- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Benimki dönmüş ama ben sezeryan istiyorumYok canım ya dönmedi hala aynı
Allah gönlümüzden geçeni hayırlıysa versin canımBenimki dönmüş ama ben sezeryan istiyorum
emzik konusunda bir alırsa vermeye çalışırım sanırım kızım emmisti uyurken çok fayda sağladı doktor o zmn kendi önermişti hatta bana kızım çok fazla kusuyordu mide kapakçığı olmadığı için doydugunu anlamaz sürekli emmek istebilir yeterli emzirdikten sonra emzik verirsen iyi olur demiştiÇatı ağrısı tam nasıl oluyor bılmıorum ama benım alttan ince bi sancı gırıo bi anda kala kalıyorum resmen.benım gec saatlerde oluo sürekli ayaktayım bir türlü yatıp dinlenemiorum.
sabahlarıda kalçamdakı kemiğim agrıo ama o üstüne sürekli yattığım için biliorum etim ezilio.
emzik konusunda birşey sormak istıyorum bebekler emme iç güdüsyle doğuyorya emzik verince o ihtiyacı karşılıyorlar ve bizi emmiolar die duymuştum bu sefer emziği vermek istemıoeum ama kararszm sonrasında emzik olmadan nasıl uyuturum ondanda korkuyorum pufff çok kararszm
Olabilir bence niye olmasın geldiği gün ilişkiye girdiklerini varsayalım aradan 10 gün geçmiş normalde yumurtlamadan sonra 10-12 günde testte çıkabiliyor diye biliyorum yani adam gelmeden yumurtlama olmuşsa misal çatlama olduğunda ilişki olsa direk döllenme olabilir adetten önce testte pozitif çıkanları düşünürsek erkenden öğrenmiş olabilir diye düşünüyorum benHanımlar size şok olunacak bir sorum var çevremden birisi.
nisanın 18 ine adet olmuş ve mayısda 18 inde adet olmamış bu şahsın kocası 7 aydır başka şehirde ve mayısın 19 unda gelmiş.adeti 1 gün gecince yani hatta erkende oluomş sanırım adetı 3 gun gecınce falan dielım.ve kocası 19 unda gelmiştiya bu şahıs 29 u gece test yapıo ve pozitif herkes şokda görümceleri inanmıo akıllarda soru işareti.
böyle bi durumla karşılaşan oldumu ihtimal varmı olabılır mı?
Benim en son doğum pozisyonundaydi ama dönmemiştr insAllah geriBenimki dönmüş ama ben sezeryan istiyorum
10 günde hamileliğin olduğunu mu iddia ediyor yaniHanımlar size şok olunacak bir sorum var çevremden birisi.
nisanın 18 ine adet olmuş ve mayısda 18 inde adet olmamış bu şahsın kocası 7 aydır başka şehirde ve mayısın 19 unda gelmiş.adeti 1 gün gecince yani hatta erkende oluomş sanırım adetı 3 gun gecınce falan dielım.ve kocası 19 unda gelmiştiya bu şahıs 29 u gece test yapıo ve pozitif herkes şokda görümceleri inanmıo akıllarda soru işareti.
Konuları Gezerken gördümHanımlar size şok olunacak bir sorum var çevremden birisi.
Katılıyorum olmaz diye bişey yok bence deKonuları Gezerken gördüm
Bizim 21 kasımda ilişki oldu en son , hatta eşimle aram biraz limoniydi bir daha hiç birliktelik olmadı.
30 kasım gece 02.00 gibi içime doğdu test yaptım sadece benim görebildiğim bi çizgi belirip kayboldu.
Sabah uyandım (1 Aralık günü) 11 gibi tekrar test yaptım ve silik çizgi çıktı. Öğlen 2de kan verdim sonuç 10,6 idi.
Yani 10. Gün mü 11. Gün mü oluyor artık neyse, kanda ve idrarda çıktı. Mübarek bende atmaca gibi yakaladım fazladan bekledim keseyi görücem diye
Yani bence olabilir geç yumurtlama vs.. Belki de iki kere yumurtlama olmuştur.
Zaten kadın yalan söyleyecek olsa kendini neden riske atsın ki 1 ay bekler herhaldeKatılıyorum olmaz diye bişey yok bence de
Amin canımAllah gönlümüzden geçeni hayırlıysa versin canım ☺
Kocası o kadar ay yokken nasıl hamile klıyor ben anlamadımHanımlar size şok olunacak bir sorum var çevremden birisi.
