2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende 8 kilo aldım kızlar. BaKalım son 2 ayda ne kadar alacagım. Eşyaları da artık önümüzdeki hafta yıkayıp ütüleyeceğim. Yavaştan çantayı hazırlayalım ne olur ne olmaz

Ben gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti
epidural ne oluo uyuşturmamı

hareket edersem ve yorulursam 14/9’lara çıkıyor maalesef :/ Şimdilik limon ve dinlenme ile düşürüyoruz şu 2-3 hafta böyle idare edebilirsek en azından büyümüş olur
Anladım canım dinlen bol bol o zaman. Detaylıda bende de risk çıkmıstı ölçümlerim hep 9/6 çıkıyır evde. Tuzu azaltmak lazımmış bide

benim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
kasılıp karnımı şişirirkende alta ve arkaya çok baskı oluo

1. erken olunca mecbur hızlı oluo insan ☺buda zorlattrıo ama bakalım ne olacak 36 yı gecerse oda yeter bana ☺
ilki kaçıncı haftada olmuştu cnm benimde aslında hazır bulundurmam lazım kızım 36. Haftada gelmişti
benim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
Bende aynı hissediyorum cnm göbek deliğimin az yukarısında sertlik var gogsmun altı boş

ilki kaçıncı haftada olmuştu cnm benimde aslında hazır bulundurmam lazım kızım 36. Haftada gelmişti

Bende aynı hissediyorum cnm göbek deliğimin az yukarısında sertlik var gogsmun altı boş
benımde 36 da gelmişti canım.32 de açılmam olmuştu hastanede yattım durdurdular 36 ya kadar

Ben gaziantepteyim canım, sezeryan olan ablamin belindeagri var ama epidural normal yapanda yok diyebilirim ama epidural olmasi icin suyun gelmemsi gerekmis 2. Kizinida normal dogurdu ama.igne icin geç artik dediler onda aci cekmisti
Epidural icin suyun gelmemesimi gerekiyomus? Yoksa gelmesimi gerekiyomus anlayamadim
Ben yaptirdim suyum gelmisti, sanirim yaptirdigimda 6cm acikligim vardi
8cm kadar yaptirabiliyorsun

Dikkat et kendine, İnşallah vakti zamanında doğar Benim de tansiyon riskinden dolayı takipteyiz ilaçları kestik Çok iyi anliyorum.. bana da erken doğum riski var Doktor bu haftalarda ciğer gelisimi çoğunlukla tamamlandığı ve uygun kilolara yaklaştığı için kuvozde kalma süresi en fazla bir iki gün olur Belki de gerek bile kalmazmis.. su an bu strese girmek te tansiyonu yükseltir kafanızı da rahatlatmaya bakın Bol bol dinlenin çok az kaldı iyiki

Dikkat et kendine, İnşallah vakti zamanında doğar Benim de tansiyon riskinden dolayı takipteyiz ilaçları kestik Çok iyi anliyorum.. bana da erken doğum riski var Doktor bu haftalarda ciğer gelisimi çoğunlukla tamamlandığı ve uygun kilolara yaklaştığı için kuvozde kalma süresi en fazla bir iki gün olur Belki de gerek bile kalmazmis.. su an bu strese girmek te tansiyonu yükseltir kafanızı da rahatlatmaya bakın Bol bol dinlenin çok az kaldı iyiki

Benim de göbek deliğinin hizalarında sağda ve solda hissediyorum, sağ daha yukarda(kafası) soldaki hareketler(ayaklar) daha da aşağıda hissediyorum komikler yaa

Benim de göbek deliğinin hizalarında sağda ve solda hissediyorum, sağ daha yukarda(kafası) soldaki hareketler(ayaklar) daha da aşağıda hissediyorum komikler yaa
benim kafa çıkışta 2 muayenedede öyle çıktı dönecegni sanmıorum.benimkide poposunu dayıyo yukarı sagolsun ☺hıçkırıklar faln çook aşşağıda çıkışta yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…