- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Büyük ihtimalle zorlandıkları için oldu canım. Şükür olumsuz bir şey söylememiş dokturunBende kontrole gittim çok şükür herşey yolunda o parça niye oldu Dr sebepsiz diyor. 32+4 üm bebişlerim 2100 gr iyimi acaba Dr iyi dedi bana bu sefer pek gelişmemiş geldi sanki ikiside aynı gibi maşaAllah oğlum yetişmiş kızıma İnşAllah aynı seyreder aşağı baskı oluyordu tahmin ettiğim gibi ikiside başaşağı olunca o yüzden. Dr normal doğuma uygunsun bir sorun çıkmazsa 35 ten sonra bekleriz ama 36-37’ye gelirsen daha iyi olur dedi. Bizde durumlar böyle İnşAllah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Bende öyle düşünüyorum bakalım 2 ameliyat geçirdim ne diycekler şansımı deniycemOrda sezeryana pek sıcak bakılmaz herhalde
A tamam buldum süper pdf olarak da indiriyor mail atayım en iyisi ben de idareyeBenimki çalışamaz raporu ama farketmiyordur herhalde, ben arama çubuğuna rapor yazıp giriyorum.
Kız sesli güldümBüyük ihtimalle zorlandıkları için oldu canım. Şükür olumsuz bir şey söylememiş dokturunbiraz dikkat edersek 38 i de görürüz inşallah bu arada benim bebişlerle aynı kiloları. Bizde 32+4 te gittik seninkiler kadardılar çok şükür doğuma kadar 2500 ü geçiririz inşallah benimkiler de baş yukarı dün çarşıda alacaklarım vardı biraz yürüdüm yukarı çıktılar. Benimkiler yolu bilmiyor kıyamam herkes aşağı iniyor bunlar yukarı çıkıyor ben yürüdükçe onlar vurdu resmen döve döve dolandırdılar eve geldik oturdum yoruldular sanırım uyudular çok merak ediyorum max 3 haftamız kaldı inşallah
Kizlar sezeryan ne kadar sürede toparlanırbu yıl üniversite sınavına girmeyi çok istiyordum geri alınınca planlarım bozuldu bir haftalık bebek de bırakılmaz herhalde sezeryan olursam 20 ya da 21 Haziran gibi düşünülüyordu keşke bı yolu olsa fikirlerinizi merak ettm
Ben varım.Merhaba arkadaşlar ankara hacettepe de doğum yapacak olan var mı
yvaas yavaş millete bı geçseme geldiği için snrm kalabaliklasabilir1 haftadıe kaynanamlardaydım bu akşam gdecegiz evmze inşallah özledim evmi valla
geceleride uyuyamıorum ya kalça kemiiğim çok kötü agrıyor.sabah topallaya topallaya yürüyorum
doktor kontrolumede 1 hafta kaldı hastane artık çok kalabalık oluomuş.ne güxel tenha oluodu gidip hemrn muayene olabılıyrdum.
tuvalet değilde aşağı doğru baskı yaptığı için oluyor o his bende eve iyice tıkıldıkca bende öyle hissediyorum o yüzden çıkıyorum dışarıAynen bende yani rutinimde sabah kalk kahvalti yap mutfagi topla iceriyi topla camasirdi falan derken ayakda kaliyorum surekli tabikide yoruldum zaman uzaniyorum kendime bir kahve keyfisi meyve saati yapiyorum ama sirf yuruyus icin cikmiyorum. Ilk gebelikte hergun cikardim cok kolay bi dogumum oldu
Sizlerdede oluyomu bilmiyorum ama disari cikinca kucuk mesafe bile gozumde buyuyo zaten cikarken wcye girip oyle cikmama ragmen cikinca yarim saat sonra idrar ihtiyacim geliyo
Evde kala kala iyice yabanilestim gibi hissediyorum
Ben bugün tekrar kontrole gittim. Geçen hafta tahlil yaptıramamıştım. Demirim normal çıktı15 gün sonra tekrar çağırdı dr.
] MaşAllah kızlar sağlıkla gelsinler insAllahBende kontrole gittim çok şükür herşey yolunda o parça niye oldu Dr sebepsiz diyor. 32+4 üm bebişlerim 2100 gr iyimi acaba Dr iyi dedi bana bu sefer pek gelişmemiş geldi sanki ikiside aynı gibi maşaAllah oğlum yetişmiş kızıma İnşAllah aynı seyreder aşağı baskı oluyordu tahmin ettiğim gibi ikiside başaşağı olunca o yüzden. Dr normal doğuma uygunsun bir sorun çıkmazsa 35 ten sonra bekleriz ama 36-37’ye gelirsen daha iyi olur dedi. Bizde durumlar böyle İnşAllah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
ya nasıl güldüm mesajınaBüyük ihtimalle zorlandıkları için oldu canım. Şükür olumsuz bir şey söylememiş dokturunbiraz dikkat edersek 38 i de görürüz inşallah bu arada benim bebişlerle aynı kiloları. Bizde 32+4 te gittik seninkiler kadardılar çok şükür doğuma kadar 2500 ü geçiririz inşallah benimkiler de baş yukarı dün çarşıda alacaklarım vardı biraz yürüdüm yukarı çıktılar. Benimkiler yolu bilmiyor kıyamam herkes aşağı iniyor bunlar yukarı çıkıyor ben yürüdükçe onlar vurdu resmen döve döve dolandırdılar eve geldik oturdum yoruldular sanırım uyudular çok merak ediyorum max 3 haftamız kaldı inşallah
Benim çocuk da hıçkırınca dışarıdan belli oluyor bazen pıt pıt diyeKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
Bu ilac zorunlu mu ? Son 3 ayda kullaniyormus doktorum dedi . Alacam simdi. Ama kullanmayanda varmisKızlar siz omega 3 kullaniyormusunuz. ?
Evrim ebru kovalak canım.Cnm hangi dra gittin adını yazar mısın bana
Benimkinin hıçkırıklari uzun suruyo uzadigindanda da sinirleniyo tekmelemeye basliyo bı yandan hickiripKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
Tmm cnm sagol nasıl davrandı kiEvrim ebru kovalak canım.
Bana vermedi meselaBu ilac zorunlu mu ? Son 3 ayda kullaniyormus doktorum dedi . Alacam simdi. Ama kullanmayanda varmis
Ben altta hissettiğim için hiç bakmadım dışardan belli oluyo mu diye çok şiddetli de olmadığı içinKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
Evet banada oluyor pıt pıt atıyorKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
Canım çevrende hiç duydun mu? Kullanan var mıBana
Bana vermedi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?