2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hayırlısı bakalım.ben hiç boyunu sormuorum kısa olacagına emin oldgm için kızımdada hiç sormazdım kaç cm dgdu o bile aklmda degıl

Ikinabilirsin zaten doktor ve ebe yoneltiyo nefes al ver ikin diye, disciye gittiginde agrilari hafifletmek icin uyustururlar ya buda onun gibi
Avrupa da cok yaygin, 10 kadindan 9 boyle dogum yapar
Allah Allah bilmiordum zaten banada teklif edilmedi suyum geldgi için mi bılmıorum ama.
sdece altta dikişi atarken uyustrdu orayı die hatrlıorum okadar

Ben Bende de gecen gun doktoru aradim.dediki hareketleri nasil hastanede gel nst yapalim dedi .neyse gittim nst normal cikti ..aktiv kanama yoktu .evd gonderdi hersey yolunda dedi..belki basur olusuyor yirtik falan yada vajinada tahris sivilce tarzi olursa da olabilir dedi aktiv bi kanama yok ve hareketleri normal sancin yok kafaya takma dedi

Ablamin evde suyu gelmisti açılmada 4 cm di artik epidural igne yapamayiz dediler yapmamislardi o sekilde doğum yapti
yaa bende 4 cm açıklıkla gittik hastaneye ama suyum gelmemişti şu şu gelme olayı bı anda mı oluyor hani hepsi benim gelmeyince kendiliğinden artık ebe gelip bı çubukla kendi açmıştı ve bı anda çok kötü bı his durduramıyorsn da normalde de öyle mi oluyor
insAllah önemli birşey değildir ya çok küçükmus zaten ağrı sızı bişey de yokmuş geçmiş olsun canım dr gidince haber ver bize de
Eki Görüntüle 2642772 Teyzeleri biz bugun hatıra fotoğrafı çektirdik
MaşAllah size canım çok tatlı olmuş

Teşekkür ederim canım 7 ay boyunca riskli hamileliğim var diye herşeyi kendime zehir ettim.şimdi çıktım dağ bayır geziyorum

Geceler ah geceler uyku tutmuyo hayır bebiş doğunca da uyumak istiycem bu sefer de onun yüzünden uyuyamiycam
aynen ya tuvalete uyandım uyuyamadm geri
Canim benim ilk hamileligimde 5.ayda dusuk yaptim.2.hamileligimde 10.haftada dusuk oldu.bu yuzden riskli gruptaydim.cok sukur bu gunleri gorduk
anladım canım saglikla kucağına alırsın insAllah

Allah Allah bilmiordum zaten banada teklif edilmedi suyum geldgi için mi bılmıorum ama.
sdece altta dikişi atarken uyustrdu orayı die hatrlıorum okadar
Internetten biraz arastır canim
Dedigim gibi turkiyede yaygin birsey degil, turkiyede direk sezeryan teklif ediliyo, ki ben bunu cok yanlis buluyorum
Avrupada cok yaygin neredeyse etrafimda herkes epidural dogum yapiyo, epiduralsiz doguma ve sezeryana cok sasiriyoruz biz.

Valla canim pijama varmis o an üzerinde heryeri su olmuş ha bire su gelmiş yani evdede gelse sen durduramiycaksin yine her turlu hastaneye gidip.mudahale edilmesi gerekli ,bende evde gelmesinden korkuyorum salı gunu gidicem bakalim ne dicek doktorum.hafif sancilarimda var

Demene bakilirsa su gelmesi o igneyi vurmaya engel degilmiş o an niye oyle bisey dediler hic bilmiyorum sadece ablama dedikleri vuramayız olmuş ve düşün ablam panik atak hastasiydi kollarina bant falan yapistrmislar eli ayagi durmuyor diye asıl bunda vurmalari gerekti yani ama olacak olmali işte

Sancinız olduğunu nasıl anlıyorsunuz

illa ki hastaneye gidilcek tabi cnm ama evde gelirse düşünsene ayyy her yer batacak bı de onunla uğraş insAllah en rahat şekilde yaparız doğumları
Yaaa çok üzüldüm cnm kötü olmuş

benim haftamda olanlar bebeği nerelerde hissedıosunuz uzun zamndr göbek deliğimin az yukarsnda hissedıorum yukarı çıkmadı hiç.
kasılıp karnımı şişirirkende alta ve arkaya çok baskı oluo
Benim sanki kaburgama kadar cikti gibi ama
Yürürken cok asagi da hissediyorim
Benimde ilki 36 da dogdu o yüzden cok durmaz gibi geliyor

Evet canim zaten epidural en basta yapilirsa dogum anina kadar etkisi gidebilir en iyisi birazda olsa sanciyi cekmek onerilen 5cmden sonra yapilmasi 8e kadar yapilir ama daha 4deyken yapilmaz denmesi bilmiyorum yani
Suyun gelmesiylede bi baglantisi yok yani
Bence anestezist goze almak istememis korkmustur yapmakdan
Benimde anlamadigim turkiye saglik konusunda cok gelisti ama su epidural neden duzgunce uygulanmayip insanlara normal dogum yaptirmak varken sezeryana yatirirlar

illa ki hastaneye gidilcek tabi cnm ama evde gelirse düşünsene ayyy her yer batacak bı de onunla uğraş insAllah en rahat şekilde yaparız doğumları

Yaaa çok üzüldüm cnm kötü olmuş
Valla ben yatagin altina buyuk hasta bezi acmayi düşünüyorum belli olmaz yatak batmasin ,sonra bez falan koyarim duş alirim ondan sonra direkt hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…