- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Sanırım bende de aynı durum , Bana doktor güneş ışığında durmami söyledi ... d vitamini açısından sanırım Başkasına muhtac hale geldimAynı ağrıdan bahsediyoruzaksine hareketsizlik daha çok ağrı yapıyor sanki bende canım gün içinde bı şekilde geçiyor ama uyuyup sabah uyanınca acayip ağrı oluyor resmen sağım solum da bacaklarım karnım acıyor vitaminleri düzenli kullanıyorum bende faydası olur insAllah ama artık doğuma kadar böyle gidecek sanırım
Evet eskiden bende de akşamları olurdu daha çok, sabah dinlenmiş uyanırdım ama artık sabah yataktan kalkar kalkmaz ağrıyor, yürüdükçe açıldığını hissediyorum tabii çok yürümek de yine ağrı yaptığı için ikisinin arasını bulmak lazım saat başı kalkıp koridorda 5-6 tur atabilirsin mesela. Karnının yükü arttıkça kemikler kaldıramıyor
Çatı ağrısı tam nasıl oluyor bılmıorum ama benım alttan ince bi sancı gırıo bi anda kala kalıyorum resmen.benım gec saatlerde oluo sürekli ayaktayım bir türlü yatıp dinlenemiorum.
sabahlarıda kalçamdakı kemiğim agrıo ama o üstüne sürekli yattığım için biliorum etim ezilio.
emzik konusunda birşey sormak istıyorum bebekler emme iç güdüsyle doğuyorya emzik verince o ihtiyacı karşılıyorlar ve bizi emmiolar die duymuştum bu sefer emziği vermek istemıoeum ama kararszm sonrasında emzik olmadan nasıl uyuturum ondanda korkuyorum pufff çok kararszm
bende oyle soyledim.ama ramazan boyunca yaninda kaldgi kadin son zamanlarda istahi azalmisti dio bide migde agrilari baslamis ramazanda migde ilaci faln icmis.Zaten kadın yalan söyleyecek olsa kendini neden riske atsın ki 1 ay bekler herhalde
O an öyle düşünmedik yaa o kadar tatlı geldi ki iki tane aldımİlk aylardan çok almamak lazımmış hemen büyüyorlar diye ben biraz daha büyğk alıyorum en azından uzun süre giysin diye. Yenidoğan bebekler pek elbise giyemez bence diye düşünüyorum 6 aylık falan alsaydın en azından.
altina badiyle giydirrsin canim eger ebatlari biraz buyukse kişada giyebilecek buyuklukteyse yaniElbiseleri kısa kollu . Elbiseyi giydirmeliyim yaz bitmedenkısa kolluda var uzun kolluda . Yaz hemen biterde giydiremem diye dusundum . Insallah giydiririm
cnm belki o ay stres sıkıntı yaptı biseye hiç şaşmayan adetlerin bile senede bı iki kez sasabilecegjni söylüyor doktorlar benimde normalde duzenliydi mesela bi ay adet günüme bı iki gün kala yumurtlama olmuştu çok büyük vebal altında kalırlar bence gorumceleri öyle bı şüpheyi ortaya atarlarsa ha belli başlı bı kanıt vs varsa başka tabi hormonlar çok değişken bisey her an her şey olabilir Rabb'im yardımcılar olsun insAllah eğer groumcelerim iddia ettiği gibi daha öncesinde varsa zaten tahlilde çıkar ki kan vermedi mi yeni hamilelik olması gerekir tahmini 4-5 hafta arasında bence normalama adet olmamis ki kocasi geldgi gun adet gunuymus olmamis
güneş ışığı önemli elimizden geldikçe cikmaliyiz tabi vitamin açısından cnm ay sorma ya vala yere oturursam çok zor kalkıyorumSanırım bende de aynı durum , Bana doktor güneş ışığında durmami söyledi ... d vitamini açısından sanırım Başkasına muhtac hale geldimSağa sola dönerken bile...
insAllah giydirirsm cnmElbiseleri kısa kollu . Elbiseyi giydirmeliyim yaz bitmedenkısa kolluda var uzun kolluda . Yaz hemen biterde giydiremem diye dusundum . Insallah giydiririm
Aaa evet bak çok küçükse de badiyle giydiririm niye dert görüyorsakO an öyle düşünmedik yaa o kadar tatlı geldi ki iki tane aldım0 6 ay yaziyor ama minnacık engel olamadık eve gelince nasıl giydircem dedim kendi kendime eğer tam olmazsa kışın içine badi ile giydirirm artık .
