- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Sebebi şu , doktorlar her ameliyat icin devletten 8.000 tl ucret aliyorlarmis sezeryanda bir ameliyat secenegi oldugu icin işlerine geliyor ve her ameliyat başı o parayi aliyorlar bu yuzden yaygın diye düşünüyorum, benim arkadasimin çatısı dar diyip normal doguramazsin demisler 12 dikiş olur en az demisler o aciyi cekme sezeryam yapalim demisler bunda bi kar olmasa dermi hicEvet canim zaten epidural en basta yapilirsa dogum anina kadar etkisi gidebilir en iyisi birazda olsa sanciyi cekmek onerilen 5cmden sonra yapilmasi 8e kadar yapilir ama daha 4deyken yapilmaz denmesi bilmiyorum yani
Suyun gelmesiylede bi baglantisi yok yani
Bence anestezist goze almak istememis korkmustur yapmakdan
Benimde anlamadigim turkiye saglik konusunda cok gelisti ama su epidural neden duzgunce uygulanmayip insanlara normal dogum yaptirmak varken sezeryana yatirirlar
Aynen canımMantıklı aslındaya alez açayım ya da dediğin gibi büyük hasta bezi olabilir
Ben cok uzuluuorum gercekten sezeryani secenek olarak sunmalarinaSebebi şu , doktorlar her ameliyat icin devletten 8.000 tl ucret aliyorlarmis sezeryanda bir ameliyat secenegi oldugu icin işlerine geliyor ve her ameliyat başı o parayi aliyorlar bu yuzden yaygın diye düşünüyorum, benim arkadasimin çatısı dar diyip normal doguramazsin demisler 12 dikiş olur en az demisler o aciyi cekme sezeryam yapalim demisler bunda bi kar olmasa dermi hic
Haklisin canım aminn insallahBen cok uzuluuorum gercekten sezeryani secenek olarak sunmalarina
Insanin vebaline giriyolar
Benim akrabalarimdada var ben normal yapamam korkuyorum diyip sezeryani secen iste epidural yaygin olsa gidip normal dogum yaparlardi aciyi hissetmiyosun
Insallah bir an once turkiyeyede yayginlasirda kadinlar sezeryan yapmak zorunda kalmazlar
Ben koymadım. Müslin ile penye battaniye koydum.Kizlar hastane çantasına hastane çıkısındaki penye battaniye dişinda bir pattaniyee daha mi koyalım müslin zaten koyarım da daha kalin battaniyeye gerek var mi
Bence gerek yok cnm çıkarken zaten pusete falan da koyacaksan penye battaniye yeterli olurKizlar hastane çantasına hastane çıkısındaki penye battaniye dişinda bir pattaniyee daha mi koyalım müslin zaten koyarım da daha kalin battaniyeye gerek var mi
Peki hastane çantası için avent in göğüs kalkanina ihtiyaç var mi göğüs ucu kremi koydum alsam mi ondan daBen koymadım. Müslin ile penye battaniye koydum.
Ben silikonu aldım. Kremi de koydum ne olur ne olmaz :)Peki hastane çantası için avent in göğüs kalkanina ihtiyaç var mi göğüs ucu kremi koydum alsam mi ondan da
Benim de göbek deliğim cok aciyo sürekli yağliyorum ama iki saat sonra aymi yine gerilmekten ve cocuğun pozisyonundan bence artıkBenim bi iki gündür göbek deliğim düzleşti. Oralar acıyo biraz artık, ben de yağladım biraz belki iyi gelir diye.
Karnımın değişik bikaç yeri de içten acıyo. Acaba içerden kaslar mı yırtılmaya başladı. Öyle bişey duymuştum.
Yürüyüşüm de yavaşladı. Yavaş yürürsem böyle gergin hissetmem belki diyerekten. Oooy oy. Başladım penguene dönmeye.
evet canım bianda akıp gidiyor hiç bişey yapamıosun.ben gece uykudan kalktım yataktan kalktıgım anda şarr die gitti hemen tuvalete kostumyaa bende 4 cm açıklıkla gittik hastaneye ama suyum gelmemişti şu şu gelme olayı bı anda mı oluyor hani hepsi benim gelmeyince kendiliğinden artık ebe gelip bı çubukla kendi açmıştı ve bı anda çok kötü bı his durduramıyorsn da normalde de öyle mi oluyor
insAllah önemli birşey değildir ya çok küçükmus zaten ağrı sızı bişey de yokmuş geçmiş olsun canım dr gidince haber ver bize de
MaşAllah size canımçok tatlı olmuş
Benim bi iki gündür göbek deliğim düzleşti. Oralar acıyo biraz artık, ben de yağladım biraz belki iyi gelir diye.
Karnımın değişik bikaç yeri de içten acıyo. Acaba içerden kaslar mı yırtılmaya başladı. Öyle bişey duymuştum.
Yürüyüşüm de yavaşladı. Yavaş yürürsem böyle gergin hissetmem belki diyerekten. Oooy oy. Başladım penguene dönmeye.
Göğüs pompası olayını hastaneden kiralanabilir oluyormuş ama korona belasından dolayı ben kendi makinemi aldım ne olur ne olmaz diyeKizlar şimdilik göğüs pompası vs almiyorum olur da ihtiyaç olursa hastane verir mi o anda kiralamaktan falan bahseden de var?
kalına gerek olacagnı sanmıorum canım.bide bebek doğunca silecekleri bişdy ayarlayın saglık ocagı bı kundak vermstı ben onu koydum yumusak hemKizlar hastane çantasına hastane çıkısındaki penye battaniye dişinda bir pattaniyee daha mi koyalım müslin zaten koyarım da daha kalin battaniyeye gerek var mi
kiralamayı faln bilmiorum ama hastanenin elktrıklı pompası vardı kızım sarılık oldgnda yenidoğan bölmnde yattığmzda ondan kullandrmıslardı.hiç açılmamış parçaları oluo onu verıolar takıosun kullanıosun sonrada kndım almştım ama elktrıklı almadım şimdi aklm olsa elktrkli alrdım herlde zor oluo çunkiKizlar şimdilik göğüs pompası vs almiyorum olur da ihtiyaç olursa hastane verir mi o anda kiralamaktan falan bahseden de var?
Evet kiralanıyormus bende öyle yapıcam acil bir durumdaKizlar şimdilik göğüs pompası vs almiyorum olur da ihtiyaç olursa hastane verir mi o anda kiralamaktan falan bahseden de var?
kızımda sariliktan yattığımda göğüs ucum olmadığı için sagmami söylemişlerdi pompayla açılmamış paket parçalar veriyorlar elektrikli pompa vardı şimdi durum nedir bilmiroumKizlar şimdilik göğüs pompası vs almiyorum olur da ihtiyaç olursa hastane verir mi o anda kiralamaktan falan bahseden de var?
yaaaa amanın ansızın kötü zmnda yakalanmayın insAllahevet canım bianda akıp gidiyor hiç bişey yapamıosun.ben gece uykudan kalktım yataktan kalktıgım anda şarr die gitti hemen tuvalete kostum
Ay o bende de oluyor diyorum tamam herhlde geliyor tuvalete gidince hafifliyor yataktan kalkamıyorum resmen baskıdanayy ben dün gece bi uyandım dehşet bi sancıyla .kesin doğuruyorum dedim karnımada bi baktım ortayı bi şişirmiş oda korkuttu tuvalete zor attım kendımı meger sıkışmışım oda sancı yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?