2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

sinek küçük mide bulandırır hesabı işte iyi olmuş boşver amiiinn cnm amin Rabb'im herkesin yuvasını dirliğini korusun
İlişki olduysa olur zaten ben ilişki olmamıs anladım
Tövbeler olsun olmamışnolsa zaten Allah korusun hiç şüpheye mahal yok

Kizlaaaar
İsteğim yok yok diyodum yakinıyordm iki gündür acayip şekilde özlediğimi farkettim vala ya bugün niyeti bozdm adamı yoldan çıkardım en son ne zmn ilişki oldu hatrlamioz bile zorlamadik aslında ama şu an kasıklarım belim acayip ağrıyor hayır olsun sizde durumlar nasıl iliskiye giriyor musumz

O kadar güvenilmeyen geçmişinde sıkıntılı bir kadını kocası neden 7 ay bırakıp gider ... Ben kendi adet günümu programla takip ediyorum ki.. belki sarkma oldu.. Gitsin doktora kadınla beraber betaHcg değerinden belli olur kaç günluk olduğu bile..

Ben kadının yerinde olsam Gorumceleri yakarım benimkileri sevmem ama hakkını vereyim Böyle bişey asla yaşanmaz kadın adına çok üzüldüm
Aynen öyle yaparsın artık valla ilk zamanlar üşürler diyorlar çünkü☺

Bana özellikle arkadaşlarım tavsiye etti.. Yazın uyuyup uyandıktan sonra teri sogumasin diye penye yelek alın kullanın diye..

Canım ya bize hamilelikte hormonlar aşırı fazla çalışıyor ama işte bize yasak kardeş adam nikahlı kocam aklıma geliyor utanıyorum ..Perina masajı diye bişey var Vajinaya yapılan bir masaj Normal doğumu kolaylaştırmak Yırtılma ve kasılmaları azaltiyormus Çok çekiniyorum ...

Kızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi

doktor mu yasakladı canım benim normalde istek sıfırdı haftalardir ondan hiç yanasmiyorduk Perina masajı mi ilk kez duydum bak bı bakayım nete
Kızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
Ben devlette yapacağım için hem imkan yok hem de ilkinde yaptırmadgm için gerek duymuyorum canım

Her şeyi geçtim görümceler bu kadar adet günü detayını nerden biliyor ya ben bile unutuyorum diye kaydederim bi yere. Bekçi görümceler

Şok oluncak bi durum değil bence canım bende ilişkiden çok kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim olabilir yani imkansız değil.

Ya bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))

Oda susletmek yasak zaten bu surecte . Gelen giden alirlar mi bilmem ama sahsen ben almam kimseyi.kapiyi da kendim suslerim sus yaptırdım cunku.
Bende kapı süsü yaptım kapıya takmak için ama emin değilim hastaneye götürmekte . Hastaneye en son gittiğimde doğum için konuşmuştum kadın çıkarken kendi ekiplerinin fotograf ve oda süsleme yaptıklarını söyledi ücretli tabi . Böyle dediğine göre pek sakıncalı bakmıyolar demek ki

Ya bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))
Bana doktorum cinsellikle ilgili bir şey demedi zaten korkudan 2 3 haftada bir anca simdi karnim iyice buyudu rahat degil yani artik . Olsa bir sey olur mu bilmiyorum

Yaa ben hamileliğim basından beri ilişki olmadı ben korkuyorum eşimde hak veriyor benim ağrı eşiğim çok ilişkiden sonra bişey olsa kendimi suçlarım o yuzden hiç o işe girmedik biz Surda bişey kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…