- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
ilişkiye girmeseler adam direk boşar herldeİlişki olduysa olur zaten ben ilişki olmamıs anladım
o konuda bilgim yok öyle olmamıştr sanırım adetının gectgı ilk günden sonra ilişki olmaya başlamıstrSadece o günmü ilişki olmuş?
sinek küçük mide bulandırır hesabı işte iyi olmuş boşveramin canım amin.
kızbende kocam askere gitti hamile oldgmu öğrendm kocama süprz yapim gelene kadar sölemeyım dedim sonrada kafayımı yedın dedimaskerlği 1 aydı ama işte yinede şeytan ama ben kendımden eminsem oda bana inanmayıp yok dnaymş faln dese o dnayı da yaptrrdım boşanma davasınıda açardım.ama tabi ozamana kadar bi yanlşmı gormdyse eger beni bi başkasyla öncesnde yakalasa faln o zaman hak verrdim adama Ayy Rabbim kimseyi şeytana uydurmasın kimseyide zan altında bırakmasın çok zordur eminim
Tövbeler olsun olmamışnolsa zaten Allah korusun hiç şüpheye mahal yokİlişki olduysa olur zaten ben ilişki olmamıs anladım
yok canım ramazan boyunca kalmamış bi 15 gün kendi ailesinin yanına gitmiş.ya işte geçmişinde bişeyler olmuş oyuzden güvenemiolar.doktorunda söyledgnı duymak için yanında bırısının girmesi lazım eger bişey yaptysa gerceği sölemez zaten ben pek bişey yaptgnı sanmıorum.Allah yardmcısı olsun bende dedım şuan onun yerınde olmak istemem die.
onlar hesap tutmuyordur kendısı önceden sölemiş adetim şu gündü ramazandada olmadım die.şimdide işte adetı gecktgı zaman kocası geldgi için bunlarda otomatık oncesnde bısey olmştu zaten hamılydı die düşünüolar
Ben kadının yerinde olsam Gorumceleri yakarımAdetin bir önemi yok ki canım önemli olan yumurtlama zamanı.
Ben erken yumurtladım 22 kasımda. Son adet tarihim de 11 kasım.
Hatta doktorumla son adet tarihimi güncelledik 8 kasıma çektik erken yumurtladığım için. Benim döngüm düzenlidir fakat yumurtlama tarihim değişkenlik gösteriyor.
Bazen tam zamanında (14. Gün) bazen birkaç gün öncesinde yumurtlama oluyordu.
Hamile kaldığım ay 11. gün yumurtladım mesela(bu nasıl deyimse)Ama döngüm değişmez maşallah.
Beklediğim adet tarihim de 8 aralıktı..
Baya karışık yazdım ama
Yani olabiliyor, adet görmeden hamile kalmış büyük ihtimalle.
Ya da ileri yaşta birden fazla yumurtlama olabiliyor yaşı 35+ ise belki öyle bir şey olmuştur. Ama çok garip gelmedi bana ya 19 mayısta birleşme olduysa bugün çıkabilir çok normal. Bunun sorgulanması asıl iğrenç olan şey..
Aynen öyle yaparsın artık valla ilk zamanlar üşürler diyorlar çünkü☺
Kizlaaaar
İsteğim yok yok diyodum yakinıyordm iki gündür acayip şekilde özlediğimi farkettim vala ya bugün niyeti bozdm adamı yoldan çıkardım en son ne zmn ilişki oldu hatrlamioz bilezorlamadik aslında ama şu an kasıklarım belim acayip ağrıyor hayır olsun sizde durumlar nasıl iliskiye giriyor musumz
Insallah bakalım kac kilo dogacakaltina badiyle giydirrsin canim eger ebatlari biraz buyukse kişada giyebilecek buyuklukteyse yani
doktor mu yasakladı canım benim normalde istek sıfırdı haftalardir ondan hiç yanasmiyordukCanım ya bize hamilelikte hormonlar aşırı fazla çalışıyor ama işte bize yasak kardeş adam nikahlı kocam aklıma geliyor utanıyorum ..Perina masajı diye bişey var Vajinaya yapılan bir masaj Normal doğumu kolaylaştırmak Yırtılma ve kasılmaları azaltiyormus Çok çekiniyorum ...
