Bugun cok buyuk bise yaptim ciktim disariyayvaas yavaş millete bı geçseme geldiği için snrm kalabaliklasabilirbenim kontrole 12 gün var daha
tuvalet değilde aşağı doğru baskı yaptığı için oluyor o his bende eve iyice tıkıldıkca bende öyle hissediyorum o yüzden çıkıyorum dışarı
] MaşAllah kızlar sağlıkla gelsinler insAllah
ya nasıl güldüm mesajına
3gunde bir oluyor bana demistim ama bugun banada olduHim tamam o zaman sorun yok
Biliyorum canım benim oturduğum yer sakin bı yer çok kalabalık değil etrafımız tarla falan sıkıntı olmuyor apartman etrafını turluyoruz hayırlısıyla son yasak insAllah bı daha gerek olmazyarın sokağa cıkma yasağı var yine evdeyiz malesef
Naptın kız bı saat ben de yavaş tempo yürüyorum Max 45 dk çok zorlamıyor şükürBugun cok buyuk bise yaptim ciktim disariya
Neyseki donuste yuruyerek gitsemde donuste kendimi arabayla aldirttim
Yani yaklasik 1 saat disaridaydim bugun
Verebilir çünkü ben de anlamadım karnımın içinde hissettim o acıyı meğer çatlamaymış Allah tan o acıya göre çok azdıAslnda ani de dönmedim ama, acı gibi kramp gibi tam adlandramiyrom
Çatlama o kadar acı verir mi ki bilemedm cnm
Kişiye göre değişebiliyor, bir haftada baya toparlanmstm ama bebekle yapışık geziliyo bir süre emzirme iki saatte bir, alt değiştirme, uyutma vs bilemedm...Allah kolaylık versn
Normaldir dmi benim de bıçak saplanması gibi hatta bugün kısa bir mesafe yurumem gerekti yuruyemedm resmen alt tarafa baskı yaptı galiba kaldırımlara otura otura geldm sanırım bir daha dışarı cikamiycm
Yani magazaya vardim icerde durdum ciktim eve arabayla geldim diyesiye 1saat olduNaptın kız bı saat ben de yavaş tempo yürüyorum Max 45 dk çok zorlamıyor şükür
Doğum tarihinin aslında anlamı yok. Çalışabilir raporunda çok önemli değil. Asıl önemli olan 37+0 da yada öncesi nezaman alacaksanız çalışamaz raporu tarihiniz. Çünkü çalışamaz raporu tarihinden önceki hatalarınız sonraya aktarılıyor. Çalışamaz tarihinizde 37+o ı geçirmeyin derim ben.32+4 te gittik evet otomatik doğum tarihi de 4 gün ilerledi sistemde Aktarabilirsek 4 günüm ziyan olmaz değil mi diyorum yani hafta mi gün mü önemli çözemedim
Virüsün durumu sizin ülkede nasıl? Normalleşmelerden sonra artış oldu mu?3gunde bir oluyor bana demistim ama bugun banada oldu
Canim durumda cokda dusus yok ya vaka sayisi yuksek yada sabit rakamlardaVirüsün durumu sizin ülkede nasıl? Normalleşmelerden sonra artış oldu mu?
Yani magazaya vardim icerde durdum ciktim eve arabayla geldim diyesiye 1saat oldu
Bende cok sasirdim Kendime
Canım ben hiç kısa kollu almadım açıkçası temmuz da doğsa ekim de havalar soğumaya başlar ki hala yaz gelmiş değil ben kızıma bile ara ara ince uzun kollu giydiriyorum evde sıcak oldu diyelim o zmn da zibinlar var nasılsa hepsini kısa kollu aldiysan sıkıntı yok bana kalırsaKızlar bebeğe alışveriş yaptık dayanamadık elbise aldık kısa kollu alt üst aldık . Yanlış mı yaptık ki ya . Sanki hemen yaz bitcek kış gelcek bebek büyüyecek giyemeyecek gibi hissetmeye basladım . Sizce
Bende herşeyi kısa kollu almışım nerdeyseiyi olmuş değişiklik iyi geliyor insana
Canım ben hiç kısa kollu almadım açıkçası temmuz da doğsa ekim de havalar soğumaya başlar ki hala yaz gelmiş değil ben kızıma bile ara ara ince uzun kollu giydiriyorum evde sıcak oldu diyelim o zmn da zibinlar var nasılsa hepsini kısa kollu aldiysan sıkıntı yok bana kalırsa
İlk defa duyuyorum bence batılBence yedek eldiven alın cunku ilk 40 gün tırnakları kesilmediği için kendini çok ciziyo bebekler. Bere de çok sıcak olursa fazla takılmıyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnmŞu saat oldu daha uyuyamadım uykusuzluk hat safhada geçen sene tam bu saatte babamın ölüm haberini aldım kizlar hepiniz hamilesiniz sizden babam için dua bekliyorum Allah rızası için
Allah rahmet eylesin canımŞu saat oldu daha uyuyamadım uykusuzluk hat safhada geçen sene tam bu saatte babamın ölüm haberini aldım kizlar hepiniz hamilesiniz sizden babam için dua bekliyorum Allah rızası için
yaşadığın yere göre değişir kız hata diyemeyiz bı de ben de tecrübesizim yaz bebeği hakkında kızım Ekim doğumluydu o zmn doğumdan önce sobaliydi evimiz kurmuştuk eve geldiğimizde hep yakmıştık meselaBende herşeyi kısa kollu almışım nerdeyseHaziran sonu gibi doğacak hata yaptım sanirim
bence de batıl o tarz şeylere inanmam ama çok küçük olduğu için tırnakları da zaten incecik oluyor kırılıyor ondan cesaret edip kesemem ben sanırımİlk defa duyuyorum bence batıleldiven gerekli cunku tirnaklari kesseniz bile o cizecek yerini buluyor. Birlikte zaman gecirirken cikarin yalniz uyanikken vs takin derim. Gozunun icini cizen bebegi bile duydum temkinli olmak lazim
Çatı ağrısı her iki kasıkta olan kas ağrısı gibi tutulmuş gibi olan ağrıysa tam olarak bende de sürekli oluyor şu anda da var hattaÇatı agrisi çeken var mı arkadaşlar
Allah rahmet eylesin canim, sabirlar diliyorum. Benim de babam 1 hafta önce felç geçirdi hastane de cook zorŞu saat oldu daha uyuyamadım uykusuzluk hat safhada geçen sene tam bu saatte babamın ölüm haberini aldım kizlar hepiniz hamilesiniz sizden babam için dua bekliyorum Allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?