2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet otururken zor oluyor daha 1-2 hafta sonra gör sen Döner daha doğum zamanı bile döner diyorlar ama ben sanmıyorum artık

Benim bazen poposu batıyor kaburgalarima Sizin halınızı dusunemedim ki, Doktor doğum şekliyle ilgili bişey söyledi mi size..

Kızlar şiddetli karın ağrısı yaşıyorum bu ağrımı sancımı anlayamadım yalancı kasılma dedikleri bu mu? Acaba nasıl oluyor yaşayan varsa anlatabilirmi

İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Ben sezaryandan çok korkuyorum rüyalarıma bile girmeye başladı.... İlk doğumum olacak ve normal istıyorum ben inşallahta öyle olur.

Kızlar şiddetli karın ağrısı yaşıyorum bu ağrımı sancımı anlayamadım yalancı kasılma dedikleri bu mu? Acaba nasıl oluyor yaşayan varsa anlatabilirmi
canım dinleninve geçmiyorsa bı saatten uzun sürdüyse bı de gözük derim
Ben sezaryandan çok korkuyorum rüyalarıma bile girmeye başladı.... İlk doğumum olacak ve normal istıyorum ben inşallahta öyle olur.
insAllah sağlıkla normal olarak gelir

Yok daha söylemedi haftaya randevum var bakalım ne diyecek

Öncelikle sağlıklı oldugunuzu soylesinde inşallah.. benim kontrolümde geçen haftaydi Normali bekleyeceğiz ama bisey gorursem sezeryanla alırız dedi Haziranın ikinci haftası kontrolün var.Sanirim o zamanki duruma göre sekillenecek Sizinle günlerimiz aynı merak ediyorum Grupta ilk dogumlari biz yapacağız sanırım

Bebek arabası almayan kararsız kalan kaldıysa bir arkadaşım bu videoyu hazırladı size de fikir olabilir

Biz sadece ilk haftalar dikkat ettik sonra bi kısıtlama yapmadık nerdeyse baştan beri

Banada fotografcimiz ve suslemecimiz mevcut eger isterseniz dedi
Ne güzel ya. Her yerde farklı uygulama var demek ki. Gerçi bu saatten sonra yasak kalktı deseler de fotoğrafçıyı ayarlayabilir miyim bilmiyorum ertelediği çekimleri yapar o da çünkü. Bizz anlaşma yapmadan bu virüs çıkmıştı kalmıştı öyle. Hayırlısı olsun bakalım ne olacak gittiğimde bidaha sorucam

İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Ben epidural nornal dogum yapmak istiyprum doktora gittigimde konusucam en acisiz sekilde normal dogurmak istiyorum diycemablamda oyle dogum yapti hic bisey anlamadim bi kac kere ıkın dediler diyo bebek bi bakmisimki cikmis diyor

Ben epidural nornal dogum yapmak istiyprum doktora gittigimde konusucam en acisiz sekilde normal dogurmak istiyorum diycemablamda oyle dogum yapti hic bisey anlamadim bi kac kere ıkın dediler diyo bebek bi bakmisimki cikmis diyor
Ben de epidural normal istiyorum doktor da tavsiye ederim ağrısız doğumu şu an için uygunsun normale dedi

Ya bazı zamanlar benmde öyle oldu bazı zamanlarda tam tersi ama kendmizi yorgun hissetmek bence isteksizliğin en büyük etkeni gibi geliyor iyi hissetmemiz lazım
kesinlikle canım bence de
Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Ben şu an 10 kilodaym. Daha ne kadar alırım acaba iyi mi şimdilik
8kg aldım şimdiye kadar en kötü 2-3 kg daha alırız sanırım

Yaaa ne güzel . Siz hangi şehirdesiniz . Anestezi uzmanı önemli diyorlar . Ve epidural normal doğumdan sonra bel ağrısı olabiliyormuş öyle bir şey oldumu ablanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…