Hırka da giydirebilirsin cnmO an öyle düşünmedik yaa o kadar tatlı geldi ki iki tane aldım0 6 ay yaziyor ama minnacık engel olamadık eve gelince nasıl giydircem dedim kendi kendime eğer tam olmazsa kışın içine badi ile giydirirm artık .
Bizde mağazadan almak istiyorduk ama nasip :) Memnun kaldık çok şükür ki .teşekkürler sizde iyi günlerde kullanınBiz de bundan sipariş verdik daha elimize ulaşmadı kargoda. Yerinde bakıp alalım diye bekledik olmadı bir türlü zam gelmeden alalım diye internetten sipariş vermek zorunda kaldık. İnşallah sıkıntı çıkmaz.
Güle güle güzel günlerde kullanın siz de.
ama iate burda sorun duzenli adet olan birisymis ve adeti kocasnn geldgi gun gecikmis zaten
onuda söyledimde bize gerçeği söylmez dıolar.dedim eger önce oldysa bebek buyuktr yada işte hormon yuksek cıkar dedım ama dedıklerı gbı kım sonucuna bakacakki kendisi ne derse o. zaten görmcesnn birisi rüyasında kendını çıplak görmüş günahnamı gırıoz acaba dedı.bende olabılır dedım.nekdar bi insan namssz bile olsa ramazan ayında oructa tutuo korkar cesaret edemez dedım.ne bılım aklıma gelen herseyı soledım.cnm belki o ay stres sıkıntı yaptı biseye hiç şaşmayan adetlerin bile senede bı iki kez sasabilecegjni söylüyor doktorlar benimde normalde duzenliydi mesela bi ay adet günüme bı iki gün kala yumurtlama olmuştu çok büyük vebal altında kalırlar bence gorumceleri öyle bı şüpheyi ortaya atarlarsa ha belli başlı bı kanıt vs varsa başka tabi hormonlar çok değişken bisey her an her şey olabilir Rabb'im yardımcılar olsun insAllah eğer groumcelerim iddia ettiği gibi daha öncesinde varsa zaten tahlilde çıkar ki kan vermedi mi yeni hamilelik olması gerekir tahmini 4-5 hafta arasında bence normal
güneş ışığı önemli elimizden geldikçe cikmaliyiz tabi vitamin açısından cnm ay sorma ya vala yere oturursam çok zor kalkıyorum
insAllah giydirirsm cnm
yok canım ramazan boyunca kalmamış bi 15 gün kendi ailesinin yanına gitmiş.ya işte geçmişinde bişeyler olmuş oyuzden güvenemiolar.doktorunda söyledgnı duymak için yanında bırısının girmesi lazım eger bişey yaptysa gerceği sölemez zaten ben pek bişey yaptgnı sanmıorum.Allah yardmcısı olsun bende dedım şuan onun yerınde olmak istemem die.Ramazan boyunca gorumcenin yanında kalmış anlasilan, Zaten doktora gittiğinizde size kaç günlük olduğunu tespit edip söylüyor Ultrason ile hesap ediliyor Hamilelik kadına zehir olacak .. Gorumceleri bak ne zaman beraber oldular kaç günde oldu tutulan hesaba bak..
Adetin bir önemi yok ki canım önemli olan yumurtlama zamanı.en son adetin ne zamandi peki
Owww iki ucuonuda söyledimde bize gerçeği söylmez dıolar.dedim eger önce oldysa bebek buyuktr yada işte hormon yuksek cıkar dedım ama dedıklerı gbı kım sonucuna bakacakki kendisi ne derse o. zaten görmcesnn birisi rüyasında kendını çıplak görmüş günahnamı gırıoz acaba dedı.bende olabılır dedım.nekdar bi insan namssz bile olsa ramazan ayında oructa tutuo korkar cesaret edemez dedım.ne bılım aklıma gelen herseyı soledım.
senın dedıgın gbı adetıne bı kaç gün kala tekrar yumrtlayan bile oluo dedım ona denk geldyse hamıle kalmıştr dedım.
