- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
hayırlısı bakalım.ben hiç boyunu sormuorum kısa olacagına emin oldgm içinkg almştır cnm son haftalar daha hızlı alıyorlar prşmbe günü özellikle sorarsın doktoruna .
bende cumartesi gidicem inş merak ediyorum kaç kg olduğunu Doktorumuz boyunu tam ölçemiyorum bu aylarda diyor onu söylemiyor anlamadım. kıızmda her gittiğimde doktorumuz söylerdi
Allah Allah bilmiordum zaten banada teklif edilmedi suyum geldgi için mi bılmıorum ama.Ikinabilirsin zaten doktor ve ebe yoneltiyo nefes al ver ikin diye, disciye gittiginde agrilari hafifletmek icin uyustururlar ya buda onun gibi
Avrupa da cok yaygin, 10 kadindan 9 boyle dogum yapar
Bende de gecen gun doktoru aradim.dediki hareketleri nasil hastanede gel nst yapalim dedi .neyse gittim nst normal cikti ..aktiv kanama yoktu .evd gonderdi hersey yolunda dedi..belki basur olusuyor yirtik falan yada vajinada tahris sivilce tarzi olursa da olabilir dedi aktiv bi kanama yok ve hareketleri normal sancin yok kafaya takma dediArkadaşlar az önce idrara çıktıktan sonra peçeteye çok az kan bulaştığını gördüm. Sadece sildiğimde iğne ucu kadar bulaştı ama tedirgin oldum yine de. Sabah erkenden doktoruma gidicem. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
yaa bende 4 cm açıklıkla gittik hastaneye ama suyum gelmemişti şu şu gelme olayı bı anda mı oluyor hani hepsi benim gelmeyince kendiliğinden artık ebe gelip bı çubukla kendi açmıştı ve bı anda çok kötü bı his durduramıyorsn da normalde de öyle mi oluyorAblamin evde suyu gelmisti açılmada 4 cm di artik epidural igne yapamayiz dediler yapmamislardi o sekilde doğum yapti
insAllah önemli birşey değildir ya çok küçükmus zaten ağrı sızı bişey de yokmuş geçmiş olsun canım dr gidince haber ver bize deArkadaşlar az önce idrara çıktıktan sonra peçeteye çok az kan bulaştığını gördüm. Sadece sildiğimde iğne ucu kadar bulaştı ama tedirgin oldum yine de. Sabah erkenden doktoruma gidicem. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
MaşAllah size canım
Teşekkür ederim canım 7 ay boyunca riskli hamileliğim var diye herşeyi kendime zehir ettim.şimdi çıktım dağ bayır geziyorumyaa bende 4 cm açıklıkla gittik hastaneye ama suyum gelmemişti şu şu gelme olayı bı anda mı oluyor hani hepsi benim gelmeyince kendiliğinden artık ebe gelip bı çubukla kendi açmıştı ve bı anda çok kötü bı his durduramıyorsn da normalde de öyle mi oluyor
insAllah önemli birşey değildir ya çok küçükmus zaten ağrı sızı bişey de yokmuş geçmiş olsun canım dr gidince haber ver bize de
MaşAllah size canımçok tatlı olmuş
Ne riskin vardı canım insAllah sağlıkla kucağına alırsın bişey olmaz artıkTeşekkür ederim canım 7 ay boyunca riskli hamileliğim var diye herşeyi kendime zehir ettim.şimdi çıktım dağ bayır geziyorum
Canim benim ilk hamileligimde 5.ayda dusuk yaptim.2.hamileligimde 10.haftada dusuk oldu.bu yuzden riskli gruptaydim.cok sukur bu gunleri gordukNe riskin vardı canım insAllah sağlıkla kucağına alırsın bişey olmaz artık
aynen ya tuvalete uyandım uyuyamadm geriGeceler ah geceler uyku tutmuyohayır bebiş doğunca da uyumak istiycem bu sefer de onun yüzünden uyuyamiycam
anladım canım saglikla kucağına alırsın insAllahCanim benim ilk hamileligimde 5.ayda dusuk yaptim.2.hamileligimde 10.haftada dusuk oldu.bu yuzden riskli gruptaydim.cok sukur bu gunleri gorduk
Internetten biraz arastır canimAllah Allah bilmiordum zaten banada teklif edilmedi suyum geldgi için mi bılmıorum ama.
