2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugun cok buyuk bise yaptim ciktim disariya
Neyseki donuste yuruyerek gitsemde donuste kendimi arabayla aldirttim
Yani yaklasik 1 saat disaridaydim bugun

Bugun cok buyuk bise yaptim ciktim disariya
Neyseki donuste yuruyerek gitsemde donuste kendimi arabayla aldirttim
Yani yaklasik 1 saat disaridaydim bugun
Naptın kız bı saat ben de yavaş tempo yürüyorum Max 45 dk çok zorlamıyor şükür

Verebilir çünkü ben de anlamadım karnımın içinde hissettim o acıyı meğer çatlamaymış Allah tan o acıya göre çok azdı

Yeni çatlağım yok yok dedim nazar ettim kendime bugün farkettim ki göbeğim saolsun öne doğru büyümeye devam ettiği için göbek deliğimin sağında ve solunda iki üç küçük kırmızılık oluşmuş bklm zeytinyağı sürdüm faydası olursa ne âlâ olmazsa nasip ,

Kızlar bebeğe alışveriş yaptık dayanamadık elbise aldık kısa kollu alt üst aldık . Yanlış mı yaptık ki ya . Sanki hemen yaz bitcek kış gelcek bebek büyüyecek giyemeyecek gibi hissetmeye basladım . Sizce

32+4 te gittik evet otomatik doğum tarihi de 4 gün ilerledi sistemde Aktarabilirsek 4 günüm ziyan olmaz değil mi diyorum yani hafta mi gün mü önemli çözemedim
Doğum tarihinin aslında anlamı yok. Çalışabilir raporunda çok önemli değil. Asıl önemli olan 37+0 da yada öncesi nezaman alacaksanız çalışamaz raporu tarihiniz. Çünkü çalışamaz raporu tarihinden önceki hatalarınız sonraya aktarılıyor. Çalışamaz tarihinizde 37+o ı geçirmeyin derim ben.

Virüsün durumu sizin ülkede nasıl? Normalleşmelerden sonra artış oldu mu?
Canim durumda cokda dusus yok ya vaka sayisi yuksek yada sabit rakamlarda
Ama ulkede hersey normallesti diyebilirim
Okullar 8 haziran aciliyor, 2 hafta icin acmanin nekadar bir anlami var onada anlam veremedi halk
Ben disariyla baglantiyi kestim sayilir valla

Yani magazaya vardim icerde durdum ciktim eve arabayla geldim diyesiye 1saat oldu
Bende cok sasirdim Kendime
iyi olmuş değişiklik iyi geliyor insana
Canım ben hiç kısa kollu almadım açıkçası temmuz da doğsa ekim de havalar soğumaya başlar ki hala yaz gelmiş değil ben kızıma bile ara ara ince uzun kollu giydiriyorum evde sıcak oldu diyelim o zmn da zibinlar var nasılsa hepsini kısa kollu aldiysan sıkıntı yok bana kalırsa

Bende herşeyi kısa kollu almışım nerdeyse Haziran sonu gibi doğacak hata yaptım sanirim

Bence yedek eldiven alın cunku ilk 40 gün tırnakları kesilmediği için kendini çok ciziyo bebekler. Bere de çok sıcak olursa fazla takılmıyor
İlk defa duyuyorum bence batıl eldiven gerekli cunku tirnaklari kesseniz bile o cizecek yerini buluyor. Birlikte zaman gecirirken cikarin yalniz uyanikken vs takin derim. Gozunun icini cizen bebegi bile duydum temkinli olmak lazim

Şu saat oldu daha uyuyamadım uykusuzluk hat safhada geçen sene tam bu saatte babamın ölüm haberini aldım kizlar hepiniz hamilesiniz sizden babam için dua bekliyorum Allah rızası için
Allah rahmet eylesin canım cennette kavuştursun insAllah Rabbim
Bende herşeyi kısa kollu almışım nerdeyse Haziran sonu gibi doğacak hata yaptım sanirim
yaşadığın yere göre değişir kız hata diyemeyiz bı de ben de tecrübesizim yaz bebeği hakkında kızım Ekim doğumluydu o zmn doğumdan önce sobaliydi evimiz kurmuştuk eve geldiğimizde hep yakmıştık mesela ama temmuz başı gelse şimdi oğlum iki üç ay var normalde sıcak olması gereken bklm nasip
İlk defa duyuyorum bence batıl eldiven gerekli cunku tirnaklari kesseniz bile o cizecek yerini buluyor. Birlikte zaman gecirirken cikarin yalniz uyanikken vs takin derim. Gozunun icini cizen bebegi bile duydum temkinli olmak lazim
bence de batıl o tarz şeylere inanmam ama çok küçük olduğu için tırnakları da zaten incecik oluyor kırılıyor ondan cesaret edip kesemem ben sanırım

Şu saat oldu daha uyuyamadım uykusuzluk hat safhada geçen sene tam bu saatte babamın ölüm haberini aldım kizlar hepiniz hamilesiniz sizden babam için dua bekliyorum Allah rızası için
Allah rahmet eylesin canim, sabirlar diliyorum. Benim de babam 1 hafta önce felç geçirdi hastane de cook zor ben de sizlerden dualarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…