İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Öncelikle sağlıklı oldugunuzu soylesinde inşallah.. benim kontrolümde geçen haftaydi Normali bekleyeceğiz ama bisey gorursem sezeryanla alırız dedi Haziranın ikinci haftası kontrolün var.Sanirim o zamanki duruma göre sekillenecek Sizinle günlerimiz aynı merak ediyorum Grupta ilk dogumlari biz yapacağız sanırım
uzuuun bı süredir yazık bnmki de hiç sesini cikamiyordu dün ben kendim kasindim bı dahası olur mu bklm
benimde o haftalara kadar gider artık bu snrm sıkıntı olmadı gibi ama gereksiz atraksiyona gerek yok tabi
Bizimde baya azaldı öğrenince ama ilk aylar değerlendiriyorduk bı kaç aydri hemen hemen hiç yanasmadkk
Ne güzel ya. Her yerde farklı uygulama var demek ki. Gerçi bu saatten sonra yasak kalktı deseler de fotoğrafçıyı ayarlayabilir miyim bilmiyorum ertelediği çekimleri yapar o da çünkü. Bizz anlaşma yapmadan bu virüs çıkmıştı kalmıştı öyle. Hayırlısı olsun bakalım ne olacak gittiğimde bidaha sorucam
Ya bazı zamanlar benmde öyle oldu bazı zamanlarda tam tersi ama kendmizi yorgun hissetmek bence isteksizliğin en büyük etkeni gibi geliyor iyi hissetmemiz lazım
İlk hamileliģi olan ve epidural normal isteyen var mı ? Ya da öncesinde epidural normal doğum olup tekrar isteyen ? Ben normal istiyorum korkuyorum da ama epidurale geçiş yaparım belki diyorum . Emin değilim
Ben epidural nornal dogum yapmak istiyprum doktora gittigimde konusucam en acisiz sekilde normal dogurmak istiyorum diycemablamda oyle dogum yapti hic bisey anlamadim bi kac kere ıkın dediler diyo bebek bi bakmisimki cikmis diyor
Ben epidural nornal dogum yapmak istiyprum doktora gittigimde konusucam en acisiz sekilde normal dogurmak istiyorum diycemablamda oyle dogum yapti hic bisey anlamadim bi kac kere ıkın dediler diyo bebek bi bakmisimki cikmis diyor
Ya bazı zamanlar benmde öyle oldu bazı zamanlarda tam tersi ama kendmizi yorgun hissetmek bence isteksizliğin en büyük etkeni gibi geliyor iyi hissetmemiz lazım
Yaaa ne güzel . Siz hangi şehirdesiniz . Anestezi uzmanı önemli diyorlar . Ve epidural normal doğumdan sonra bel ağrısı olabiliyormuş öyle bir şey oldumu ablanızda