2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bunlar olurken kac haftaliktin canim ayy niye heycanlandiysam birden

Bendede 2-3 haftadır arada oluyor adet olucakmışım gibi hatta belimde ağrıyor ama nst de sancı çıkmadı şükür düzenli değilse korkulacak bişey yok sanırım galiba rahim kendini doğuma hazırlıyor Benimde ikinci gebelik ama sanki herşey silinmiş gibi beyin doğum sancılarını kaydetmiyormuş sanırım bütün 9 ayı kaydetmiyor

Kızlar anne bebek bakım cantasi yerine bölmeli bi sirt çantasi almak daha mantikli değil mi?
olabilir tabıkı canım önemli olan rahatlığı bide içindeki şeyleri kolay bulabılecek şekilde gözleri olmalı.
ben bebek çantası olarak aldım sırt çantasıda oluyor yandan da oluyor

Neden kiii, baska zamana al randevu hemen istersen
şu an randevu gözükmüyor hiç ya ya başkasına alicam ya beklicek biraz daha bklm
tamam canım söylerim aklım başımdan gidip hiç bişey sormadan gelmezsem tabi
bende bazen herşeyi unutup geliyorum ya
kesinlikle ya kaydetmemis hiç
Kızlar anne bebek bakım cantasi yerine bölmeli bi sirt çantasi almak daha mantikli değil mi?
Ben anne Bebek bakım çantası almayı düşünüyorum ama bilmiom almaya gidince fikrim değişirse

Kızlar emzirme sütyeni mi emzirme atletimi kullanışlı daha çok ben bir tane aldım emzirme sütyeni kullanışlı baya Birde pişik kremi önerisi ne olabilir liste yapayım dedim, deterjanda aynı şekilde. Bide göğüs pedi lazım oluyormu

İşte devlette bu açıdan sıkıntı ama son haftalar kontrollere düzenli gidilmeli diye biliyorum

Ben sırtımda tasımak için öyle aldım cabım bunu tasımak kolay mı zor mu sen daha iyi bilirsin☺
ben bunu internttn almştım kızmda kalıte olarak çok güzel ama ben minyon oldgm için bna biraz kaba kalıyor sırtmda çok kullnmadmda genelde yandan kullandım.zaten ayrıca kendın için çanta kullnmıosun tek o oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…