Senin de ne olacağın belli değil ben gibi bakalım 1 ay kaldı neler olacakÖncelikle sağlıklı oldugunuzu soylesinde inşallah..benim kontrolümde geçen haftaydi Normali bekleyeceğiz ama bisey gorursem sezeryanla alırız dedi Haziranın ikinci haftası kontrolün var.Sanirim o zamanki duruma göre sekillenecek Sizinle günlerimiz aynı merak ediyorum Grupta ilk dogumlari biz yapacağız sanırım
Ben gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmistiYaaa ne güzel . Siz hangi şehirdesiniz . Anestezi uzmanı önemli diyorlar . Ve epidural normal doğumdan sonra bel ağrısı olabiliyormuş öyle bir şey oldumu ablanızda
Anladım canim bakalim nelerle karşılaşacaz her şey o zaman belli olacak demekki . Duruma gore hareket ederiz artık inşallahBen gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti
Hastane çantalarınızı hazırladınız mı ?Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/
Senin de ne olacağın belli değil ben gibi bakalım 1 ay kaldı neler olacak
Ne güzel azıcık almışsın doğumdan sonra hiçbişey kalmazkesinlikle canım bence de
8kg aldım şimdiye kadar en kötü 2-3 kg daha alırız sanırım
Keşke normal olsa da hemen ayaklanabilsek amaBenim erken doğum riskim vardı. Gebelik tansiyonu dan.. Her seferinde bana kesinlikle yatış verecek kafasiyla gittim Sonuç hala dogurmadimbide bana normal dogurursun diyor içimden gülüyorum
Keşke normal olsa da hemen ayaklanabilsek ama
sağlıkla zamanında gelir insAllahHastane çantalarınızı hazırladınız mı ?Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/
insAllah cnm sağlık olsun daNe güzel azıcık almışsın doğumdan sonra hiçbişey kalmaz
32+5 oldum hala hazir degilHastane çantalarınızı hazırladınız mı ?Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/
Geç olsun da güç olmasın hayırlısyla vaktinde gelirse aslında dhaa vakit var benim şu an çok basit şeyler kaldı alınacak ama bı bosvermislik var sanki aliveremedim bı32+5 oldum hala hazir degil
Suan odalar boyaniyor
Carsamba gunu dolap gelecek, onu kurariz
Persembe cumaya camasirlari yikarim hafta sonuna utulerim yerlestirim oyle yapacam hastane cantami
Internetten vermis oldugum siparis 2hafta oldu daha gelmedi dusun yani oyuzden agirdan gidiyorum
Anca 34. haftamda cantayi hazirlarim artik
Bu arada yatak ve komidin 36.haftamda gelecek bir aksilik cikmazsa
Simdi diyeceksiniz niye bukadar bekledin
Soyle soyleyim burasi avrupa ya hayat felc oldu
Sizler en azindan internetten falan siparis verdiniz herseyiniz hazir sukur
Ama burada verdigim siparislerde ya hata oldu ya kayboldu yada asiri gecikmeli oldu bende pes ettim magazalarin acilmasini bekledim suan magazalar acik ama sadece hafta sonu cikabiliyorum, esim hafta ici full calisiyo haftasonlari yapabildik alisverisimizi
Ay ne cok konustummm
Ben de bekliyorum heyecanlaBen anladım kızım inat konusunda bana çekmişkalan hakkını sonuna kadar kullanacak En azından Tehlikeli sıkıntılı günler geride kaldı Şu an sadece zurnanın zırt dediği yerdeyiz Ben sizden merakla.haber bekliyorum Bı kaç arkadaş daha vardı Temmuzun ilk günlerinde
Hayirlisi olsun canim dedigin gibil Saglikli gelsinde oymus buymus hepsi olur napalimGeç olsun da güç olmasın hayırlısyla vaktinde gelirse aslında dhaa vakit var benim şu an çok basit şeyler kaldı alınacak ama bı bosvermislik var sanki aliveremedim bı
Ben 2 hafta önce 60dım yani 7 ayda 8 kilo almıştım bakalım finali kaçla yapıcaöKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Ben şu an 10 kilodaym. Daha ne kadar alırım acaba iyi mi şimdilik
Benim daha vakit var diye hazırlamadım gelicek şeyler var onlar gelsin bende hazırlıcam. Yüksekmi gidiyor canım dikkat et kaö çıkıyor tansiyonHastane çantalarınızı hazırladınız mı ?Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/
7ayda 7kilodaydim suan bilmiyorum tartilip sana donucemKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Ben şu an 10 kilodaym. Daha ne kadar alırım acaba iyi mi şimdilik
Gebelik tansiyonu mu var sizdese.. Doktor bana da takip verdi .. Normalde ilaç falan kullanıyordum kestik ilaçları .. Tehlike geçmiş sadece olcelim bakalim duruma dedi.. Sizin tansiyonunuz kaca kadar çıkıyor..
Hastane cantasini bu hafta hazırlayacağım bendee. daha da ertelemeyi dusunmuyorum . Son haftalar nede olsa..
32+5 oldum hala hazir degil
Suan odalar boyaniyor
Carsamba gunu dolap gelecek, onu kurariz
Persembe cumaya camasirlari yikarim hafta sonuna utulerim yerlestirim oyle yapacam hastane cantami
Internetten vermis oldugum siparis 2hafta oldu daha gelmedi dusun yani oyuzden agirdan gidiyorum
Anca 34. haftamda cantayi hazirlarim artik
Bu arada yatak ve komidin 36.haftamda gelecek bir aksilik cikmazsa
Simdi diyeceksiniz niye bukadar bekledin
Soyle soyleyim burasi avrupa ya hayat felc oldu
Sizler en azindan internetten falan siparis verdiniz herseyiniz hazir sukur
Ama burada verdigim siparislerde ya hata oldu ya kayboldu yada asiri gecikmeli oldu bende pes ettim magazalarin acilmasini bekledim suan magazalar acik ama sadece hafta sonu cikabiliyorum, esim hafta ici full calisiyo haftasonlari yapabildik alisverisimizi
Ay ne cok konustummm
Benim daha vakit var diye hazırlamadım gelicek şeyler var onlar gelsin bende hazırlıcam. Yüksekmi gidiyor canım dikkat et kaö çıkıyor tansiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?