Ben devlette yapacağım için hem imkan yok hem de ilkinde yaptırmadgm için gerek duymuyorum canımKızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
Her şeyi geçtim görümceler bu kadar adet günü detayını nerden biliyor ya ben bile unutuyorum diye kaydederim bi yere. Bekçi görümcelerbende oyle soyledim.ama ramazan boyunca yaninda kaldgi kadin son zamanlarda istahi azalmisti dio bide migde agrilari baslamis ramazanda migde ilaci faln icmis.
bende sizin gbi olabilecek her ihtimali soyledim dedim gec dollenme olmstr dedim Allah verecekse her sekilde verir dedim belki sizin sinaviniz bu dedim kadin hakknda ne dusuneceksnz die dedim valla ne bilim herseyi soledim ama kadina pek guvenleri yok ne olacagina kocasi karar verir dedim en son
Şok oluncak bi durum değil bence canım bende ilişkiden çok kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim olabilir yani imkansız değil.Hanımlar size şok olunacak bir sorum var çevremden birisi.
nisanın 18 ine adet olmuş ve mayısda 18 inde adet olmamış bu şahsın kocası 7 aydır başka şehirde ve mayısın 19 unda gelmiş.adeti 1 gün gecince yani hatta erkende oluomş sanırım adetı 3 gun gecınce falan dielım.ve kocası 19 unda gelmiştiya bu şahıs 29 u gece test yapıo ve pozitif herkes şokda görümceleri inanmıo akıllarda soru işareti.
böyle bi durumla karşılaşan oldumu ihtimal varmı olabılır mı?
Ya bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))Kizlaaaar
İsteğim yok yok diyodum yakinıyordm iki gündür acayip şekilde özlediğimi farkettim vala ya bugün niyeti bozdm adamı yoldan çıkardım en son ne zmn ilişki oldu hatrlamioz bilezorlamadik aslında ama şu an kasıklarım belim acayip ağrıyor hayır olsun sizde durumlar nasıl iliskiye giriyor musumz
Bende kapı süsü yaptım kapıya takmak için ama emin değilim hastaneye götürmekte . Hastaneye en son gittiğimde doğum için konuşmuştum kadın çıkarken kendi ekiplerinin fotograf ve oda süsleme yaptıklarını söyledi ücretli tabi . Böyle dediğine göre pek sakıncalı bakmıyolar demek kiOda susletmek yasak zaten bu surecte . Gelen giden alirlar mi bilmem ama sahsen ben almam kimseyi.kapiyi da kendim suslerim sus yaptırdım cunku.
Aynen kendileri bilir o işi sonucta ne zaman ilişki olup olmadıgınıilişkiye girmeseler adam direk boşar herlde
Belki geç yumurtladı olabilirr ultrasonda anlasılır o iş zateno konuda bilgim yok öyle olmamıştr sanırım adetının gectgı ilk günden sonra ilişki olmaya başlamıstr
Kendi bilir kadının biz ne desek boşsinek küçük mide bulandırır hesabı işte iyi olmuş boşveramiiinn cnm amin Rabb'im herkesin yuvasını dirliğini korusun
Tövbeler olsun olmamışnolsa zaten Allah korusun hiç şüpheye mahal yok
Bana doktorum cinsellikle ilgili bir şey demedi zaten korkudan 2 3 haftada bir anca simdi karnim iyice buyuduYa bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))
Benim de çok düzenlidir ama bebek için uğraşmaya başlayınca 10 gün gecikmisti...dönem dönem kadınların başına gelebiliyor.ama iate burda sorun duzenli adet olan birisymis ve adeti kocasnn geldgi gun gecikmis zaten
Yaa ben hamileliğim basından beri ilişki olmadı ben korkuyorum eşimde hak veriyor benim ağrı eşiğim çok ilişkiden sonra bişey olsa kendimi suçlarım o yuzden hiç o işe girmedik bizKizlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?