- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
aynen ya çok tatlı sıpalarBenim çocuk da hıçkırınca dışarıdan belli oluyor bazen pıt pıt diye
ben kullanmıyorum cnm Dr bişey demediKızlar siz omega 3 kullaniyormusunuz. ?
yaaaaa ama yerim onun siniriniBenimkinin hıçkırıklari uzun suruyo uzadigindanda da sinirleniyo tekmelemeye basliyo bı yandan hickirip
bende hep derinde hissediyordum bu sefer ya pozisyondan kaynaklı bilmiorum dışardan da hareket ettiBen altta hissettiğim için hiç bakmadım dışardan belli oluyo mu diye çok şiddetli de olmadığı için
Evet banada oluyor pıt pıt atıyor
MaşAllah cnm ben bı kez girdim detayliya bir daha istemedi çıkmaz bişey insAllahBende doktordan çıktım. Kilosu 1580 gram boyu 40 cm olmuşBirde aranızda ikinci kez detaylı ultrasona giren varmı benim tansiyon riskim vardı ya doktor bir daha görünmemi istedi inşallah birşey çıkmaz
Ben de dr.uma butun kasilma agri tiplerimi, bicak saplanma gibi fln tarif ediyorum, doğum yaklastikca rahim kendini hazirliyor bunlar normal bol bol dinlen yorma kendini olacsk tabi hamilesin diyorSağ tarafıma uzanmistm sola dönerken birden ağrı saplandı evet birkaç dk belki üç beş dk sürdü şimdi sol a doğru uzanıp biraz ovdm o bölgeyi daha iyi gibi , neden oluyo ki bu ilk defa başa geldi
Ben içime sinmediği için ikinci kez girmiştim başka bir doktora gidipBende doktordan çıktım. Kilosu 1580 gram boyu 40 cm olmuşBirde aranızda ikinci kez detaylı ultrasona giren varmı benim tansiyon riskim vardı ya doktor bir daha görünmemi istedi inşallah birşey çıkmaz
Okudum ama tanıdıgım yok cnmCanım çevrende hiç duydun mu? Kullanan var mı
Anladım canım bakalım bir kez daha gircem ben inşallah iyi olur sonucu yineaynen ya çok tatlı sıpalar
ben kullanmıyorum cnm Dr bişey demedi
yaaaaa ama yerim onun sinirini
bende hep derinde hissediyordum bu sefer ya pozisyondan kaynaklı bilmiorum dışardan da hareket etti
MaşAllah kuzucuklara
MaşAllah cnm ben bı kez girdim detayliya bir daha istemedi çıkmaz bişey insAllah
Anladım canım bazı doktorlar 2.kez girilmesini öneriyor sanırım bide benim tansiyon riski çıkmıstı ondanBen içime sinmediği için ikinci kez girmiştim başka bir doktora gidip
Rica ederim Gayet ilgiliydi tüm testlerimi kültürlerimi yaptırdı nst mi çektirdi.Bakalım pazartesi çıkacak sonuçlar sonuçları göstermek için tekrar gidicem.Tmm cnm sagol nasıl davrandı ki
Oluyor evetKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
Rica ederim Gayet ilgiliydi tüm testlerimi kültürlerimi yaptırdı nst mi çektirdi.Bakalım pazartesi çıkacak sonuçlar sonuçları göstermek için tekrar gidicem.
Ne testti istedi pekiRica ederim Gayet ilgiliydi tüm testlerimi kültürlerimi yaptırdı nst mi çektirdi.Bakalım pazartesi çıkacak sonuçlar sonuçları göstermek için tekrar gidicem.
Tamkan hemogram biyokimya idrar tahlili ve kültürü 3 aylık şeker ölçümü hepatit hiv nst bunlar yapıldı..Ne testti istedi peki
ben en başından berı kullanıyrıum valla okumuştum bı yerde. hatta lohusa donemınde de ayrıca alıp kullanacagım o zaman da bizim lohusa depresyonumuza cok ıyı gelıyormuşKızlar siz omega 3 kullaniyormusunuz. ?
Hıım benimde her ay saglık ocagı yapıyor aslında ne güzelTamkan hemogram biyokimya idrar tahlili ve kültürü 3 aylık şeker ölçümü hepatit hiv nst bunlar yapıldı..
Yaa ilk defa duyuyorum bunları . Benim aldigim ürün 92 lira canim seni ki ne kadar merak ettim bende kullaniyorum 2 aydirben en başından berı kullanıyrıum valla okumuştum bı yerde. hatta lohusa donemınde de ayrıca alıp kullanacagım o zaman da bizim lohusa depresyonumuza cok ıyı gelıyormuş
Evet canım bende de oluyor en keyif aldığım anlardan çünkü bu sayede kafasının nerde olduğunu çözebiliyorumKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
Geriye dönük derken ne kadar anlamadım 32+4 gidecektiniz 4 gün için mi diyosunuz sonraya kalsın diye32+0 da çalişabilir almayanlar ne kadar geç aldilarsa o kadar günü aktaramiyorlar mi acaba?Ben kan verirken eşim hemşireden almişti benimkini.Kiz sormuş hangi güne istiyorsunuz diye biz +4 de gitmiştik bizimki de bugüne demiş şimdi söylüyo istersen değiştirelim geriye dönük falan dedi sorayım dedim tecrübelilere
Benim en son gittigimde aşağıdaydi ben anlayamıyorum ama sanki ya göbek deliğijin biraz yukarısında hissettim hıçkırıgi dönmemiştr ama sanki mantık olarak geçen yüzünü gördüğümde cihazı doktor o aralarda tutuyordu hemen hemenEvet canım bende de oluyor en keyif aldığım anlardan çünkü bu sayede kafasının nerde olduğunu çözebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?