hayırlı olsun cnm 25 haziran da kaçıncı haftan da oluyorsun ?25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayıriki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi
ben evde oldgum için gnlde çamaşrsz dolastım süt akması oluo ama pedde kullnmadım.emzrme styenı aldım desteksz yarm atlet gbı ama onuda yıne alttan ggsmu çıkarıp emzdım ☺☺Kızlar emzirme sütyeni mi emzirme atletimi kullanışlı daha çok ben bir tane aldım emzirme sütyeni kullanışlı baya☺ Birde pişik kremi önerisi ne olabilir liste yapayım dedim, deterjanda aynı şekilde. Bide göğüs pedi lazım oluyormu
bende emzirme sütyeni almıştm onu kullandım pişik kremi bepantol aldım, bebek deterjanı da unibaby nin aldımBen sırtımda tasımak için öyle aldım cabım bunu tasımak kolay mı zor mu sen daha iyi bilirsin☺
ben emzirme sütyeni de atleti de almadım canım krem de almadım gerek olursa alicam deterjan farklı kullanmıyorum ben göğüs pedi almıştım kızımda çok lazım olmadı ama komple paket duruyor neredeyse bklm bu sefer lazım olacak miKızlar emzirme sütyeni mi emzirme atletimi kullanışlı daha çok ben bir tane aldım emzirme sütyeni kullanışlı baya☺ Birde pişik kremi önerisi ne olabilir liste yapayım dedim, deterjanda aynı şekilde. Bide göğüs pedi lazım oluyormu
Aynen canım genelde hep denk geliyordu ama randevu ama bklm beklerim haftaya pazartesiye kadar hala bulamazsam ya özele ya başka doktora giderimİşte devlette bu açıdan sıkıntı ama son haftalar kontrollere düzenli gidilmeli diye biliyorum
sütün mü geliyor acaba bilmiyorum bende 33 haftamdayım ama olmadı bende inş sütüm olurMerhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Ben sırt çantası aldım canım daha kolay bence tasımasıKızlar anne bebek bakım cantasi yerine bölmeli bi sirt çantasi almak daha mantikli değil mi?
25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayıriki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi
Hayırlı olsun tarihin, heyecan yaptım bak şimdi çok az kaldı
Aynen kendine kullanmaya gerek kalmıyor zaten de ben minyon oldugum için daha küçük çanta seçtim hem çocugu tasımasıda zor olmasın diyeben bunu internttn almştım kızmda kalıte olarak çok güzel ama ben minyon oldgm için bna biraz kaba kalıyor sırtmda çok kullnmadmda genelde yandan kullandım.zaten ayrıca kendın için çanta kullnmıosun tek o oluo
Hastanede lazım olursa hastane tipi olanlardan var kullandırıyorlar ama pandemide dikkat etmek lazım. Çünkü birçok lohusa anneye veriyorlar gerçi ona göre steril ediyorlardır ama güvenilir mi bilemedim.Kizlar şimdilik göğüs pompası vs almiyorum olur da ihtiyaç olursa hastane verir mi o anda kiralamaktan falan bahseden de var?
İri diye mi sezaryen? Kilo da yanılma payı çok oluyor bu haftalarda. Ama sen bilirsin cnm tabi, hayırlı olsun tarihiniz.25 hazirana gün alındı sezeryan için erken gelmezse tarihi belirlemiş olduk artık yine nst ye sokulmadm açıklığa bakılması şaşırdım mi hayıriki hafta sonra gidicem sonra da on güne doğum inşallah spinal anestezi yapacakmış sonda takılması zorunlu mu dedim evet dedi
Bende ikisi de var cnm. İlk zamanlar büyük olanı kullanıyorum. Daha sonra sırt çantasına geçiş yapıyorum.Kızlar anne bebek bakım cantasi yerine bölmeli bi sirt çantasi almak daha mantikli değil mi?
Anladım canım ya yinede sütyensiz duramam diyr aldım denicem bakalımben evde oldgum için gnlde çamaşrsz dolastım süt akması oluo ama pedde kullnmadım.emzrme styenı aldım desteksz yarm atlet gbı ama onuda yıne alttan ggsmu çıkarıp emzdım ☺☺
pişik kremi bepantl deterjanda ayrı bişey kullnmadım sdece yumuşatıcı koymadım kızmnkılerde.
Sağol canım sanırım bepanrhol tercih ediliyor daha cokbende emzirme sütyeni almıştm onu kullandım pişik kremi bepantol aldım, bebek deterjanı da unibaby nin aldım
Anladım canım ben yinede alıyım ne olur ne olmaz ortada kalmıyımben emzirme sütyeni de atleti de almadım canım krem de almadım gerek olursa alicam deterjan farklı kullanmıyorum ben göğüs pedi almıştım kızımda çok lazım olmadı ama komple paket duruyor neredeyse bklm bu sefer lazım olacak mi
Aynen canım genelde hep denk geliyordu ama randevu ama bklm beklerim haftaya pazartesiye kadar hala bulamazsam ya özele ya başka doktora giderim
Cnm akmıyor ama bayadır sıktırdgmda geliyor o sarı sıvı ilk süt onlarMerhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Bunlar olurken kac haftaliktin canim ayy niye heycanlandiysam birden
Bende 34. Haftadayım 28 haftadan itibaren olmuştu hâlâ oluyor, hele sütyensiz kalsam hemen sızlayıp akabinde geliyor ucuna basıyorum gelmesin diyeMerhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Erken de doğursan o adam seni normal doğurtmazEvet yine aynı yapmqdi ,zaten sezeryan diyodur bide erken doğururmusum
Evet perşembe günü, senin ne zamanTebrikler, Sanırım gruptan ilk vizeyi alan siz oldunuzDoktorunuz kesin erken doğum demiş ya Neye bakarak karar verdiğini söyledi mi?
Öğretmenim sizin de bu haftaydi değil mi randevunuz , Merakla bekliyorum
İnşallah kuzumZamanında gelir inşallah canım
Tan 39 oluyo bebiş hala üç hafta ilerde cikiyo kemik gelişimi ve iriliği olarak normal doğum benim için çok zorlu olacakmış o yüzden sezeryan diye kararlaştırıldı bide bende belde sırtta boyunda fıtık varhayırlı olsun cnm 25 haziran da kaçıncı haftan da oluyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?