2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çatı ağrısı her iki kasıkta olan kas ağrısı gibi tutulmuş gibi olan ağrıysa tam olarak bende de sürekli oluyor şu anda da var hatta

Evet evet Böyle yatakta sağdan sola donemiyorum Merdiven inmek, Bacakları açmak vb şeyler ağrıya sebep oluyormuş Doktorum bu durumda çok zorlamayın dinlenmemi ve güneşte oturmami söyledi... Sanırım D vitamini için ... Başka tavsiyeleri olan varmı doğum sancısı erken başladı diyorum artık

Yeni mi olmaya başladı bende 7. aydan beri var çatı ağrısı ama tamamen hareketsizlik de ağrı yapıyor arada yürü yine de

Yeni mi olmaya başladı bende 7. aydan beri var çatı ağrısı ama tamamen hareketsizlik de ağrı yapıyor arada yürü yine de

Daha öncesinde de vardı ama git gide daha artıyor.. Ben yalancı doğum sancısı sanıyordum Evet fazla hareketsiz kalınca da ağrı oluyor Yürüyüş yapmak istiyorum zorluyor siz neler yapıyorsunuz..

İlk aylardan çok almamak lazımmış hemen büyüyorlar diye ben biraz daha büyğk alıyorum en azından uzun süre giysin diye. Yenidoğan bebekler pek elbise giyemez bence diye düşünüyorum 6 aylık falan alsaydın en azından.

Bence en önemlisi bol bol dinlenmek son hftalarda uzun süre ayakta kalmamak

Aynı ağrıdan bahsediyoruz aksine hareketsizlik daha çok ağrı yapıyor sanki bende canım gün içinde bı şekilde geçiyor ama uyuyup sabah uyanınca acayip ağrı oluyor resmen sağım solum da bacaklarım karnım acıyor vitaminleri düzenli kullanıyorum bende faydası olur insAllah ama artık doğuma kadar böyle gidecek sanırım

Daha öncesinde de vardı ama git gide daha artıyor.. Ben yalancı doğum sancısı sanıyordum Evet fazla hareketsiz kalınca da ağrı oluyor Yürüyüş yapmak istiyorum zorluyor siz neler yapıyorsunuz..
Evet eskiden bende de akşamları olurdu daha çok, sabah dinlenmiş uyanırdım ama artık sabah yataktan kalkar kalkmaz ağrıyor, yürüdükçe açıldığını hissediyorum tabii çok yürümek de yine ağrı yaptığı için ikisinin arasını bulmak lazım saat başı kalkıp koridorda 5-6 tur atabilirsin mesela. Karnının yükü arttıkça kemikler kaldıramıyor

Merhaba kızlar

Biz dün kontrole gittikk 2,5 kg olmuş boyu da 42 cm dedi drumuz..Umarım herkes iyidr.. Hastalara şifalar dilerim.. Çok geçmiş olsun.

Emzik aldınız mı ? kızımda avent soothie kullanmıştık. Şu an e bebekte falan yok.. siz hangi markaları aldınız ??

Ben aventin başka bi emziğini aldım. Bi de kauçuk emzik aldım. Hangisini beğenirse artık :)

Bende avent aldim 2 li olanlardan cok da incelemedim açıkçası alasi olan bebek her türlü tutuyor

Ben aventin başka bi emziğini aldım. Bi de kauçuk emzik aldım. Hangisini beğenirse artık :)

Her bebek her emziği tutmuyormuş evet bende kızımda çeşit çeşit almıştım sothie yi aldı.. Ama ilk onu vermiştik.. Belki ondandır.

Çatı ağrısı tam nasıl oluyor bılmıorum ama benım alttan ince bi sancı gırıo bi anda kala kalıyorum resmen.benım gec saatlerde oluo sürekli ayaktayım bir türlü yatıp dinlenemiorum.
sabahlarıda kalçamdakı kemiğim agrıo ama o üstüne sürekli yattığım için biliorum etim ezilio.
emzik konusunda birşey sormak istıyorum bebekler emme iç güdüsyle doğuyorya emzik verince o ihtiyacı karşılıyorlar ve bizi emmiolar die duymuştum bu sefer emziği vermek istemıoeum ama kararszm sonrasında emzik olmadan nasıl uyuturum ondanda korkuyorum pufff çok kararszm

Canım senin bebek döndü mü baş aşağı

Eltim yeni doğduğunda vermedi emzik sonra alıştırmaya çalıştı ama almadı kuzusu... Şimdi 2,5 yaşında yeni memeden kestiler ama bu zamanaa kadar yapışık yaşadılar.. Hiç bırakmadı annesini , hiç rahat vermedi ve hiç kangurudan başka türlü uyumadı.. Hep memede ve kangurudaydı yoksa uyumuyodu böyle sallayınca fln onun korkusuna ben vermek istiyorum emzik.. Çünkü kızım da emzikle yatırınca uyuyordu yatağında

hmm off ozaman yine beni emmesini göze alacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…