- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Ben koydum bile korkumdanValla ben yatagin altina buyuk hasta bezi acmayi düşünüyorum belli olmaz yatak batmasin ,sonra bez falan koyarim duş alirim ondan sonra direkt hastaneye
Bende sağa sola dönerken yatakda oluyor baya vajina ağrısı. Gün içindede arada regli olacakmışım gibi ağrı oluyorKizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
Kızımda açılmam olduğunda hatırladığım bı gün önce böyle ağrımin olduğu öyle bişey değildir insAllahsizde de oluyor mu
Şu an ne tesadüf aynı ağrı bende de var. Uzandım dinlenirsem geçer belki diye düşündüm her şey yolundadır inşaAllah canım rahim kasılıyor ya normal benceKizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
Kızımda açılmam olduğunda hatırladığım bı gün önce böyle ağrımin olduğu öyle bişey değildir insAllahsizde de oluyor mu
Valla canim pijama varmis o an üzerinde heryeri su olmuş ha bire su gelmiş yani evdede gelse sen durduramiycaksin yine her turlu hastaneye gidip.mudahale edilmesi gerekli ,bende evde gelmesinden korkuyorum salı gunu gidicem bakalim ne dicek doktorum.hafif sancilarimda var
BEnde hep oluyor o ağrılar ya kasık sprıları sonra geçiyor doktor normal demişti bana amaKizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
Dışarı çıktığı da oluyomuş göbek deliğinin. Bakalım o zaman nasıl olcak.Benim de göbek deliğim cok aciyo sürekli yağliyorum ama iki saat sonra aymi yine gerilmekten ve cocuğun pozisyonundan bence artık
Daha da var 1 aydan fazla ya. Vaktinde doğarsa tabi :))Benim kızım da sanırım sıkılınca ayaklarini ittirerek içerden yakıyor canımıbir süre ittirdigi yeri canımı yakıyor ki seni anlarım..
Penguen yürüyüşler bende çoktan başladı ..
Arada düzeltiyorum arada bozuluyor , hep daha ilerisinden korkutuyorlar çok merak ediyorum
Göğüs pompası olayını hastaneden kiralanabilir oluyormuş ama korona belasından dolayı ben kendi makinemi aldım ne olur ne olmaz diye
Benim bu son zamanlarda özellikle sabahları bi de çok ayakta kaldıysam, belimin bittiği yerde ağrı oluyo. Bi de sanki ön kısımda çatının olduğu yerde yürüdükçe belli belirsiz ağrı oluyo :SKizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
Hadi ya. Su gidince baya küçülüyo demek.Evde olmasından hiç korkmayın arkadaşlar. Evdeydim koltukta uzanıyordum, altıma işiyorum zannederek uyandımdurdurulamaz şekilde ve saf su gibiydi, hiç kanlı veya kokulu bişey degildi. Hrmen banyoya girdim, ellerim titreyerek doktoru aradığımda hiç korkma, daha en az 8 saatin var dedi, hareketlerini takip et yeter dedi, dürt bakalım hareket ettir demişti. Karnım 5 aylık kalmıştı su boşalınca. Benim asıl korkum dışarda suyun boşalmasıydı, düşünsenize
himmm bklm normaldr insAllah kontrolüme 9 gün varBende sağa sola dönerken yatakda oluyor baya vajina ağrısı. Gün içindede arada regli olacakmışım gibi ağrı oluyor
insAllah cnm vala bilemedm kiŞu an ne tesadüf aynı ağrı bende de var. Uzandım dinlenirsem geçer belki diye düşündüm her şey yolundadır inşaAllah canım rahim kasılıyor ya normal bence ♥
ayyy hadi hayırlısıEvde olmasından hiç korkmayın arkadaşlar. Evdeydim koltukta uzanıyordum, altıma işiyorum zannederek uyandımdurdurulamaz şekilde ve saf su gibiydi, hiç kanlı veya kokulu bişey degildi. Hrmen banyoya girdim, ellerim titreyerek doktoru aradığımda hiç korkma, daha en az 8 saatin var dedi, hareketlerini takip et yeter dedi, dürt bakalım hareket ettir demişti. Karnım 5 aylık kalmıştı su boşalınca. Benim asıl korkum dışarda suyun boşalmasıydı, düşünsenize
bugün hiç geçmedi gibi cnm sızlıyor gibi böyle adetliyken olur ya karın ağrısı öyle dayanilmayacak derece değil ama hissediyorum yaniBEnde hep oluyor o ağrılar ya kasık sprıları sonra geçiyor doktor normal demişti bana ama
Güya bı tane doğurdum ama sanki hiç bilmior gibiyim insAllah normalde bklmDışarı çıktığı da oluyomuş göbek deliğinin. Bakalım o zaman nasıl olcak.