sdece altta dikişi atarken uyustrdu orayı die hatrlıorum okadar
Valla canim pijama varmis o an üzerinde heryeri su olmuş ha bire su gelmiş yani evdede gelse sen durduramiycaksin yine her turlu hastaneye gidip.mudahale edilmesi gerekli ,bende evde gelmesinden korkuyorum salı gunu gidicem bakalim ne dicek doktorum.hafif sancilarimda varyaa bende 4 cm açıklıkla gittik hastaneye ama suyum gelmemişti şu şu gelme olayı bı anda mı oluyor hani hepsi benim gelmeyince kendiliğinden artık ebe gelip bı çubukla kendi açmıştı ve bı anda çok kötü bı his durduramıyorsn da normalde de öyle mi oluyor
insAllah önemli birşey değildir ya çok küçükmus zaten ağrı sızı bişey de yokmuş geçmiş olsun canım dr gidince haber ver bize de
MaşAllah size canımçok tatlı olmuş
Demene bakilirsa su gelmesi o igneyi vurmaya engel degilmiş o an niye oyle bisey dediler hic bilmiyorum sadece ablama dedikleri vuramayız olmuş ve düşün ablam panik atak hastasiydi kollarina bant falan yapistrmislar eli ayagi durmuyor diye asıl bunda vurmalari gerekti yani ama olacak olmali işteSuan cok sasirdim yanlis anlama ama bana basindan savmuslar gibime geldi yinede gunahlarini almayim ama ben kendimden soyleyim suyum geldi bekledim hemen vurdurmadim 6cm acikligim vardo oyle vurdurdum
Buradan anladigima gore turkiyede cok yaygin degil belki ondan yapmamislardir
Sancinız olduğunu nasıl anlıyorsunuzValla canim pijama varmis o an üzerinde heryeri su olmuş ha bire su gelmiş yani evdede gelse sen durduramiycaksin yine her turlu hastaneye gidip.mudahale edilmesi gerekli ,bende evde gelmesinden korkuyorum salı gunu gidicem bakalim ne dicek doktorum.hafif sancilarimda var
illa ki hastaneye gidilcek tabi cnm ama evde gelirse düşünsene ayyy her yer batacak bı de onunla uğraşValla canim pijama varmis o an üzerinde heryeri su olmuş ha bire su gelmiş yani evdede gelse sen durduramiycaksin yine her turlu hastaneye gidip.mudahale edilmesi gerekli ,bende evde gelmesinden korkuyorum salı gunu gidicem bakalim ne dicek doktorum.hafif sancilarimda var
Yaaa çok üzüldüm cnm kötü olmuşDemene bakilirsa su gelmesi o igneyi vurmaya engel degilmiş o an niye oyle bisey dediler hic bilmiyorum sadece ablama dedikleri vuramayız olmuş ve düşün ablam panik atak hastasiydi kollarina bant falan yapistrmislar eli ayagi durmuyor diye asıl bunda vurmalari gerekti yani ama olacak olmali işte
Benim hep altta erken dogasi mi var nebenim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
kasılıp karnımı şişirirkende alta ve arkaya çok baskı oluo
Benim sanki kaburgama kadar cikti gibi amabenim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
kasılıp karnımı şişirirkende alta ve arkaya çok baskı oluo
Evet canim zaten epidural en basta yapilirsa dogum anina kadar etkisi gidebilir en iyisi birazda olsa sanciyi cekmek onerilen 5cmden sonra yapilmasi 8e kadar yapilir ama daha 4deyken yapilmaz denmesi bilmiyorum yaniDemene bakilirsa su gelmesi o igneyi vurmaya engel degilmiş o an niye oyle bisey dediler hic bilmiyorum sadece ablama dedikleri vuramayız olmuş ve düşün ablam panik atak hastasiydi kollarina bant falan yapistrmislar eli ayagi durmuyor diye asıl bunda vurmalari gerekti yani ama olacak olmali işte
Valla ben yatagin altina buyuk hasta bezi acmayi düşünüyorum belli olmaz yatak batmasin ,sonra bez falan koyarim duş alirim ondan sonra direkt hastaneyeilla ki hastaneye gidilcek tabi cnm ama evde gelirse düşünsene ayyy her yer batacak bı de onunla uğraşinsAllah en rahat şekilde yaparız doğumları
Yaaa çok üzüldüm cnm kötü olmuş
Mantıklı aslındaValla ben yatagin altina buyuk hasta bezi acmayi düşünüyorum belli olmaz yatak batmasin ,sonra bez falan koyarim duş alirim ondan sonra direkt hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?