2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen ben bide büyük aldım hep 6 ay çünkü bizimkinin boyu uzun gidiyor uzun olursa bide dedim bosa gitmesin kıyafetler

Kızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
Ziyaretçi gelmicekki boşa yapmam ben sadece kapı süsü asılırsa oda tabi. Ama yinede çikolatasını magnetlerini yaptırcam hatıra olarak

Ya bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))
bnm doktorumda bişey demedi aslında ama biz bayadir rahat hissetmedigim için ilişki olmuyordu ama nette falan rahat hissediliyorsa son aya kadra yapilabilir diyolar
Aynen az kaldı ama bklm bizimde bugün ki baya gider herhlde eşime kalsan yapmyacakti ama ben duramadim

Kızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
Geçen gün sordum süsleme fotoğrafçı yasak dediler. Doğum katında baktım gerçekten kapılarda süs bile yoktu. Ama belki benim doğuma kadar düzelir yine de götüreyim diyorum bi şeyler en azından fotoğraf çeker kaldırırım hemen diye düşünüyorum

Hadi ya valla oluyor öyle hormon değişikliği

Banada fotografcimiz ve suslemecimiz mevcut eger isterseniz dedi

hayır valla benım eşim çocuga bıse olcak korkusundan ıstemıyor:)

bizde 2 haftada 3 haftada faln işte bana kalsa hiç yapmamda işte ☺ ama şu aralar yapmam 36 ya kadar die dusunuorum bakalım

Ya bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))
ilişkiyi bu haftalarda yasaklarlar canım ilişki doğumu kolaylaştrdığı için .şu haftalardada doğurmak sakıncalı oyuzden be haftlarda olmasa daha iyi 36 haftadan sonra serbest olur hatta doğum kolay olsun die öenrilebilir bile

Benim Doğum yapacağım hastanede ziyaretçi yasak sadece 1 kişi kalacak o yüzden süs püs işlerine girmedim hatta pijama takımı bile almadım ilk Doğumda giydiğim takımı giycem

Benim eşim öğrendiğimiz günden beri elini geri çekti korkuyor kandıramadım benkardeş kardeş yatıyoruz

hayır valla benım eşim çocuga bıse olcak korkusundan ıstemıyor:)
uzuuun bı süredir yazık bnmki de hiç sesini cikamiyordu dün ben kendim kasindim bı dahası olur mu bklm
bizde 2 haftada 3 haftada faln işte bana kalsa hiç yapmamda işte ☺ ama şu aralar yapmam 36 ya kadar die dusunuorum bakalım
benimde o haftalara kadar gider artık bu snrm sıkıntı olmadı gibi ama gereksiz atraksiyona gerek yok tabi
Benim eşim öğrendiğimiz günden beri elini geri çekti korkuyor kandıramadım benkardeş kardeş yatıyoruz
Bizimde baya azaldı öğrenince ama ilk aylar değerlendiriyorduk bı kaç aydri hemen hemen hiç yanasmadkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…