ama işte kadın kndısıde kocası gelmeden miğdem bulanıo acaba hamılemıyım faln demiş.bende dedim bi halt yeyipte bi insan bunlarıda söylmez dedım kim söylerde dıkkatlerı üstne çeker ki öyle degıl mi
sagol canım yorumun için ben sizin söyledklernizi iletrm görmceleri pek bilgili degil oyle yumrtlamaymıs bılmem neyms bilmezler o kadında bılmez.ben görmcesıne sölerim yinede çok inanacklrnı sanmıorum amaya görmcesnın biri benim kaynanam aslında ben ona anlattım çoğu kadın dedım iki kere bile hatta dahada fazla yumrtlayabılıor buda belki adet zamannda yumrtlmştr oda kocasna denk glmştr dedım 10 gundede testte çıkabılır dedım.silikde olsa çıkar dedım herseyı konuştum.dielim sizin dedgnz gbi bişey oldu dedım buna kocasyla kndısı karar verecek dedım size bişey düşmüo dedim.karısna guvenmıosa dna yaptrr rahatlar dedım.Adetin bir önemi yok ki canım önemli olan yumurtlama zamanı.
Ben erken yumurtladım 22 kasımda. Son adet tarihim de 11 kasım.
Hatta doktorumla son adet tarihimi güncelledik 8 kasıma çektik erken yumurtladığım için. Benim döngüm düzenlidir fakat yumurtlama tarihim değişkenlik gösteriyor.
Bazen tam zamanında (14. Gün) bazen birkaç gün öncesinde yumurtlama oluyordu.
Hamile kaldığım ay 11. gün yumurtladım mesela(bu nasıl deyimse)Ama döngüm değişmez maşallah.
Beklediğim adet tarihim de 8 aralıktı..
Baya karışık yazdım ama
Yani olabiliyor, adet görmeden hamile kalmış büyük ihtimalle.
Ya da ileri yaşta birden fazla yumurtlama olabiliyor yaşı 35+ ise belki öyle bir şey olmuştur. Ama çok garip gelmedi bana ya 19 mayısta birleşme olduysa bugün çıkabilir çok normal. Bunun sorgulanması asıl iğrenç olan şey..
Aynen öyle iyi demişsin canımsagol canım yorumun için ben sizin söyledklernizi iletrm görmceleri pek bilgili degil oyle yumrtlamaymıs bılmem neyms bilmezler o kadında bılmez.ben görmcesıne sölerim yinede çok inanacklrnı sanmıorum amaya görmcesnın biri benim kaynanam aslında ben ona anlattım çoğu kadın dedım iki kere bile hatta dahada fazla yumrtlayabılıor buda belki adet zamannda yumrtlmştr oda kocasna denk glmştr dedım 10 gundede testte çıkabılır dedım.silikde olsa çıkar dedım herseyı konuştum.dielim sizin dedgnz gbi bişey oldu dedım buna kocasyla kndısı karar verecek dedım size bişey düşmüo dedim.karısna guvenmıosa dna yaptrr rahatlar dedım.
amin canım amin.Owww iki uculu iş zor vala aydınlığa çıkarsın insAllah kadınınki de tuhaf olmuş koca gelmeden hamile miyim falan demesi afedersin ya saf salak biri bişey yapmış olsa demezdi sanki öyle gayette şüphe ediyorlarsa özele gidecekler eşi ya da gorumceler yanında olacak ikna olacaklar başka yolu yok sanki tabi eşi de inanmıyorsa o şüpheli değilse zaten boşa dallandirmanin anlamı yok zor.durum Rabb'im kimsemin başına vermesin
İlişki olduysa olur zaten ben ilişki olmamıs anladımbence de
kız kocası geldikten 10 gün sonra test yapıyor gelir gelmez yapmış ve pozitif çıkmış olsa tamam imkansız ama olabilir geç yumurtlama ya da ikinci kez yumurtlama olmuştur tam da adamın geldiğinde ilişkiye girdielrse Allah in işi dollendiyse hemen 10. Günü testte çıkmış olabilir
Bakalım dönmüş mu napmis merakla bekliyorum bende
Sadece o günmü ilişki olmuş?ama iate burda sorun duzenli adet olan birisymis ve adeti kocasnn geldgi gun gecikmis zaten
Aynen öyle yaparsın artık valla ilk zamanlar üşürler diyorlar çünküO an öyle düşünmedik yaa o kadar tatlı geldi ki iki tane aldım0 6 ay yaziyor ama minnacık engel olamadık eve gelince nasıl giydircem dedim kendi kendime eğer tam olmazsa kışın içine badi ile giydirirm artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?