2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Senin de ne olacağın belli değil ben gibi bakalım 1 ay kaldı neler olacak

Yaaa ne güzel . Siz hangi şehirdesiniz . Anestezi uzmanı önemli diyorlar . Ve epidural normal doğumdan sonra bel ağrısı olabiliyormuş öyle bir şey oldumu ablanızda
Ben gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti

Ben gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti
Anladım canim bakalim nelerle karşılaşacaz her şey o zaman belli olacak demekki . Duruma gore hareket ederiz artık inşallah

Hastane çantalarınızı hazırladınız mı ? Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/

Gebelik tansiyonu mu var sizdese.. Doktor bana da takip verdi .. Normalde ilaç falan kullanıyordum kestik ilaçları .. Tehlike geçmiş sadece olcelim bakalim duruma dedi.. Sizin tansiyonunuz kaca kadar çıkıyor..

Hastane cantasini bu hafta hazırlayacağım bendee. daha da ertelemeyi dusunmuyorum . Son haftalar nede olsa..

Senin de ne olacağın belli değil ben gibi bakalım 1 ay kaldı neler olacak

Benim erken doğum riskim vardı. Gebelik tansiyonu dan.. Her seferinde bana kesinlikle yatış verecek kafasiyla gittim Sonuç hala dogurmadim bide bana normal dogurursun diyor içimden gülüyorum

Keşke normal olsa da hemen ayaklanabilsek ama

Ben anladım kızım inat konusunda bana çekmiş kalan hakkını sonuna kadar kullanacak En azından Tehlikeli sıkıntılı günler geride kaldı Şu an sadece zurnanın zırt dediği yerdeyiz Ben sizden merakla.haber bekliyorum Bı kaç arkadaş daha vardı Temmuzun ilk günlerinde

Hastane çantalarınızı hazırladınız mı ? Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/
sağlıkla zamanında gelir insAllah ben hazirlamadm eksikleri alsam hazırlarım da hala bı alamadım
Ne güzel azıcık almışsın doğumdan sonra hiçbişey kalmaz
insAllah cnm sağlık olsun da

32+5 oldum hala hazir degil
Suan odalar boyaniyor
Carsamba gunu dolap gelecek, onu kurariz
Persembe cumaya camasirlari yikarim hafta sonuna utulerim yerlestirim oyle yapacam hastane cantami
Internetten vermis oldugum siparis 2hafta oldu daha gelmedi dusun yani oyuzden agirdan gidiyorum
Anca 34. haftamda cantayi hazirlarim artik
Bu arada yatak ve komidin 36.haftamda gelecek bir aksilik cikmazsa
Simdi diyeceksiniz niye bukadar bekledin
Soyle soyleyim burasi avrupa ya hayat felc oldu
Sizler en azindan internetten falan siparis verdiniz herseyiniz hazir sukur
Ama burada verdigim siparislerde ya hata oldu ya kayboldu yada asiri gecikmeli oldu bende pes ettim magazalarin acilmasini bekledim suan magazalar acik ama sadece hafta sonu cikabiliyorum, esim hafta ici full calisiyo haftasonlari yapabildik alisverisimizi
Ay ne cok konustummm

Geç olsun da güç olmasın hayırlısyla vaktinde gelirse aslında dhaa vakit var benim şu an çok basit şeyler kaldı alınacak ama bı bosvermislik var sanki aliveremedim bı

Ben de bekliyorum heyecanla

Geç olsun da güç olmasın hayırlısyla vaktinde gelirse aslında dhaa vakit var benim şu an çok basit şeyler kaldı alınacak ama bı bosvermislik var sanki aliveremedim bı
Hayirlisi olsun canim dedigin gibil Saglikli gelsinde oymus buymus hepsi olur napalim
Birde stres yapmak istemiyorum hamile kadinda cok etkisi oluyo dogumda olsun falan

Benim daha vakit var diye hazırlamadım gelicek şeyler var onlar gelsin bende hazırlıcam. Yüksekmi gidiyor canım dikkat et kaö çıkıyor tansiyon

Gebelik tansiyonu tanısı da koymadı ama kontrol ediyoruz sürekli ölçüyoruz.15/10 gördüm en fazla.Normalde 11/7 civarında oluyor ama hareket edip yorulduğumda 13-14/9’lara çıkıyor.Doktorum 14/9’u geçerse limon ile düşürmeye çalışalım eğer ısrarcı bir tansiyon olursa ilaç başlayalım dedi.Eğer ilaçla da düşmezse erken alırım riskli çünkü dedi.Şuanda çıktığında limon ve dinlenmeyle düşüyor şükür.Şu 2 3 hafta geçse korkmayacağım ama daha küçük :/

Zamanında gelirler inşallah herşeyleri de eksiksiz olur

Benim daha vakit var diye hazırlamadım gelicek şeyler var onlar gelsin bende hazırlıcam. Yüksekmi gidiyor canım dikkat et kaö çıkıyor tansiyon

hareket edersem ve yorulursam 14/9’lara çıkıyor maalesef :/ Şimdilik limon ve dinlenme ile düşürüyoruz şu 2-3 hafta böyle idare edebilirsek en azından büyümüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…