5 kılo aldım canım 3 kılo daha alırız sanırım bellide olmazKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Ben şu an 10 kilodaym. Daha ne kadar alırım acaba iyi mi şimdilik
ben çoktan hazrladım arabayada koydum nerde yakalanrsak artık.Hastane çantalarınızı hazırladınız mı ?Üşeniyorum erteliyorum sürekli Tansiyonum çok oynak yüksekde ısrarcı olursa erken alırım dedi doktorum :/
epidural ne oluo uyuşturmamıBen gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti
MaşAllah kız hızlısinben çoktan hazrladım arabayada koydum nerde yakalanrsak artık.
1. erken olunca mecbur hızlı oluo insan ☺buda zorlattrıo ama bakalım ne olacak 36 yı gecerse oda yeter bana ☺MaşAllah kız hızlısin☺
Anladım canım dinlen bol bol o zaman. Detaylıda bende de risk çıkmıstı ölçümlerim hep 9/6 çıkıyır evde. Tuzu azaltmak lazımmış bidehareket edersem ve yorulursam 14/9’lara çıkıyor maalesef :/ Şimdilik limon ve dinlenme ile düşürüyoruz şu 2-3 hafta böyle idare edebilirsek en azından büyümüş olur
ilki kaçıncı haftada olmuştu cnm benimde aslında hazır bulundurmam lazım kızım 36. Haftada gelmişti1. erken olunca mecbur hızlı oluo insan ☺buda zorlattrıo ama bakalım ne olacak 36 yı gecerse oda yeter bana ☺
Bende aynı hissediyorum cnm göbek deliğimin az yukarısında sertlik var gogsmun altı boşbenim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
kasılıp karnımı şişirirkende alta ve arkaya çok baskı oluo
benımde 36 da gelmişti canım.32 de açılmam olmuştu hastanede yattım durdurdular 36 ya kadarilki kaçıncı haftada olmuştu cnm benimde aslında hazır bulundurmam lazım kızım 36. Haftada gelmişti
Bende aynı hissediyorum cnm göbek deliğimin az yukarısında sertlik var gogsmun altı boş
Insallah canim erken gelmesinde zamaninda gelsinZamanında gelirler inşallah herşeyleri de eksiksiz olur
Epidural icin suyun gelmemesimi gerekiyomus? Yoksa gelmesimi gerekiyomus anlayamadimBen gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti
Senin daha erken olmuş açılman benim 36 da olmuştu iki gün sonra doğum oldu bu sefer kaçıncı haftada olacak acaba çok merak ediyorum bendebenımde 36 da gelmişti canım.32 de açılmam olmuştu hastanede yattım durdurdular 36 ya kadar
Epidural belden igne oluyo, yani normal dogum yapiyosun ama belden asagisi uyusuyoepidural ne oluo uyuşturmamı
Gebelik tansiyonu tanısı da koymadı ama kontrol ediyoruz sürekli ölçüyoruz.15/10 gördüm en fazla.Normalde 11/7 civarında oluyor ama hareket edip yorulduğumda 13-14/9’lara çıkıyor.Doktorum 14/9’u geçerse limon ile düşürmeye çalışalım eğer ısrarcı bir tansiyon olursa ilaç başlayalım dedi.Eğer ilaçla da düşmezse erken alırım riskli çünkü dedi.Şuanda çıktığında limon ve dinlenmeyle düşüyor şükür.Şu 2 3 hafta geçse korkmayacağım ama daha küçük :/
Gebelik tansiyonu tanısı da koymadı ama kontrol ediyoruz sürekli ölçüyoruz.15/10 gördüm en fazla.Normalde 11/7 civarında oluyor ama hareket edip yorulduğumda 13-14/9’lara çıkıyor.Doktorum 14/9’u geçerse limon ile düşürmeye çalışalım eğer ısrarcı bir tansiyon olursa ilaç başlayalım dedi.Eğer ilaçla da düşmezse erken alırım riskli çünkü dedi.Şuanda çıktığında limon ve dinlenmeyle düşüyor şükür.Şu 2 3 hafta geçse korkmayacağım ama daha küçük :/
benim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
kasılıp karnımı şişirirkende alta ve arkaya çok baskı oluo
aynen bende merak edıyorum ama erken dogacagını beklıorum ya kesin geç doğarSenin daha erken olmuş açılman benim 36 da olmuştu iki gün sonra doğum oldu bu sefer kaçıncı haftada olacak acaba çok merak ediyorum bende
benim kafa çıkışta 2 muayenedede öyle çıktı dönecegni sanmıorum.benimkide poposunu dayıyo yukarı sagolsun ☺hıçkırıklar faln çook aşşağıda çıkışta yani.Benim de göbek deliğinin hizalarında sağda ve solda hissediyorum, sağ daha yukarda(kafası) soldaki hareketler(ayaklar) daha da aşağıda hissediyorumkomikler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?