Daha da var 1 aydan fazla ya. Vaktinde doğarsa tabi :))
Benim bu son zamanlarda özellikle sabahları bi de çok ayakta kaldıysam, belimin bittiği yerde ağrı oluyo. Bi de sanki ön kısımda çatının olduğu yerde yürüdükçe belli belirsiz ağrı oluyo :S
Hadi ya. Su gidince baya küçülüyo demek.
Hakkaten dışardayken olursa abow :)
Ben geçen hafta aldım çalışamazÇalışamaz raporu alan var mı bugün şimdi cikicam raporu almak icin
bendede olmaya başladı canım sanırım iyice yaklaştık bakalım doktr ne diyecek prşmbe günü İnşallah benım dememe gerek kalmadan mesafeye faln hepsne bakarKizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
dışarda olursada işemedim ya bakmayın suyum geldi deriz artık işedik sanmalarından iyiydr benceEvde olmasından hiç korkmayın arkadaşlar. Evdeydim koltukta uzanıyordum, altıma işiyorum zannederek uyandımdurdurulamaz şekilde ve saf su gibiydi, hiç kanlı veya kokulu bişey degildi. Hrmen banyoya girdim, ellerim titreyerek doktoru aradığımda hiç korkma, daha en az 8 saatin var dedi, hareketlerini takip et yeter dedi, dürt bakalım hareket ettir demişti. Karnım 5 aylık kalmıştı su boşalınca. Benim asıl korkum dışarda suyun boşalmasıydı, düşünsenize
benim doktor adet agrıların gbi agrı olursa gel dedı ama hiçde gitmedim ya normal muayenemı beklıorumBEnde hep oluyor o ağrılar ya kasık sprıları sonra geçiyor doktor normal demişti bana ama
Bence normal herkeste oluyor sanırım insan korkuyor ama nır al diye düşünelim artmadıgı sürece.himmm bklm normaldr insAllah kontrolüme 9 gün var
insAllah cnm vala bilemedm ki
ayyy hadi hayırlısızor durum
bugün hiç geçmedi gibi cnm sızlıyor gibi böyle adetliyken olur ya karın ağrısı öyle dayanilmayacak derece değil ama hissediyorum yani
Güya bı tane doğurdum ama sanki hiç bilmior gibiyim insAllah normalde bklm
Valla benim haftalardır oluyor, geçen cuma da muanem vardı herşey yolunda dedi birşey olsa görürdğ herhaldebenim doktor adet agrıların gbi agrı olursa gel dedı ama hiçde gitmedim ya normal muayenemı beklıorum
Hadi hayırlı olsun canım yengeç olucak25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayıriki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi
senin benden önce randevun hadi hayırlısı dr ne dedi haber ver mutlaka benim de haftaya randevumbendede olmaya başladı canım sanırım iyice yaklaştık bakalım doktr ne diyecek prşmbe günü İnşallah benım dememe gerek kalmadan mesafeye faln hepsne bakar
hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayıriki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi
Hayırlı olsun tarihin, heyecan yaptım bak şimdi çok az kaldı25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayıriki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?