- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Çatı ağrısı her iki kasıkta olan kas ağrısı gibi tutulmuş gibi olan ağrıysa tam olarak bende de sürekli oluyor şu anda da var hatta
Yeni mi olmaya başladı bende 7. aydan beri var çatı ağrısı ama tamamen hareketsizlik de ağrı yapıyor arada yürü yine deEvet evet Böyle yatakta sağdan sola donemiyorum Merdiven inmek, Bacakları açmak vb şeyler ağrıya sebep oluyormuş Doktorum bu durumda çok zorlamayın dinlenmemi ve güneşte oturmami söyledi... Sanırım D vitamini için ... Başka tavsiyeleri olan varmıdoğum sancısı erken başladı diyorum artık
Yeni mi olmaya başladı bende 7. aydan beri var çatı ağrısı ama tamamen hareketsizlik de ağrı yapıyor arada yürü yine de
İlk aylardan çok almamak lazımmış hemen büyüyorlar diye ben biraz daha büyğk alıyorum en azından uzun süre giysin diye. Yenidoğan bebekler pek elbise giyemez bence diye düşünüyorum 6 aylık falan alsaydın en azından.Kızlar bebeğe alışveriş yaptık dayanamadık elbise aldık kısa kollu alt üst aldık . Yanlış mı yaptık ki ya . Sanki hemen yaz bitcek kış gelcek bebek büyüyecek giyemeyecek gibi hissetmeye basladım . Sizce
Fazlasıyla. Sağa sola dönemiyorum bazenÇatı agrisi çeken var mı arkadaşlar
Bence en önemlisi bol bol dinlenmek son hftalarda uzun süre ayakta kalmamakEvet evet Böyle yatakta sağdan sola donemiyorum Merdiven inmek, Bacakları açmak vb şeyler ağrıya sebep oluyormuş Doktorum bu durumda çok zorlamayın dinlenmemi ve güneşte oturmami söyledi... Sanırım D vitamini için ... Başka tavsiyeleri olan varmıdoğum sancısı erken başladı diyorum artık
Kalça kemiklerinin ağrısı gibi bişey mi? Ben bikaç sefer yaşadım. Aklıma direkt çatı ağrısı geliyo öyle olunca ama bilmiyorumÇatı agrisi çeken var mı arkadaşlar
Aynı ağrıdan bahsediyoruzEvet evet Böyle yatakta sağdan sola donemiyorum Merdiven inmek, Bacakları açmak vb şeyler ağrıya sebep oluyormuş Doktorum bu durumda çok zorlamayın dinlenmemi ve güneşte oturmami söyledi... Sanırım D vitamini için ... Başka tavsiyeleri olan varmıdoğum sancısı erken başladı diyorum artık
Evet eskiden bende de akşamları olurdu daha çok, sabah dinlenmiş uyanırdım ama artık sabah yataktan kalkar kalkmaz ağrıyor, yürüdükçe açıldığını hissediyorum tabii çok yürümek de yine ağrı yaptığı için ikisinin arasını bulmak lazım saat başı kalkıp koridorda 5-6 tur atabilirsin mesela. Karnının yükü arttıkça kemikler kaldıramıyorDaha öncesinde de vardı ama git gide daha artıyor.. Ben yalancı doğum sancısı sanıyordum Evet fazla hareketsiz kalınca da ağrı oluyor Yürüyüş yapmak istiyorum zorluyor siz neler yapıyorsunuz..
Ben aventin başka bi emziğini aldım. Bi de kauçuk emzik aldım. Hangisini beğenirse artık :)Merhaba kızlar
Biz dün kontrole gittikk 2,5 kg olmuş boyu da 42 cm dedi drumuz..Umarım herkes iyidr.. Hastalara şifalar dilerim.. Çok geçmiş olsun.
Emzik aldınız mı ? kızımda avent soothie kullanmıştık. Şu an e bebekte falan yok.. siz hangi markaları aldınız ??
Bende avent aldim 2 li olanlardan cok da incelemedim açıkçası alasi olan bebek her türlü tutuyorMerhaba kızlar
Biz dün kontrole gittikk 2,5 kg olmuş boyu da 42 cm dedi drumuz..Umarım herkes iyidr.. Hastalara şifalar dilerim.. Çok geçmiş olsun.
Emzik aldınız mı ? kızımda avent soothie kullanmıştık. Şu an e bebekte falan yok.. siz hangi markaları aldınız ??
Ben aventin başka bi emziğini aldım. Bi de kauçuk emzik aldım. Hangisini beğenirse artık :)
Bende avent aldim 2 li olanlardan cok da incelemedim açıkçası alasi olan bebek her türlü tutuyor
Canım senin bebek döndü mü baş aşağıEvet eskiden bende de akşamları olurdu daha çok, sabah dinlenmiş uyanırdım ama artık sabah yataktan kalkar kalkmaz ağrıyor, yürüdükçe açıldığını hissediyorum tabii çok yürümek de yine ağrı yaptığı için ikisinin arasını bulmak lazım saat başı kalkıp koridorda 5-6 tur atabilirsin mesela. Karnının yükü arttıkça kemikler kaldıramıyor
Çatı ağrısı tam nasıl oluyor bılmıorum ama benım alttan ince bi sancı gırıo bi anda kala kalıyorum resmen.benım gec saatlerde oluo sürekli ayaktayım bir türlü yatıp dinlenemiorum.
sabahlarıda kalçamdakı kemiğim agrıo ama o üstüne sürekli yattığım için biliorum etim ezilio.
emzik konusunda birşey sormak istıyorum bebekler emme iç güdüsyle doğuyorya emzik verince o ihtiyacı karşılıyorlar ve bizi emmiolar die duymuştum bu sefer emziği vermek istemıoeum ama kararszm sonrasında emzik olmadan nasıl uyuturum ondanda korkuyorum pufff çok kararszm
Yok canım ya dönmedi hala aynıCanım senin bebek döndü mü baş aşağı
Rabbim safi ismiyle şifa versin inşaallahAllah rahmet eylesin canim, sabirlar diliyorum. Benim de babam 1 hafta önce felç geçirdi hastane de cook zorben de sizlerden dualarinizi bekliyorum
hmm off ozaman yine beni emmesini göze alacagım.Eltim yeni doğduğunda vermedi emzik sonra alıştırmaya çalıştı ama almadı kuzusu... Şimdi 2,5 yaşında yeni memeden kestiler ama bu zamanaa kadar yapışık yaşadılar.. Hiç bırakmadı annesini , hiç rahat vermedi ve hiç kangurudan başka türlü uyumadı.. Hep memede ve kangurudaydı yoksa uyumuyodu böyle sallayınca fln onun korkusuna ben vermek istiyorum emzik.. Çünkü kızım da emzikle yatırınca uyuyordu yatağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?