediyorum max 3 haftamız kaldı inşallah

Kız sesli güldüm yolu bilmiyor haa demekki öyle hoşlarına gidiyor. Sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil gördükçe varya o kadar analık duygum kabarıyorki çok tatlılar yaaa ama bir türlü yüzlerini göstermediler

Kizlar sezeryan ne kadar sürede toparlanır bu yıl üniversite sınavına girmeyi çok istiyordum geri alınınca planlarım bozuldu bir haftalık bebek de bırakılmaz herhalde sezeryan olursam 20 ya da 21 Haziran gibi düşünülüyordu keşke bı yolu olsa fikirlerinizi merak ettm

Ben 8 sene önce sezeryan oldum 2.3 güne toparlanmıştım.vücuta göre değişiyodur ki şu zamanki sezeryanlarda insanlar daha çabuk toparlanıyo gibi geldi.durumuna göre bakarsın.bende giricem hamileyim ya sınavda tuvaletim gelirse nolcak diye düşünüyorum izin veriyolar mı acaba.

yvaas yavaş millete bı geçseme geldiği için snrm kalabaliklasabilir benim kontrole 12 gün var daha
tuvalet değilde aşağı doğru baskı yaptığı için oluyor o his bende eve iyice tıkıldıkca bende öyle hissediyorum o yüzden çıkıyorum dışarı
Ben bugün tekrar kontrole gittim. Geçen hafta tahlil yaptıramamıştım. Demirim normal çıktı 15 gün sonra tekrar çağırdı dr.
] MaşAllah kızlar sağlıkla gelsinler insAllah
ya nasıl güldüm mesajına

Kızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu

Benim çocuk da hıçkırınca dışarıdan belli oluyor bazen pıt pıt diye

Benimkinin hıçkırıklari uzun suruyo uzadigindanda da sinirleniyo tekmelemeye basliyo bı yandan hickirip

Ben altta hissettiğim için hiç bakmadım dışardan belli oluyo mu diye çok şiddetli de olmadığı için

Evet banada oluyor pıt pıt atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…