2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hayırlı olsun cnm 25 haziran da kaçıncı haftan da oluyorsun ?

ben evde oldgum için gnlde çamaşrsz dolastım süt akması oluo ama pedde kullnmadım.emzrme styenı aldım desteksz yarm atlet gbı ama onuda yıne alttan ggsmu çıkarıp emzdım ☺☺
pişik kremi bepantl deterjanda ayrı bişey kullnmadım sdece yumuşatıcı koymadım kızmnkılerde.

ben emzirme sütyeni de atleti de almadım canım krem de almadım gerek olursa alicam deterjan farklı kullanmıyorum ben göğüs pedi almıştım kızımda çok lazım olmadı ama komple paket duruyor neredeyse bklm bu sefer lazım olacak mi
İşte devlette bu açıdan sıkıntı ama son haftalar kontrollere düzenli gidilmeli diye biliyorum
Aynen canım genelde hep denk geliyordu ama randevu ama bklm beklerim haftaya pazartesiye kadar hala bulamazsam ya özele ya başka doktora giderim

Tebrikler, Sanırım gruptan ilk vizeyi alan siz oldunuz Doktorunuz kesin erken doğum demiş ya Neye bakarak karar verdiğini söyledi mi?
Hayırlı olsun tarihin, heyecan yaptım bak şimdi çok az kaldı

Öğretmenim sizin de bu haftaydi değil mi randevunuz , Merakla bekliyorum

Aynen kendine kullanmaya gerek kalmıyor zaten de ben minyon oldugum için daha küçük çanta seçtim hem çocugu tasımasıda zor olmasın diye

Kizlar şimdilik göğüs pompası vs almiyorum olur da ihtiyaç olursa hastane verir mi o anda kiralamaktan falan bahseden de var?
Hastanede lazım olursa hastane tipi olanlardan var kullandırıyorlar ama pandemide dikkat etmek lazım. Çünkü birçok lohusa anneye veriyorlar gerçi ona göre steril ediyorlardır ama güvenilir mi bilemedim.
İri diye mi sezaryen? Kilo da yanılma payı çok oluyor bu haftalarda. Ama sen bilirsin cnm tabi, hayırlı olsun tarihiniz.
Kızlar anne bebek bakım cantasi yerine bölmeli bi sirt çantasi almak daha mantikli değil mi?
Bende ikisi de var cnm. İlk zamanlar büyük olanı kullanıyorum. Daha sonra sırt çantasına geçiş yapıyorum.

Anladım canım ya yinede sütyensiz duramam diyr aldım denicem bakalım

Anladım canım ben yinede alıyım ne olur ne olmaz ortada kalmıyım Aynen öyle yap canım başka doktora gidebiliyorsan git

Merhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Bende 34. Haftadayım 28 haftadan itibaren olmuştu hâlâ oluyor, hele sütyensiz kalsam hemen sızlayıp akabinde geliyor ucuna basıyorum gelmesin diye sorun değil İnşAllah bol sütlerimiz olur.

hayırlı olsun cnm 25 haziran da kaçıncı haftan da oluyorsun ?
Tan 39 oluyo bebiş hala üç hafta ilerde cikiyo kemik gelişimi ve iriliği olarak normal doğum benim için çok zorlu olacakmış o yüzden sezeryan diye kararlaştırıldı bide bende belde sırtta boyunda fıtık var normal doğum skntili olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…