- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen ben bide büyük aldım hep 6 ay çünkü bizimkinin boyu uzun gidiyor uzun olursa bide dedim bosa gitmesin kıyafetlerO kadar güvenilmeyen geçmişinde sıkıntılı bir kadını kocası neden 7 ay bırakıp gider ... Ben kendi adet günümu programla takip ediyorum ki.. belki sarkma oldu.. Gitsin doktora kadınla beraber betaHcg değerinden belli olur kaç günluk olduğu bile..
Ben kadının yerinde olsam Gorumceleri yakarımbenimkileri sevmem ama hakkını vereyim Böyle bişey asla yaşanmaz kadın adına çok üzüldüm
Bana özellikle arkadaşlarım tavsiye etti.. Yazın uyuyup uyandıktan sonra teri sogumasin diye penye yelek alın kullanın diye..
Ziyaretçi gelmicekki boşa yapmam ben sadece kapı süsü asılırsa oda tabi. Ama yinede çikolatasını magnetlerini yaptırcam hatıra olarakKızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
bnm doktorumda bişey demedi aslında ama biz bayadir rahat hissetmedigim için ilişki olmuyorduYa bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))
Aynen az kaldı ama bklm bizimde bugün ki baya gider herhlde eşime kalsan yapmyacakti ama ben duramadimYaa ben hamileliğim basından beri ilişki olmadı ben korkuyorum eşimde hak veriyor benim ağrı eşiğim çok ilişkiden sonra bişey olsa kendimi suçlarım o yuzden hiç o işe girmedik biz☺ Surda bişey kalmadı zaten
Geçen gün sordum süsleme fotoğrafçı yasak dediler. Doğum katında baktım gerçekten kapılarda süs bile yoktu. Ama belki benim doğuma kadar düzelir yine de götüreyim diyorum bi şeyler en azından fotoğraf çeker kaldırırım hemen diye düşünüyorumKızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
Hadi ya valla oluyor öyle hormon değişikliğibnm doktorumda bişey demedi aslında ama biz bayadir rahat hissetmedigim için ilişki olmuyorduama nette falan rahat hissediliyorsa son aya kadra yapilabilir diyolar
Aynen az kaldı ama bklm bizimde bugün ki baya gider herhlde eşime kalsan yapmyacakti ama ben duramadim
Banada fotografcimiz ve suslemecimiz mevcut eger isterseniz dediGeçen gün sordum süsleme fotoğrafçı yasak dediler. Doğum katında baktım gerçekten kapılarda süs bile yoktu. Ama belki benim doğuma kadar düzelir yine de götüreyim diyorum bi şeyler en azından fotoğraf çeker kaldırırım hemen diye düşünüyorum
hayır valla benım eşim çocuga bıse olcak korkusundan ıstemıyor:)Kizlaaaar
İsteğim yok yok diyodum yakinıyordm iki gündür acayip şekilde özlediğimi farkettim vala ya bugün niyeti bozdm adamı yoldan çıkardım en son ne zmn ilişki oldu hatrlamioz bilezorlamadik aslında ama şu an kasıklarım belim acayip ağrıyor hayır olsun sizde durumlar nasıl iliskiye giriyor musumz
Benim de halen donmedi ama erken mi bilmiyorum o yüzden sordum .başı kaburgama çok baskı yapıyor hiç oturamıyorum yatarken yine öyleYok canım ya dönmedi hala aynı
MantıklıZaten kadın yalan söyleyecek olsa kendini neden riske atsın ki 1 ay bekler herhalde
bizde 2 haftada 3 haftada faln işte bana kalsa hiç yapmamda işte ☺ ama şu aralar yapmam 36 ya kadar die dusunuorum bakalımKizlaaaar
İsteğim yok yok diyodum yakinıyordm iki gündür acayip şekilde özlediğimi farkettim vala ya bugün niyeti bozdm adamı yoldan çıkardım en son ne zmn ilişki oldu hatrlamioz bilezorlamadik aslında ama şu an kasıklarım belim acayip ağrıyor hayır olsun sizde durumlar nasıl iliskiye giriyor musumz
kendisi sölüomuş canım yoksa kim nerden bilecek.Her şeyi geçtim görümceler bu kadar adet günü detayını nerden biliyor ya ben bile unutuyorum diye kaydederim bi yere. Bekçi görümceler
ilişkiyi bu haftalarda yasaklarlar canım ilişki doğumu kolaylaştrdığı için .şu haftalardada doğurmak sakıncalı oyuzden be haftlarda olmasa daha iyi 36 haftadan sonra serbest olur hatta doğum kolay olsun die öenrilebilir bileYa bize de doktor artık ilişki yok dedi aslında hiçbir sorun da yok her şey yolunda ama bana erken gibi geldi biraz :))
Benim Doğum yapacağım hastanede ziyaretçi yasak sadece 1 kişi kalacak o yüzden süs püs işlerine girmedim hatta pijama takımı bile almadım ilk Doğumda giydiğim takımı giycemKızlar hastanede oda süslemesi yaptırcakmısınız ve nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ya da bir kaç süs çikolata şerbet mi
şok oldgm kısım adeti gectgnde ilk ilşki olması ve hamile kalnmasıŞok oluncak bi durum değil bence canım bende ilişkiden çok kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim olabilir yani imkansız değil.
Benim eşim öğrendiğimiz günden beri elini geri çekti korkuyorKizlaaaar
uzuuun bı süredir yazık bnmki de hiç sesini cikamiyordu dün ben kendim kasindim bı dahası olur mu bklmhayır valla benım eşim çocuga bıse olcak korkusundan ıstemıyor:)
benimde o haftalara kadar gider artık bu snrm sıkıntı olmadı gibi ama gereksiz atraksiyona gerek yok tabibizde 2 haftada 3 haftada faln işte bana kalsa hiç yapmamda işte ☺ ama şu aralar yapmam 36 ya kadar die dusunuorum bakalım
Benim eşim öğrendiğimiz günden beri elini geri çekti korkuyorkandıramadım ben kardeş kardeş yatıyoruz
Aynı bizBenim eşim öğrendiğimiz günden beri elini geri çekti korkuyorkandıramadım ben kardeş kardeş yatıyoruz
Ben aldım canım bu yakalı düğmeli olan pijama takımlarından trendyoldan slmıstım bendeKızlar azönce pijama bile almıcam dedim ama trendyol da Penti de indirime girmiş bunu aldım bende evde de rahat edilir pijama almayan varsa fiyat çok iyi Eki Görüntüle 2642284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?