2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
Kızımda açılmam olduğunda hatırladığım bı gün önce böyle ağrımin olduğu öyle bişey değildir insAllah sizde de oluyor mu

Bende sağa sola dönerken yatakda oluyor baya vajina ağrısı. Gün içindede arada regli olacakmışım gibi ağrı oluyor

Şu an ne tesadüf aynı ağrı bende de var. Uzandım dinlenirsem geçer belki diye düşündüm her şey yolundadır inşaAllah canım rahim kasılıyor ya normal bence

Evde olmasından hiç korkmayın arkadaşlar. Evdeydim koltukta uzanıyordum, altıma işiyorum zannederek uyandım durdurulamaz şekilde ve saf su gibiydi, hiç kanlı veya kokulu bişey degildi. Hrmen banyoya girdim, ellerim titreyerek doktoru aradığımda hiç korkma, daha en az 8 saatin var dedi, hareketlerini takip et yeter dedi, dürt bakalım hareket ettir demişti. Karnım 5 aylık kalmıştı su boşalınca. Benim asıl korkum dışarda suyun boşalmasıydı, düşünsenize

BEnde hep oluyor o ağrılar ya kasık sprıları sonra geçiyor doktor normal demişti bana ama

Benim de göbek deliğim cok aciyo sürekli yağliyorum ama iki saat sonra aymi yine gerilmekten ve cocuğun pozisyonundan bence artık
Dışarı çıktığı da oluyomuş göbek deliğinin. Bakalım o zaman nasıl olcak.
Daha da var 1 aydan fazla ya. Vaktinde doğarsa tabi :))
Benim bu son zamanlarda özellikle sabahları bi de çok ayakta kaldıysam, belimin bittiği yerde ağrı oluyo. Bi de sanki ön kısımda çatının olduğu yerde yürüdükçe belli belirsiz ağrı oluyo :S
Hadi ya. Su gidince baya küçülüyo demek.
Hakkaten dışardayken olursa abow :)

Bende sağa sola dönerken yatakda oluyor baya vajina ağrısı. Gün içindede arada regli olacakmışım gibi ağrı oluyor
himmm bklm normaldr insAllah kontrolüme 9 gün var
Şu an ne tesadüf aynı ağrı bende de var. Uzandım dinlenirsem geçer belki diye düşündüm her şey yolundadır inşaAllah canım rahim kasılıyor ya normal bence ♥
insAllah cnm vala bilemedm ki
ayyy hadi hayırlısı zor durum
BEnde hep oluyor o ağrılar ya kasık sprıları sonra geçiyor doktor normal demişti bana ama
bugün hiç geçmedi gibi cnm sızlıyor gibi böyle adetliyken olur ya karın ağrısı öyle dayanilmayacak derece değil ama hissediyorum yani
Güya bı tane doğurdum ama sanki hiç bilmior gibiyim insAllah normalde bklm

bendede olmaya başladı canım sanırım iyice yaklaştık bakalım doktr ne diyecek prşmbe günü İnşallah benım dememe gerek kalmadan mesafeye faln hepsne bakar

dışarda olursada işemedim ya bakmayın suyum geldi deriz artık işedik sanmalarından iyiydr bence

25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayır iki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi

Bence normal herkeste oluyor sanırım insan korkuyor ama nır al diye düşünelim artmadıgı sürece.

Hadi hayırlı olsun canım yengeç olucak Benim dogumgünümde 28 hazirandı

bendede olmaya başladı canım sanırım iyice yaklaştık bakalım doktr ne diyecek prşmbe günü İnşallah benım dememe gerek kalmadan mesafeye faln hepsne bakar
senin benden önce randevun hadi hayırlısı dr ne dedi haber ver mutlaka benim de haftaya randevum
hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Çat çat çççaaatpatpatpaaat... Merhaba kızlar catlaklarimin sesi geliyor mu durdum durdum bu sabah bi baktim çatırdamisim resmen. Gobek deligimin oraya yaslaniyordu hep sonunda haritasini cizdi bizim yaramaz
Bugun kan tahlili yaptirdim anemisi olanlar vardi grupta kaca cikti kan degeriniz benim 10 olmuş. Yarin druma gostericem. Bebegimiz de bir hafta geriden geliyordu insallah haftasiyla uyumlu olmustur. Bu arada toplamda 10 bucuk kilo almisim. Suyum sinirdaydi bu konuda uyarilmistim. Ama sizinti var hala akinti mi su mu bilmiyorum. Yarin kontrole gideceğiz.. arada sertlesme ve vajinada baya agrim oluyo, istahim artti baya önünü alamazsam daha da kiloalirim gibi geliyor. Yarin dr.a epidural normal dogumu soracagim. Sanirim nst ye alirlar ilk defa yarin. Su ana kadar cati muayenesi olmus olan var mi kizlar.? Bugun ozel bolgemi temizlerken vajinada baya dolgunluk ve aciklik gozume carpti bilemiyorum normal mi acaba

Hayırlı olsun tarihin, heyecan yaptım bak şimdi çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…