2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim çocuk da hıçkırınca dışarıdan belli oluyor bazen pıt pıt diye
aynen ya çok tatlı sıpalar
Kızlar siz omega 3 kullaniyormusunuz. ?
ben kullanmıyorum cnm Dr bişey demedi
Benimkinin hıçkırıklari uzun suruyo uzadigindanda da sinirleniyo tekmelemeye basliyo bı yandan hickirip
yaaaaa ama yerim onun sinirini
Ben altta hissettiğim için hiç bakmadım dışardan belli oluyo mu diye çok şiddetli de olmadığı için
bende hep derinde hissediyordum bu sefer ya pozisyondan kaynaklı bilmiorum dışardan da hareket etti
Evet banada oluyor pıt pıt atıyor
MaşAllah kuzucuklara
Bende doktordan çıktım. Kilosu 1580 gram boyu 40 cm olmuş Birde aranızda ikinci kez detaylı ultrasona giren varmı benim tansiyon riskim vardı ya doktor bir daha görünmemi istedi inşallah birşey çıkmaz
MaşAllah cnm ben bı kez girdim detayliya bir daha istemedi çıkmaz bişey insAllah

Sağ tarafıma uzanmistm sola dönerken birden ağrı saplandı evet birkaç dk belki üç beş dk sürdü şimdi sol a doğru uzanıp biraz ovdm o bölgeyi daha iyi gibi , neden oluyo ki bu ilk defa başa geldi
Ben de dr.uma butun kasilma agri tiplerimi, bicak saplanma gibi fln tarif ediyorum, doğum yaklastikca rahim kendini hazirliyor bunlar normal bol bol dinlen yorma kendini olacsk tabi hamilesin diyor

Bende doktordan çıktım. Kilosu 1580 gram boyu 40 cm olmuş Birde aranızda ikinci kez detaylı ultrasona giren varmı benim tansiyon riskim vardı ya doktor bir daha görünmemi istedi inşallah birşey çıkmaz
Ben içime sinmediği için ikinci kez girmiştim başka bir doktora gidip

Anladım canım bakalım bir kez daha gircem ben inşallah iyi olur sonucu yine

Oluyor evet

ben en başından berı kullanıyrıum valla okumuştum bı yerde. hatta lohusa donemınde de ayrıca alıp kullanacagım o zaman da bizim lohusa depresyonumuza cok ıyı gelıyormuş
Yaa ilk defa duyuyorum bunları . Benim aldigim ürün 92 lira canim seni ki ne kadar merak ettim bende kullaniyorum 2 aydir

Evet canım bende de oluyor en keyif aldığım anlardan çünkü bu sayede kafasının nerde olduğunu çözebiliyorum

32+0 da çalişabilir almayanlar ne kadar geç aldilarsa o kadar günü aktaramiyorlar mi acaba?Ben kan verirken eşim hemşireden almişti benimkini.Kiz sormuş hangi güne istiyorsunuz diye biz +4 de gitmiştik bizimki de bugüne demiş şimdi söylüyo istersen değiştirelim geriye dönük falan dedi sorayım dedim tecrübelilere

Geriye dönük derken ne kadar anlamadım 32+4 gidecektiniz 4 gün için mi diyosunuz sonraya kalsın diye

Evet canım bende de oluyor en keyif aldığım anlardan çünkü bu sayede kafasının nerde olduğunu çözebiliyorum
Benim en son gittigimde aşağıdaydi ben anlayamıyorum ama sanki ya göbek deliğijin biraz yukarısında hissettim hıçkırıgi dönmemiştr ama sanki mantık olarak geçen yüzünü gördüğümde cihazı doktor o aralarda tutuyordu hemen hemen

Kızlar bu arada belki duymuşsunuzdur bebek arabalarına 10 hazirandan sonra en az yüzde 20 oranında gümrük vergisi yansıtılacakmış .Bizde zam gelmeden alalım dedik. Kraft ın City travel modelini tercih ettim bugün kargomuz geldi ve benzer ürünlere kıyasla hafif taşıması kolay ve çok şık bir ürün almayı düşünenlere tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…