2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar size şok olunacak bir sorum var çevremden birisi.
nisanın 18 ine adet olmuş ve mayısda 18 inde adet olmamış bu şahsın kocası 7 aydır başka şehirde ve mayısın 19 unda gelmiş.adeti 1 gün gecince yani hatta erkende oluomş sanırım adetı 3 gun gecınce falan dielım.ve kocası 19 unda gelmiştiya bu şahıs 29 u gece test yapıo ve pozitif herkes şokda görümceleri inanmıo akıllarda soru işareti.
böyle bi durumla karşılaşan oldumu ihtimal varmı olabılır mı?

emzik konusunda bir alırsa vermeye çalışırım sanırım kızım emmisti uyurken çok fayda sağladı doktor o zmn kendi önermişti hatta bana kızım çok fazla kusuyordu mide kapakçığı olmadığı için doydugunu anlamaz sürekli emmek istebilir yeterli emzirdikten sonra emzik verirsen iyi olur demişti
Olabilir bence niye olmasın geldiği gün ilişkiye girdiklerini varsayalım aradan 10 gün geçmiş normalde yumurtlamadan sonra 10-12 günde testte çıkabiliyor diye biliyorum yani adam gelmeden yumurtlama olmuşsa misal çatlama olduğunda ilişki olsa direk döllenme olabilir adetten önce testte pozitif çıkanları düşünürsek erkenden öğrenmiş olabilir diye düşünüyorum ben

10 günde hamileliğin olduğunu mu iddia ediyor yani

Konuları Gezerken gördüm
Bizim 21 kasımda ilişki oldu en son , hatta eşimle aram biraz limoniydi bir daha hiç birliktelik olmadı.
30 kasım gece 02.00 gibi içime doğdu test yaptım sadece benim görebildiğim bi çizgi belirip kayboldu.
Sabah uyandım (1 Aralık günü) 11 gibi tekrar test yaptım ve silik çizgi çıktı. Öğlen 2de kan verdim sonuç 10,6 idi.
Yani 10. Gün mü 11. Gün mü oluyor artık neyse, kanda ve idrarda çıktı. Mübarek bende atmaca gibi yakaladım fazladan bekledim keseyi görücem diye
Yani bence olabilir geç yumurtlama vs.. Belki de iki kere yumurtlama olmuştur.

Katılıyorum olmaz diye bişey yok bence de

Kocası o kadar ay yokken nasıl hamile klıyor ben anlamadım

Benimde öyle oldu yumurtlamamnın 10.günü öğrenmiştim idrarda geç döllenmeden dolayı olabiliyor

Bende kızımda soothie kullandm ve hemen tutmuştu sanırım üretimi bitmş bu sfer bibs aldm kauçk anne memesine çok yaknmış oda onu deniycem

Biz de bundan sipariş verdik daha elimize ulaşmadı kargoda. Yerinde bakıp alalım diye bekledik olmadı bir türlü zam gelmeden alalım diye internetten sipariş vermek zorunda kaldık. İnşallah sıkıntı çıkmaz.
Güle güle güzel günlerde kullanın siz de.

Zaten kadın yalan söyleyecek olsa kendini neden riske atsın ki 1 ay bekler herhalde
bence de
Kocası o kadar ay yokken nasıl hamile klıyor ben anlamadım
kız kocası geldikten 10 gün sonra test yapıyor gelir gelmez yapmış ve pozitif çıkmış olsa tamam imkansız ama olabilir geç yumurtlama ya da ikinci kez yumurtlama olmuştur tam da adamın geldiğinde ilişkiye girdielrse Allah in işi dollendiyse hemen 10. Günü testte çıkmış olabilir
İnşallah canım bazen sürekli dönüp duruyorlarmıs galiba
Bakalım dönmüş mu napmis merakla bekliyorum bende

ama adet olmamis ki kocasi geldgi gun adet gunuymus olmamis

en son adetin ne zamandi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…