2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Epidural icin suyun gelmemesimi gerekiyomus? Yoksa gelmesimi gerekiyomus anlayamadim
Ben yaptirdim suyum gelmisti, sanirim yaptirdigimda 6cm acikligim vardi
8cm kadar yaptirabiliyorsun
Ablamin evde suyu gelmisti açılmada 4 cm di artik epidural igne yapamayiz dediler yapmamislardi o sekilde doğum yapti

Geç döllenme olmuş olabilir.... ama kadının işi zormuş ya bebeğine bile sevinememiştir şüpheniyorlarsa DNA denilen bişey var beklesinler DNA yapılır ama Dna sonrası birbirlerinin yüzüne bakabilirler mi bilmem allah yardımcısı olsun

amin bende öle söledim

perşembe İnşallah canım öncekinde dktr muayne ederkn sormayı unuttm masasına gecince srdum oda unuttum ama 1800 2000 arası dedi baklm bu sefer kaç çıkacak.
kg almştır cnm son haftalar daha hızlı alıyorlar prşmbe günü özellikle sorarsın doktoruna .
bende cumartesi gidicem inş merak ediyorum kaç kg olduğunu Doktorumuz boyunu tam ölçemiyorum bu aylarda diyor onu söylemiyor anlamadım. kıızmda her gittiğimde doktorumuz söylerdi

nişan mı acaba sancın varmı ? cnm git mutlaka aklında soru işareti kalmasın

o iğneyi yapınca nasıl ıkınıosun ki orası uyuşuk oldgu için güç işlermi ki uyuşturmanın amacı ney hiç ağrı hissetmemek mi
Ikinabilirsin zaten doktor ve ebe yoneltiyo nefes al ver ikin diye, disciye gittiginde agrilari hafifletmek icin uyustururlar ya buda onun gibi
Avrupa da cok yaygin, 10 kadindan 9 boyle dogum yapar

Ablamin evde suyu gelmisti açılmada 4 cm di artik epidural igne yapamayiz dediler yapmamislardi o sekilde doğum yapti
Suan cok sasirdim yanlis anlama ama bana basindan savmuslar gibime geldi yinede gunahlarini almayim ama ben kendimden soyleyim suyum geldi bekledim hemen vurdurmadim 6cm acikligim vardo oyle vurdurdum
Buradan anladigima gore turkiyede cok yaygin degil belki ondan yapmamislardir

rengi canlı kırmızımı belki bi sivilce tarzı bişyde olabılır gecen bende öle oldum bian da kırmızı kan gördüm sonra dıkkatli inceleyince iç kısımda sivilce varmış o kanıoms anladım.İnşallah bişdyn yoktr senınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…