- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Güle güle kullan canımKızlar bu arada belki duymuşsunuzdur bebek arabalarına 10 hazirandan sonra en az yüzde 20 oranında gümrük vergisi yansıtılacakmış .Bizde zam gelmeden alalım dedik. Kraft ın City travel modelini tercih ettim bugün kargomuz geldi ve benzer ürünlere kıyasla hafif taşıması kolay ve çok şık bir ürünalmayı düşünenlere tavsiye ediyorum Eki Görüntüle 2641638
Çok sağol canımGüle güle kullan canım
bende girecegim ve aynı şeyi düşünüyorum hatta bez bağlamayı bile düşünüyorum yoksa sıkıntı olur benceBen 8 sene önce sezeryan oldum 2.3 güne toparlanmıştım.vücuta göre değişiyodur ki şu zamanki sezeryanlarda insanlar daha çabuk toparlanıyo gibi geldi.durumuna göre bakarsın.bende giricem hamileyim ya sınavda tuvaletim gelirse nolcak diye düşünüyorum izin veriyolar mı acaba.
benimde dışardan çok farkedilio canım ayaktaysam belli olmuo ama arkaya yaslannca belli oluo baya karsıdan bakınca görünüoKızlar demin hıçkırık tuttu sanırım oğlumu elim karnımdaydi bildiğin hissettim hareket etti ne çok güçlü ne çok güçsüz pıt pıt oluyordu 1-2 dk sürdü tekme değildi büyük ihtimal ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu varsayıyorum ama dışardan belli olması ilginç değil mi size de oluyor mu
32+4 te gittik evet otomatik doğum tarihi de 4 gün ilerledi sistemde Aktarabilirsek 4 günüm ziyan olmaz değil mi diyorum yani hafta mi gün mü önemli çözemedimGeriye dönük derken ne kadar anlamadım 32+4 gidecektiniz 4 gün için mi diyosunuz sonraya kalsın diye
Valla ben dün at kılı fırçamla hafif hafif göğüslerimi bile firçaladim xok hafif ama benimde göğüslerim felaket olacak daha da büyürseBenim çatlaklarım baya çoğaldı bacaklarımda. Ben de biraz baktım şu an için bişey yapabilir miyim diye. Kırmızılarken hazır. Düzenli keseleme+ belirli krem ve yağları kullanma şeklinde bi çözüm önerisi buldum. Umut dünyası işte :) Ama bunu doğumdan önce denesem, yani keseleme kısmı için özellikle, sizce ters etki yapar mı?Yapar büyük ihtimal ama belki tersini savunan biri çıkar :)
Zaten erken doğarsa erken doğum da sonraya aktariliyo doğum zamanının değişmesi pek bişi fark etmiyo32+4 te gittik evet otomatik doğum tarihi de 4 gün ilerledi sistemde Aktarabilirsek 4 günüm ziyan olmaz değil mi diyorum yani hafta mi gün mü önemli çözemedim
Aslnda ani de dönmedim ama, acı gibi kramp gibi tam adlandramiyromAni hareketten olabilir
Nasil bi agri krampmi sancimi?
Kramp gibiyse banada oluyo, hergun diyemem ama 3 gune bir falan oluyo
Çatlama o kadar acı verir mi ki bilemedm cnmAlt karın tarafındaysa o bölgen çatlıyor olabilir kontrol et istersen, nemlendir canım
Kişiye göre değişebiliyor, bir haftada baya toparlanmstm ama bebekle yapışık geziliyo bir süre emzirme iki saatte bir, alt değiştirme, uyutma vs bilemedm...Allah kolaylık versnKizlar sezeryan ne kadar sürede toparlanırbu yıl üniversite sınavına girmeyi çok istiyordum geri alınınca planlarım bozuldu bir haftalık bebek de bırakılmaz herhalde sezeryan olursam 20 ya da 21 Haziran gibi düşünülüyordu keşke bı yolu olsa fikirlerinizi merak ettm
Normaldir dmi benim de bıçak saplanması gibi hatta bugün kısa bir mesafe yurumem gerekti yuruyemedm resmen alt tarafa baskı yaptı galiba kaldırımlara otura otura geldm sanırım bir daha dışarı cikamiycmBen de dr.uma butun kasilma agri tiplerimi, bicak saplanma gibi fln tarif ediyorum, doğum yaklastikca rahim kendini hazirliyor bunlar normal bol bol dinlen yorma kendini olacsk tabi hamilesin diyor
Him tamam o zaman sorun yokZaten erken doğarsa erken doğum da sonraya aktariliyo doğum zamanının değişmesi pek bişi fark etmiyo
Ben de 10 gun cikmadim biraz hafifledi, artik pek yurumemek lazim ev içi yeterli dr.um sürekli yat herhafta kontrole gel dediAslnda ani de dönmedim ama, acı gibi kramp gibi tam adlandramiyrom
Çatlama o kadar acı verir mi ki bilemedm cnm
Kişiye göre değişebiliyor, bir haftada baya toparlanmstm ama bebekle yapışık geziliyo bir süre emzirme iki saatte bir, alt değiştirme, uyutma vs bilemedm...Allah kolaylık versn
Normaldir dmi benim de bıçak saplanması gibi hatta bugün kısa bir mesafe yurumem gerekti yuruyemedm resmen alt tarafa baskı yaptı galiba kaldırımlara otura otura geldm sanırım bir daha dışarı cikamiycm
Ben yürüyorum ya bugün 45 dakika yürüdüm her gün değil tabi hava güzelse kendim de iyi hissediyorsam ama geçen gün belim cok ağriyodu cıkmadim gibiBen de 10 gun cikmadim biraz hafifledi, artik pek yurumemek lazim ev içi yeterli dr.um sürekli yat herhafta kontrole gel dedi
yarın sokağa cıkma yasağı var yine evdeyiz malesefBugün bende yürüyemedim çok depresiftim nedenseyattım durdum yarın çıkarım yürüyüşe insAllah hava iyi olursa
Beniö evde ev işi yaparken daha cok ağrim oluyo düz yol yürümek pek yormuyor ama evde eğil kalkti o zaman bacak aram bile aciyor seke seke ilerliyorum resmenBen hic yürüyemiyorum artikCok agrim oluyo korkuyorum sanki cikacak gibi
aynen benm de öyle oluyorBeniö evde ev işi yaparken daha cok ağrim oluyo düz yol yürümek pek yormuyor ama evde eğil kalkti o zaman bacak aram bile aciyor seke seke ilerliyorum resmen
Evet öyle bişey de okudum. At kılı fırçasıyla da yapan varmış. Ben de bi dahaki banyoda hafif keseleyim bari.Valla ben dün at kılı fırçamla hafif hafif göğüslerimi bile firçaladim xok hafif ama benimde göğüslerim felaket olacak daha da büyürse
efa mom dıye marka zaten ıcınde dıger vıtamınlerımız de var fiyatı 80 yada 85 liraydı. ama gebelikten sonra efa 1200 var onu alacagım.Yaa ilk defa duyuyorum bunları . Benim aldigim ürün 92 lira canim seni ki ne kadar merak ettim bende kullaniyorum 2 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?