İnşallah canım bazen sürekli dönüp duruyorlarmıs galibaBenim en son doğum pozisyonundaydi ama dönmemiştr insAllah geri
Benimde öyle oldu yumurtlamamnın 10.günü öğrenmiştim idrarda geç döllenmeden dolayı olabiliyorKonuları Gezerken gördüm
Bizim 21 kasımda ilişki oldu en son , hatta eşimle aram biraz limoniydi bir daha hiç birliktelik olmadı.
30 kasım gece 02.00 gibi içime doğdu test yaptım sadece benim görebildiğim bi çizgi belirip kayboldu.
Sabah uyandım (1 Aralık günü) 11 gibi tekrar test yaptım ve silik çizgi çıktı. Öğlen 2de kan verdim sonuç 10,6 idi.
Yani 10. Gün mü 11. Gün mü oluyor artık neyse, kanda ve idrarda çıktı. Mübarek bende atmaca gibi yakaladım fazladan bekledim keseyi görücem diye
Bende kızımda soothie kullandm ve hemen tutmuştu sanırım üretimi bitmş bu sfer bibs aldm kauçk anne memesine çok yaknmış oda onu deniycemMerhaba kızlar
Biz dün kontrole gittikk 2,5 kg olmuş boyu da 42 cm dedi drumuz..Umarım herkes iyidr.. Hastalara şifalar dilerim.. Çok geçmiş olsun.
Emzik aldınız mı ? kızımda avent soothie kullanmıştık. Şu an e bebekte falan yok.. siz hangi markaları aldınız ??
Biz de bundan sipariş verdik daha elimize ulaşmadı kargoda. Yerinde bakıp alalım diye bekledik olmadı bir türlü zam gelmeden alalım diye internetten sipariş vermek zorunda kaldık. İnşallah sıkıntı çıkmaz.Kızlar bu arada belki duymuşsunuzdur bebek arabalarına 10 hazirandan sonra en az yüzde 20 oranında gümrük vergisi yansıtılacakmış .Bizde zam gelmeden alalım dedik. Kraft ın City travel modelini tercih ettim bugün kargomuz geldi ve benzer ürünlere kıyasla hafif taşıması kolay ve çok şık bir ürünalmayı düşünenlere tavsiye ediyorum Eki Görüntüle 2641638
bence deZaten kadın yalan söyleyecek olsa kendini neden riske atsın ki 1 ay bekler herhalde
kız kocası geldikten 10 gün sonra test yapıyor gelir gelmez yapmış ve pozitif çıkmış olsa tamam imkansız ama olabilir geç yumurtlama ya da ikinci kez yumurtlama olmuştur tam da adamın geldiğinde ilişkiye girdielrse Allah in işi dollendiyse hemen 10. Günü testte çıkmış olabilirKocası o kadar ay yokken nasıl hamile klıyor ben anlamadım
Bakalım dönmüş mu napmis merakla bekliyorum bendeİnşallah canım bazen sürekli dönüp duruyorlarmıs galiba
ama adet olmamis ki kocasi geldgi gun adet gunuymus olmamisemzik konusunda bir alırsa vermeye çalışırım sanırım kızım emmisti uyurken çok fayda sağladı doktor o zmn kendi önermişti hatta bana kızım çok fazla kusuyordu mide kapakçığı olmadığı için doydugunu anlamaz sürekli emmek istebilir yeterli emzirdikten sonra emzik verirsen iyi olur demişti
Olabilir bence niye olmasın geldiği gün ilişkiye girdiklerini varsayalım aradan 10 gün geçmiş normalde yumurtlamadan sonra 10-12 günde testte çıkabiliyor diye biliyorum yani adam gelmeden yumurtlama olmuşsa misal çatlama olduğunda ilişki olsa direk döllenme olabilir adetten önce testte pozitif çıkanları düşünürsek erkenden öğrenmiş olabilir diye düşünüyorum ben
soru su adeti gectgi gun iliski oluyor ve hamile kalinabilirmi o tarihte10 günde hamileliğin olduğunu mu iddia ediyor yani
en son adetin ne zamandi pekiKonuları Gezerken gördüm
ama iate burda sorun duzenli adet olan birisymis ve adeti kocasnn geldgi gun gecikmis zatenBenimde öyle oldu yumurtlamamnın 10.günü öğrenmiştim idrarda geç döllenmeden dolayı olabiliyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?